Hirdetés

Aktív témák

• Zé_Mester

őstag

válasz asadasad22 #1176 üzenetére

most ez saját vélemény lesz mert nekem is hasonló alapokon van a konfigom.
    én is agyaltam rajta hogy mi lenne ha csak egy AGP-s karit vennék, meg megkínálnám vagy 2 GB rammal.aztán szétnézegettem és sajna vannak olyan tesztek, ahol a E6700-as procinál is lekorlátozódik a VGA teljesítménye, namost akkor nekem lehet a csillagos égig húzott P4-es Prescottom, még így is rohadt kevés a E6700 alapteljesítményéhez.
    Tuti nem tudnád kihajtani a kártyából ebbe konfigba a teljesítmányét mert rengered dologban korlátozódna.
    sztem érdemes elpasszolni az egész gépet (táp az jó, azt hagyhatod) ,és ha eladod akkor darabonként, mert egybe ló***t se adnak érte sajna :(((
    egy új gépet kisebb ráfizetéssel ki lehet hozni és az igencsak jobb teljesítményt fog adni.
    ha nem is Intelt veszel, akkor AMD-t a takarékosság miatt,de akkor is jóval jobban jársz, minthogy a jelenlegibe ölöd a pénzed.
    egy kisebb C2D proci alá teszel egy Gigabyte DS3-as lapot meg 2*1GB ramot, meg akkor ezt a HD2600XT-t és hidd el ég és föld lesz a különbség, pláne ha még jól megcibálod majd a procit.
    sztem ígyg jársz a legjobban, és mint írtam is , ez saját vélemény.
    mivel én is ebbe a cipőbe járok, ezért csak a saját példámat írom le, mert én is hasonlóképpen fogom alakítani. csak én jóval többet szánok az új gépre. :R :R :R :R

remélem segítettem valamennyit :))

Aktív témák