- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
Aktív témák
-
Bundás22
őstag
szerintem is hátékjonyabb csak annyit szerettem volna mondani hogy nem fog 4X annyit számolni semmilyen driverral, 1,5Xös lesz a különbség sztem egyes játékokban a 8600Gthez amik atit preferálják, bár ma azt mondom h inkább X1950prót vennék(az tényleg jó, a németek szerint annak a legjobb az ár/teljesítménye, és veszek egy DX10es karit egy évvel később. akár egy ilyet addigra filléres lesz +lesz hozá rendes driver és kiderül mit is tud valójában
TOMBOY: és Atitool-lal?
Atitool-lal a 8600GT-t fölbítrák húzni 600 ról 1 Ghz-re egyból a megjelenés napján
nehogymár ennek 1,2 ghz legyen a végeinkább 850
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
GezaR
tag
Én DX9-ben nyomom neten full grafon.
Igaz 1024X768-as felbontásban, de nem azért mert úgy fut jól, hanem mert csak gépet váltottam, monitort nem és így szoktam meg.
Ha majd a proci és VGA vásárlás után emgint lesz pénzem veszek egy 19 colos monitort, na majd ott 1280-as felbontásban fogom nyomni. -
rocket
nagyúr
Az AMD-nek mar regen vege van sajnos, csak a fuldoklas hosszu folyamat ebben az iparagban.
Mielott megfulladnak azert kiderulhetne az ATi mire alapozta, hogy ez lesz a helyzet 2006-2007-ben amire epitettek az r600 architekturat, biztos nem a hasukra csaptak, lehet valaki(k) megvezette(k) oket a rossz iranyba, vagy sikerult egy olyan majdani (valve?) enginere epiteni az r600-at amibol licenszell majd 3 ceg es lesz osszesen 4 jatek belole, es teljesen az ellentetes iranyba mutat mint a tobbi
[Szerkesztve] -
Komplikato
veterán
Jaja, ez is drága lesz, mint az X1650XT Gemini ... a négy megjelenítő meg nem sok embert fog érdkelni, ilyen áron pláne.
Az ''egyik GPU meg fizikát számol'' dolog meg érdekesen hangzik, de ígérgetésen kívűl ezügyben se NVidia, se ATI oldalán nem láttunk semmit techdemókon kívűl.
Rocket, kellett neked viccelődni, a GigaByte standon tényleg van HD2400XT GDDR3 memóriával, természetesen 64 bites ...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Háztartási gépek
- Gitáros topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Elemlámpa, zseblámpa
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- További aktív témák...
- Gigabyte rx6700 xt 12G Gaming OC - 6 hó garancia
- MSI Radeon RX 6950 XT GAMING X 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- Palit RTX 4090 GameRock 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest