- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Aktív témák
-
GuMipOkE
senior tag
Hja, még nem nagyon kapható, általában csak rendelésre hoznak.
Dilemmáztam én is, hogy most tényleg áldozzak egy 1950Próra, vagy legyen az olcsóbb 2600XT. De az XT mellett döntöttem, mert 3200+ A64-emet 2.5Ghz-en hajtva is kevés az izmosabb HD műsorok dekódolásához. Az XT meg tehermentesíti a cpu-t. Ha C2D lapulna a gépemben, akkor a prót választottam volna, mert akkor az izmosabb kártya HD dekódolás nélkül is frankó. De most olcsóbb nekem az olcsóbb 2600XT-t venni (), mert megúszok egy új gép vásárlást. Az XT teljesítménye meg sztem elég lesz nekem, és remélem időtállóbb mint a 8600GT...
-
-
just
aktív tag
van valami teljesítménybeli külömbség a ddr3-as és a ddr4-es 2600XT között?
-
vic1970
csendes tag
Szisztok!Megvan a kártya,végül msi lett,passzív hűtéssel.Csak az a gondom,hogy játék közben megfagy.Mi a teendő?Csere vagy elég lenne rátenni egy ventit?Szerintetek?
-
Olasza
aktív tag
Nos, én a 2600XT miatt vettem CF alaplapot. És ahogy elnézem, ha vennék 2 db Gemini kártyát (azaz 4 mag összesen) olcsóbban kijönnék, mint egy 2900-assal, viszont teljesítményben pedig sokkal többet kapnék érte. (Talán még a 8800-asok is elbújhatnak!) Arról nem is beszélve, hogy nem egyszerre kell annyi pénzt kiadni.
Bevallom, egyre szimpatikusabb az ötletem, igaz így a 2600XT mellé nem egy másikat veszek majd, hanem inkább lecserélem egy Geminire, és csak utána veszek második kártyát. Szerintetek is jó ötlet? -
r9550
senior tag
ez az év valahogy olyan hogy most 2X kell kodobni vga-ra pénzt eddig az összes évben csak egyszer kellett kidobni vga-ra lóvét most 2X kell nekem amiböl persze egyszer szó szerint a kukába kell dobnom a lóvét most volt agp-s 6600gt-m váltottam ugyanilyen pci-e re szerencsére megúsztam nulla forintbol majd most fogok hd2600xt-re váltani vagy pro-ra és utána mégeccer hogy ne bukjak annyit szeptember vagy november környékén sztem fognak kidobni valami hd2900gto-t vagy valamit nemtom még a jövő zenéje de egy ilyen kissebb közép-felső katis vga-ra biztos majd benevezek szépen beszámmíttaton a hd2600-at és igy nem fogok vele bukni akkorát remélem nemtom
télleg nálatok hogy megy nekem 2szer van nwidia utána 2 szer ati aztán megint 2szer nwidia aztán..........
télleg ha valaki naon csalódna a hd2600-ban (mindegy pro vagy xt) és nagyon nem teccik neki az jöhet majd hozzám adok érte egy inno 6600gt-t meg egy sony ericsson p800-at
[Szerkesztve] -
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
GuMipOkE #2078 üzenetére
Nyílvánvalóan. De tuti nem bukok egy 27k-s kártyán annyit, mintha vettem volna mondjuk 2900XT-t, vagy valamelyik drágább geforcot... (nem mintha lenne rájuk lóvém...)
Daffit: nekem főleg CoD2 miatt kell kari, hogy végre neten DX9-ben tudjam tolni, de ne csak 50-60 FPS-el. Abban a játékban meg egyszerűen kritikán alluli a 8600GT teljesítménye, ott csak jobb lehet a 2600XT, plusz szerintem felépítéséből adódóan időtálóbb.
[Szerkesztve] -
Daffit
tag
Én úgy gondolom, hogy nem érni megvenni a 2600xt-t, mert a 8600GT-nek most nagyon megy le az ára és dx9es teljesítményben eddig jobbnak tűnik. DX10-re meg venni kell jövőre egy másikat, mikor jobban kitisztul a helyzet.
A 8600Gt-ben nagyobb a tuning lehetőség, ez az egyetlen ok, amiért szerintem azt érdemes venni.
/Talán egy új driver rendbehozná a karit, de az mikor lesz? senki sem tudja/ -
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
Olasza
aktív tag
Szerintem ennyi pénzért nagyon jó teljesítményt nyújt. Én anno 26e-ért vettem az Abit FX5200-est, na az gáz volt.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
radírfej
senior tag
válasz
wolfman #2070 üzenetére
igen ez ilyen, Darth AMD légzőhurutjával küszködve megrontotta az egyébbként mindig tökéletes kártyákat előállító Ati-t.
javulni fog, itt-ott picit, amott meg jobban. az x1600pro/xt-k teljesítménye is sokat javult, csak éppen ennek ma már nem sok jelentőssége van, mert teljesítményük nem sok vizet zavar. ugyanez a szindróma figyelhető meg majd a kis HD2600-osok esetében is. mire optimalizálódik a driver addigra már rég elfelejtettük, hogy. -
wolfman
veterán
Annyit mondok, AMD elmehet a fenébe. Sose szerettem és erre felvásárolja az ATI-t. EZ még nem lenne elég el is bassza a saját logo-ja alatt készült termékeket. Mostantól megy egyenesen gyűlölöm az AMD-t! Ha most az AMD nem vásárolja föl az ATI-t megnézném, mennyivel gyorsabb lenne a GeForce-hoz képest! Mert gyorsabb lenne az tuti. Valamit ezek a srácok nagyon elbasztak. Nem kicsit!
Szerintetek, új Driverekkel javulni fog a 2600-osok teljesítménye valamelyest?
[Szerkesztve] -
GuMipOkE
senior tag
Azon gondolkodtam, hogy per pillanat én örülök annak hogy az Ati ilyen kártyát dobott ki. Mert ha igazi középkategóriát adott volna ki mondjuk 40-50e környékén (amit a tesztelők vártak volna), akkor most 8600GT-t lennék kénytelen venni...
-
ftc
nagyúr
-
GuMipOkE
senior tag
Hát az általad belinkelt tesztek között is volt mérés, és azok alapján a GDDR3-as jelentősen kevesebbet fogyaszt a 4-eshez képest. Full loadon valahol 40-50w között...
[link]
A terhelt állapotnál azt is figyelembe kell venni, hogy a CPU, és minden alkatrész több naftát eszik. Tehát a fogyasztásnövekedés nem csak a vga számlájára írható...
Mod: most látom, hogy elvileg a linkelt tesztben elvileg a GDDR4-es szerepelt. Mind1, a 3-asnál a 40-50w klappol...
[Szerkesztve] -
Silenzio
addikt
Ahoy. Most akkor mennyibe kerülnek ezek a 2600xt-k? Nálunk Pécsett kb. 27k előrendelésben. A PH!-s cikk meg 35-40-et emleget... Annyit azért nem ér.
-
ftc
nagyúr
MÉg1 kérdésem lenne
GDDR3-s verzio mennyit foygazt full loadon? mert GDDR4-nél x1950 is kevesebbet eszik
XT-ről van szo 2600 -
ftc
nagyúr
full reatil- game+powerdvd
az előző link...nah igen de 150 és 300 küzütt ha 250-re majd belövik az árat egy kicsit feljavitot architekturával akkor szép lesz csak sajna sok embernek drága lesz!
egyes források szeptembert jelölik meg mint bemutatok stb de csak január 2008 mint kereskedelmi forgalomban -
GezaR
tag
válasz
risingtide #2057 üzenetére
Sajnos így van, állítólag vmikor lesz 2650 meg 2800...
-
F.B.I.
veterán
válasz
risingtide #2056 üzenetére
Kösz!
-
rocket
nagyúr
Sapphirenal FULL/LITE retail kartyak vannak, amik a kartyak melle adott dolgokban ternek el, BULK az az OEM kartyakat jeloli, ezt ugye elvileg nem lehet arulni kiskereskedelmi forgalomban mert csak teljes konfigba epitve lehetne eladni, de ez nem zavar senkit, newegg is arul ilyen kartyakat, ezekhez a kartyan kivul max. egy driver cd-t szoktak adni.
-
rocket
nagyúr
-
F.B.I.
veterán
A Sapphire-nál mit jelent a kártya végén a LITE ill. a BULK jelölés?
Valaki esetleg vágja ezt? -
Hack3er
őstag
Már itt a PH-n is lehet kapni z0ty bazárjába.
SAP 256MB RA HD2600XT DDR4 -T2D-X LR 32 559 Ft -
vittuka
aktív tag
Jaja, még befoghatja a gts-t simán, 8800-at is...
Driver problémák az nv-nél is vannak rendesen, ezzel az erôvel elvakult fanatikusként azt is mondhatnám, hogy ha ezek megoldódnak, akkor a 8600gts befoghatja a 2900xt CF -et simán!
-
Gyuri27
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #2033 üzenetére
Két teszt, hogy lehet ennyire eltérő?
Már ha jó látom. Hogy hogy olcsóbb a gt?
Vazz én vagyok a hülye?
Magyarázza el valaki. -
Lui76
őstag
Mintha pár hete a 8600Gt topicban is ugyanez lett volna nem?
... majd jön az új driver és felgyorsul .... -
ZSOOLT2
tag
válasz
Alvin_ti4200 #2033 üzenetére
2x AA, és már nem is ''recések'' a határvolnalak
-
Olasza
aktív tag
Őszintén, tényleg ennyire rossz ez a kártya, mint ahogy a tesztekben írják? Már nem tudom, pedig annyira vártam, hogy végre egy teszt azt írja, hogy jó vétel. Erre minden teszt ultra beállításokkal tesztel, és azt mondja, hogy gyenge. És aki megelégszik normál beállítással, annak mit mondanának?
-
F.B.I.
veterán
Én meg veszek egy ''xar'' 2400Pro-t jó lesz majd később Vista alatt HD-ni vele és játszom tovább XBOX360-on.Ez a videókártya biznisz, már nem pálya nekünk ''csóró'' magyaroknak az évenkénti fejlesztés tükrében.
-
ZSOOLT2
tag
Plusz HD2600XTkhez HL2 Episode2-Portal-Team Fortress2 kupon is jár, meg talán 3dMark06 is
-
ZSOOLT2
tag
Kijött a PH! teszt a kártyákról, szerintem a HD2600xt valamivel többször verte el a 8600GT-t, mint fordítva...
-
joshua7
veterán
válasz
Komplikato #2024 üzenetére
Hát, boltokban szerintem még jó sokáig nem lesz 100 alatt egy gtx.
Páran már 2900-tól is szabadulnának 75 körül. -
-
joshua7
veterán
válasz
Komplikato #2020 üzenetére
-
vic1970
csendes tag
Lehet,hogy igazatok van,de itt állok gép nélkül(eladtam a régit).
Szóval pénteken lesz új gép,majd elmondom a tapasztalatokat...
[Szerkesztve] -
vic1970
csendes tag
Ma megrendeltem a 3 testőr-nél egy HIS Radeon HD2600XT kártyát 512 rammal,durván 33600 Ft.Péntekre igérték,hogy hozzák.Remélem jó kártya,még soha nem volt ilyen márkájú kártyám...
-
radírfej
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #2008 üzenetére
aug 3.-án akkor mi lesz?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ott a PH!-s teszt, olvassátok. Szerintem kicsit lehúzták 2600XT-t, de ez csak az én véleményem...
-
Hack3er
őstag
Melyik ATi kártyához is adják a Half Life Episod Two-t
-
GuMipOkE
senior tag
Ki mondta, hogy a 8800gts-t meg kell vernie?!? Amúgy meg natív dx10 alatt meg meg is fogja. (GI tesztnél látszik.) Aki most 2600XT-t vesz, az olcsón akar az árához képest elfogadható sebességet/minőséget/tudást. A 8800gts meg még eléggé sokáig nem lesz elérhető azoknak, akik max 30-at költenének VGA-ra... Mindent az árához képest nézz.
Az ára pedig a 8600GT-nél is olcsóbb, ezért jobb ha azzal hasonlítgatod. Ha meg nem 2 hónapra vesz vki vga-t, akkor most a 2 közül a 2600XT-vel jár jobban.
Nekem is a BMW-k tetszenek, de ha egyszer nincs 7-8 misim rá, akkor nem az én buxámhoz igazított termék. Veszem az olcsóbbat, ami még elfogadható számomra. A 8800gts-nek meg sztem nem elfogadható az ára. Pár éve többször is költöttem nettó 60eFt körüli kártyára, de most nincs rá lehetőségem. De ha lenne is della rá, akkor sem vga-ra költeném... -
Tuco Ramirez
őstag
DX10-ben az ati a nyerő
Ez majd kiderül, ha kijönnek végre a várva várt DX10-es játékok. A Lost Planet és pár utólag megpatchcselt játék (CoH, CoJ) alapján még nem lehet reális véleményt mondani az új kártyák DX10 teljesítményéről.
Azzal egyébként egyetértek, hogy ennyi pénzért nem rossz vétel a HD2600XT (és a GF 8600GT), élsimítás nélkül egész elfogadható fps-eket produkálnak.
Aktív témák
Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest