- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Visszagyorsítja a Windows visszalassulását a GeForce driver gyorsjavítása
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
GuMipOkE
senior tag
A számítógépet vásárlók 90%-a úgysem költ 40-50e Ft ($200-$250)-nál többet videokártyára. A felső kategória soha nem lehet alapja egy sikeres játéknak. Ott volt például a GTA SanAndreas. Nem volt túl kicsi hardware igénye, de nem is volt túl magas. Pont ideális volt, és mivel minden közepes konfigon élvezhető volt, + jó játékmenete, hangulata volt, ezért rengeteget eladtak belőle.
Egyelőre csak halovány sejtésünk van, hogy a dx10 mit fog hozni. De az a halovány sejtés is azt mondja, hogy mondjuk egy 2600XT alatt valószínűleg elfogadható teljesítményt hoznak majd a natív dx10-es játékok. Nem tudom, hogy ftc által belinkelt GI alatt mit teljesít az XT, de ha 20-30fps kicsikarható belőle, akkor azt hozza, amit neki kell... szvsz persze...
-
Alvin_ti4200
félisten
Ultra detail, ami egy halom bug a demóban, a teljes játékhoz az első patch többek között ezt orvosolta. Mellesleg én kipróbáltam még 8800GTS-sel High és Ultra részletességben is, grafikailag különbséget nem láttam, cserébe az fps mutató 35-ről 1-re zuhant, brávó Codemasters

Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hobby elektronika
- Fotók, videók mobillal
- Lexus, Toyota topik
- E-roller topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest