- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- R_volution médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
Aktív témák
-
Olasza
aktív tag
Csupán annyit akartam vele mondani, hogy a DX9-es tesztek nem mérvadóak a jövőt tekintve. DX10-ben az ati a nyerő, míg aki max részletességgel és felbontással akár játszani, az vegyen felsőkategóriát!
Mivel itt már nem külön vertex és pixel shaderek vannak, nem veheti fel egy arra optimalizált játékban a versenyt. Ez a DX10 forradalmian új technológia, csak még nem jöttek rá, hogy mit lehet vele kezdeni. Ennyi pénzért pedig szerintem megéri. Majd jövőhéten már szerintem be fogok tudni számolni.
Mod: be'lelkes'edtem!
[Szerkesztve] -
F.B.I.
veterán
Rendben, tefgyük fel, hogy xarok a karik.Akkor mi a teendő, ha kell a HD film nézegetés, egy jó kis HDMI kimenet a TV-m miatt, a DX10 támogatottság a jövőre nézve még ha gyenge is és mindez 30K alatt?Mindenki vegyen akkor egy DX9-es karit vagy aki ATI párti volt egész életében szálljon át NV-re, mert az valamivel jobb.
Én megveszem ezt a ''szart'', mert ennyi pénzért nem nagyon van lesz egy darabig időtálló kari, amit majd egy driver frissités teljesen nyeregbe tesz.Szerintem. -
De egy tisztességes középkategória nem is 30k alatti indulóárral kerül piacra...
Szerintem ezt sokan leírták előttem, és én is megerősítem. Jelenleg sajnos az igazi középkategória hiányzik, amely 50-60k környékén kapható. Vagy ha nagyon akarjuk, mondhatjuk, hogy a 8800GTS 320 középkategóriás, de annak ATI/AMD fronton nincs ellenfele jelenleg. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
Vassili
tag
Tegyük fel 3 napon belül kijön. Mennyi idő egy ilyen PH-s VGA teszt osszedobása? 3-4 nap??
Akkor az már egy hét!! Ne már!! Tűkön ülök
ui: Bocs a hisztié -
CPT.Pirk
Jómunkásember
na és mikor lesz vajon új Catalyst? szerintem PH-sok is arra várnak... (mert elvileg nagyarányú javulást kell hoznia DX9-ben)
-
Lui76
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #1965 üzenetére
Lemaradtam ... a te teszted mikor hol olvasható?
-
Vassili
tag
Micoo lesz már teszt a HOC-on már van igaz kicsi de van, mindig a prohardwareen van hamarabb teszt... Mi van már???????
-
immi77
tag
válasz
Blizzard.9 #1976 üzenetére
Egész jó ára van a HIS-eknek. A ddr4-es Sapphire is érdekes.
Én egy zalaegerszegi boltból ezeket az árakat kaptam előzetesen:
HIS 2600XT 512MB Zalman hűtéssel 2 év garancia DDR3 Bruttó:37.500.-Ft
HIS 2600XT 256MB Zalman hűtéssel 2 év garancia DDR3 Bruttó:31.900.-Ft
HIS 2600XT 256MB 2 év garancia DDR3
Bruttó:29.200.-Ft
HIS 2600XT 512MB 2 év garancia DDR3
Bruttó:35.000.-Ft -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
hmmm. egész jó árak, elkell dönteni, hogy 512 GDDR3 v. 256 GDDR4... Majd valami komolyabb teszt segít...
Kinek van tapasztalata, hogy milyen hangos a HIS hűtése? IceQ felárát sokallom...
[Szerkesztve] -
fnatic
tag
válasz
Nah 27k-tól kezdödik a HIS 2600XT.. akkor a Sapphire még olcsóbb lesz? :o
-
Blizzard.9
tag
Árlista az egyik PH-s bazárból:
HIS PCIEXP HD 2600Pro Fan 2 x Dual Link DVI (HDCP) 256MB (128bit) DDR2 PCIe TV (PAL) (RoHS) 21 767 Ft 2 ÉV
HIS PCIEXP HD ICQ 2600Pro IceQ Turbo 2x Dual Link DVI (HDCP) 256MB (128bit) DDR2 PCIe TV (PAL) (RoHS) 24 473 Ft 2 ÉV
HIS PCIEXP HD 2600Pro Fan Dual DL-DVI & TV (HDCP) 512MB (128bit) DDR2 PCIe (PAL) (RoHS) 24 473 Ft 2 ÉV
HIS PCIEXP HD ICQ 2600Pro IceQ Turbo Dual DL-DVI & TV (HDCP) 512MB (128bit) DDR2 PCIe (PAL) (RoHS) 27 192 Ft 2 ÉV
HIS PCIEXP HD 2600XT Fan Dual DL-DVI & TV (HDCP) 256MB (128bit) GDDR3 PCIe (PAL) (RoHS) 27 192 Ft 2 ÉV
HIS PCIEXP HD ICQ 2600XT IceQ Turbo HDMI Dual DL-DVI & TV (HDCP) 256MB (128bit) GDDR3 PCIe (PAL) (RoHS) 31 271 Ft 2 ÉV
HIS PCIEXP HD 2600XT Fan Dual DL-DVI & TV (HDCP) 512MB (128bit) GDDR3 PCIe (PAL) (RoHS) 32 630 Ft 2 ÉV
HIS PCIEXP HD ICQ 2600XT IceQ Turbo HDMI Dual DL-DVI & TV (HDCP) 512MB (128bit) GDDR3 PCIe (PAL) (RoHS) 36 696 Ft 2 ÉV
MSI 256MB RA X2400Pro EH PCIE 12 202 Ft 3 év
MSI 256MB RA X2600Pro EZ PCIE 23 349 Ft 3 év
SAPPHIRE 256MB RA HD2400Pro PCIE 21 835 Ft 2 év
SAPPHIRE 256MB RA HD2600XT DDR4 PCIE 34 068 Ft 2 év -
Olasza
aktív tag
válasz
Chris 9600xt #1973 üzenetére
Sebesség vagy látvány? Olvasd el a blogom! Ha gyorsat akarsz 1950, ha látványosat 2600! Döntéseddel te fogsz élni, egyértelmű válasz szerintem nincs.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Chris 9600xt #1973 üzenetére
ha komolyabb élsimítás kell, és két év múlva is megelégszel a DX9-el, akkor 1950pro. Ha nem kell akkora élsimítás, viszont kell DX10, és egy olyan karit akarsz, amit két év múlva is még el lehet adni, valamint normális felbontásban tolod, akkor 2600XT.
Én tuti nem vennék 1950pro-t, most még gyors, de valjuk be, elavult. és amd-s roadmap szerint 2008ban már jön vidkarikon a D3D10.1 elvileg. -
Chris 9600xt
csendes tag
ATI Radeon HD2600XT
Core Clock Speed 800 MHz
RAMDAC Clock Speed 400 MHz
Video Memory Installed 256 MB
Technology GDDR3 SDRAM 128-bit
Memory Clock Speed 1.4 GHz
vagy
ATI Radeon X1950 GT
Core Clock Speed 500 MHz
RAMDAC Clock Speed 400 MHz
Video Memory Installed 256 MB
Technology GDDR3 SDRAM 256-bit
Memory Clock Speed 1.2 GHz
melyiket a ketto kozul, 1-2 evig nem akarok kartyat cserelni (szeretek jatszani}!!! -
immi77
tag
válasz
belaazallat #1970 üzenetére
Akkor szerintem kérj kölcsön egy videókártyát valakitől, szvsz jövő héten már lehet kapni, remélem Zalaegerszegen is.
Az 512-es nem ér meg ekkora felárat, persze lehet hogy tévedek.
[Szerkesztve] -
immi77
tag
válasz
belaazallat #1968 üzenetére
MSI honlapján úgy láttam 256-os csak GDDR4-es van/lesz.
Én inkább várok még Sapphire/HIS/Gigabyte-ra, aztán majd meglátjuk.
[Szerkesztve] -
belaazallat
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #1965 üzenetére
Hali!
Nem tudod hol lehetne beszerezni Mo-n 2600XT-t? Tegnap kimult a vidkarim!THX!
[Szerkesztve]
Mod: főoldalon csak 512-es van.
[Szerkesztve] -
vic1970
csendes tag
Most beszéltem velük,ha ma megrendelem,csütörtökre igérték.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
belaazallat #1964 üzenetére
főoldalt nézted már...?
-
vic1970
csendes tag
Tisztelt Urak!A Birdnál állítólag már van Msi 2600 xt!
-
Thomas1
addikt
válasz
elfelejtette #1948 üzenetére
Hát éppen ezért játszok a Vice City-vel, mert ott nem a képminőség érdekel, hanem a játékélmény. A mai csili-vili játékoknál ez nem mondható el sajnos.
-
GuMipOkE
senior tag
A neten található tesztek többségét elolvastam. Csak gondoltam, hogy egy PH! nem akkor tesztel, amikor már az újabb generáció kopogtat. De lehet hogy tévedtem...
Végülis mind1, Alvin tesztje és véleménye nekem elég...
A teszt most már annyira nem sűrgős, csak a kártya, mert már kezd irritálni az S3Virge... -
GuMipOkE
senior tag
Van egy olyan érzésem, hogy a PH! majd akkor fogja tesztelni ezeket a kártyákat, mikor már mindenkinek lapul 1 a gépében...
-
F.B.I.
veterán
A Gigabyte pénteken fogja lenyomatni az árait a kisker boltoknak, ezért hétfőn már lehet rendelni és mondok árakat is.Miskolciak előnyben.
-
Levin01
őstag
Első körben a 2600XT tényleg egy kaki, de ha az új meghajtó program tényleg gatyába rázza, akkor még van remény. Én mindenképpen 8600GT elkalapálását várom tőle, de őszintén megvallva a paramétereit tekintve a GTS-t is igencsak vernie kéne.
Nagyon mennék már megvenni az a helyzet
Az PCWolrd oldalán azt írják, hogy a 6.7-es Catalys driverrel teszteltek, de az AMD honlapján már 7.6-os is van. Vagy csak elírás?
[Szerkesztve] -
CPT.Pirk
Jómunkásember
A TV elött ilyama TFT-m volt, utánhúzása se ennek, se annak nemvolt, mindkettővel tökéletessen lehet játszani. Az lcdTV-nek viszont sokkal szélesebb a betekintési szöge, valamint a jókora képernyőméret miatt végre élvezni is lehet a játékokat, mert majdnem kétszerese a kép a TFT-men lévőnél. Plussz itt már kijönnek a minőség dolgai, mert pl. mint volt NV kari tulaj, kipróbáltam a 158, 159-es bétás drivereket, amiket a 8-as széria megjelenésekor adtak ki, itt többen odavoltak a gyorsaság miatt, de ekkora monitoron már szemmel láthatóan ronda képet csináltak, úgyhogy ment vissza a Z-Tweaked kilencven valahányasa... Akik mondták hogy gyors, azok sima TFT-n játszottak, állítólag ott nem láttak eltérést...
Amelett végre kidobhattam a hulladék TV tunert a gépből...
Összességében kijelenthetem hogy nagyon megérte megvenni, a játékélmény leírhatatlan...
hogy ON is legyen: jólesz ez a HD széria... -
Gyusz
őstag
válasz
Dr. Romano #1949 üzenetére
Ami úgy 17 hozzászólással ezelőtt be is lett linkelve [link].
-
Olasza
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #1945 üzenetére
Ez engem nagyon érdekelne. Mennyivel másabb az LCD, mint a TFT játékokban, válaszidő és társai. Szóval megéri inkább egy méretes TV-t venni monitor helyett, ha a felbontás nem számít? Én is gondolkoztam hitelben egy méretesebb TFT-n, de a magas felbontásuk engem hátráltat, úgysem tudnám használni.
-
Dr. Romano
veterán
A magyar PCWorld is nyomott már egy tesztet:
[link] -
elfelejtette
veterán
válasz
Thomas1 #1942 üzenetére
Hehe...
És nem nagyon gány a kép?
Én tavaly 5 hónapig toltam int. GF6100-zal, amíg megvettem a 7300GT-t.
CPT.Pirk:
Az én Dell moncsim simán viszi a 100Hz-et 1024x768-ban, de ott már homályos lesz a kép, így 85Hz-en használom.
A kamatmentes hitelről meg annyit, hogy most vettem fel 7M lakáshitelt, így jócskán van mit fizetni.
ftc:
A fő probléma az, hogy aki kínkeservesen izzad ki 25k-t vidkarira, az nem vesz 50k-t TFT-re. Az én monitorom is 8k volt használtan. Sajna minimálbérből nem telik újra, főleg ha egyéb hiteleid is vannak.
Üdv. -
immi77
tag
Én is a Sapphire 2600XT-t várom, nekem tökéletesen meg fog felelni, mivel az aláírásomban szereplő karit cserélem, asszem elég nagy teljesítményugrás így is. Mikor jön?
Egyszer volt már egy 15colos TFT-m, de nem volt valami frankó, inkább visszatértem a CRT-hez (19col, 100Hz), de karácsonyra azért összeszedem a lóvét egy méretesebb TFT-re, olcsóbb mint a szemüveg, vagy a szemműtét.
[Szerkesztve] -
ftc
nagyúr
válasz
elfelejtette #1941 üzenetére
PH! teszt? majd ha kedvük lesz hozzá... anno 8600,8500 megjelenés után kint volt ateszt Ati-ra meg semmi
Lehet várják a Sapphire XT kártyát,de akkor is furcsa
A monitorra
Volt 100Hz-s monitorom cseréltem mert fájt a semem tőle és igen direkt 1440x900 felbontásut véve mert nativon 20-s wide és felette nem hajtsa ki .Valakinek aszeme fontosabb mint a High beállitás gameban vagy mint 4xAA -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Szerintem meg aki félti a szemét, az már nem használ CRT-t, engem mindig zavart a vibrálás, még 75HZ fölött is, ha sima TV-t nézek, azok is zavarják a szemem, szóval egy olcsóbb TFT-re meg már nem akkora dolog beruházni, vannak pl. kamatmentes hitel megoldások, így vettem (apám) egy 68cm-es LCDTV-t, hogy azon gépeljek. Felbontás viszont max. 1280*720 v. 1366*768, ennél nagyobbat szándékossan nem vettem, gondolva leendő vidkarimra. Ehez a moncsihoz meg szerintem nagyon jó lesz majd egy XT, esetleg Pro, ha fel lehet tuningolni XT szintje fölé... (álmodik a nyomor)
-
Thomas1
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #1943 üzenetére
Vice City-ben nem álmodok 1280-as natív felbontásról...
A Jedi Knight: Jedi Outcast viszont elég szépen ment 1280-ban.
Persze szigorúan 32 mega megosztott memóval. -
Thomas1
addikt
válasz
Én TFT-t haszálok, és jelenleg 800*600-ban tolom a Vice City-t, mert integrált 6150-est használok, éppen arra várok, hogy rendeződjenek az erőviszonyok.
-
elfelejtette
veterán
válasz
MZsoltee #1938 üzenetére
Aki élvezni akarja a DX10 adta lehetőségeket, az vegyen GF 9800GTX-et, vagy HD 3900XTX-et!
Én győztem!
Mikor lesz már PH! Teszt?
Remélem a tesztelt felbontások között lesz majd az 1024x768, mivel aki max. 20-25kHUF körüli áron vesz vidkarit, az nem tolja ennél nagyobb felbontással, főleg azért, mert játszani szeretne, és nem diavetítést nézni!
(Ja és ne jöjjön nekem senki azzal, hogy mi a TFT-k natív felbontása, mivel aki ennyiért vesz vidkarit, az nagy valószínűség szerint CRT-t használ még mindig.)
Üdv. -
Hack3er
őstag
hmm..
Akkór aki élvezni akarja a dx10 adta lehetőségeket az X2600XT-t vesz, mert jobban szerepelnek dx10 alatt mint az nvidia társai. -
ftc
nagyúr
Szlovák Sapphire árak
csak 256MB-s verziot irom
HD2600XT GDDR3 24K
HD2600XT GDDR4 32K
HD2600Pro GDDR3 22K ez valami OC verzio
HD2600Pro DDR2 20K
HD2400XT GDDR3 16K
HD2400Pro DDR2 11K
AMD célja az ,hogy sokan vegyenek uj karit minthogy az öregebb szériát vennék...használt piacon x600 mozog 8-9K körül -
ftc
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #1934 üzenetére
a tuning mindig aszerencse kérdése...
-
KrAt
veterán
[link] Remélem még nem volt..
Elég erősen gondolkozom egy Pro vagy XT megvételén, majd később mégegy, és akkor CF-be -
ftc
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #1930 üzenetére
tomhogy volt ,de akkor is botrányos...még jön a PH! teszt is ott meg azt kikap majd a 7100GS-től is
-
ftc
nagyúr
Ez a teszt meg khm
[link] -
Alvin_ti4200
félisten
válasz
elfelejtette #1927 üzenetére
Rosszul tudod, a 8600GT ellenfelének a HD 2600XT-t szánták. Amúgy pedig teljesen mindegy, hogy mit mi ellen vetnek be, a 8500GT és a HD 2600Pro egy árban vannak és utóbbi általában gyorsabb.
[Szerkesztve] -
elfelejtette
veterán
Hy!
Lehet, hogy rosszul értelmezem Alvin fórumtárs hsz-át, de szvsz elég nagy szégyen a 2600Pro-nak, hogy szűrőkkel nézve egálban van, vagy kikap a 8500GE-től, amikor a 2x annyi, tehát 16 helyett 32 Unified Shadert tartalmazó 8600GT ellenfelének szánták.
De persze javítsatok ki ha tévedek.
Üdv. -
Olasza
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #1919 üzenetére
Egy félistentől jól esik ilyet hallani!
Igaz, sosem voltam a tuning híve, nem engedhetem meg magamnak egy alkatrész elfüstölését. -
éN79
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #1924 üzenetére
Ezekszerint a lassabb memória ellenére kvázi ''erősebb'' a DDR3-as GE-vel szemben. Hmmm....
Köszönöm a választ! -
Alvin_ti4200
félisten
A DDR2-es HD 2600Pro (bruttó 21e) az általam tesztelt 13 játék közül élsimítás nélkül 8-ban elverte a 8500GE-t (szintén bruttó 21e), kettőben (Oblivion, S.T.A.L.K.E.R.) egál született és 3 játékban (Doom 3, Tomb Raider: Legend, F.E.A.R.) a 8500GE volt a gyorsabb. Élsimítással általában egál közeli küzdelem volt (azokban a játékokban, ahol a 8500GE volt a lassabb), a Pro egy-két játékban tudott csak előnyre szert tenni.
[Szerkesztve] -
éN79
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #1922 üzenetére
Alvin_ti4200 kérdezném tőled, hogy szerinted/tapasztalataid alapján egy 8500 GE és egy DDR3-as 2600 PRO (illetve végső esetben egy 2600 XT) között mekkor a különbség?
Természetesen mindezt annak tükrében kérdezem, hogy tisztában vagyok a GE képességeivel, nem várok tőle többet szvsz. mint amit nyújtani tud, de nem is panaszkodok rá. -
GuMipOkE
senior tag
[link]
Ha ilyen áron lehetne kapni itthon a bótba, és egyáltalán lenne is, akkor nem enyhén elbújhatna a 8600GT... -
Alvin_ti4200
félisten
válasz
TomBoy1986 #1917 üzenetére
A HD-k nem a 128 bites memvezérlő miatt fekszenek meg, hanem a kevés raszterező és textúrázó miatt.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Szuperzacskó #1914 üzenetére
Mondtam én, hogy van tartalék abban a HD 2600Pro-ban
Lehet veszek egyet, AA nélkül egész normálisan muzsikál, és elvileg 20-21 ezer forintért már be lehet szerezni, a hűtőcsere meg minden szempontból felesleges
Üzenném a cikkírónak, hogy érdekes, hogy a cikk elején a táblázatban a HD 2600Pro konkurenciájának a GeForce 8500GT-t tekinti (árban), a teszt végén pedig a 8600GT-hez viszonyít
[Szerkesztve] -
GuMipOkE
senior tag
válasz
TomBoy1986 #1917 üzenetére
Jaja, AF és HDR jöhet (nekem ez sem hiányzik
), az AA meg ezeknél a kártyáknál felejtős.
Alig van olyan teszt, ami a kártya előnyeit is megmutatná a gyengéi mellett. Nah, majd Alvin... -
TomBoy1986
veterán
-
Olasza
aktív tag
válasz
TomBoy1986 #1915 üzenetére
Így van!
Miért úgy tesztelnek, hogy hogyan nem működik, mintha ez egy kegyetlen hadjárat lenne a kártya ellen.
Mennyivel máskép hangzana az, hogy ''1024x768-ban szépen mennek a játékok, sőt néha még akár 2x szűrést és élsimítást is minden gond nélkül teljesít.'' ehelyett ''szuper gépünk ellenére is csak 5 fps-t tud kicsikarni, persze a mi elvárásaink a maximálisat (értsd:felesleges élsimítások tömkelege, és olyan magas szűrés, amit már senki sem lát) tükrözik, amit mire bármi is tudná teljesíteni, ezeket a játékokat már rég elfelejtették, de azért jól lehordjuk''-ot kapunk.
Őszintén ezekből a tesztekből valaki tudott valaha is arra következtetni, hogy otthon milyen beállításokkal fog menni neki a játék? Sorry, de ezekből a tesztekből, én nem vagyok képes erre. -
TomBoy1986
veterán
válasz
Szuperzacskó #1914 üzenetére
Gratulálok, ismét sikerült faszán kiválasztani a felbontásokat és a beállításokat a tesztelőknek. Pont ideálisak ehhez a kategóriaához
-
Szuperzacskó
csendes tag
Ismét egy magyar teszt: [link]
Ezuttal a Pro-k kaptak szót.
[Szerkesztve] -
Olasza
aktív tag
válasz
Gyuri27 #1911 üzenetére
Pontosan ott lesz a duplamagos 2600 XT. Az, hogy duplamagos, ne tévesszen meg senkit, az is 'csak' egy videókártya, mint ahogy az x2 is egy proci. Processzoroknál már bevált, ott nem volt vita, hogy nem jobb, itt sem hiszem, hogy lenne értelme. Árban pedig pont középkategória.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #1906 üzenetére
Nézegethetjük meg kapcsolgathatjuk, de ez a dx10-s eredmény siralmas. Szerintem.
Lehet, hogy majd az új meghajtók segitenek valamit, de ez most kaki.
Arról nem beszélve van a 2600xt x pénzér és a 2900xt 3x pénzér a kettő között semmi.
Tehát így ugyanott vagyunk mint előtte milyen vga-t vegyen az ember amivel egy évig húzhatja és a dx10 is muzsikál rajta? Persze olyat ami nem 60-70k-ról indul.
[Szerkesztve] -
vic1970
csendes tag
Sziasztok!Nem tudja valaki,hogy hol lehet kapni 2600XT-t?
-
marcias
őstag
Valaki emlékszik még, mennyibe került a 7600GT amikor új volt? Szerintem közel sem volt 30k! Inkább 50-60! Úgyhogy sztem árukhoz képest jó kártyák, majd később talán jönnek erősek is. Nekem ettől függetlenül elég egy 2600xt teljesítménye, úgyhogy az lesz
-
GuMipOkE
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #1906 üzenetére
Épp mondani akartam, de megelőztél...
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Szuperzacskó #1887 üzenetére
Azt azért ne felejtsük el, hogy a tesztek nagy része 4xAA 16xAF-fel ment, ahol nagyon belassulnak a HD-k a kevés ROP miatt, ergo ha kikapcsolták volna az AA-t (anizü maradhat), akkor a 2600XT a 8600GT elég kerülne zerinte mindenhol.
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest