- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
válasz
VaniliásRönk #696 üzenetére
várható az nVidia-nál is áresés, de sztem nem fogják annyira lehúzni az árakat hogy majdnem az XT szintjén legyen.
az új Ati karik am meg fogják érni az árukat, és ha nam is hozzák majd a 8600GTS szintjét, akkor is jobb választás lehet, mert annyival azért nem lesz lassabb, mint amennyivel olcsóbb. -
laci666
senior tag
Szerintem aki Ati 19xx-röl vagy Nvidia79xx akkar váltani annak nem éri meg 2600/8600-ra váltani.DX9-ben jobbak az elödök DX10-ben meg szerintem gyengék lesznek,bár ez csak a sját véleményem.
Bár egy Ati2600XT GDDR4-es kártyát beprobáznék -
7600GT
senior tag
Egyébként nem értem, miért ''siránkozik'' mindenki, hogy nem lesz gyorsabb, esetleg lassabb lesz a 8600GTS-nél a HD2600XT, amikoris le lett írva ezerszer, hogy a 8600-asok addig lesznek jobbak ameddig a játékokban a float illetve float 2 alapu Pixel feldolgozás dominál.
Ha majd jön egy olyan játék amiben sok a GS/VS alapu kód, nah akkor fog nagyon odab@szni a HD2600-os sorozat a 8600-os osorozatnak.
Evvel csak az a baj, hogy mire sok olyan játék lesz ahol a GS/VS kódok dominálnak addigra sehol sem lesz már a 8XXX-es sorozat. -
MZsoltee
veterán
válasz
venember83 #691 üzenetére
Sorry 55 akartam írni nem tudom honnan jött a 40
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
venember83 #689 üzenetére
Ez egyértelmű, akinek erős DX9-es karija van, annak semmi értelme év végéig DX10-re váltani, januárban pedig valszeg jönnek a javított tipusok mindkét oldalról.
Amikkel játszani szoktam azokkal a 6600GT is elboldogul 1280x1024-ben, igaz többnyire AA nélkül 4x AF-el, a jövő meg kifürkészhetetlen... -
MZsoltee
veterán
válasz
Komplikato #675 üzenetére
Jah és talán majd meglátjuk karácsony környékén... Vagy lehet hogy majd csak januáraban lesznek új karik már 40nm-en...
-
venember83
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #687 üzenetére
Jo, rendben, nincs annyira kiherelve, de akkor sem eri meg nekem pl 7950GT-rol valtani, mert gyengebb a 2600xt, valszeg meg a ddr4-es is, de erre merget nem vennek. Jo ar eseten meggondolando a megvetele 1 teljesen uj konfigba, jobb az ATi mint az nV, de upgrade-elni sok esetben nem erdemes erre a karira.
Dx10rol meg nem mondok semmit, lehet szarnyalni fognak ezek a karik 1280*1024ben minden maxon, full szurokkel, HDR-el, stb stb, de szvsz erre nagyon kicsi az esely, ugyanis ehhez dx10nek gyorsabbnak kene lenni mint a dx9, ami ugy tunik (nem biztos persze) csak igeret. Remelem igy senkinek se talpaltam bele a gondolatmenetebe, fantaziajaba. -
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #687 üzenetére
eh nálam intVGA-ról erre csere hoho megvátás lesz
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
venember83 #669 üzenetére
Azért az RV630 nincs annyira kiherélve, mint a G84, másrészt a 6600GT-mhez képest a 2600XT is gyors lesz, és drágának sem mondanám.
Egyébként volt árkartel (nem tudom jól fogalmaztam-e), az amerikai vásárlók be is perelték miatta őket, hogy mi lett a dolog végkimenetele vagy lezárult-e egyáltalán azt nem tudom. -
DeadMeat
nagyúr
válasz
venember83 #682 üzenetére
En semmire nem szamitok,csak meg dx10-es jatek sincs a foldon,meg a vga sincs kint,a 8600-osok sem lattak meg dx10-et,csak kokanyolt vackot,de mar mind levan irva.Ez az ami szurja a szemem.
-
ftc
nagyúr
bánom is én hogy 8600GT szint lesz....jobb lesz mint intVGA az tuti..és cserébe alig fogszt és majd 1-2gamvel sorakozahtok a 19-s wide monitoromon..
-
GezaR
tag
válasz
Komplikato #675 üzenetére
Komplikato ezt meg honnan veszed? X1950XT-t már 45000-50000-ért lehet kapni.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Te aztan tudod milyen lesz dx10 alatt mi?Valami kis infot ossz meg velunk is sajnos mi ennyire nem vagyunk jol informatak...
-
Zé_Mester
őstag
na itt egy előzetes hírfoszlány.[link]
nem valami kecsegtető -
Zé_Mester
őstag
válasz
Armando_19 #649 üzenetére
JÉZUSOM
na innentől kezdve fogalmam nincs mit érdemesebb vennem -
Komplikato
veterán
válasz
MZsoltee #668 üzenetére
Ez elég rossz hasonlat, az X1950 pro bőven 55K fölött indult, az X1950XT meg 90K körülről.
Az egy másik kérdés, hogy avulás és marketing okokból elöbbi 40K körül, utóbbi 50K körüli ártól nagyon jó vétel.
Van egy gyanúm, hogy HD2000-ből is majd a 2650Xt és 2950Pro/XL lesz a nyerő. -
MZsoltee
veterán
válasz
Az összesküvéselméletben van valami, mert senki se gyárt 40k körüli rendes közékategóriás karikat. Annó ha az ember évente be tudott áldozni 10-15k-t, akkor mindig ezen a szinten maradhatott! De most ha az illető akinek van egy 7900GS-e vagy x1950GT/proja eladja 30k körül és nem kap semmi értelemeset 40 max 45kért! 8600GTS-t legfeljebb, de azt meg minek? Ha kevesek a fent említett karik, akkor vegyen a delikvens 8800GTS-t 65-70kért azért nem mind1...
[Szerkesztve] -
venember83
nagyúr
Szeretem en az ATi-t, tenyleg, de rohej amit csinalnak, gddr4-el a 8600GTS ellen? Ez 1 nagyon csunya vicc, verebre menni geppisztollyal, mindezt ugy, h tudatosan nagyobb a gddr4nek a marketingje, mint a teljesitmenye, tehat inkabb gddr4 mint normalis gpu normalis memosavszellel.
Hmm, asszem eleg kuszan fogalmaztam, szoval: tudja az ATi, h nem lenne nehez 8600GTS-t uberelni, nem kell hozza sok csak tobb stream proci meg 256bit, megis kijonnek ddr4-el, marketingelve, h ez milyen f@sza, kulonben meg dx10 tekinteteben sz@r mind2, ugy nV mint ATi. Kezdek orulni a hirnek, h intel is nekiallt videokartyat kesziteni, komolyan!
Lehetseges, h vmi titkos megallapodas lenne a zoldek es vorosok kozott, miszerint 2900XT es 8800GTS-nel gyengebb, de jatekokat (dx10, magas reszletesseg) jol futtato vidkarikat egyik sem gyart? Osszeeskuves-elmelet, de jobb nem jut eszembe.
Varom a koveket
[Szerkesztve] -
MZsoltee
veterán
Én igazából arra vágyom, hogy a vga-ra szánt pénzemből (40k és senkinek nem veszem meg a 2600XT-jét 40kért
), normális középkateóriás karit kapjak, valami olyasmit mint az x1950pro/xt csak dx10ben!
Hogy mindig akkor van nagy kavarás, amikor gépet akarok venni... -
rocket
nagyúr
válasz
Armando_19 #664 üzenetére
Egy szoban leirjam, csalodast
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Armando_19 #663 üzenetére
Gts sem lesz mar sokag ennyiert.De a tesztet en is varom mar
Amugy nemertem miert lovagoltok a gts aran ennyit,amikor a 6600gt es a 7600gt is ennyibe kerult,es teljesitmenyben is kb ugyanigy viszonyult a ''nagyokhoz''(6800gt 7800gt) mint emez.Najo most a 8800 szeriaval nv kicsit tullott a celon,hozzajuk kepest a 86 szeria gyengecske.Na de a lenyegen nem valtoztat. -
Gyuri27
félisten
[link]
Drizzt: nem biztos. Lehet, hogy az amd nagyobb forgalom kisebb haszon elvét követi. Arról már nem beszélek ha jó a vga akkor javul a presztizs és a cégnél a morál. Meg akkor talán a népek a 790-be veszik majd. Akkor proci-vga-chipset mind az amdé, mint a haszon.
[Szerkesztve] -
rocket
nagyúr
válasz
Armando_19 #656 üzenetére
2 fele xt lesz, szerintem az AMD a gddr3 verziot a 8600gt a gddr4 verziot a 8600gts ellen probalja pozicionalni.
[Szerkesztve] -
gfefe
őstag
válasz
A remény hal meg utoljára....
Én bízok az új kártyákban... csak jó lesz az (most gondolom mondjátok, hogy a ''kis nív'')
DE ha olcsón adják és még 1024x 768 alatt viszi vmi ''kis'' szűrőt is akkor a hozzám hasonló juzereknek akik majd idővel cf en gondolkoznak jó vétel lesz... -
Drizzt
nagyúr
válasz
Armando_19 #658 üzenetére
Hát ha 10e-rel olcsóbb, akkor nyilván gyengébb is lesz 25%-kal, különben ennyivel nem adnák olcsóbban. Mondjuk fogalmam nincs mennyivel olcsóbb a 86gts-nél...
-
Gyuri27
félisten
válasz
Ha ekkora lesz a difi akkor a 8600gt-hez kell viszonyítani. Igy viszont tényleg nem lesz ati középkat. Bár xtx még lehet.
-
Armando_19
őstag
válasz
venember83 #655 üzenetére
Hát lehet hogy nem lesznek jobbak az NV8600-nál, de jobban megéri az árát egy 2600XT 26ért, mint egy 8600GTS 45ért!
Kiderül mit mennek, utána sakkozhatunk! -
venember83
nagyúr
válasz
GuMipOkE #653 üzenetére
Vagy driveren dolgoznak s pont ugyanugy (de nem rosszabbul legalabb) jarnak mint a 2900XT-vel. Szvsz ezek se jobbak az nV 8600ainal, ami nekem csalodas... Ez baj, ugy nez ki tenyleg megszunt a kozepkategoria, a fene egye meg, de ha igy nekik jo...
Szvsz sokkal tobben vennenek normalis kozepkategorias karit mint 80-90k-s szintecsucskategoriasat. O dolguk, kivanom tiszta szivbol, h bukjon meg mind2 generacio anyagilag s akkor hatha visszahozzak a sirbol a kicsit draga, de eleg gyors karikat.
Igy legalabb nem banom, h most vettem vidkarit -
gamer_hun
tag
szerintem az árához, ha valós ár amit tudunk, akkor jó ár /érték (teljesítmény) arányban lesz a 2600XT.
-
GuMipOkE
senior tag
Tegyük fel, hogy nem kutyaütő a 2600XT.
Akkor 2 tényezőnek kell fennállnia, hogy ilyen olcsó legyen:
- költséghatékonyan lehet gyártani, jó a kihozatal
- az AMD igyexik a konkurenciának visszavágni, és gyorsan bevételekhez jutni a pénzügyi gondjainak enyhítése végett.
Ha nem ez van, akkor gyengusz lehet az XT.
Az árak pedig reálisak, hiszen már jópár helyen ilyen szinten mozognak az árak. Ennyien nem kamuznak.
Az AMD megtiltotta a partnereinek, hogy július 1-ig tesztet közöljenek le a teljesítményéről. Ez meg szerintem annak tudható be, hogy a driveren dolgoznak gőzerővel, hogy nehogy úgy járjanak mint a 2900XT-vel. -
rudeee
senior tag
válasz
Armando_19 #649 üzenetére
Ha tényleg ennyire ''olcsó'' lesz a kártya, akkor a teljesítménye sem lesz kiemelkedő.
Vagy pedig elírták az árát. -
MZsoltee
veterán
Nézzéterk meg a PCIos vgak kötött mit lehet találni és mennyiért:[link]
Ez reális vagy kamú? Ennyiért biztos nem lesz normális teljesítménye... -
rudeee
senior tag
Mindegyiknek 3Ghz környékén van a vége, így szvsz a kisebbet éri megvenni, mert ugyan úgy húzható és olcsóbb.
Azért említettem HerrZ kollégát, mert ő előre teszteli a procitkat amit te megkapsz, így nem veszel zsákbamacskát, ráadásul 1 év garancia van rá. Az enyém is tőle származik, előre tesztelve. A vége valahol 3035Mhz-en van, de azt még nem próbáltam. -
rudeee
senior tag
A 6000+ nagyon drága és olyan mint a kazán.
Ha AMD fronton szeretnél maradni, akkor a X2 4000+ vagy X2 4400+ Brisbane lesz a te barátod ami 3000Mhz körül szaladgál huzigálva.
(Nekem a 4000+ 2800Mhz-en megy, de följebb is lehetne, csak így is vga limites majdnem az összes játék.)
Így talán kijönnél egy 19k körüli Brisbane-al és a 2900xt-vel.
A Brisbane procikat HerrZ kollégánál kaphatod meg, ha érdekel keresd őt fel, előteszteli őket.
[Szerkesztve] -
GezaR
tag
Hát nem tom, ti mit ajánlatnátok: Maradjon a 3800+-om 2400 MHz és akkor 2900XT vagy X2 6000+ 3000MHz és 2600XT?
Legszívesebben 6000+ és 2900XT, de arra most nincs keret.
[Szerkesztve] -
rudeee
senior tag
Most tesztelték a PH!-n az x1950Pro Dual-t ami siralmas eredményt hozott, szinte sehol sem működött a két GPU megfelelően ahogy kellett volna.
Ha erre a konstrukcióra alapoz az AMD a közeljövőben is, akkor nem lesz pozitív eredménye.
Amúgy az Sapphire x1950Pro Dual ára 90k (Full version), tehát tetemes.
Ebből a pénzből egy x2900xt lazán kijön.
[Szerkesztve] -
rocket
nagyúr
válasz
venember83 #631 üzenetére
ATi-nal nem fogjak igy megitelni, egyik dual megoldas se hivatalos referencia krealmany, az AIB partnerek amokfutasai
-
rocket
nagyúr
-
-
GezaR
tag
Hát most elég furcsa helyzetben vok, nem tom h beruházzak-e egy 2900XT-re, CF húzós, a dupla GPU-s 2600XT-ről amit olvastam tesztet nem túl jó egy dupla GPU-s karihoz sztem. Bár először is egy izmosabb proci kéne, ez pedig visszahúz a 2600XT-ig.
-
venember83
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #630 üzenetére
Kiveve ha ugy itelik meg ATi-ek, h kuriozum s ugy marketingelik...
-
VaniliásRönk
nagyúr
Ez nem így működik, a nyákot ők gyártják, így a nagyobb nyákot is lehet gazdaságosan gyártani (ilyen pazarlás nélkül), másrészt ha jól látom a dual HD2600XT nem kuriózum lesz, így a plussz chipet is megéri majd a gyátójának olcsóbban adni, mivel nagy tételben fog fogyni. Már akkor bukta a kártya, ha ''csak'' dupla az ára, ha több akkor piacképtelen.
-
Gyuri27
félisten
Viszont röppentek fel hírek a dupla gpu-s hd-ról és ott talán lesz egy plusz chip ami miatt egy vga-nak látja. Persze kérdés ebből lesz-e valami. Elvileg olcsóbbnak kellene lennie a cf-nél. Ha tehát az 1db hd 30k a 2 60 akkor ha a dual 45 lenne azért az jó alternatíva lenne.
Igaz ez most még fikció. -
athomi
veterán
Most, hogy az nvidia viszi le a kártyái árát az ati olyan nagy árat szabna?
Ez nem lenne okos húzás.
Feljebb linkeltek külföldi árakat és nagykerárakat.
E szerint 30k környékén lesz egy x1600xt. A GDDR4-es verzió várható 40 környékén.
CF-ben és SLI-ben én sem gondolkodnék. -
rudeee
senior tag
A CrossFire nem a legjobb biznisz, mert van olyan játék amiben nem működik a két kártya.
Ugyan ez a helyzet az SLI-nél is fennáll NV fronton.
Amúgy kötve hiszem, hogy a HD2600XT kezdeti ára 30k körül lenne, így a 60k a kettőért felejtős szvsz.
Mivel ezt a kártyát a 8600GTS ellenében szányja az AMD, így az ára is 40k környékén lesz majd.
Ebből adódóan 80k lenne a CF, ami nem elfogadható.
Meg hát egyenlőre nem tudjuk milyen teljesítményt hoz magával.
Akkor már inkább kicsivel többért 8800GTS 640MB vagy HD2900XT. -
GezaR
tag
válasz
Zé_Mester #614 üzenetére
Egyébként azon gondolkozok h 2600XT-t kéne CrossFire-be venni, mivel ez még az 1. generációs DX10-es széria és úgy meglennék 60-ba, nem enne annyit se mint a 2900XT, remélhetőleg teljesít úgy mint egy 1650XT CF-ben, mert az egyik prohardver teszt alapján ha ez is menne úgy csúcskat. eleje.
Csak vízhűtéses nem tom h lesz-e, mert abba gondolkozok.
-
laci666
senior tag
válasz
VaniliásRönk #620 üzenetére
Úgy is megtalálnak
De itt az ATI-s topikban visszaverjük a támadást
[Szerkesztve] -
VaniliásRönk
nagyúr
2600XT/8800 teszt topikban asszem vihar kerekedett, vissza merjek nézni?
Szerk.: Azt hiszem az a teszt egy darabig még komoly indulatokat fog felkorbácsolni...
[Szerkesztve] -
LALA_kiraly
őstag
válasz
venember83 #617 üzenetére
Ha azt nézed, ha az AMD a proci biznisz 20-25%át uralja, akkor az ATI még jobban áll a 40%al. Nem kell még temetni őket, a hiteleket felvették, a biznisz megy...
-
ftc
nagyúr
válasz
venember83 #617 üzenetére
nem emhet csüdbe ezt Intel is tudja...mert ha a Ati csődbe ment akkor AMD is és akkor feldaraboás ugye azt mi nem akarjuk
-
venember83
nagyúr
Na errol beszeltem en elozo hsz-ben
Valszeg akkor ez lesz az en kov kartyam, 2700XTAddigra lesz dx10es jatek is, szoval minden szep es jo lesz, vagy csodbe megy az ATi az intel es nV hathatos segitsegevel...
mod: Hat akkor maskepp fogalmazok, nem csodbe megy, hanem feldaraboljak s megszunik ugy mint ATi s csak AMD marad, vga-uzlet porondjat elhagyjak. Rosszul fogalmaztam, csodbe tenyleg nem mehet.
[Szerkesztve] -
ftc
nagyúr
válasz
LALA_kiraly #615 üzenetére
junius vége julius eleje
-
LALA_kiraly
őstag
Mikor jelenik ez meg boltokba?
-
ftc
nagyúr
Nem tom hova irjam,de hir
[link]
While we are all anticipating for the HD 2600XT/pro and HD 2400XT/pro cards to be on sale. For both RV630 and RV610, we all know they are 65nm and are scheduled to be available in June 07. So what is in stored after that?
We have received news of the new cards in the plans.
At the end of this year, ATI will announce R680 for the enthusiast market, there wil be a R680 core, it is 55nm DX10 Unified Shader GPU. It supports CrossFire, HDMI, HDCP, UVD, PCIe 2.
In the performance sector, there is a new RV660/670. It is also 55nm, DX10 and has unified shaders, crossfire, HDMI, HDCP, UVC PCIe 2. This will probably sample in September and Production is expected to be in Jan 2008.
As for mainstream, an improved RV630 named RV635 will be available. This GPU is also 55nm, DX10 Unified shaders, CrossFire, HDMI, HDCP, UVD support and it is PCIe 2 compliant. Sampling is Sep 07 and Production is in Jan 08. -
rudeee
senior tag
válasz
Armando_19 #608 üzenetére
Az AMD-ATI és az NVidia valószínűleg egymással versenyez, hogy melyikük adja ki először az új kártyákat dupla GPU-val.
Mint a tesztek is alátámasztják siralmas eredménnyel zártak a dupla GPU-s kártyák, mert a legtöbb esetben nem működött a CrossFire és az SLI sem, az áruk viszont dupla, vagy ahhoz közeli.
[Szerkesztve] -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
venember83 #604 üzenetére
Ha a GTS szintjén lesz a mostani DX9/''DX10'' tesztekben, az nagyon is jó, mert a brutális VS/GS teljesítmény csak később fog megmutatkozni, a PS meg fillrate igénye meg csak nem száll el a játékoknak, a 8800-akon kívül úgyse bírná semmmi nVidiától sem.
-
Armando_19
őstag
válasz
venember83 #604 üzenetére
Hát a VGA vásárlással az a baj, hogyha nem az aktuálisan elfogadható jót akarja megvenni az ember, akkor mindíg csak várhatna valamire... Én már nagyon nagyon régóta várok. Még jó áron adtam el anno a 7800GT-met,ami nem ma volt.. most egy 6800GS-el küldöm az ipart, és kezd már kevés lenni... el tudnám viselni pl Test Drive U-ban is az 1024 highot... na meg most jön Star craft 2, meg NFS Pro street racer.. Kénytelen leszek venni valami csodát!
Amúgy nekem jó alternatíva lehet még a Palit X1950GT 512MB 30Kért újonnan... -
venember83
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #603 üzenetére
Hat elnezve specifikaciot, mar amiket tudnuk, nem lesz vmi nagymeno dx10ben, jo ha 8600GTS kornyeken lesz, mondjuk picit feljebb gddr4el, de az sem vmi nagy eredmeny... Ugyanazt a strategiat kovetheti ATi is mint az nV, 2900XT-t vetet a neppel, ha jatszani akar. De hidd el, h nagyon orulnek ha nem lenne igazam
mod: kov generacio: nem tudom, nem vagyok jostehetseg, de ATi-nal altalaban (meg nV-nel is) sok esetben jobb volt varni par honapot mig kijott a kov generacio, vagyis ugyanaz a gpu tovabbfejlesztve, mert jelentosen jobb volt teljesitmenyileg, fogyasztasilag, hutes szempontjabol. Pl rebesgetnek januari 55nm-es technologiat az ATinal, de erre komolyan nem lehet alapozni, csak ugy megjegyeztem.
[Szerkesztve] -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
venember83 #602 üzenetére
És mi az összefüggés D3D10 alatt 7950GT/x1950pro és a 2600XT-között? Mert az csak utóbbin értelmezhető... Vagy arra gondolsz, hogy annyira kicsi teljesítménye lenne D3D10 alatt, hogy olyan, mintha benne sem lenne? Azért ebben nem hiszek, mert ez bazi nagy öngól lenne AMD-nek, hogy csak a legdrágább kártyákon menne D3D10 alatt az fps 25 fölé...
köv generáció alatt mit értesz? AMD nál az R700 vagy mi, nvidiánál meg nemtudom, valszeg csak sebességemelt geforceok egy ideig. (de ebben nem vok biztos, ne kövezzetek meg nv fanok....)
[Szerkesztve] -
venember83
nagyúr
válasz
Armando_19 #599 üzenetére
Ejnye, meghozzatok itt az ember kedvet
Jo, h most vettem 7950GT-t... Mondjuk valszeg nulla lesz a 2600xt gddr4el is dx10ben, ugyanugy mint 7950gt/1950pro, ugyhogy nem rossz otlet megvarni a kov generaciot, hatha az visszahozza a kozepkategoriat.
Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPad 10 10th 2022 12 hónap garanciával
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest