Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bluetooth hangszórók
Aktív témák
-
MC Pite
veterán
válasz
Liberator
üzenetére
Sztem is... de sehol nem találok polcon

A prot hogy XTvé húzom az sztem lutri... és X1900XT512 után (jó, mst x1600xt van) így is vissza kell fognom magam és a beállításokat...
Báááár... már 15. céget hívom és senkinek nincs polcon... Gondolkozom hgoy vegyek-e Prot, de több ember tuingeredméyne is érdekelne hogy mit megy neki... vhol van vmi összesítés, vagy még a 2700 elötti hszeket is fussam át?

[Szerkesztve] -
Kicsimix
őstag
válasz
sosperecek18
üzenetére
Már ketten is írtuk fennt ,hogy mennyi...Ugyanannyi mindkettőnknek...
-
Komplikato
veterán
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Múltkor valaki linkelt egy francia online shopból árat, de nem lelem

Máshol meg csak a GeCube HD2600Pro DDR2 512MB-os kártyát látom, az 99 euro.
Meg találtam egy ilyet: Visiontek RADEON HD2600XT AGP 512MB 900184 - 320 USD
Amúgy Computexen anno a GeCube még GDDR4-es verzióból is vitt ki AGP-set. Azt hiszem meg kell várnod, amig jön AGP-vel Sapphire és HIS kártya is, akkor lejebb mennek az áraik.
[Szerkesztve] -
Liberator
tag
Lehet hogy én is Xpertvisionos 2600 xt-t veszek, 5 ezerrel drágább de csak megéri

-
diegho
nagyúr
Pite vegyél egy pro sonic-ot aztán regéljed el milyen
mondjuk én elvileg kedden kapom meg az enyémet bele az arcomba jól, ha addigra lesz még ramirisben, de lehet inkább cigánykodok egy ddr4-es sapphire-t 25-be
majd meglátjuk. -
Rabbitf_24
addikt
Hello
Valaki meg tudná mondani, hogy mennyibe kerül egy 2600 XT AGP-s?
köszi -
sosperecek18
őstag
Hello érdekelne engem, hogy milyen fps értéket produkál 1280*1024-ben magas részletesség mellett az Airborne. Ha valaki megnézné...

-
MC Pite
veterán
Lassan de biztosan közben találgatom az infókat...
''Azért, mert alapból gyorsabb memória került rá. (tehát nem húzott, hanem gyorsabb (1.0-1.1ns)) Ezért Sonic.
Alapbeállítása 800/1600 Mhz. A ventije pedig halkabb, mint az AC Freezer 64 Pro 2000-es fordulaton.
Szerk: A sapphirevel van egy árban (25 alatt)
Hőfoka 40-63 fok.''
Hogy hol kapok Sonic 2600XT-t azt még nem tudom...
[Szerkesztve] -
MC Pite
veterán
Jah igen, Sonic version.
Azt olvasom hogy jobb ram; csak jobb márka/széria, vagy eleve nagyobb órajelre tervezett?
Olyat is olvastam hogy a Pro Soonic változata is megy 800/800at; ergo mintha a nem olyan jól sikerült XT-ket adnák el így... ez gondolom erősen lutri kategória nem? Ha tényleg 2-3K a különbözet akkor mindeképp XT... (Asusé ilyen hűtéssel meg 6K-val többért nem kell...)
[Szerkesztve] -
MC Pite
veterán
Jól értettem hogy az Xpertvision HD2600XT-n jobb memók vannak mint a Sapphireon (HDMI nem érdekel), meg ugye a nem stock hűtés... és vhol 22-23K? (DDr3 verzió persze)
Meg tudnátok mondani merre?
szerk: Meg ehhez is járna HL kupon?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Daffit
tag
Tegnap kipróbáltam a TestDrivev-ot, 1024x768 max minden HDR, 2x-es élsimítás és szaggatás nélkül ment.
Bár maga a játék nem tetszik, de jó volt látni, hogy az X800GTO-m után, a 800x600 és min. beállításhoz képest mennyit javult.
(A történethez az is hozzátartozik, hogy memót is és CPU-t is cseréltem
)
Egyre jobban tetszik a kártya. Bár olvastam egy tesztet, ahol a Vista miatt egyes játékok akár 10FPS-el kevesebbet futottak, mint XP-n
-
AMD Power
titán
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Hiány cikk. Nem lepődök meg rajta.

-
horvathkrisz
addikt
hát ezt nem hiszem el!
nem lehet kapni, rendelni sehol xpertvision 2600xt-t!
-
Liberator
tag
Szerintetek menni fog Moha Airbone 1024 ben, fullon,GDDR3-as 2600 pron?
-
Kicsimix
őstag
Viszont lehet már tölteni a teljes verzios Bs-t ..jó lassan seedelik ,steames verzió...
-
grunge
addikt
válasz
horvathkrisz
üzenetére
az sorozat elsö része 2002 körüli, azóta csomó kiegészitő jött ki hozzá, az utolsó nagy csomag ami az összeset tartalmazza és plusz még 3ujat tavaly télen jött ki immár dvd-n.
-
grunge
addikt
-
horvathkrisz
addikt
azért én bízom benne, hogy 2600xt 1024-ben tud 4X-es AA-t...
-
gaborbol
őstag
válasz
gaborbol
üzenetére
Feldobtam egy xp-t,bioshock hibátlanul megy alatta,végig is toltam.Vista alatt meg fagyit árulnak a liftbe.Tehetek én fel bármilyen patchet,kapcsolhatok ki bármit,,faygi.
Egyszerűen még nem jött el vista ideje,hiába erőlteti az ms...Kb olyan mint az xp annó,sp2-ig nem volt teljes értékű. -
grunge
addikt
Köszönöm a válaszokat! én is crt-vel tolom, 1024 fölé nem fogok menni. esetleg Pacific-Fighters-el (Sturmovik '46) probálta valaki a karit?
-
grunge
addikt
na most hogy ez kitudódott, visszatérnék a kérdésemre: megéri-e az 1950pro a plusz pénzt?

-
Komplikato
veterán
válasz
szacsee
üzenetére
Mindkét infó félig téves, mert meg lehet venni a Black Box-ot, de csak Steam-en. Valamint pár ATI kártyához járó kupponnal. A bolotban viszont csak az Orange Box lesz megvehető, amiben ugye benne van a HL2, HL1 Source, CS Source, EP1 is, az EP2 a TF2 és a Portal mellett. Meg gondolom Steamen összes komponens egyenként is megvehető.
-
szacsee
nagyúr
Minden ATI kártyável rendelkező le tudja tölteni ingyenesen a HL2 Lost Coast-ot és a
HL2 Deatmach-et, ezt szerintem mindenki tudja.
A Black box tartalmazza elvileg a :[link]
Half-Life 2: Episode Two
Portal
Team Fortress 2
Viszont már májusban bejelentették, hogy nem lesz Black Box:[link]
[link]
A kérdés az, hogy most mi lesz a Black Box kuponokkal, amit az Ati HD2900XT kártyák mellé adtak. -
grunge
addikt
elvileg HL2 episode2 meg TF 2 jár a full retail karikhoz.
-
grunge
addikt
Sziasztok!
Most tervezek vga-t venni, az x1950pro megéri szerintetek a kb. plusz 8-10ezret egy 2600xt-vel szemben? huzok kicsit a 2600 felé a kuponok miatt
-
Kicsimix
őstag
ÚÚristen mekkora ez a játék pedig csak dx9 es = (readme szerint).....Ez kötelező darab lessz...Elvarázsolt egyből : D
-
Kicsimix
őstag
Nemmellesleg a MOH Airborn is unreal engine 3 motoros...Úgynézki ezekkel elleszünk akkor...
-
Kicsimix
őstag
válasz
matteo_szg
üzenetére
Detto egy sima sapphire 2600xt-vel... Tehát tényleg nem éri meg a gddr4

Jólvanna nevedd a szivedre
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
AMD Power
üzenetére
az utóirat érdekes, beis másolom ide:
''Utóirat:
Balszerencsénkre pont a cikk elkészültét követően tudtuk csak megkaparintani a héten megjelent két várva-várt játékdemót, így most csak egy kis röpke elemzést szeretnénk megosztani Olvasóinkkal, avagy ''Hogyan teljesít a HD 2600 XT GDDR4 a BioShock és a legújabb Medal of Honor demó alatt?''.
Kezdjük rögtön a BioShock-kal. Nos akármennyire is próbálkoztunk a DX10-es verzióval, Hotfix ide vagy oda, a liftnél tovább nem sikerült jutnunk. Pedig addig egészen jól teljesített a gyorsabb memóriákkal szerelt XT. Sajnáljuk, majd a végleges játékkal újra próbálkozunk.
A Medal of Honor: Airborne már jóval szelídebb programnak bizonyult. A játék indítását követően automatikusan 1280×1024-es beállítást kaptunk, magas részletességgel, mondanunk sem kell, picit mosolyogtunk a program optimista hozzáállásán. Azonban a mosoly hamar szájtátásba ment át, és nem csak a grafika miatt. A küldetés előtti eligazítás 40 képkocka/s sebességgel futott, aztán csak a repülőből való kiugrást követően zuhant 25 alá a bűvös számadat. A városban újra megtáltosodott a kártya, és 35 képkocka/s körüli számokat produkált. Minden maxon, 1280×1024-ben egy HD 2600 XT-vel. Ez igen!'' -
AMD Power
titán
válasz
horvathkrisz
üzenetére
És gyorsabb is mint a Sapphire megoldása.

Gigabyte videokártyák
[link]
[Szerkesztve] -
F.B.I.
veterán
Jövő héten tulaj leszek én is.
A kérdés csak az, hogy MSI vagy Gigabyte? -
matteo_szg
őstag
Core 2 Duo E6850 és HD2600XT GDDR4
Catalyst 7.8 (BioShock fix), Windows Vista
Medal of Honor: Airborne demó, 1280×1024, minden high és full
repcsiben: 30-35fps
repcsiből kiugorva és landolva: 20-25 fps
házak között: 40 fps körül
házba betérve: 45 fps körül
téren: 30-35 fps -
válasz
kill_bill1
üzenetére
kill_bill1, Olasza: és ugyanazt a renderert használjátok? (ie. DX9 v. DX10)
-
diegho
nagyúr
válasz
horvathkrisz
üzenetére
főnököm = haverom. és igen oltjuk egymást
megy a baromkodás minden egész nap, már amikor hajlandó bejönni az üzletbe 10 percre. -
Olasza
aktív tag
válasz
kill_bill1
üzenetére
A Hotfix és a cpu optimizer is fel van telepítve. Semmilyen beállítás nem változtat rajta, fagyás mindig a liftnél.
Neked is Vista 32bit van a gépen? -
ftc
nagyúr
Nah sapphire tulajok

mekkora a doboz mérete full retailnál?
24x17x6 cm ? x,y,z az értékek -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
szacsee
üzenetére
''Lenne érezhető külömbség ha digitális csatin keresztül hajtanám meg?
A composite annak számít? (viszont ott csak 1280x1024-et tud ha jól emléxem)
Kösz a választ előre is! ''
Mint LCD-TV tulaj mondom neked, baromira sokkal szebb a kép HDMI-n keresztűl. A fekete csík azért kerül a szélére a képednek, mert a képernyő natív felbontása 1366*768, bár ezt még énsem tudtam használni, hiába írták rá a TV-re mindenhol, hogy tudja, emiatt én 1280*720 -ban hajtom (720p), így tökéletes a képe. Digit kábelről annyit, hogy a VGA digitális jelet dolgoz fel, ha te analog kábelt használsz, akkor a digit jelet analoggá kell alakítani, itt már keletkezik veszteség, hiba, utánna a TV ebből a jelből meg újra digitálisat csinál, ami megint egy adag konverziós hibát és veszteséget okoz. Eredményeképpen fakóbb színeket kapsz, és életlenebb képet.
Ezt kivéddeni nem nehéz, kb. 3k pénz a hama DVI-HDMI kábel, vagy ugyanennyi egy sima HDMI-HDMI kábel, ha hangot is akarsz átvinni... -
diegho
nagyúr
mégse lesz xpervision 2600pro-m. legalábbis ezen a héten nem, mert nem tud felmenni főnököm áruért pestre
jövő hétre meg gondolom elfogy majd jól ramirisben is. 
-
gaborbol
őstag
Addig mondogattátok a bioshock így a bioshock úgy ... Én barom meg letöltöttem

Hát 10 percig csak néztük egymást,én vártam hogy végetérjen a demo,ő meg hogy mikor kezdek el játszani.Ez a grafika tényleg beszarás,bár ha hozzáveszem hogy majd 2 gb az egész, és csak a liftig lehet vele játaszan(jóesetbe) akkor azért annyira nem nagy szám
Szóval 1 fagyi a lépcsőnél,ujratöl kikapcsol mindent,aztán fagyi a liftben:Game over -
horvathkrisz
addikt
-
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Nem szoktam olvasni, de most ránéztem. Jól szórakoztam a két friss related cikken - művészi alapossággal kerülnek minden műszaki részletet. Csak annyi látszik, hogy a multiplatform licencelésre szánt engine-nel az Epic nagyobb fába vágta a fejszét, mint gondolták - a partnereik meg persze nem ilyen lovat akartak. Egyrészt jogosan mérgesek, másrészt nekik is lehetett volna több realitás-érzékük.
Hogy műszakilag mekkora a gond, ki tudja, de gondolom, ez platformtól függően akár erősen más-más lehet. A ''rossz a technológia'' típusú kemény magon pedig jót derültem azután, hogy tegnap esett le az állam a Bioshock-tól.
Ui: CCC-vel akkor leszek hajlandó kezdeni, ha minimum:
a) fixálnak egy .NET verziót, és nem kúsznak felfelé
b) a 200 millió file-t egy archive-ban tartják, nem x helyen a HDD-n -
Olasza
aktív tag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Az Xpertvision pont a HDMI kábelt cserélte le a jobb memoriara.
Ha mindenképp az kell, akkor azt külön kell beszerezned, vagy válassz másik gyártót! -
gaborbol
őstag
Megtörtént

Sapphire 2600xt 256gddr3 800/700: vindows üresjárás:46-48 fok ccc szerint.
800/700 3dmark05:alap beállításokkal 1024*768 9111 pont
800/700@850/850 3dmark05:alap beállításokkal 1024*768 9900 pont 54-56 fok.
Cpu:x2 3800@ 2450Mhz
oprendszer: Windows Vista home basic(lefrissítve)
Hála a vistának, csak catalyst control centerből tudom tuningolni,mert más progi nem megy vista alatt, jelen tudásom szerint.A gpu tuningnál 870 Mhz-nél fagyi van,gondolom azért, mert van Sapphire 2600xt-ből oc verzió és ezek már valószínűleg ki vannak válogatva.A memória megy többet is, 880-on még stabil volt,de a ccc-ben már nem lehet feljebb állítani
22k-ért ez nemy tűnik olyan rossznak,nem tudom Xpertvision mit tud ehhez képest.
Terhelve,húzva 3 kör 3dmark után 56 fokot mondodtt a ccc.
Vindows vista élményindex: windows aero asztal: 5.9 pont
3d munka játék grafika 5.6 pont
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Linux Mint
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- Renault, Dacia topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

mondjuk én elvileg kedden kapom meg az enyémet bele az arcomba jól, ha addigra lesz még ramirisben, de lehet inkább cigánykodok egy ddr4-es sapphire-t 25-be

a ddr4-es verzioba felesleges invesztálni, ugye?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)