Aktív témák
-
válasz
Rolcsi20
üzenetére
''...ami a CSALÁDnak kell, apuka tudjon rajta excelezni, anyuka wordozni, a gyerek meg játszani netezni, a legtöbben vesznek a gépbe 30ezer ft körüli kártyát...'' - szerintem ez tévedés, ők tacskó gazdaságos gépet vesznek, amiben többnyire integrált grafika van. A kompromisszumkész játékosok vesznek 40-50 ezerért középkategóriás vidkarit - nah ez az a réteg, aki nagy valószínűséggel még kivár (pláne nV bejelentése után), vagy vesz X1950-et, de a mostani ''középkategóriát'' legfeljebb szükség esetén. A felsőkategóriában egyetértünk, de nem is az adja a fő bevételi forrást, hanem a középkategória. A 20 ezer forintos kategória meg nem az a kifejezetten jól jövedelmező kategória, ott már elképesztően kicsi lehet az árrés, hogy eladható legyen a cucc.
Ha pl. én készülnék most vidkari cserére - mint ahogy nem készülök - akkor vagy X1950, vagy megvárnám az őszt. DX10-es játékok még sehol, ráadásul ha Vistára váltás az ára, akkor egyáltalán nem is kell.
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gran Turismo
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Senki sem töröl ennél jobban
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Tőzsde és gazdaság
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- PowerColor Radeon RX 6700XT Red Devil 12GB Garanciával!
- ASUS GeForce RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 Videokártya (DUAL-RTX4060-O8G-V2)
- Gigabyte GeForce 760 4 GB -os VGA kártya ! aKCIóó!
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ASrock Radeon RX 5700 XT Challenger Pro 8G OC Garanciával!
- LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest