Hirdetés
- SSD kibeszélő
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple asztali gépek
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen széket vegyek?
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Nem emlékeztem a pontos árra, ő is valami 170,-Ft-ot mondott.
Mérd meg mekkora súlya van a te akkudnak és kész a matek.
Valami 4% adót levonnak még - természetesen.
-
-
válasz
grizlisandor
üzenetére
A régi Csorvási úton a vaskereskedő átveszi.
Tegnap adott le kollégám.
3e körülre jön ki 1 db. -
doberman
senior tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
1-2 éve [itt] átvették, még egy ezrest is adtak a rossz 45Ah-as akkuért...
-
-
lemmy71
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Nem tudom hol laksz, de pl. Gyulán, ölik egymást az indiánok az rossz akksikért

Egy 80 - 100 A/h akkuért kétezret adnak, 180 - 200 A/h -ért meg 3 - 4 ezret is kaphatsz.
Persze először mind ingyen vagy annál olcsóbban vinné, de el kell hajtani őket és utánna egyből előveszik a pénzt 💸
-
Autó akkumulátort most akkor hova lehet vinni?
Mohu kereső szerint Gyula az illetékes, Gyula szerint ők nem vesznek át akkut(Hulladékudvaron elhelyezhető hulladékok), Tappe szerint Csabán le lehet adni.
-
Dani_kp
addikt
válasz
moha bácsi
üzenetére
Szétnézek otthon, de attól tartok hogy csak mAtx méretben van lapom. Na de majd szétnézek.
-
moha bácsi
csendes tag
válasz
Stylewars_kp
üzenetére
Szia!
Csak alaplap, proci, hűtő, esetleg RAM kell, semmi más. RAM az akad a lomosban, ha nincs.
Sör, csoki, mi jöhet cserébe?
Milyen a motyó kb? Kórkettőduó is jó...
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
moha bácsi
üzenetére
Nekem is van egy szettem. HDD nem kell, jól értem? Van ház is hozzá meg táp.
-
válasz
moha bácsi
üzenetére
Van 4 Lenovom, 1 Fujitsu, 1 bármilyen.
RAM szerintem egyikben sincs, de valami biztos lapul a fiókban.
Ha sürgős hívj, a héten nem dolgozok. (Bár ma is voltam bent...) -
moha bácsi
csendes tag
Sziasztok!
Keresek egy db ATX-es alaplap+proci+RAM HIBÁS kombót.
Teljesen mindegy, hogy milyen, csak legyen benne proci, hűtő, RAM.
Sör, csoki, ilyesmi árban gondoltam.Köszönöm, ha valakinek kallódik ilyesmi és megválna tőle. Sajnos én már kibaxtam ezeket korábban...
-
Digger
senior tag
Van valakinek esetleg egy Harman Kardon távirányítója kölcsönbe?
Vettem egy AVR155 receivert és az amúgy jól vehető FM adókat nem tudom a kedvencekhez letárolni távirányító nélkül.
Vagy legalábbis nem jöttem rá hogyan lehetne.
Neten csak utángyártott távirányító található, a csehek gyártják, égre-földre esküdöznek, hogy minden funkciót 100%-ban helyettesít, de hiszem ha látom!
A Gyulai kispiacon a Tesconál szokott árulni ilyesmit egy öreg tata.
Ezt 25000-ért vettem és nagyon tetszik!
Baromi jól szól!
Az adatlap szerint 100db jel/zaj viszony mellett 0,07% a torzítása!
(Persze már ez is RPC!)Németországból hozzák neki, ott ez már ipari hulladék, pedig minden funkciója jól működik még! Tudna olyan kunsztot is, hogy egy mérő mikrofont csatlakoztatva és a zenehallgató foteledbe rakva mind az öt +1 hangszóró egymáshoz képest levő balanszát és frekvenciamenetét is ideálisra szabályozná. (Én csak sztereóban hallgatom!)
Egy LG TV-hez toslink kábellel csatlakoztattam, de fogok rákötni CD-t meg egy Bluetooth vevőt is. -
Digger
senior tag
Ha már páva a téma...
Sok sok évvel ezelőtt egy Szegedi sakk versenyről egy társasággal elkeveredtem egy éjszakai sakk bulira, Röszkére.
Majdnem egész éjszaka sakkoztunk, némi alkohol is fogyott és iszonyú sokat röhögtünk.
Hajnal tájt a vendéglátó, (dr. Bacskulin József) ígéretéhez híven, kinek-kinek megpróbált alvóhelyet találni. Nekem egy felújítás alatt álló helyiség jutott, aminek hiányoztak a nyílászárói. Abban az állapotban nem sokat törődtem vele, kaptam pár takarót és úgy három óra felé ruhástól beájultam, hogy aztán alig egy óra múlva rémülten ugorjak egy hatalmasat!
Tőlem nagyjából egy méterre, a hiányzó ablak helyére felugorva, egy páva iszonyú nagyot rikoltott!
Iszonyat volt!Később a professzor úr méltatlan halállal hunyt el!
Meggyilkolták a Kanári szigeteki villájában!
A történetet megtaláljátok a neten -
Dani_kp
addikt
Valaki van/volt kint a kolbász fesztiválon?
-
-
Megyeri vagy?
Mert ott meg a nyáron volt páva hangtól hangos a falu. Azóta csendesebb: nincs kakas ami piszkatolja a tyúkokat...
vagy a tyúkok léptek le és nincs kinek kiabáljon a kakas... -
-
lemmy71
őstag
Hónapok óta a szomszédos bokros területre költözött két páva. Rendszeresen az előkertben csámborognak. De mostanra beszoktak az udvarra, az nem is gond hogy ott vannak de már a teraszra is feljönnek. Kikaparjak a virágföldet, felborogatják a cserepeket stb. Magyarán tele van velük a hócipőm. Mit lehetne ezekkel csinálni
Süssük meg 

-
válasz
grizlisandor
üzenetére
2 hónapot mondtak először, de azért kiderült: január végére kell készen legyenek...
Remélem novemberben készen lesznek a nagyjával, utána már csak szöszmötölnek a külsőségekkel -
-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Kibírjuk!
Már csak pár hét...
-
Haláli ez a Berényi út és környéke, főleg, hogy a Víztoronynál is lezárták az utcát.
-
Geby
senior tag
Keresnék DDR4-8GB-2666MHz körüli asztali gép memóriát. Van valakinek eladó darabja ?
-
-
doberman
senior tag
Rádióamatőr találkozó Szarvason!
Börze nap szept. 13.
info: HA8KIF.hu -
lemmy71
őstag
Üdv urak

Egy egyedülálló kisnyugdíjas hölgynek szoktam segíteni (ház karbantartás stb. munkákban) anyagi és egyéb természetbeli honorárium nélkül
A leszerelt konyha bútorrol, valahól elkallódott 3 db. 10 centis fém sín és egy állítható tartó. Esetleg nem kallodik valakinek otthon ilyesmi. Az őszi lomtalanításnál biztosan találnák az utcára kidobott lomok közt, de jövő héten kellene már.
-
Gyuri27
félisten
válasz
moha bácsi
üzenetére
Ez még tőled is csúnya volt
-
Gyuri27
félisten
válasz
grizlisandor
üzenetére
Ugye?
-
-
Gyuri27
félisten
Olcsó kis gémer notit keresek.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
Dani_kp
üzenetére
Igen a roothoz hasonló. Félig meddig illegállis. Hiszen a fizetős progikat is rárakhatod enkórról. [link]
Banki appok pl nem működnek jailbreak alatt. Frissítéseket nem tudsz rárakni a telóra csak ha már arra is jött ki jailbreak. Folyamatosan tömi az apple a kiskapukat, így egyre nehezebb feltörni a frissebb ios-t. Régen elég mókolós volt felrakni, akkoriban majdnem téglásítottam pár telót. Jó 7-8 éve már van 1 click jailbreak. Felrakod a progit és megcsinál mindent. De hogy őszinte legyek nem tudom, hogy üzemel-e még?! Guglizgatni kell, hogy most mi a stájsz, 7-8 év sok idő informatikában töki.
-
Dani_kp
addikt
válasz
Stylewars_kp
üzenetére
Nincs már rá igény vagy kényelmes mindenki és inkább leváltja újabbra? Majd utána nézek, de nagy vonalakban mire is volt jó ez a Jailbreak?
-
Dani_kp
addikt
válasz
Stylewars_kp
üzenetére
Ez valami rendszere feltörés akar lenni? Ezer éves tab, akár működhet is
. -
Dani_kp
addikt
válasz
Dani_kp
üzenetére
Mégis csak szolgáltatói dolog lehetett. Mivel azon kívül, hogy 99%-ban befejeztem a konyhát, illetve leraktam a laminált padlót az előszobában, a zinternetes berendezésekkel semmit sem csináltam, de most már ma rendesen hasított a net
.szerk.: vagy lehet korlátozták, mert 1 havi számlát elfelejtettem időben befizetni
. -
Sziasztok!
Nincsen a fiók mélyén egy alacsony profilú kártya hátlapja valakinek?
Ha így nem rémlik, akkor a TP-Link a hálókártyáihoz szokott adni mindkettőt...A jobb oldali a normál:

A bal oldali a normál:
-
Dani_kp
addikt
válasz
Stylewars_kp
üzenetére
Ez tuti? Kizárt hogy nincs valami kiskapu
. -
Dani_kp
addikt
Szereztem néhány darab ipad 4th gen 16 gb tabletet. Nos tudom, hogy nagyon régiek, de elég gyorsak, viszont ios 10-ig érhető csak el rajta, de az appok 99% az ios 16-ot igényli.
Az első kérdésem az lenne, hogy valahogy rá lehet operálni az ios 16-ot?
Második kérdés...ha az elsőre NEM a válasz, akkor androidot rá lehet heggeszteni?

Az össz igény, youtube, valami rajzolós program, gmail, használható böngésző és egy szókirakós játék.
Sajna 10-es ios-szel a safari nagyon vacakul hozza be a weblapokat
. -
bul07
nagyúr
Ne feledjétek a PH játékot
-
doberman
senior tag
válasz
moha bácsi
üzenetére
vajon melyik típusokat nézett nőneműnek??
-
SipiBcs
őstag
válasz
moha bácsi
üzenetére
Új értelmet nyert a szívódízel
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- SSD kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- ASUS routerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Steam topic
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

.

.