Aktív témák
-
Bundás22
őstag
szerintem is hátékjonyabb csak annyit szerettem volna mondani hogy nem fog 4X annyit számolni semmilyen driverral, 1,5Xös lesz a különbség sztem egyes játékokban a 8600Gthez amik atit preferálják, bár ma azt mondom h inkább X1950prót vennék(az tényleg jó, a németek szerint annak a legjobb az ár/teljesítménye, és veszek egy DX10es karit egy évvel később. akár egy ilyet addigra filléres lesz +lesz hozá rendes driver és kiderül mit is tud valójában

TOMBOY: és Atitool-lal?
Atitool-lal a 8600GT-t fölbítrák húzni 600 ról 1 Ghz-re egyból a megjelenés napján
nehogymár ennek 1,2 ghz legyen a vége
inkább 850 
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
GezaR
tag
Én DX9-ben nyomom neten full grafon.
Igaz 1024X768-as felbontásban, de nem azért mert úgy fut jól, hanem mert csak gépet váltottam, monitort nem és így szoktam meg. 
Ha majd a proci és VGA vásárlás után emgint lesz pénzem veszek egy 19 colos monitort, na majd ott 1280-as felbontásban fogom nyomni.
-
rocket
nagyúr
Az AMD-nek mar regen vege van sajnos, csak a fuldoklas hosszu folyamat ebben az iparagban.
Mielott megfulladnak azert kiderulhetne az ATi mire alapozta, hogy ez lesz a helyzet 2006-2007-ben amire epitettek az r600 architekturat, biztos nem a hasukra csaptak, lehet valaki(k) megvezette(k) oket a rossz iranyba, vagy sikerult egy olyan majdani (valve?) enginere epiteni az r600-at amibol licenszell majd 3 ceg es lesz osszesen 4 jatek belole, es teljesen az ellentetes iranyba mutat mint a tobbi
[Szerkesztve] -
Komplikato
veterán
Jaja, ez is drága lesz, mint az X1650XT Gemini ... a négy megjelenítő meg nem sok embert fog érdkelni, ilyen áron pláne.
Az ''egyik GPU meg fizikát számol'' dolog meg érdekesen hangzik, de ígérgetésen kívűl ezügyben se NVidia, se ATI oldalán nem láttunk semmit techdemókon kívűl.
Rocket, kellett neked viccelődni, a GigaByte standon tényleg van HD2400XT GDDR3 memóriával, természetesen 64 bites ...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Lexus, Toyota topik
- Fotók, videók mobillal
- Steam topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vírusirtó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- További aktív témák...
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

inkább 850 

Igaz 1024X768-as felbontásban, de nem azért mert úgy fut jól, hanem mert csak gépet váltottam, monitort nem és így szoktam meg.