Hirdetés
- Everest / AIDA64 topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Milyen széket vegyek?
- LED / LCD TV topik
- Milyen processzort vegyek?
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Aktív témák
-
BenceShearer
aktív tag
válasz
belaazallat
üzenetére
Itt vettem a PH-n...azt monda a srác, hogy azért adja el, mert nem jött be neki a passzív hűtés....
Nem hiszem, hogy piszkálta volna...én nem láttam a kártyan semmit.....
Most így 2D-ben nyitott háznál 57 fok.....
[Szerkesztve] -
belaazallat
addikt
válasz
BenceShearer
üzenetére
''Meg a 95 fokos GPU-ra sem! Elég dúrva!!!!!''
Nem lehet, h az előző tulaj piszkálta a hűtőt? -
BenceShearer
aktív tag
válasz
AMD Power
üzenetére
Egy hónapja....
Amit teszteltem (CoJ, Coh, Prey, Carbon - mindegyik demo) minden ment 1024 high-on simán.....a Far Cry volt csalódás.....
A Stalker játszhatatlan volt...állandóan tölt (1G RAM-om van)
Közbe a TV-out -ot is megoldottam...én voltam a hülye....
A többire (3dmark fagyi) nem tudok választ....
Meg a 95 fokos GPU-ra sem!
Elég dúrva!!!!!
[Szerkesztve] -
belaazallat
addikt
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Ja egy kis barkáccsal mindent meg lehet oldani!

-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
belaazallat
üzenetére
Tudom hogy nem írja, viszont ettől még nem biztos hogy nem megy fel 2600-ra, csak nagyon valószínű.

-
belaazallat
addikt
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Hali!
AC oldaláról:
S2
''ATI:
HD 2400 series
X1650 - X1050 series
X850 - X300 series
9XXX series''
2600-ot nem írja.

Szerk: [link]
[Szerkesztve] -
AMD Power
titán
válasz
BenceShearer
üzenetére
Szerintem ez a driver probléma. Mikor is jelentek meg ezek a kártyák?
-
marcias
őstag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Bocs, kicsit félreérthető volt, peace!

Csak azért így írtam, mert korábban már érdeklődtem passzív (~halk) megoldások iránt, de legtöbben azt mondták, hd2600-hoz még nem készült ilyen. -
marcias
őstag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Na, és te sem tudsz ajánlani nekem vmi fasza halk videokártya hűtési megoldást? Ugyanis a gyári Sapphire számomra nem elég meggyőző, ha már kifizettem 10-15 pluszt azért, hogy a gép halk legyen, akkor nem ezen akarom elszúrni

-
ploteus
aktív tag
Hát nem tudom. gondolkodtam, a 7800GT lecserélem ilyesmi kártyára, de rengeteg a negatív hozzászólás. Kicsit elriasztottatok a dologtól

De a 3Dmark fagyásra senkinek nincs ötlete????
ha egyszer fagyott, mit számít. Lehet emelt órajeltől kezdve a beteges windowsig bármi. -
Emosz
tag
Kérdés:mennyire hangos szerintetek a sapphire hd2600xt?szerintetek felmegy rá a accelero s1es?a lyukak alapján szerintem felmegy de nem láttam a bga-n lesarkazásvédőt...
-
BenceShearer
aktív tag
-
GuMipOkE
senior tag
Érdekes, a GTA SA egyáltalán nem megy jobban 2600XT-vel, mint X800XL-el. Sőt, mondhatni gyengusabb az XT.

Viszont az Oblivion 1280x960-ban minden maxon (kivéve: AA és Grass distans: 0, viszont a HDR be) nagyon frankón megy.
Ezt közel sem tudta hozni az X800XL.
[Szerkesztve] -
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Asrock P4VM890, a southbridge száma most nincs előttem, de méregettem kicsit (OGLBench), nagyjából hozza a 16x-et. Btw. még az 1GB/sec 4x mellett sem illene 1 másodperces hatásszüneteket tartani, amikor a kártyán összesen 256M RAM van

Vásárlás: igen, igen, csak én akkor már 5000+-t vennék meg 2G memóriát. Alaplap stimmel. + táp + HDD
És a nap vicce: felhúztam egy szűz XP-t, és láss csodát - alig szaggat. Mégsem stutter bug. A perf teszt pedig majdnem a dupláját hozza a 7300GT-nek. Fog ez menni, csak mindig ezek a fogzási bajok. Ha nem ennyire kevés időm lenne rá, még szórakoztatna is... -
GuMipOkE
senior tag
válasz
BenceShearer
üzenetére
Hát nemtom, hogy milyen beállításokkal nézted a FarCry-t, de nekem 1280x960-ban minden very high-on, de AA kikapcsolva egészen szépen megy... Jól játszható.
-
Olasza
aktív tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Sorry a sok off-ért, ezzel most be is fejeztem: 45-öt c2d-re írtam memóriával, csak ha intel parti lenne. Sokan nem akarnak AMD-re váltani. Persze olcsóbban is meg lehet úszni, nekem s462-ről csere Am2-re (alaplap, proci, memória) nem volt egy 10-es sem, minden új, garival.
Érdemes megfontolni! -
Olasza
aktív tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Sorry a sok off-ért, ezzel most be is fejeztem: 45-öt c2d-re írtam memóriával, csak ha intel parti lenne. Sokan nem akarnak AMD-re váltani. Persze olcsóbban is meg lehet úszni, nekem s462-ről csere Am2-re (alaplap, proci, memória) nem volt egy 10-es sem, minden új, garival.
Érdemes megfontolni!
[Szerkesztve] -
VaniliásRönk
nagyúr
Pontosan milyen alaplapod van? Mert a PT880Pro csak 4x PCI-E-t tud.
#2578: 45k baromi sok alaplap+CPU-ra, tök felesleges is, egy X2 3800+ (14k) is kihajt egy DX10-es középkategóriás VGA-t, meg viszonylag jól kiszolgál egy felsőkategóriásat is, egy Asrock ALiveXFire-eSATA2 (ATi 480X CF) alaplap szintén 14k, DDR2-t meg most elég nyomott áron lehet venni aprón. (2x512 800-as 8-9k)
[Szerkesztve] -
VR, Olasza:
Hát, fene tudja, lehet, hogy igazatok van. Bár, én ezt a 2600XT-t is hosszabb fejtörés után vettem meg, nem a pénz miatt, hanem mert nem voltam benne biztos, hogy tényleg kell-e nekem - de aztán az Oblivion meg a R6:V meggyőzött, hogy kell
. Viszont idén év végén / jövő év elején annyi változás várható (DX10 játékok, új nVidia GPU, R600 ráncfelvarrás, Phenom, C2D-k új sockettel, DD3 RAM-ok, whatever), hogy addig nem akarok semmi komolyabbat venni, amíg nem látom, hogy van vagy fél tucat játék, ami után csorog a nyálam, és a 2600XT-n diavetítés jelleggel megy. Sajnos a 45, amit Olasza írt, az inkább 100 (alaplap+processzor+memória+HDD+táp+kitudjamivelleszgebasz) - ez már nem ugyanaz, mint hogy vettem 10k-ért egy alaplapot.
PS: akár az Intelhez, akár az AMD-hez ragaszkodás távol áll tőlem - de ugyanígy pártsemleges vagyok GPU fronton is... -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
BenceShearer
üzenetére
-
BenceShearer
aktív tag
Igen, ez az az 512 MB-os MSI.
Call of Juarez 1024 maxon egész szépen megy, szóval azért van benne erő....Carbon is jó. (Demokat néztem csak). A FarCry nemtom mér ilyen gyenge.
Viszont a GPU nyitott háznél egy fél óra CoJ után 93 fokos
...az nem túl meleg egy picit?
Hol lehet valami nagyon halk ventit szerezni rá?
A kékhalál 3dMark06 induláskor van...feljön az inditó képernyő, és akkor áll egy percig, majd utána jön a kék csoda...tehát elvileg még nem 3d módban van.
A TV-out ra meg nem tudok magyarázatot...pedig nagyon kéne..... -
Olasza
aktív tag
A ''normális vas'' gépet jelent, nem alaplapot. Az én bartonom is mindenhol már proci limitbe ütközött, ideje volt lecserélni. Elég olcsón megúsztam. Ha ragaszkodsz Intelhez, egy c2d kijön kb. 45-ből memóriával, ha jó áron eltudod adni a mostanit, akkor inkább most cserélj, míg kapsz érte valamennyit. Egy éven belül úgyis kb. a mostani P3-as árakra fog süllyedni.
-
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Csak normális vasat kell szegény VGA alá tolni (nem drágát), van egy határ amin túl már nem érdemes spórolni...
Aha, merthogy olyan nagy választék van s478-as alaplapokból
Én konkrétan egyet találtam.
Egyébként úgy tűnik, a hírhedt Half-Life 2 stutter bugba sikerült beleszaladnom. Jó eséllyel nem (csak) a VIA chipset a hibás, hanem a chipset + kártya kombináció. Így jártam. Nem baj, ez a F.E.A.R. annyira jó, hogy így is végigjátszom. Amúgy, ha ritkábban töltök vissza, akkor idővel egész sima lesz
-
AtHoS
nagyúr
válasz
BenceShearer
üzenetére
Ez az az 512MB-os paszív hűtéses MSI amit vic1970 akart eladni?
Mert ahogy írta neki nem jött be a passzív hűtés. esetleg támogasd meg ideiglenesen egy külső ventivel. Ha megszűnik a kékhalál, akkor lehet a hűtés lesz a probléma -
BenceShearer
aktív tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Elég sok gépet raktam már össze.....szóval azért nem vagyok kezdő kategória...
Akkor viszont fogadnám a tanácsokat, hogy az ''luser'' megoldja a problémáját....
Főleg arra, hogy egy friss SP2 install + 7.7 driver miért okoz kék halált....
Az alaplapom is AMD (480x), szóval full AMD a rendszer.... -
AMD Power
titán
válasz
BenceShearer
üzenetére
Ez kicsit furcsa.

Nekem a hulladék FX 5600-al megy a Far Cry 1024*768 medium beállításon.
-
marcias
őstag
válasz
BenceShearer
üzenetére
Hát nemtom azt hogy csinálod

Nekem minden amit próbáltam vele, fullon akadás nélkül megy: CoH, HL2: Lost Coast, nfs:carbon -
BenceShearer
aktív tag
Szasztok!
Megoldódott a 60 Hz para....a CC nem engedte fölé kapcsolni...
De ez az MSI 2600 XT eddig csalódás
1. TV-met nem ismeri fel
2. Nem vagyok játékos, de a Far Cry 1024-ben high-on szaggat (7600 GS-en jó volt)
very high-on el sem indul
3. Kiváncsi lettem volna egy 3dmark06-ra...de lefagy, kék halál.
Mindezt egy friss XP-vel, 7.7 driver.... -
Olasza
aktív tag
#2508-ra valaki? Az is elég, ha megmondjátok, hogy hol olvassak utána, vagy hogy hol kérdezhetek rá.
(Nem tudok másolni, mobilon netezek) -
marcias
őstag
válasz
Komplikato
üzenetére
Nem, sima gddr3-as változat, 256mb, sapphire. Megnéztem a ventijét, a lapátok elég igénytelen kivitelűek, éles peremekkel, valszeg annek van ilyen hangja. Ráadásul a 2pines csatlakozó miatt nem is lehet állítani a fordulatszámot, állandóan fullon pörög. Ezért akarok venni rá egy passzív Zalman/AC/CM bordát. Az majd halk lesz

Amúgy sztem nagyon fasza kis kártya, CoH 1280-as felbontás mellett is szinte fullon megy, nem próbáltam mennyit bír, nfs carbon pedig meg se kottyan neki maximum részletességgel
-
rumkola
nagyúr
2600XT 8 darab!!!!! TMU-ja nem lesz nagyon sovány a késöbbiekben (nemmintha 600-ban több lenne)?
-
AMD Power
titán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Nekem ilyen szempontból jó. Én már 2 éve nem játszottam ''élvezhetően'' egy játékkal se.
Így az 1-2 éves játékok újnak számítanak nálam.
[Szerkesztve] -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Sőt, videokártya nélkül is lehet 3D játékokat játszani, én már csak tudom...

(amire elég: ST Elite Force2 800*600 élsimítással, 1024*768 low-med körül CnC3-hoz, CoD2 bármely beállításban kb. 15-30FPS, ST Bridge Commander 1280*720, Postal2 1280*720)
Részletek az adataimnál... Egyenlőre nem veszek még karit, mert melózok, és tényleg nincs időm játékra, meg úgy semmire, de idővel beújítok valszeg egy Sapphire 2600XT-t... -
AMD Power
titán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Nem engem hanem a HD2400-t ''hordták'' le. Ezt még át gondolom. De szerintem ettől függetlenül extrák nélkül 1024*768 lehet a HD2400Pro-val is játszani.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
BenceShearer
üzenetére
Nocsak, véletlen nem 512MB-os? Gratula, akkor sikerült nyélbe ütni az üzletet

Ha meg véletlen nincs a moncsihoz driver, akkor Powerstrippel lehet ''gyártani'' hozzá saját beállítással. Már ha emlékeim nem csalnak -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
BenceShearer
üzenetére
Van olyan a Catalystban, hogy 3D Refresh Rate Override (Display Options), ha ez nem oldja meg, akkor RefreshForce vagy ATi Tray Tools (Refresh Lock) biztos megoldja.
Szerk.: Esetleg rosszul ismeri fel a monitorodat, ha van hozzá ''driver'' (egy db inf fájl az egész) tedd fel.
[Szerkesztve] -
BenceShearer
aktív tag
Szasztok!
Vettem egy MSI 2600XT-t, de sehogy se tudom 60 hz fölé vinni a monitort. Bármit állítok be, mindig 60 Hz-en hajtja. Legújabb 7.7 driver, friss windows. Mi lehet a baj??
thx!!!! -
ftc
nagyúr
[link]
Sapphire OC verzio teszt -
Yooha
aktív tag
CoH alatt sincs kép! jó kis ártya ez!!
De most komolyan, mit állíthattam el ennyire? Valaki hozzáértő tudna segíteni? -
Yooha
aktív tag
Update: NFSC alatt nincs kép EGYÁLTALÁN!
Szép napot! -
AMD Power
titán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Az egyik topicban nagyon leszóltakamiért egy HD2400Pro-t akarok venni. HD2600Pro nem veszek az biztos. Nagyon rágodok egy 2600XT-n.

-
c41r0^
őstag
Elmondható az, hogy a HD2600XT GDDR3 legalább egálban van az X1950Proval AA nélkül 90%-ban, sőt néha ráver (ahol nem, az meg az új driver hiánya miatt van)? Legalábbis ezt vettem ki a PH!s tesztekből, ahol nincsen AA bekapcsolva.
Mert akkor nekem tényleg jobb választás. -
Olasza
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Milyen drivert használtál a teszthez?
-
Probiker
aktív tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
X360ban ATI gpu, és Wii-ben is ATI gpu-van. És még egy szép Ati logo Wii-n
[link]
Amugy nekem volt Wii-m![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Attól függ, az XBox-ban pl. Intel CPU, a PS3-ban pedig nVidia GPU van...

-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Bár lehet, hogy előbb vennél konzolt mint Intel/NV PC-t.

-
marcias
őstag
Sziasztok!
Pár napja üzemel a 2600XT a gépemben, de nagyon zavar a zúgó hang, amit a hülye ventillátora kiad magából, ezért szeretnék egy passzív hűtőt venni rá. A Zalman ZM80C-HP-t találtam erre a célra, kérdés, hogy használható-e hozzá? Hogyan deríthetem ki? Üdv -
c41r0^
őstag
Sziasztok!
Az én célom az, hogy élsimítás nélkül, de 8* AF-el, 1280*1024-ben a lehető legjobb ár/érték arányú kártyát találjam meg Source motorhoz (CS ProMOD-hoz, ha majd kijön), ezért lehet alternatíva a HD2600XT 256 MB GDDR3 VGA számomra.
Ugyanakkor csak 1.6ozom, néha CS: S is, de a 73GT erre is elég stabil 60FPSre, de hajt a megújulás szele (utálom is magam emiatt
)
Van egy Galaxy 7300 GT 128MB DDR+ VGA-m(anno bestbuyként vettem én is), amit 12Kért el tudok szvsz adni.
Amiket még számba vettem, ár növekvő sorrendben:
1. 7600 GT - nem sokkal hoz többletet és nem időtálló
2. X1650XT - erős kari 25Kért, de élsimítás nekem nem kell, mellesleg sokat zabál és elavult technológia (egyébként nyers erőre nagyon szimpi)
3. Sapphire HD2600XT 256MB GDDR3 - olyan 26-27K, ha jól tévedek, AA nélkül erősebb az X1650XTnél és jövőbe mutatóbb technológia(shader AA, DX10, legalábbis papíron
)
4. 7900GS - 30K körül újonnan is van Galaxytól, iszonyat tuningpotenciál (x1950Proval van így partiban), de régi architektúra
5. X1950 GT - 30K körül szintén
6. X1950 Pro - 33K körül, mostani bestbuy, bár ódzkodom tőle mert sokat fogyaszt és mégiscsak DX9...
úgy gondolom, hogy a 3100 MHz-en ketyegő E4300-om minden fentebb említett karit kihajt
kérdés: Sapphire HD2600XT DDR3-ról milyen tapasztalatok vannak, ugyanúgy nem éri megvenni az 512MB-os társát a 128bites nyák miatt? -
HERR Z
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
xbox360 és wii is chippelhető
-
-
VaniliásRönk: Hmmm, ez a VIA-s megjegyzés érzékenyen érintett
Hát még ha kiderül, hogy ez a fő gond, és nem lehet megoldani - asszem az lesz az a pillanat, amikor veszek egy konzolt...
Alvin_ti4200: gyengébbek, gyengébbek, de minél? A 7300GT-nél azért nem kellene... És az FPS-ek sokkal magasabbak is (8x6-ban soft shadows-zal 36 VS 54), csak ez a rohadt szaggatás ne lenne.
[Szerkesztve] -
ZSOOLT2
tag
HD2600xt-hez adnak 3dMarkot?
-
ZSOOLT2
tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Teljes játék mi lesz a Guruban?
-
Alvin_ti4200
félisten
FEAR-ben sokkal gyengébbek a HD2600-ak, szóval nem nagyon kell tovább taglalni a témát
Már csak egy hét az újságig![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
ZSOOLT2
tag
Nvidia chipsetes alaplapokban gondolom nem műxik a CrossFire?
-
ZSOOLT2
tag
Elvileg jár a kártyához (HD2600xt) egy HL2EP2-Portal-TF2 kupon. Ezeket majd a Steamen lehet ingyen letölteni a kuponra írt kód alapján?
-
éN79
addikt
Na, felraktam a FEAR-t, hogy megnézzem nálam mi a helyzet, igaz a VGA egyáltalán nem hasonlít a tiedre, de mivel igencsek jó alternatívának tűnik a 2600 XT, ezért engem is érdekel a dolog.
A 8500 GE-vel és 2800-on járatott C2D-vel valamint 3 giga rammal én nem tapasztaltam amit írtál, természetesen apróbb ''röccenések'' vannak, csak az első két pályán néztem az fps értékeket, de fraps szerint két mért bench esetén 40 és 66-os átlagos FPS értékek adódtak, 2. pályán a kerítéses résznél a nagy nyírt téren 35-40 FPS.
A beállítások: Graphics Card: High
Az advanced video card effects: minden maxon (kivéve a Volumetric Light Density ami Medium) és a Volumetric Light: On.
A graphics rész: 1024x768 , soft shadows off, AA 4X, A light, a texture és a shader maxon van. -
VaniliásRönk
nagyúr
-
2600 Pro és XT
Nincsen probléma, én is XT-t vettem, csak arra akartam rámutatni, hogy a kicsi árkülönbségnek az az oka, hogy a két kártya egyáltalán nincs messze egymástól. Fizikailag lényegében tök egyformák, egyedül az a különbség, hogy a Sapphire-nál az XT kapja a legjobban sikerült GPU-kat, a gyárilag húzott Pro a következő csomagot, és a sima Pro a ''legsilányabbakat''.
F.E.A.R.
rocket:
Igen, a memória elsőre tényleg soványnak tűnik, de ennek ellentmondani tűnik az, hogy 400MB-nál több fizikai memóriát eddig még nem használt nálam (sőt, a virtual address space sem haladta meg a 600MB-ot). És egyébként a 7300GT-n alig volt észrevehető a szaggatás, a két config között csak 3 különbség van:
- Az alaplap (i865 helyett VIA 890-es chipset, és persze AGP (sőt, AGI...) helyett PCIe)
- A videokártya
- A windows (qrva ATI, semmi kedvem nem volt a w2k-t XP-re upgrade-elni)
GuMipOkE:
Egy kicsit megnyugodtam, kezdtem azt hinni, hogy valami banális hülyeség van a kártyával kapcsolatban. Milyen verziójú Catalyst-et / drivert használsz?
Általában: a szaggatás jól köthető ahhoz, amikor új területre lépek egy pályán (azaz ha körbe szaladgálok, akkor teljesen sima), vagyis minden bizonnyal az tart a vártnál sokkal több ideig, amikor új textúrákat tölt fel a videokártyára. Így sem ismerős senkinek?
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Nem volt rajtam gumi csizma. Ilyenkor olyan vagyok mint egy angol lord.

[Szerkesztve] -
Olasza
aktív tag
Sziasztok! Tudom, hogy nem ide való, de nem tudtam, hogy hogy kereshetek rá.
az lenne a kérdésem, hogy amikor a Windows kikapcsolja a monitort, akkor a videókártya is átkapcsol standby jellegbe, vagy idle módban működik tovább? Azért érdekel, mivel nekem is lesz hamarosan netem, és CF rendszert akarok építeni, nem mindegy, hogy a két videókártya kikapcsolt monitor mellett mennyit fogyaszt. Ellenőrizni sajnos nem tudom, nincs hozzá cuccom. -
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Nana.
Csak butuska. Nézd meg a konfigját. Az e6300-hoz 8600gt és 1giga ram
Ennek nem sok értelme van.
Egyébként a viharsarkiak nevében én kérek elnézést.
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Everest / AIDA64 topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Hobby rádiós topik
- BestBuy ruhás topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Milyen légkondit a lakásba?
- Napelem
- Gyúrósok ide!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Apple iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Update 10.28. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Elég dúrva!!!!!

. Viszont idén év végén / jövő év elején annyi változás várható (DX10 játékok, új nVidia GPU, R600 ráncfelvarrás, Phenom, C2D-k új sockettel, DD3 RAM-ok, whatever), hogy addig nem akarok semmi komolyabbat venni, amíg nem látom, hogy van vagy fél tucat játék, ami után csorog a nyálam, és a 2600XT-n diavetítés jelleggel megy. Sajnos a 45, amit Olasza írt, az inkább 100 (alaplap+processzor+memória+HDD+táp+kitudjamivelleszgebasz) - ez már nem ugyanaz, mint hogy vettem 10k-ért egy alaplapot.
...az nem túl meleg egy picit?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)