- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Mini-ITX
- Dell asztali gépek
- Hővezető paszták
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Egérpad topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
wwhy
veterán
Koszi! A jol szellozo hazzal nincs gond (egy Antec-be kerulne), a leheto lekisebb hang, azonban igencsak fontos. Jelenleg egy Galaxy 7300GT gyari Zalman-os VGA van Arctic Cooling hazban, es ... hat epp elfogadhato, de ennel halkabb kell
ezert majd vegignezem a passziv 2600XT-ket illetve legrosszabb esetben a Zalman-ost.
[Szerkesztve] -
Olasza
aktív tag
válasz
horvathkrisz #3194 üzenetére
Nekem aktív van, és mégis sikerült elérni a száz fokot szellőzés nélkül. (1/2 óra Dirt)
-
attiLANte
tag
válasz
horvathkrisz #3194 üzenetére
Elnézést, hogy csak a newegg-ről, de ha nem tévedés, akkor így néz ki a zalmanos HIS: [link]
A többi típusról is vannak képek ([link]), a doboz tartalmával együtt. Persze kéretik az oldalon közölt infókat nem tényként kezelni - ráadásul a gyártó is bármikor változtathat.
szerk.: ez a linkelgetés ma nem megy...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
phallos
tag
Helló-belló!
Gondolkodom egy2600xt DDR3 vásárlásán és lenne pár kérdésem a vele kapcsolatban:
(átnézegettem nagyjából a topicot, de egyértelmű válaszokat nem láttam, vagy még álmos vagyok kicsit):
- van-e rajta tápcsati,
- mely gyártók aktív hűtésű 2600xt-jét ajánlanátok (főleg játékra),
- mennyire tuningbarát?
Vagy esetleg erről konkrétan milyen +/- tapasztalataitok vannak:
XpertVision AMD HD 2600XT SONIC 256MB DDR3 128b T DualDVI
Köszi szépen előre is!
p -
válasz
radírfej #3175 üzenetére
#3175 radírfej
Hmmm, nekem is hasonlóak a számok, az avg ugyanennyi, a min. 9 (az akadás miatt, gondolom), a max. pedig 100 körül. Viszont a processzorom meg a RAM-om lényegesen kevesebb. Érdekes. Beállítások Nálad micsodák? Főlef a soft shadows, a volumetric lights és az AA érdekes.
#3176 Olasza
El sem hiszem, hogy valaki talált egy működő tuningprogramot
Én azért ránézek majd egy memóriatuningra, szerintem a 700->800 hozni fog 4-5%-ot. -
Komplikato
veterán
válasz
horvathkrisz #3189 üzenetére
Nem is hangos, csak furi hangja van 100%-on. Bár nálam 2D-ben 16%-on megy, 3D-ben meg nem sokat használtam, de azt hiszem ott se érte elmég az 50%-ot sem, úgy meg nem hangos. Igaz duplavastag acéllemezes régi Chieftek házban van.
-
horvathkrisz
addikt
Gondolom felesleges ebből a kártyából 512-est venni...
Sapphire Lite az milyen? -
Olasza
aktív tag
Nem érdemes kisérletezni, főleg gyengébbekkel nem. Válassz inkább a jól bevállt Sapphire, Xpertvision, His termékek közül. Az általad kérdezett árában van az első kettő, azokkal nem veszel zsákbamaccskát.
Passzív felejtős, volt már itt két embernek, csak bajuk volt vele. Sült meg ezerrel. De választék van bőven, itt vannak kképek is: [link]
[Szerkesztve] -
AMD Power
titán
válasz
horvathkrisz #3182 üzenetére
10K-al drágább mint a GDDR3 és vagy 5% gyorsabb.
-
horvathkrisz
addikt
Van itt valakinek GDDR4-gyel szerelt kártyája?
Jobbak ezek a memóriák mint a GDDR3? -
wwhy
veterán
Errol tenyleg senki nem hallott
: MSI RX2600XT T2D256E/D3 Azert furcsa kartya mert orajelei 600/1400, holott 800/1400 a 'rendes', nem? Illetve letezik mar passziv 2600XT?
-
Olasza
aktív tag
Íme egy kis tuning eredmény:
Progi: AMD GPU ClockTool
7.8-as driver
3dmark06 eredmények
800/800 4826 pont
800/850 4876 pont +1.03%
800/909 4916 pont +1.86%
840/800 4940 pont +2.36%
840/850 5009 pont +3,79%
A lényeg, ami ebből is látszik, hogy a gyorsabb memóriának igazából tényleg nincs sok értelme. Sőt, valójában az egész tuningnak sincs, mivel ennyit egyik játékban sem vesz észre az ember.
Azért választottam a 3dMark-ot, mert ez elég egyértelmű, hisz konkrét pontszámot ad, és nem másokkal hasonlítom össze, hanem ugyanabban a gépben a különböző beállításokat.
A CCC-t mindenki nagy ívben kerülje! Teljesen meghülyül tőle az egész, amint eltávolítottam, a hőmérséklet rögtön 40/60 fok lett. -
radírfej
senior tag
no, elővettem ismét a fear-t, 1.1-es verzióra frissítve, 7.8-as catalystal a következő eredmények 1024ben, minden alap órajelen (zárójelben a 7.7-es ''kata'' eredményei):
min 36 (34)
average 49 (45)
max 77 (76)
viszont egyszer tapasztaltam egy megjelenítési anomáliát, alig a játék első néhány percében az egyik gránát utáni füstben lila négyzetek fogadtak. azóta nem tapasztaltam ilyesmit, pedig repkednek a gránátok, ill. semmilyen más probléma nem volt. -
válasz
CPT.Pirk #3170 üzenetére
#3168, #3170 Tomoty és CPT.Pirk:
Szerintem sem lesz teljesítmény-esés, nálam a w2k-ból upgrade-elt XP-n 120SP-t mutat, a szűz XP-n meg 80-at
#3171 Olasza
Nézd meg kézzel, mennyire meleg a hűtőborda - én előbb tippelnék a szenzorra, mint a GPU-ra füst fronton. Persze ettől még a garancia nem rossz ötlet.
#3169 FBI
Ez a 450MHz-es, 20 pipeline-os kártya? Határeset, szerintem sokat aligha nyernél vele.
#3158 Tuco Ramirez:
DX10 kapcsán a PR elegánsan összemossa az architektúrális váltást meg az új feature-öket. Az első jó dolog, 0-ról újraírták az egészet modernebb alapokon, ettől biztosan sokat javult a hatékonysága - az más kérdés, hogy ez fps-re lefordul-e, mert a CPU oldali javulás a játékok nagy részénél már nem jelent sokat, a videokártyák meg saját maguk olyan jól optimalizálnak, hogy nagyon magas a kihasználtságuk (legalábbis a szűk keresztmetszetnél). Az új feature-ök teljesen más tészta - a geometry shader a fentiek miatt nagyon erőforrás-killer, ami azt intenzíven használja, ahhoz bizony a 8800GTX és a 2900XT is kevés lesz. Gyanítom, hogy az új játékokban is igen mérsékelten fogják használni, így viszont kicsit visszavett detail-lel, alacsonyabb felbontáson talán a 2600XT-ken is menni fognak.
#3161 m4rc!
gDDR3-ast javaslok, a 4-es alig pár %-kal gyorsabb.
[Szerkesztve] -
-zaki-
tag
Ehhez a képhez [link] még annyit, hogy a 4 szélső lyuk egymástól 44mm-re van, a 2 középső 55mm-re. (lemértem, még mielőtt beraktam a karit a gépbe, mert én is rá akarom tenni a régi blokkomat, ha majd ráérek). Érdekes, hogy a linkelt kártyán gyorsabb RAM van, mint amit nálunk lehet kapni.
A 100°C elég soknak tűnik tuningolva is, nem lehet, hogy elmozdult a hűtés? Meleg a borda? Nálam kb. 45°C üresjáratban, 65°C körül van terhelve, tuning esetén is. -
c41r0^
őstag
7.8 Catalyst - Infernal Demo (most töltöttem le) kékhalállal kifagy ati3duag.dll hibával
lehet túl új a demonak a dll fájl...nem is érdekelt, ment a lecsóba a demo...
Lost Planet demo highon full ocsmány (19 average FPS körül van), tényleg mint a techdemoban...DX10eset még nem próbáltam
[Szerkesztve] -
Olasza
aktív tag
Mindenkit lebeszélnék a tuningról! A procim elérte a 101 fokot alapon, míg a tuning előtt max. 65 fok volt. Elképzelésem sincs, hogy most miért melegszik sokkal jobban.
Lehet hogy gariztatni kellene mielőtt tényleg elfüstöl?
-
F.B.I.
veterán
Üdv!
Lecserélnétek egy Giga7800GT+NV Silencer kombót egy 2600XT-re?Érdemes ha a DX10 nem érdekel? -
Tomoty
senior tag
Van egy kis gáz tuning ügyileg!!!
Alapon:
Ahogy tuningolok egy kicsit is:
Tanácsot kérnék. Miért tilt le tuning esetén 40db Shader egységet. -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Komplikato #3164 üzenetére
Azért egy régi PowerDVD, WinDVD vagy egy érdektelen játék nem ér meg 500Ft felárat sem, a Sapphire 2600XT esetében elég gazdag a körítés ahhoz érdemes lehessen megvenni, de ez a ritka kivételek egyike. (és persze még itt is fennáll a lehetősége annak, hogy egyik játék sem érdekli a vevőt) Az MSI szokott gazdagabb körítést adni a felárért, de náluk ez nem is 1-2k-t jelent.
-
Olasza
aktív tag
[link]
Xpertvision 2600XT szétbontva az első két oldalon.
Ezért most igazán hálás lehetsz, mert mobilon ezt megszerkezteni nem kis feladat. Az egyik képen látszik, hogy az S1-gyel nem kompatibilis.
-A lite ugyanaz, pont ahogy írtad.
-7.8-cal tuningoltam, viszont az istennek sem engedi visszavenni.Alapértékeket mutat, viszont a hőmérséklet és a teszt eredmény mást.
-Remélem mindenre válaszoltam
[Szerkesztve] -
wwhy
veterán
válasz
Komplikato #3164 üzenetére
Hat ja
speci a HD2600XT Lite erdekelne, mert hat a jatek nem erdekel (nem azok) illetve DVD iro progim van eredeti es tokeletesen megfelel (illetve nem tudom, hogy mi is jar a fullhoz), viszont ha a csatikat sporolnak ki, akkor azt nagyon nem szeretnem
-
Komplikato
veterán
Attól függ, pl. HD2400pro-nál a litehoz semmit sem adnak, se kábeleket, se átalakító, van benne egy driver CD azt hali. Bár nagyobb kártyáknál ez nem szokás. Viszont átlag a szoftverek amik ki vannak spórolva nagyságrenddel többet érnek mint az árkülönbség. Na de ilyenek a hazai fogyasztói szokások, ezért ezeket nyomják a boltokban is
-
wwhy
veterán
A Lite kizarolag a szoftok lesporolasat jelenti? tehat uaz a frekvencia, huto stb? illetve hallottatok mar a MSI RX2600XT T2D256E/D3-rol mert sehogz sem talalom az MSI oldalan
-
m4rc!
őstag
Esetleg erre a hsz.-emre vki vmit?
Pár óra teszt nézegetés után kezd bennem körvonalazódni mire lenne szükségem, az már vili, hogy elég a 256-os nade GDDR3 vagy 4 a jobb, mert a 4 az mondjuk 2000MHz-től indul a 3-mal jó esetben is csak olyan 1900ig lehet jutni.
szerk: pontosabban 2200Mhz-et mennek a GDDR4-esek
[Szerkesztve] -
Nekem a Sapphire alap órajelen néha felmegy 75 és 80 fok közé (mondjuk a házam szellőzése nincs éppen a spiccen), szerintem ne aggódj miatta, ezek a hőmérsékletek egy GPU-nál nem vészesek. Ráadásul a hőszenzor sem tűnik valami acélosnak ezeken a kártyákon.
Tuningot a 7.8-as Catalyst overdrive miafenével próbáltad már? -
válasz
Tuco Ramirez #3150 üzenetére
Ha GS izzasztásról beszélünk, akkor nyugodtan nézzétek meg az eddigi 3 DX10-es drótozványt, azok is megteszik ezt. OK, várjunk meg egy rendesen összerakott engine-t (pl. a Rage-et - ja bocs, azt nem
), de ne számítsatok nagy csodákra - a GS ugyanabból a shader core-ból zabál kapacitást, mint a pixel shader-ek, + még generál további objektumokat, amire szintén kell pixel shader kapacitás. Emellett mi 2600XT tulajdonosok imádkozzunk együtt szorgalmasan, hogy elsősorban nem olyan új objektumokat fognak a játékok GS-sel generálni, amiket még textúrázni is kell, mert akkor aztán szépen fogunk kinézni...
Arra meg nagy összegű fogadást mernék kötni, hogy egy DX10-es játékban a 2600XT meg sem fogja közelíteni a 8800GTS-t. -
belaazallat
addikt
Hali!
Nem azért akarom vizesíteni a kártyát, mert tuningolni szeretnem, hanem mert vízzel halkabb. Egyébként jelenlegi konfigommal marha sok értelme lenne a vidkari tuningnak!
Még mindig várom a lefogatási pontok adatait. Tudna vki képet küldeni egy Xpertvison 2600XT ről? Lehetőleg hűtő nélkül! Köszönöm!
Üdv! -
Olasza
aktív tag
Akkor van értelme, ha nem tudod hova költeni a pénzed, egyebent felesleges.
-
m4rc!
őstag
Ezeknél a kariknál van értelme az 512MB memónak? vagy bőven elegendő a 256?
GDDR4-es vagy 3-as verzió a jobb?
sry ha már volt szó ilyesmiről -
Olasza
aktív tag
Sziasztok! Mennyi a max. megengedett procihőmérséklete az Xpertvisionnak? Ez most elég sürgős.
Szóval nekem ment 840/800-on, 5003 pont, proci 84 fok. Ez nekem nagyon soknak tűnik. Viszont a memóriával még mindig nem tudok mit kezdeni. Valakinek ötlete, hogy mivel lehetne azt is húzni? -
AMD Power
titán
válasz
Komplikato #3148 üzenetére
Én is csak figyelek. Várom a ''teszt'' eredményeket.
-
BenceShearer
aktív tag
Látom sokan a 3DMARK eredményekre izgulnak, ezért leírom az enyémet:
4145 pötty (1280x1024) , 3dmark06 1.1.0, x2 3600(@210x10), 2x512 DDR800, MSI 2600XT
De szvsz ne ez alapján döntsetek.... -
Tuco Ramirez
őstag
válasz
Komplikato #3148 üzenetére
...és hogy mikorra?
Szerintem jó ideig (min. az év végéig) nem jön ki olyan játék, ami rendesen megizzasztaná a GS-t.
-
Komplikato
veterán
válasz
AMD Power #3143 üzenetére
Na azért én megvárom mit tud majd Crysis vagy Bioshock alatt médiumban 1024 vagy 1280-as felbontásban élsimítás nélkül. Majd megnézem ugyan ezt GF8600 szériánál. Nem kéne az eddigi hulladék tákolmányokból kiindulni szerintem.
Képzelj el egy GS-t kihasználó játékot, és vedd hozzá, hogy a GS teljesítménye alig kisebb a 8800GTS-nél. Kérdés hány ilyen várható? -
Kicsimix
őstag
-
Kicsimix
őstag
válasz
VaniliásRönk #3142 üzenetére
Nem az a kedvenc man... de nem sok valasztasom van DX 10 ben : ) miben lehetne még megnézni? nem sok valasztasom van..
Stalkerben most gyorsabb lett pl...1280x1024-ben átlagban 50-80 fps de van ,hogy felmegy 100 fole is...
1600*1200-ban is kb atlagban 40-70 kozott...
ez pl tetszik... -
AMD Power
titán
válasz
VaniliásRönk #3142 üzenetére
Ez az egyik fele! A másik pedig az ,hogy ezt a kurv* DX10-t el kell felejteni. Ezek a karik csak papíron tudják a DX10-t.
Baromira nem érdekel ,hogy mit megy DX10-ben. -
m4rc!
őstag
Sziasztok!
Lassacskán én is karit szeretnék vásárolni, illetve lasson hajlok afelé.Kíváncsilennék ez az új driver ténylegesen mennyi teljesítmény javulást hozott, esetleg, ha vki tudná picit tesztelgetni pár gém alatt esetleg Markokban mennyi a jvulás azt megköszönném, főleg 1280x1024 érdekelne.
-
-
-
Kicsimix
őstag
Nemsokat javitott a 2600 XT-n DX 10-ben...
alapbeállításon bevan kapcsolva az automatikus túlhajtás ami azt eredményezi ,hogy állandóan kifagy a videókari miatt a gép vagy resetel amikor eléri azt a pontot ,hogy már nemtudja túlhajtani magát...
hmm...
lost planet... ( ha jól láttam dx9-ben még romlott is ) de majd még megnézem újra..
... -
kill_bill1
tag
Kint van a hivatalos 7.8-as driver:
[link] -
-zaki-
tag
válasz
BenceShearer #3130 üzenetére
Én is azt használom, eddig 1x dobott kékhalált. Meg vmiért a monitor a 2.számú megjelenítő, a TV az 1. (svideo kimenet), nemtom, hogy ez bug v feature
Le is tiltom a TV kiemenetet, amikor nem használom, mert néha pl. a Stalkerben csak annak a felbontásait lehetett beállítani.
Amúgy a Stalkert én 1.0003-as patch-csel használom, bár még az elején vagyok, nem tapasztaltam jelentős szaggatásokat. (Viszont ha fut a fraps is, akkor néha megakad.) Vhol olvastam, hogy nemsoká jön az 1.0004-es patch, amiben vmilyen ATI optimalizáció is lesz. (no, ez jó pontos információ volt)
-
Daffit
tag
válasz
Most szedtem le, majd este nyüstölöm. és Fraps-om is lesz, hogy mérjek
-
Levin01
őstag
válasz
én kipróbálnám de szerintem a 7600GS-em nem örülne neki túlzottan
-
BenceShearer
aktív tag
A 7.8-as driver-t gbors-on kívűl probálta még valaki?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Levin01
őstag
2600XT vásárlásán gondolkodom és a következő beállításokkal szeretnék játszani:
1440x900 4xAA, 4xAF
Főleg Bf2, Coh, majd az új NFS....
Coh még a Galaxy 7600GS-emmel is teljsen jól fut 4x AA és 4xAF mellett.
Konfig Kn9 Ultra, 5600+ X2, 2x1GB Geil Ultra 800
Esélytelen, hogy ezeket a beállításokat jól elvigye? Nekem kell AA mert utálom a recés éleket. Zavar.
[Szerkesztve] -
Olasza
aktív tag
A Stalker nálam 2 különböző konfigon, 3 különböző videókártyával mindig ugyanazt csinálja: megy a játék szépen, sok fps-sel, majd egy pillanatra megakad, és 0-ról gyorsan visszaszalad sokra. Akármilyen beállításnál. És a 60Hz-es limit sem működött egyiken sem. Szóval a progival van baj, pedig pont amiatt cseréltem.
-
Daffit
tag
Tegnap végre beizzítottam a kártyát és a 7.7-es catalystel felraktam 2 játékot. A STALKER-el nem lehet játszani. 1024x768 max, full dynamic lights. Itt valami nagy gáz lehet, mert időnként nagyon beszaggat, ugyanakkor ha mentek majd visszatöltök, akkor minden fut rendesen egy ideig.
Oblivion: 1024x768 max, HDR - kifogástalanul működik, nincs akadás. Ennek legalább örülök.
Ma folytatom tovább -
Ránéztem a Catalyst 7.8-ra a két játékkal, ami fent van (7.7-hez képest):
- Doom3: 12x10-ben -2% (asszem itt van valami egyéb gebasz is)
- F.E.A.R.: 10x7-ben +7%, 12x10-ben +10% (és már alig akadozik)
[Szerkesztve] -
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
c41r0^
őstag
én is beálltam az XpertVision HD 2600XT GDDR3 256 MB Sonic tulajok táborába
tudom, hogy nem mérvadó a 3DMark pontvadászat, de a konfigom 10420 pontot hozott 05-ben, 06ban pedig 4190-et 7.8as béta CCC-vel (mondjuk ezt kevéslem kissé, 48xx pontok vannak publikálva, no de nem érdekel annyira...), mindez 32 bites XP Prof alatt.
fura, de a memóm elkezdett szarozni, eddig bírta a 865 MHzet, most vissza kellett vennem 850-re, így a proci is ''csak'' 3060on ketyeg...
került be egy Raptor is 4. vinyónak, azt hittem először, hogy az 500Wos FSP-nek sok a terhelés 12Vos ágon, de nem...a memó 2.1Von sem viszi most stabilan a 865MHZet(eddig így ment), viszont így stabil 2Von...no mind1, lehet nem teszteltem ki eléggé korábban...Orthos Blend testnél mutatta ki a hibát és 3DMarkokban procitesztnél resetelt... kicsit sok az OFF, de ez kikívánkozott belőlem
mostmár csak vevőt várok a Galaxy 73GT Premiumomra (burkolt hirdetés up)
[Szerkesztve] -
Olasza
aktív tag
A Sonic-on alapból tunung RAM van, és pont azt nem lehet húzni. Ez elég szomorú.
A Transformersben nekem AFAA nélkül az árnyékok teljesen máshol vannak. Másnál is van ilyen?
[Szerkesztve] -
-
Olasza
aktív tag
válasz
belaazallat #3110 üzenetére
Én perpillanat lebeszélnélek róla! A Sonic memóriája igaz, hogy jobb, viszont még nincs olyan progi, amivel húzni lehetne. A CCC-vel 5 mhz memóriahúzás is azonnal fagyáshoz vezet.
-
belaazallat
addikt
Hali!
Jövő hónapban tervezek venni egy Xpertvision HD 2600XT SONIC 256MB DDR3 kártyát. A kártyát szeretném vízzel hűteni, de nem csak a GPu-t hanem a memóriákat is. Megkérném ezen kártya tulajdonosait, mondják meg a felpogatási pontok elhelyeszkedésének adatait, memek elhelyezkedését.
Köszönöm!
Üdv! -
válasz
Komplikato #3107 üzenetére
Nekem nem telepítési problémának tűnt, valami osztályokat hiányolt a nyomorult...
-
rocket
nagyúr
válasz
FireKeeper #3093 üzenetére
Nem csak allitolag
-
Komplikato
veterán
Megpróbálom újrahúzni a .NEt-et, pedig eddig is fent volt jól ...
Csak ugye a régi CP-ben már olyan dolgok sem mind állíthatóak, amiket az X1000 széria tudott, szóval nem eséyles, hogy menne Hd2000-el. Az ATT meg baromira nem támogatja úgy látom. Az Overlay-nél le van húzva balra az összes kapcsoló a Display2-nél és nem lehet állítani, így meg nézhetetlen a videó tévén. -
Gugyu007
csendes tag
Köszönöm szépen a segítséget és bocs hogy ennyire felhúztam itt mindenkit. Tényleg nem akartam. Lehet sőt biztos, hogy nem értek hozzá, de az előzmények alapján:
Holnap hoznak egy Xpertvision HD 2600XT SONIC 256MB DDR3 kártyát. Hiszek az Atiban és az ő egytelen 7.8 Catalyst driverében. Amen -
Welllllllll... Azért ez nem egy bolt, ez egyfajta community, szolgáltatást nem nyújt, max. önkéntesen segít. Ráadásul ez egy olyan community, ahol a tagok többsége nem kifejezetten 3DMark barát, ezért nem várható el, hogy ontsák az emberek a score-okat - tőlünk ez telik
Egyébként elvi síkon egyetértek a ''segítsünk'' kérdésben, ezért is írtam én is egy középhosszú novellát. -
válasz
Komplikato #3100 üzenetére
Catalyst: lehet, hogy a .NET 2.0 környékén van gond - a kártyához kapott cuccban volt nekem .NET 2.0 installer, azzal a 7.5-ös Catalyst ment is, viszont a 7.7-es nem.
ATT, ATITool - ahogy elnézem, ezek nem 100%-osak a 2600-as kártyákkal. -
joshua7
veterán
válasz
VaniliásRönk #3102 üzenetére
-
joshua7
veterán
válasz
VaniliásRönk #3091 üzenetére
Ha jobban megnézed, van ott ATI szekció is.
[link]
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest