Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
moha bácsi
üzenetére
Választások előtt erős, de utána leesett milyen nap van ma.

-
moha bácsi
csendes tag
-
benzol
aktív tag
válasz
lemmy71
üzenetére
Nézd meg ezt a linket a hungaricana.hu-n.
-
Szevam
senior tag
válasz
moha bácsi
üzenetére
De rendes tőle
-
Digger
senior tag
Másik történet!
Biztos ismeritek az olyan ablaküvegre ragasztható reklámfóliát ami tele van apró lyukakkal, ezért nappal befele nem látnak, míg kifele tökéletesen.
Nos, a nejem irodájának ilyen ablaka van és rendszeresen, naponta akár egy tucatszor is odaállnak egy fél méterre a szolgálunk és védünk feliratú autóval. Onnan remekül tudják csekkolni a sarki zebrát és ha helyzet van, akkor villogva és szirénázva kilőnek a vétkes után. Csak szorozzátok be egy ötvenessel, mekkora bevétel lehet ez!
Nos ilyen esetre is hasznos lehet az említett dashcam! Egyetlen vitatható eset megúszása esetén is megtérülhet az ára!Valamelyik nap csattanást és puffanást hallottunk az ablak előtt!
Egy középkorú hölgy biciklivel elütötte a leskelődő rendőrautót!
Komolyan mondom, röhelyes volt a szitu!
Kiszállt a rendőr, nézi, nézi az autót és beszél a szegény megrettent nőnek. Telefonált, majd meg is megszondáztatta. Aztán nemsokra rá megjelent a helyszinelő autó is, sőt egy tiszt is és együtt nézegették a horpadást az autón. Gondolom hamar híre ment az éteren az esetnek és sorra kijöttek röhögni egyet! -
Digger
senior tag
Sok helyen állnak lesben, zebránál, stoptáblánál, stb.
A minap egy ilyen kereszteződés után leintettek.
Nyugodt voltam, mert egyrészt megálltam, mástrészt hasznos kütyü az autóban egy spéci dashcam, ami videóra rögzíti a sebességet meg a GPS kordinátákat is.
Hasznos ha a törvény szervének szavával szemben van valami kézzelfogható dolog!
Nem is volt semmi gond, előttem is megállítottak egy hasonló méretű SUV-ot és mint kiderült, ő volt a hunyó.Viszont nekem rendszeresen érdekesen szokott lezajlani a párbeszédem a szervvel!

Ugye ilyenkor kéri a személyit, de én automatikusan adom a lakcímkártyát is mellé. Szinte mindig mondja, hogy az nem kell, erre én mindig mondom neki, hogy higgyen nekem, kelleni fog!
Aztán mélttatlankodva megfordul és elmegy csekkoni, de tuti, hogy mindjárt visszajön a lakcímkártyámért! Tuti!
Az van, hogy sok-sok év óta kétszer szerepelek az adatbázisukban, két teljesen egyforma sor, minden mező azonos benne! De kitörölni soha nem fogja senki a plusz rekordot, mert ahhoz nem elég tökösek, vagy nincs elég jogosultságuk! -
moha bácsi
csendes tag
válasz
Szevam
üzenetére
"Szia! Szükséged van a Prohardver nyereményjátékának díjára?
Szia! Ez egy nagyon kedves felajánlás, de mesterséges intelligenciaként nincs szükségem fizikai tárgyakra, és nem is tudnám őket használni. 🤖A Prohardver nyereményjátékai általában szuper hardvereket, perifériákat vagy játékokat kínálnak a közösség tagjainak. A legjobb, ha megtartod magadnak, vagy ha mindenképpen el szeretnéd ajándékozni, keress valakit a környezetedben vagy a fórumon, aki örülne neki!"
-
bul07
nagyúr
válasz
lemmy71
üzenetére
#51167 grizlisandor
És valahol ahol mondjuk 30-as táblánál mérnek
Az ilyenekétől tartok, mert már nem jelelemző hogy száguldoznék, de egy 30-as táblás mérést könnyen be lehet nézni.Mint Berettyóújfalu vasútátjárónál [link] nemrég kirakott 30-as táblánál. Alig telt el egy két hét hogy kirakták már mértek is, ugye aki megszokásból ment 50-el az kapta is a csekket.
-
-
bul07
nagyúr
Gyula-Battonya ezen útvonal [link]
Bármi említésre méltó van, valahol ahol tuti mérni fognak?Mint Nagygyanté ahol 10ből 7x tuti mérnek
-
Szevam
senior tag
válasz
moha bácsi
üzenetére
Ha nyersz, akkor neki adhatod a nyreményed
.Amióta nincs prohardveres toll meg egyéb cuccos nem is izgat annyira a játék
Úgysem nyerek. -
lemmy71
őstag
válasz
moha bácsi
üzenetére
Nem volt olyan bonyolult, az első kérdés volt direkt elb@ltázva. Na de mindegy, úgy is le van vajazva az egész, időtöltésnek megtette. Legközelebb átmegyek az utca végi kocsmába egy billiárdra, ott csalás nélkül is nyerhetek egy két csokit
-
moha bácsi
csendes tag
válasz
moha bácsi
üzenetére
Mind az 5 kérdésre jó választ adott az éjáj...
Benne vagyok a kalapban...
-
lemmy71
őstag
Köszönöm, utána nézek
-
lemmy71
őstag
Nem tudom hogy kérdeztem e, de rápróbálk újra
Az érdekelne hogy hol tudnám megnézni a régi Békés Megyei Népújság lapjait, esetleg nagykönyvtárban mikrofilmen vagy van más lehetőség is
Nyolcvantól a kilencvenes évek közepéig lenne aktuális nekem, ebből az időintervallumból kellene egy két cikket kiollóznom. -
válasz
moha bácsi
üzenetére
Na, akkor válassz másik választ! Nekünk eddig csak félre beszélt... bár utána elismerte, hogy hibázott...
-
Dani_kp
addikt
Újabb Ph! nyereményjáték.
-
benzol
aktív tag
Valakinek nincs véletlen 1.8'-as HDD-je vagy rövid 1.8'-as SSD-je 2+7-7 microSATA kiosztású csatlakozóval, esetleg eSATA-SATA kábele?
-
Digger
senior tag
Valakinek nincs egy eladó 8, vagy 16 portos gigabites routere?
-
Dani_kp
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
Ezt kérheted menübe, de akkor már 4000 körül van az ára
.
Havonta néhány alkalommal van csak gyors kaja vagy stones-ból rendelés, de maradunk továbbra is itthoni sütésnél. Ráadásul lassan itt a jó idő, lehet kimenni az udvarra tárcsázni meg grillezni
. -
-
bul07
nagyúr
válasz
lemmy71
üzenetére
Sajnos én őrölt piros paprikás dolgot csak akkor tudok enni ha másnap estéttől két három napig ki se megyek a házból. Egy nap kell neki és olyan hattása van rám hogy sok hasfogó elég csak ellene, de közérzett akkor is rossz marad.
Aha lacikonyha. Közeli ilyen helyen ahol tehenet bocs marhát is csinálnak, fél dög állatokat vesznek és dolgozzák fel, szó szerint rakodóval teszik fel a utánfutóra, persze orvosi papírja rendben van az állatnak.
Inkább bízok egy hamburgeresbe mint egy ilyen lacikonyhába.
Meki igen országonként más, Nagyváradon jó régen próbáltuk, hát nagyon nem jött be az íz, konkrétan a vaníliás shake annyira rossz volt hogy pár korty uttán úgy vágtuk ki a kocsi ablakán hogy csak na. Lehet újra kellene próbálni.

Amúgy nállam az is közrejátszhat hogy mi szegények voltunk és gyerekkoromba étterem szóba se jöhetett. Nagy szó volt ha szüleim hoztak hazza egy hamburgert. Aztán iskolába ingázás, buszvégen hambi. Így én szeretem a gyors kajákat.
Később mikkor jártuk Békéscsabától Ózdig nem volt arra idő hogy órákat üldögéljünk étterembe, gyorsan valami. Hajdúböszörménybe volt egy jó kifőzde, az gyors is volt meg főt éttel is, ott néha ettünk. Szolnokon árultak akora hambit mint a fejem, alig bírtam vele.
21éves korom uttán na akkor már több áttlagos nem drága étterembe bementünk. Szolnoknál az evezősbe szerettem enni, nemrég porrá égett.
Puccosabb helyeket nem szerettem, onnan a mai napig kilógok.Mai napig az a bajom az éttermekkel hogy sok idő, Berettyóújfalu mátyás étterembe szoktunk menni de telefonon megrendelem és úgy pár percet kell csak várni, vagy eleve elvittel és mikkor fél óra múlva hazaérünk majd megeszem.
-
lemmy71
őstag
Nem járok olyan helyekre, nem az én világom, ha éhes vagyok akkor étterem vagy valami jól bejáratott maszek lacikonyha. A kilencvenes évek elejétől, tíz évvel ezelőttig olyan munkám volt hogy heti egy két napot voltam otthon. Eközben egyetlen egyszer sem ettem hamburgert és egyszer mentem be a nulláson a mekk elekbe egy italra, na nekem elég is volt egy életre. Amúgy érdekes ez a mekis dolog, ugye az a mottó hogy mindenhol ugyan az az íz, adag és a minőség. Hát ez jó nagy kamu, anno liszabonban várakoztunk a reptéren és bementünk ott a mekibe az asszony unszolására. Jóval nagyobb volt egy adag és még olcsóbb is volt mint nálunk, ezt onnan tudom hogy a nejem Ferihegyen is ugyan azt ette, tíz nappal azelőtt.
De hát ki mit szeret, van akinek ez az élet, nem vagyunk egyformák.
Nekem a gyors kaja, a sült kolbász vagy a lángos, esetleg a sült hekk
Pizzát is csak egy helyen eszek a városban, de nem akarom reklámozni
Hosszú évekig nem is ettem, csak a barátaim unszolására kóstoltam meg, egy jó birkapörkölt nekem még mindig többet ér.
Bár itthon szoktam faszénen pizzát sütni, ezt nem igazán übereli egyik pizzéria sem
-
Dani_kp
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
Az elmúlt fél évben 2-3x kajáktam a speedben a speed szendvicsüket sültkrumplival, nekem nagyon laktatós volt, mondjuk valóban nem annyira olcsó. De sajna mindegy hova megy az ember főleg gyerekekkel egy vagyont hagy ott…
-
bul07
nagyúr
válasz
lemmy71
üzenetére
És azt hogy visszed magaddal.
Mert ilyeneket álltalábban lakhejtől messzebb esszi az ember.
Gyors, laktató és egészséges is. Jobb mint pár darabb cukros péksütemény.(persze én arra is vevő vagyok
)Burger King-nek van egy hatalmas előnnye, vagyis nekkem fontos.
Korlátlan folyadék, legyen az kóla vagy ice tea, mert akkár egymás uttán lehet csapolni bármit korlátlanul.
Nyáron én azzal kezdek hogy egy pohár kólát megiszok, majd egy pohár kaja mellé, aztán isszok még ott valamennyit, na meg elvisszek egy pohárral.
Én nagy ivó vagyok.(nyáron ha mozogni/dolgozni kell akkár napi 5-6liter vizet is megiszok) -
lemmy71
őstag
Én sosem eszem bádog bódés hamburgeresnél, lehet az Attila vagy mekk elek
Itthon a smokerben készítem, kizárólag saját beszerzesű marha hátszínből, vagy angus
Nem olcsó és időigényes, de nem is az éhség miatt eszem, ha éhes vagyok akkor egy jó gulyást vagy pörköltet főzök. Az itthoni hambi olyan nálam, mint másnak az ebéd utáni süti
Amúgy visszatérve az árakra, ha megnyílik mekk elek, Attila akkor sem viszi le az árakat. Ez itt a városban presztízs kérdés, máskülönben akinek drága volt az eddig sem növelte potenciálisan a cég hasznát. Egy darabig biztosan jó, meg tele lesz mekk elek de ez egy múló állapot. Egy idő után, a "csóró" kollégisták és a románok szent helye lesz

-
bul07
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
Legjobb burger az ingyen burger kép
-
-
bul07
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
Legutóbb mikkor voltam sokkolt hogy mennyiért mérnek egy hambit és hogy azért mit adtak. Mert nem ám rendes nagy hamburgerzsemlét használnak hanem valami mást.
Mint mekinél a sima sajtburger, kicsi, lapos, pár falat.
[link] Retróburger fajta bucira gondolok, na ez már talán, de ennek az ára meg már (persze ha azóta nem lett több, elfelejtették frissíteni)[link] Berettyúujfaluba ilyen buciba sok reszelt sajttal és friss zöldségekkel(paradicsom, uborka, lila hagyma, lila káposzta, meg van ilyen kovászos uborka(én ezt kihagyatom)) és kérnek érte 1200Ft-ot. Egy gond van vele a hús, vagyis valami mirelit félbevágva és az a baj hogy kevés a nagy buciba dupla húsosan jobb
Mint Debreceni meteor is olyan drága lett. Egy francia pirítós meg egy kóla 4800Ft, na ne már.
Amit mostanában ettem legfinomabb az Püspökladány vasútálommás [link] , az ára majdnem a fenti Retróburger, de nagyobb és sokkal finomabb
Ebben a videóban látható az elején meg pár perccel később is mikkor már félig elfogyott -
-
bul07
nagyúr
Annyiba talán jó lesz hátha a központban körforgalomnál lévő burgeres visszavesz az árrakból, mert mára drágább ott enni mint egy étterembe.
Konkurencia meglesz. -
lemmy71
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Nem tudom most mi a helyzet ott, szerintem már négy éve nem voltam ott.
Emlékszem amikor megnyílt, persze akkor még sok jó hely volt Csabán és Gyulán is. -
-
lemmy71
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Inkább a szivaros speed pizza költözött volna ide, a csabai csípős tortilla mindent vissz

-
-
lemmy71
őstag
válasz
homerhamm
üzenetére
Az óriáskerék állandóan ott van a várkertben 🎡
Gondolom hogy majd a kisebbség is kivonul és lesz dodzsem, céllövölde meg a kedvencem a műanyaghal horgászat piskóta kádból 🤣
Nekem csak a felvonulás hiányzik, jó bulik voltak a kötelező menet után a nyolcvanas években. Amikor leszállt az este felmentünk a dísztribünre és ott söröztünk, még meg nem jelent az URH 🍻🚨 -
homerhamm
veterán
Lesz idén Gyulán majális?
-
lemmy71
őstag
Nekem a lomis kifejezés, minden használt értékesítést takar
Másrészt igen, arra gondolok mint ami a gyulai tacskó elött is szokott lenni, csak nem akartam név szerint reklámozni
-
doberman
senior tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
ezek szerint megint lemaradtam valamiről...
... nemlehet, hogy "repülő"rajtot gyakorolják??
-
lemmy71
őstag
Más téma, lassan itt a jó idő, a csabai tacskó parkolóban lesz az idén lomis piac?
A gyulaira nem igazán járok ki, hiába van helyben, mert az eladók elvannak szállva az árakkal, röhejes hogy egy két ócska hulladékért mit el kérnek
-
Dani_kp
addikt
Jól tele van szemetelve a város "plakátokkal", hányom kell tőle...
-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Partizán videó alapján, nem Döbrögi volt, hanem a Kaszinóminiszter.
-
-
yanna
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
Üldözték már most?
-
-
lemmy71
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Milyen buli, melyik jó képességű rázza a rongyot
A héten jött a gyulai várfűrdőbe a kis pöcs, hivatalos szalagátvágásra. A csúszást eltekintve régen nyitva volt a nagyérdemű előtt, de hát ez nem zavart senkit
Persze nem viccből tervezik az ilyen propaganda zsúrokat az év elejére
-
Francba, csak most értesültem róla, hogy jambuli van, bölcs vezérünk lejött mi hozzánk.
-
grozam
tag
Sziasztok!
Vettem egy használt wii-u t. Kaptam hozzá egy2.5' winyót. Viszont rackot nem, ezért vettem egyet.Viszont nem működik, mert a wii-u kevés feszt ad usb-nTehát kellene
Egy y kábel. Usb-a. Ill. Egy külső tápos rack?
-
lemmy71
őstag
válasz
Stylewars_kp
üzenetére
Nem topik lakóknak meg 5 ezer
Én emberi áron keresek ATI X1650 AGP 512 kártyát. Volt egy, de a nagyeszű technikus egy nem hozzávaló molexel akarta beizzítani és izzás lett a vége
-
lemmy71
őstag
válasz
Stylewars_kp
üzenetére
Én húszon pár éve "játszottam" utoljára, nem csodálkozom hogy már leálltak azok a szerverek. Ha jól emlékszem 2007 -ben állt le a sniper elite is, akkor már nem játszottam csak magyar sniper oldalon olvastam. Gondolom a COD2 is beállt bár azzal inkább saját hálózatban játszottam, ami sanszos az Half-Life ott szerintem érdemes keresgélni, bár nagy esélyes a fizetős szoba.
Viszont a Wolfenstein: Enemy Territory szerintem megy és ingyenes.Van egy ilyen topik is itt Wolfenstein: Enemy Territory névvel, ott kell újra berúgni az ajtót hátha felébred valaki
Jó pár éve beszélgettem ott egy két harcossal akikkel huszon éve, egymásra dobáltuk a gránátokat
Akkor szóba jött egy két szerver begyújtása, de nem tudom mi lett a vége
-
Stylewars_kp
őstag
Ha valaki lát benne fantáziát topiklakóknak 15 ezerért vihető. [link]
-
Dani_kp
addikt
válasz
Stylewars_kp
üzenetére
Játékon belül kell keresni szervert vagy úgy mint régen külső progival, pl.: xfire.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- LG OLED 42C2 hibátlan, beégésmentes, 120Hz, PS5/Xbox gaming TV
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 10 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK! Akciós ár!
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- 272 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- iPhone 16 Pro 128Gb 98% (2028.05.11-ig Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Úgysem nyerek.
Benne vagyok a kalapban...
Nyolcvantól a kilencvenes évek közepéig lenne aktuális nekem, ebből az időintervallumból kellene egy két cikket kiollóznom.

, a Tesco területén(parkolójában építenek), nyár végén ősszel nyitnak