- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
Aktív témák
-
AMD Power
titán
Látom és igazatok. Látszik , hogy ettől a melegtől tiszta hülye vagyok.
Ez az MSI-s nem is vészes árban. De ugye 2K és ott az XT. Nem fogom tudni megúszni a 2600XT-t. -
AMD Power
titán
Ez nem lenne rossz nekem de ''csak'' DDR2-s.
Sapphire(2 év garancia) Videokártya(PCI-E) Radeon HD2600Pro 256MB (HD2600Pro, 256MB DDR2, DirectX 10, Crossfire, HDMI)
[link]
Jó az ára: 22,788 Ft
MSI-ben lenne DDR3-s de a 26,160 Ft. Abból már veszek majdnem egy Sapphire 2600 XT-t.
[Szerkesztve] -
AMD Power
titán
Egy Sapphire 2600 Pro milyen árban lesz?
-
he7edik.
addikt
Megvan a gyógyszer a Vista alatti siralmas multi-GPU teljesítményre!
Lehet lesz értelme a dual VPU-s XT-nek? -
AMD Power
titán
Ez egy nagyon jó grafikon!!
[link]
[Szerkesztve] -
Oliverda
titán
*köhint
Erről az ASUS 2600XT-ről hallott már valaki valamit: [link] ? -
AMD Power
titán
Ez a teszt nagyon baba!
[link]
Nem rossz ez a 2600XT! Bár számomra majd az ára lesz a döntő. -
ftc
nagyúr
válasz
FireKeeper #2267 üzenetére
The core clock on this Sapphire OC Edition has been raised from the standard 600MHz to 700MHz, while the memory clocks are also boosted to 1400MHz from the usual 1000MHz DDR. In fact, compared to the standard Radeon HD 2600 PRO, this Sapphire seems more like an underclocked Radeon HD 2600 XT instead of a true 2600 PRO. -
AMD Power
titán
válasz
FireKeeper #2267 üzenetére
Core-ba 200Mhz.
-
Komplikato
veterán
válasz
CPT.Pirk #2260 üzenetére
Nem tudom más tévéknél miként van, bár gyanítom ugyan úgy, de tesom Samu tévéjén (26 vagy 27''?) 1360x768-ra lehet beállítani, de nem vészes. Vagy 1280-ra, de akkor ugye meg nem natív, bár annyira nem látszik. (És ez ment egy ezer éves GF2MX-el, és egy R9550-el is jól)
Igaz másodlagos megjelenítő, ha elsődleges, akkor lehet kell hozzá driver, esetleg csinálni kell progival? -
AMD Power
titán
Arra lennék kíváncsi ,hogy a nem DDR3-s pl Sapphire HD2600Pro/XT DDR2-vel mennyivel lenne rosszabb. Mert egyenlőre még a DDR3-s se az igazi.
-
SzlobiG
félisten
-
SzlobiG
félisten
-
SzlobiG
félisten
válasz
CPT.Pirk #2253 üzenetére
''Most 68-cm -es LCD TV-n gépezek, ezt végre 1 méter távolságból is eltudom olvasni. Már csak azért is megéri majd nekem egy 2600XT, mert végre hangis megy fel a HDMI csatlakozón keresztűl...''
Ez most az összes HDMI csatlakozós Tv-n működik, vagy csak a legújabbakon? A hangátvitel. -
SzlobiG
félisten
válasz
FireKeeper #2251 üzenetére
Nem, csak kérdem, hogy a valve van olyan jó szívű mint a 2900-esekhez.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Bundás22 #2221 üzenetére
Szemorvos megondta nekem (születésem óta szemüveges vagyok...), hogy igazából a monitor nézése nem árt a szemnek, hanem az ember elfelejet pislogni, ettől kiszáras a szeme, majd ez hosszabb távon ártalmas... Egyébként 486 óta bámultam crt-t, TFT-m kb. 3 éve van.
Most 68-cm -es LCD TV-n gépezek, ezt végre 1 méter távolságból is eltudom olvasni. Már csak azért is megéri majd nekem egy 2600XT, mert végre hangis megy fel a HDMI csatlakozón keresztűl...
Az meg hogy a 8600GT játékok egy részében gyorsab, az egy dolog, megjelenésekor az drágább volt, mint a 2600XT... -
AMD Power
titán
válasz
FireKeeper #2249 üzenetére
Jaja
HD 2600 XT HD 2600 PRO
0,065 µ 0,065 µ
390 Mio. 390 Mio.
128-512 MB 128-512 MB
800 600 (Core)
1400 1000 (Memory frequency (eff.)
48 48
16 16
8 8
8 8
120 120
128 128
GDDR3 DDR2 -
SzlobiG
félisten
Ezekhez a kártyákhoz is adnak Black Boxot?
-
AMD Power
titán
Az létezik, hogy az Sapphire HD2600Pro csak DDR2-el kapható?
0,065 µ
390 Mio.
128-512 MB
600
1000
48
16
8
8
120
128
DDR2
[link]
[Szerkesztve] -
Olasza
aktív tag
Sajnos Miskolcra még nem érkezett 2600XT, egy darab sem. És zOty sem megoldás, mert mire ideér az is majdnem 27e és min. 9 nap.
-
Daffit
tag
válasz
Bundás22 #2244 üzenetére
A 8600GT és a 2600XT nagyon fej-fej mellett halad. Van ahol az egyik, van ahol a másik győz. Itt szimplán ár kérdése az egész, ami egyelőre az Atinak jobban kedvez. Lehet, hogy a GT-ben több a tuningpot., de amiket láttam teszteket, ott hiába tudták húzni a GT-t 30%-al, míg az Atit 10-el, mindekttő 5FPS-t hozott. Direkt csináltam egy táblázatot erre és ezen nagyon meglepődtem.
-
Bundás22
őstag
válasz
Komplikato #2243 üzenetére
miért egy 8600GT szted nem tud lejátszani egy videót? vagy egy HD-s videót?
ne légy nevetségesigenis a 3D-s sebesség számít
aki videózni akar vegyen passzív 7300mast/8500GT-t passzív hűtővel vagy 2400prot
egyetlen dolog szól az ATI mellett hogy szebb a képe állítólag(de én ezt csak akkor hiszem el ha látom)
[Szerkesztve] -
Bundás22
őstag
válasz
Bundás22 #2240 üzenetére
most látom az atit 24 ezerért bocs
igaz Gddr3-masat
akkor is a 8600GT a nyerő mert azt legalább tunningolhatod ezerrel
és az számít hogy a mai gémekben melyik dob több fps-t, a jövő játékaiban tökmindegy hogy 8fps-t vagy 11et dob nem?(szal ez a GS alapú gémekben jobb lesz majd az ati üres duma) -
Bundás22
őstag
válasz
AMD Power #2235 üzenetére
nézd ha azt nézzük h egy inno 8600GT már 23 eFT és megveri a HD2600XT-t ami 35ezer(?)vagy mennyi semmi tunninglehetőséggel, akkor abszolút versenyképtelen az ATI
hiába veszed meg te vagy én, a tömegek inkább az Nvidia-t veszik, hiába becsültük le a 8600-ost 23ezer forintért nagyon komoly ellenfél valljuk be -
Bundás22
őstag
-
Bundás22
őstag
megéri cserélni a 8600GT-t a HD2600XT-re?
pár ezrest rádobnék hogy mondhassam hogy teljesen amd-s gépem van
bár úgy tűnik inkább nekem kéne valakinek ráfizetnie, ha a tunningpotenciált is belevesszük
[Szerkesztve] -
Komplikato
veterán
válasz
motocoder #2229 üzenetére
Már megint elöjöttek ezek a dolgok a ''sugárzásról''? Nem tudom, de szvsz a TFT-nek is van elektromos szmogja rendesen, a CRT sugárzásának meg nagy része ugye hátrafelé, esetleg oldalirányba szórodik, nem?
Bundás - Ha sokáig nézel valamit közelről (és nem olyan szerencsések a génjeid, hogy ne hasson a szervezetedre), akkor tök mindegy, hogy CRT, TFT, fehér papír vagy egy varrótű, romlani fog a szemed, ha enm pihenteted sűrűn. Ez a közelnézés átka. Aláírom, hogy a képfrissítés miatt a TFT nem fárasztja a szemidegeket annyira mint a CRT (bár ezt sok usernek sikerül azzal hazavágnia, hogy túl erős fény/kontraszt beállítást használ vagy sötétben használja a monitort, mert akkor még rosszabb is lehet), de nem tetszik, hogy azt hazudják az embereknek, hogy TFT-től nem romolhat a szemük. Egyszerüen nem igaz.
[Szerkesztve] -
motocoder
aktív tag
Én is lecseréltem a crt monitort egy tft-re.
Sokat játszom és nagyon jó a tft hogy nem fájdul meg töle a szemem.
A crt-nél mindig mindha magába gyüjtötte volna a sugárzást a szemem,amikor lecsuktam este még mindig vibrálást éreztem a pupilámon.
Tft a legjobb váltás volt szerintem.
[Szerkesztve] -
Keitaro
addikt
válasz
wowbagger007 #2214 üzenetére
Mivel már nincsenek nálam a kártyák, kérlek nézd meg, hogy milyen AA beállítások vannak az új Catalystben és, hogy tényleg gyorsul e a régihez képest AA használatával. Ha igen akkor sinen vagyunk
-
Bundás22
őstag
válasz
Bundás22 #2221 üzenetére
ja ez olyan mint amikor a ásványvízgyártók azt sugallták a népnek hogy ne csapvizet igyanak, mert egészségtelen mindíg ásványvizet igyanak
lol még egy ember se lett rosszul miután egész nap csak csapvizet ivott, viszont volt aki csak ásványvizet ivott és rosszul lett(mert túl sok ásvány került a szervezetébe)
ugyanúgy nem árt a szemnek a CRT, ciki lenne ha kiderülne még a TFT jobban árt mert ugye az ásványvízről is kiderültbocs az offért
[Szerkesztve] -
Bundás22
őstag
válasz
GuMipOkE #2222 üzenetére
szerinted milyen CRT-nk volt '93 ban vagy '96ban? közelébe se ér a maiakhoz, és mégis megdicsértek az dokik
ráadásiul már az akkor leselejtezetteket kaptuk meg, márkátlanokat
Nekem is CRT-m van, és azért pihentetnem kell a szemem néhány óra utánpróbáld a 60hz-nél nagyobb frissítést, vagy vegyél Samsung monitort ennyi, ha veszélyes lenne rég betiltották volna vagy rég cikkeztek volna róla az újságok, hiszen mindenki használ monitort. Érdekes hogy a TFT-k milyen ''egészségesek'' csak a gyárók sugallják de nem valami nagy hévvel mert nem igaz, egy komoly szakember se adta a nevét hogy szemkárosodást okozna a CRT nekem se okozott 22 év alatt semmit
az hogy olcsóbb+színhűbb meg kontrasztosabb ezek tények ezért kell elhinteni a pletyka magját a gyáróknak hogy eladhassák a drága TFT-ket (igaz kisebbek, de ki is merül ezzel az előnyük) -
Bundás22
őstag
válasz
CPT.Pirk #1945 üzenetére
Szerintem meg aki félti a szemét, az már nem használ CRT-t én meg mióta van gépünk a CRT-t bámulom('93-94 óta) heti átlag 10 órát, világéletemben CRT T.V.-t bambultam(heti mitommén 10 órát), és a szemész orvosok mindíg megdöbbennek mikor a legalsó sort tökéletesen hiba nélkül oda vissza szemmeresztés/hunyorítás nélkül elolvasom
Ne dőljetek be a marketing-nek
[Szerkesztve] -
AMD Power
titán
válasz
wowbagger007 #2219 üzenetére
Tudom ,hogy a 3DMark tesztek nem mérvadóak de kérlek nyomd le őket!
-
wowbagger007
csendes tag
-
Hack3er
őstag
válasz
wowbagger007 #2216 üzenetére
Még megnézhetnéd a stalkert is
-
wowbagger007
csendes tag
transformers:1440*900,no aa(szaggat vele
)minden effekt stb.átlag kb. 65fps,de volt hogy lement 45re!
-
AMD Power
titán
válasz
wowbagger007 #2214 üzenetére
Abból a Mega3D tesztből vagy ezt engine_Athlon64 vagy a engine_386-t indítsd el.
Please....! -
kill_bill1
tag
válasz
wowbagger007 #2211 üzenetére
Azt mindenképp megnézhetnéd legalább bf2-ben, hogy 7.6-os és 7.7-es driverrel mennyit megy. Érdekelne, hogy javítottak-e a driveren.
-
AMD Power
titán
válasz
wowbagger007 #2211 üzenetére
Játék után hány fokos a GPU? Ebben a hőségben.
-
wowbagger007
csendes tag
nna...kicsit belefeledkeztem a bf2-be,mert hát így nagy élmény
az a mega3d-vagymiaszösz,nálam valamiért kifagyott
nos első eredmény:bf2,minden full,AA,1024*768:80-95Fps(fraps)
egyelőre igencsak szimpi a karija,és nem hangos...azaz nem hallom mert az 5200+ gyári hűtője épp 5800-at pörög
jön a race,és a gtr2 -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
wowbagger007 #2208 üzenetére
izé, hamár van catalyst 7.7, megnézhetnéd játékokban a külömbséget a 7.6 és 7.7 között...
-
detroitrw
addikt
válasz
wowbagger007 #2208 üzenetére
most jött ki a ATI Catalyst 7.7 WHQL Display Driver for Windows XP/ Vista ---> [link]
majd ezzel tesztelj szerintem -
AMD Power
titán
válasz
wowbagger007 #2204 üzenetére
Nyomnál egy ilyen tesztet is.
Teszteljünk vga-t - mega3d 2007
[link] -
Olasza
aktív tag
válasz
Én csak arra akarlak megkérni, hogy ne csak teszteredményeket írj, hanem egy őszinte véleményt is.
Miről váltottál? -
AMD Power
titán
válasz
Az gáz!
transformers , battlefield 2 race the wttc game ,gtr 2 eredmények érdekelnek nagyon. -
wowbagger007
csendes tag
válasz
AMD Power #2203 üzenetére
lassacskán...elkezdem
volt egy kis gond a beszereléssel,nevezetesen az,hogy ami a vga hátsó részén(kimenetek)van fémlap,ott ami az alaplap és a ház lemeze közé csusszan be,na az hosszú volt.le kellett belőle vágni...gari sztem ugrott
bár lehet hogy a házam volt a hibás,sőt szinte biztos,dehát ez van.sajna most nin túl sok nagyot szóló játékom,de azért néhánnyal megnézem.9körül rakok fel talán eredményeket.
ezek vannak:
Medal of honor pacific assault
Tm united
virtual skipper 5(csodaszép!)
condemned
nfsu2
transformers
battlefield 2
race the wttc game
gtr 2
driver 4
ééés:Half Life 2 episode 1 -
AMD Power
titán
válasz
wowbagger007 #2199 üzenetére
Jó lesz az!
Csinálj minnél előbb 3DMark teszteket.
Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Wuthering Waves
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MIUI / HyperOS topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- További aktív témák...
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- Asus ROG STRIX RTX 4090 EVA-02 Edition Videokártya!
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest