Aktív témák
-
Kicsimix
őstag
Tegnap aztmondtam gyönyörű a BS ..Én azthittem olyan a játék vagyis úgy néz ki....na de most,hogy fentvan a hotfix hát ez fenomenális : ) viszont a hiba még mindig nem javult meg, kifagy a demója nemtudom miért...befagy játék közben a kép aztán sehova tovább....
A hotfix megint bekapcsolja a túlhajtást..ki kell kapcsolni kézzel.. -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Komplikato #3696 üzenetére
A FS-ok mindig híresek voltak arról hogy botrányosan sz@rul vannak megírva, ha megnézed a 8800Ultra elér vagy 23 fps-t...
-
Eagle16
addikt
válasz
horvathkrisz #3695 üzenetére
Te jó ég...akkor gondolom a processzoros táblázatuk is legalább ennyire hihető...
-
Komplikato
veterán
válasz
horvathkrisz #3695 üzenetére
Persze, persze és a 8600GTS gyorsabb a 8800GTS-nél, és 0,8 FPS-el lasabb a 8800 Ultránál? Megalol. Amúgy nem a Tomshardware volt az EGYETLEN oldal akinél anno a GeForce FX jött ki minden tesztben győztesen?
-
horvathkrisz
addikt
haverom küldte, a 8600GTS lenyomja a 2900XT-t is, mit csinálna a 2600XT vel...
[link]
[Szerkesztve] -
m4rc!
őstag
válasz
Probiker #3688 üzenetére
Asus..csak azért mert vmi asus nem biztos, h jó..SŐT..
Jobban megéri akkor már vmi olyan márka ami kicsit jobban specializálódott az adott területre, jelen esetben: HIS, Sapphire, hogy csak 2 nagyot említsek..
Szal inkább tesztek alapján válassz ne márka szerint, Asus amúgyis egy százlábú csótány gyártanak mindent, de semmit se jót..najó ez csak az én véleményem -
Dragon-X
csendes tag
Hy all!
Segítség kellene... Sapphire HD 2600 XT GDDR4 re adtam a fejem... de sajnos mindenhol kifogyott, tudnátok segíteni hol tudom minnél hamarabb beszerezni? Nagyon kellene!
Előre is THX -
Probiker
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #3684 üzenetére
Jóhogy, azért mert asus már jobb.
Volt Asus X700-om, passzív. Az jó volt, fordított gpu-s: [link]
Most X1600XT-m van, ez már nem valami power: [link] [link]
Kiváncsi leszek mit tud újítani asus a 2600 as silent kariknál. (ha egyáltalán lesz, de ha volt az előtte lévő generációknál akkor csak lesz)
[Szerkesztve] -
Komplikato
veterán
válasz
Probiker #3682 üzenetére
Asus silent széria elég szarul sikerült eddig, még az MSI hasinszőrű megoldás is kevésbé melegedős szerintem.
Amúgy nekem HIS iSillence volt X1650XT-ből, és plusz ventik nélkül ment jól, a GigaByte-nak meg elég jó a passzív hűtése, legalább is Silent Pipe II-es 7600GT-k okésak voltak. (A Silent Pipe I-es 7600GS már nem annyira sajnos), és a SP3-ról is jókat hallottam. Szóval ha mindenáron passzív, akkor én pont a GigaByteot javasolnám. Azért vásárlás elött nézz utána fórumokon ... és mivel itthon eddig nem nagyon volt kapható, kinti fórumokon, hogy mennyire melegszik.
Amúgy mire lesz ha nem játékra? Mert ha csak videora lesz, akkor egy lassú DDr2-es 2600Pro, vagy 2400Xt nem jobb lenne? Azok biztos kevésbé forróak. -
wwhy
veterán
válasz
VaniliásRönk #3684 üzenetére
8600GT-ben van, akkor lehet, h 2600XT-ben is lesz
-
F.B.I.
veterán
Helló!
Ezzel a Giga megoldással jól járhatok vagy teljesen felejtősek ebben a kategóriában, a passzív hűtések?
[link]
a választ kösz. -
KrAt
veterán
Nézem, van ddr3-as XT. 24,2-ért. Az sokkal jobb, mint a ddr3-as pro? Mert a ddr4-es xt az drágább, azt hittem, a ddr3-as hanyagolható
[Szerkesztve] -
Komplikato
veterán
Én 24K-ért vettem kéz alól a Sapphire XT kártyámat, de rá 1-2 napra linkelt valaki bolti áron ennyiért. Szerintem nem ér meg 22K-t a Pro.
[Szerkesztve] -
KrAt
veterán
válasz
Komplikato #3668 üzenetére
22k
Sztem nem vészes
-
Komplikato
veterán
Na most csak akkor éri meg, ha SOKKAL olcsóbban kapod meg, mint a 2600XT-t. Ahogy én néztem átlag ilyen 2K difi szokott lenni, annyinál már marhára nem éri meg.
(Amúgy most néztem, hogy USA-ban az XT ára kezd leesni és rövidesen 100USD alá megy. Most olyan 105-107 a legolcsóbb ... Az AMD/ATI a 65 nanos chipeket úgy árazza a konkurencia alá, ahogy akarja.) -
válasz
VaniliásRönk #3660 üzenetére
ha a textúrák mérete nő, az különösebben nem fog fájni a 2600XT-knek - ha a mennyiségük nő, az lövi hasba a 8 TMU-t.
-
KrAt
veterán
Szasztok
Úgy néz ki, h leadtam a rendelésem egy Sapphire 2600 PRO-ra (GDDR3, 256MB) így ''klubtag'' leszekMi a vélemény a kariról (elvileg OC verzió, 700/700 órajelekkel
)
Elvileg ő az: [link] -
Eagle16
addikt
válasz
Komplikato #3661 üzenetére
Kíváncsi lennék egy DX9-es tesztre is, hogy ott melyik kari a jobb.
-
Komplikato
veterán
válasz
VaniliásRönk #3662 üzenetére
Ha jól láttam azt írták, hogy ATI-tól nem kaptak kártyát? Vagy ilyesmi. Nem volt HD2000-es kártyájuk. Pöttyet vicces ...
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Komplikato #3661 üzenetére
Egyet mondj meg nekem, AMDZone-on miért csak nVidia kártyákat tesztelnek?
Szerk.: Nem vicces hanem érthetetlen...
[Szerkesztve] -
Komplikato
veterán
válasz
Kicsimix #3625 üzenetére
''Ja megnéztem meg a BS-t 1600 x 1200 ban min 15 max 40 (minden full kivéve vsync)''
Remélem Bundás kolléga NEM olvas most ide, mert megüti a guta ...
Bioshock PC Demo DirectX 10 Performance - [link]
És ez 3.4GHz-es X2-vel, szóval semmi CPU limit. Úgy látom jobb a VGA-d, mint a 8600GTS.
[Szerkesztve] -
Olasza
aktív tag
Szabvány memória: 700 Mhz
Viszont valószínű, hogy hamarosan szükség lehet az 512 Mb-ra. DX10: Jobb minőségű textúrák -> Nagyobb memória igény, kevesebb számítás. -
Olasza
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #3647 üzenetére
Sajnos annyira az Xpertvision sincs a helyzet magaslatán! Van sonic 256mb tuning rammal, és van Super 512mb simával.
Amit keresel, olyan nincs.
Marcias: Olyan sokszor feltetted már ezt a kérdést. Pedig csak vissza kellene olvasnod! Kép és méretek is le vannak írva többször is. Keresőben használd pl. a mm szót! Linkelni nem fogok neked mobilról, mert nekem az rengeteg munka, te meg csak kötekedsz! -
marcias
őstag
válasz
VaniliásRönk #3650 üzenetére
Bocs hogy kérdeztem...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
VaniliásRönk #3648 üzenetére
Erősen gondolkodok rajta. (ismerem azt a mondtaot, hogy itt nem a memória a kevés, de nem értek vele teljessen egyet) Az ára fogja eldönteni.
-
marcias
őstag
Senki sem cserélte még le a hűtőt ezen? Annyit mondjatok, hogy a furatok elhelyezkedése megegyezik vmelyik másik Radeon kártyáéval? 1950, 1650 sorozat?
-
VaniliásRönk
nagyúr
Én is kipróbáltam a Bioshockot... 9550-en...
Hát ez tényleg nem fut SM2-es GPU-val, csak 1-2 textúrát látni, hiába vettem minimumra. Tulajdonképpen csak azt nem értem miért indul el egyáltalán, miért nem áll le egy hibaüzenettel?
CPT.Pirk: Ugye nem 512-es kártyát akarsz venni?
[Szerkesztve] -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Merre lehet kapni Xpertvision Sonic, és 512MB-os Super kártyáit?
FTC: tul.képpen mit kelene ott keresni? -
oszili
csendes tag
Hali,
egy ilyen kártyát néztem ki magamnak, de nem tudok dönteni, hogy melyik gyártótól vegyem.
HIS Hightech H260XTF256DDN-R Radeon HD 2600XT 256MB 128-bit GDDR3 (110 USD)
HIS Hightech H260XTFZ256DDN-R Radeon HD 2600XT 256MB 128-bit GDDR3(Zalman hűtővel) [link] (122 USD)
SAPPHIRE 100208L Radeon HD 2600XT 256MB 128-bit GDDR3 (105 USD)
ASUS EAH2600XT/HTDP/256M Radeon HD 2600XT 256MB 128-bit GDDR3 (117 USD)
Kérlek segítsetek dönteni. Az USA-ból jönne egy barátom által.
Előre is köszi a válaszokat. -
-zaki-
tag
válasz
belaazallat #3618 üzenetére
Én csináltam egy képet a hűtőjétől megszabadított kariról, csak most nincs nálam, este feltöltöm, ha nem kapsz jobbat. Ha olyan blokkot szeretnél, ami a ramokat is hűti, figyelj arra, hogy a ram chipek alacsonyabbak, mint a gpu (szemre kb 1mm-rel). Én egy régi blokkomat tettem rá, a ramokra meg Thermaltake bordákat raktam [link], 1,5 óra Stalker után is csak langyosak voltak 28°C szobahőmérsékleten.
-
ftc
nagyúr
Tessék feltenni bioshockhoz:
[link] -
luci
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #3636 üzenetére
Így is van ,csupán 2 volt szerencsém tuninba!
-mx 440 @mx 460 (noname kari )-egyév után elkerült az örök vadász mezőkre
-inno 7300gt 600@660/1500@1900 -ezt kicsit bánom ,hogy eladtam -
munky
őstag
válasz
kill_bill1 #3630 üzenetére
nekem is tetszik és nagyon ütősen néz ki pedig nekem csak DX9-be fut.
-
kill_bill1
tag
Nekem tetszik ez a bioshock. A nem túl erős konfigommal 1024x768-ban high beállításokkal simán ment akadás nélkül.(Így érzésre olyan 40 fps körül)
-
luci
aktív tag
Nem várok én semmi csodát a márkától ,viszont ha olyan alkatrészekkből van össze rakva amelyek éppen teljesítik a referencia órajeleket akkór inkább lemondanék róla !
Egy megbizható kártya kell ,a hűtés egy zm vf900led cu ra lessz bizva
Elösszőr gdd4 -es re voltam felbuzdulva de olvastam a hsz -eket ,és úgy döntöttettem hogy felesleges pénz kidobás !Nem szólva arról hogy gigantikus nagyra sikerült ,amit viszont nem értek ,mert csak ramban külömböznek !
Saphire -ről közelebbi ismeretsébe egy 9800pro van, közel 5 éve rendületlenül végzi a dolgát
[Szerkesztve] -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hmmm, letöltöttem bioshockot, hát sokkhatás az lett. Megpróbáltam az integrált vga-mmal, első megrökönyödésem az nvidia logó volt, meg hogy már menüben nincs egérmutató, és hibás képpontok voltak a menüben... Ezek után beállítottam mindent offra, és megpróbáltam játszani. Valami tűzből nagynehezen kimentem, nézzétek meg milyen képet kaptam: [link]
Ez egyszerűen vicc... Bár legalább nem fagyott ki.
Jah hozzászólásírásra meg picit várni kell, csütörtökig nemleszek idehaza...
[Szerkesztve] -
Kicsimix
őstag
válasz
kill_bill1 #3624 üzenetére
mármint 3 órája szedtem kb de már végeztem...
Igen fake...Sajnos még rengetegen szedték magyarok is... na mindegy majd rájönnek...
3 nap múlva lessz rendes demó...addig pihi..(amúgy rájöhettem volna ha belenézek a file listába elég fura...)
Na hali.. -
Kicsimix
őstag
Hát úgy néz ki ez kamu volt... nemcsinál semmit...(mondjuk fura az a sok file benne amúgy is...de...reménykedtem... )
Sztem ne szedjétek tovább aki ezt szedi...
Na holnap go melo ugyhogy ....
Ja megnéztem meg a BS-t 1600 x 1200 ban min 15 max 40 (minden full kivéve vsync) -
Kicsimix
őstag
válasz
kill_bill1 #3621 üzenetére
[link]
én most tartok 97% nál ...kb 3 órája.. -
varga911
senior tag
válasz
belaazallat #3605 üzenetére
Köszi szépen!
Tudom hogy a lustaság fél egészség, de én teljesen egészséges akarok lenni... -
marcias
őstag
Sziasztok!
Egy fontos kérdésem lenne: Thermaltake HR-03 passzív hűtőt rá lehet szerelni erre a vga-ra? Ha nem, akkor vmi hasonló passzív hűtőt? -
FireGL:
Azt egyébként tudod, mit takar a TWIMTBP? Nem arra gondolok, hogy minek a rövidítése, hanem arra, hogy mitől kerül egy ilyen logo a játékra.
luci: a Sapphire egy kellemesen szürke márka, nem jellemzőek a kiugrások sem felfelé, sem lefelé. Gondom eddig nem volt vele. Mondjuk az áresésre várással nem biztos, hogy jó lóra teszel, elég alacsony áron indultak a 2600XT-k. -
belaazallat
addikt
Hali!
Hol találhatok méretarányos rajzott a kariról? Vagy tudna vki csinálni? Vízhűtő blokkot terveztetek, ahhoz kellene. Köszi! Üdv! -
Kicsimix
őstag
Hozzátenném a lostplanetben 1152 x 864 ben DX 10 ben azthiszem stabil 18 fps el jatszottam max quality mellett...De az egy nagyon gagyi xbox átirat szerintem még egy normális felbontás sincsen...
x2 5200+ 2 gb.. -
F.B.I.
veterán
Melyik hűtést érdemes rá felrakni? Csendet szeretnék.
-
Komplikato
veterán
-
Kicsimix
őstag
válasz
horvathkrisz #3604 üzenetére
Vistán dx 10 ben futtatja xp-n dx 9ben.
dx 10ben nálam 20-50 fps (1280 x 1024)
ha a lost planetre gondolok vissza akkor egy +20-30 fps-t jósolok neki még ittis..
De lehet ez az engine jobb mert itt sokkal gyorsabb dx 10-ben is.
Már a MOH Airborn is fenntvan neten.Szedem aztis..
[Szerkesztve] -
FireGL
aktív tag
válasz
Kicsimix #3602 üzenetére
Mivel TWIMTBP ez a játék is ne várj sokat tőle ATI kártyával.
Usual ATi ''surprise'' package from the twimtbp game dev's.
''If you experience graphics corruption or stability issues on Windows Vista using ATi DirectX 10 hardware (eg Radeon HD 2xxx), please launch the game in DirectX 9 mode. This is done by right clicking the Bioshock icon in the game explorer and selecting ''Play-DirectX9''.
Emlékezz a Lost Planet: Extreme Condition is mekkora szívás volt DX10-ben a megjelenés után. Ahogy észrevettem az NV féle TWIMTBP DX10 demók/játékok úgy jelennek meg hogy ATI kártyákkal hibásan működnek, gondolom nem véletlen mert így az eslő tapasztalatok után sokan fognak GF8-at venni hogy kipróbálhassák ezeket. Sok kisgyerek meg levonja a következtetést hogy az ATI kártyák sz@rul mennek DX10-ben. -
AtHoS
nagyúr
válasz
wowbagger007 #3596 üzenetére
A 3Dfals szar.
Nevezd át a ?:\WINDOWS\system32\Futuremark\MSC\ könyvtárban a direcpll.dll fájlt. -
varga911
senior tag
Sziasztok,
Valaki meg tudja mondani nekem a gddr3-as 2600XT furattávolságát? Ilyen kártyával szemezgetek, VGA blokk miatt érdekelne. -
Kicsimix
őstag
válasz
Komplikato #3599 üzenetére
De ott is fagy...Viszont nem dob ki hibaüzenettel hanem csak a kép befagy azt szeva...
Vagy ott fagy ki ahogy lemerül a kis tengeralattjáróval és a képet mutogatják vagy a 2. pálya elején (entering the rapture asszem...
(DX10-ben)
[Szerkesztve] -
Kicsimix
őstag
Most olvasom ,hogy csomó embernek fagy a Bioshock demója...Úgyhogy kaptunk egy szar demót...Nade majd a teljes....
Nemhiszem el,hogy ez nem szándékos volt töllük ennyi várakozás után...
Aktív témák
- Bomba ár! HP 250 G6 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- AKCIÓóóÓS!!! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest