- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
Aktív témák
-
GuMipOkE
senior tag
válasz
kill_bill1 #2699 üzenetére
Az az 500% azért kicsit túlzás lehet.
Ötödére nem esik a teljesítmény AA miatt. Nagyon meg kellene ugrania a kártya nyers teljesítőképességének, hogy AA-val 500%-ot hozzon az új driver.
-
kill_bill1
tag
Egy másik fórumban azt olvastam, hogy ezzel a beta driverrel az oblivionban at AA teljesetmény jelentőset javult HD 2900 XT-vel. A srác 500%-ot írt, de hát ezt a kijelentést azért óvatosan kell kezelni.
Minden esetre vannak jelek arra, hogy új driverrel azért leht fejlődés a HD 2xxx kártyáknál. -
GuMipOkE
senior tag
Hümm, kíváncsi leszek erre a 7.8-as driverre...
-
ftc
nagyúr
válasz
kill_bill1 #2694 üzenetére
és 3D markal gamezik?
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
BenceShearer #2688 üzenetére
Sima paszta is megteszi, ezüstös eszedbe se jusson. Ha nem vagy elég óvatos simán lesarkazhatod a GPU-t, szóval csak finoman.
-
kill_bill1
tag
CPU: AMD Athlon64 X2 6000+ @ 3000 MHz (250x12)
(Windsor, 2x 1024 KB Cache)
Motherboard: Sapphire PC-AM2RD580
ATI Radeon XPRESS 3200
Memory: 2x 1024MB A.DATA DDR2 1066+ CL4
Harddisk: WD Raptor 740ADFD 74 GB
Power Supply: OCZ GameXStream 700W
Software: Windows XP SP2
Ilyen konfiggal egy srác azt írta egy fórumon, hogy Catalyst 7.8 RC3 Beta driverrel a 3dmark06-ban a pontjai: ''before 4446 and after is 4827''. Természetesen HD 2600 XT-vel.
Itt a link is: [link] -
AMD Power
titán
válasz
Alvin_ti4200 #2689 üzenetére
Még 1x köszi. De lehet ,hogy nekem egy HD2400XT is elég lesz. 10K-al olcsóbb mint a HD2600XT.
Háát marad a HD2600XT nem tudom magam le beszélni róla.
[Szerkesztve] -
Olasza
aktív tag
Sziasztok! Szuper híreim vannak.
Most olvastam a computerbase.de-n: srácnak van egy Xpertvision 700 mhz-es memóriával, és egy Sapphire 800-assal. 7.8-as béta driver. Hibátlanul működnek együtt, mindent lehet külön irányítani, sőt a második kártya csak akkor kapcsol át 3D-be külön, ha arra tényleg szüksége van. -
AtHoS
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #2689 üzenetére
-
BenceShearer
aktív tag
Megvan a 3DMark06 fagyásom oka...mégsem a kártyám/rendszerem a rossz...
Q: I just bought the ATI Radeon HD 2900XT and 3DMark06 freezes during the splash-screen. What is wrong and how can I fix this?
A: This is a known issue and we have been able to reproduce it in our test lab. The problem lays in an DLL which we use to detect the graphics cards' core and memory speeds. We are working on an update to correct this issue after which all Futuremark benchmarks should run fine with the latest offerings from all IHV's. Until then you can work around this issue either by renaming the ''Direcpll.dll'' file (found in %WINDIR%\system32\Futuremark\MSC\) to something else, or you can run the benchmark using the -nosysteminfo command line. Please note that if you use the -nosysteminfo command line, you will not be able to publish the result online. Futuremark will inform all its users when the update is available!
Már csak a melegedést kéne kicsit lejebb vinni....milyen paszta kell? Mire kell ügyelni? Le lehet a GPU-t sarkazni? -
MC Pite
veterán
válasz
AMD Power #2609 üzenetére
Sapphire X700am anno 120-122°os volt a remek gyári 'hővezető' ragacsnak köszönhetően de ma is jól megy; de más gpu-kat sem zavar a 3 számjegyű hőmérséklet.
Korrekt házszellőzés kell és kész. Akiknek meg nyitott oldallappal hidegebb a kártya, annak nem jó a házszellőzése (ha van egyáltalán...)
rumkola, [link] ez segíteni fog.
Van olyan aki X1650XT/X1950Pro után nyúz ilyet? X1900XT512 után X1600XTm van most, és kevés ráfordítással tudnék elvileg ddr3as HD2600XTre upgradelni, azt nézem hogy X1650XT-t teljesen kiütötte a nyeregből (szűrők nélkül gyorsabb nála és olcsóbb is), de az újabb gammákban az X1950et szorongatja (pl DIRT most nem megy túl fényesen), szal 25pízért elég jó vételnek tűnik... De érdekelne aki ezek után használ ilyet hogy ki mit vesz észre... főleg carbon/dirt érdekel, pláne hogy különböző eredményeket látok tesztekben azonos beállítások mellett is ezekről
[Szerkesztve] -
rumkola
nagyúr
XpertVision 2600XT Sonic, 800/1600.
23K-ba ezt vegyem, vagy az Inno 8600GT-t?
Nagyon tetszik az ATI shader mennyisége, és szerintem a driverekkel elég erőt kikalapálnak belőle. Viszont a 8600 erőssebb Quake4-ben, Preyben és nekem nagyon sokat jelent Carmack engine-je.
Mi tegyek? (bár egyre jobban hajlok ATI-ra) -
ftc
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #2681 üzenetére
full retail mert ez nem derült ki
-
AMD Power
titán
válasz
Alvin_ti4200 #2681 üzenetére
Ez tetszik. Lehet ,hogy a VGA-t itt fogom meg venni holnap.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Pécsett kisker árak, állítólag rakáron vannak: [link]
Sapphire Ati Radeon HD 2400XT 256MB DDR3 2 év gar! 14 249 Ft 17 100 Ft rendelésre
Sapphire Ati Radeon HD 2600PRO 256MB DDR2 2 év gar! 17 333 Ft 20 800 Ft raktáron
Sapphire Ati Radeon HD 2600PRO 512MB DDR2 2 év gar! 18 499 Ft 22 200 Ft raktáron
Sapphire Ati Radeon HD 2600XT 256MB GDDR3 2 év gar! 22 082 Ft 26 500 Ft raktáron
Sapphire Ati Radeon HD 2900XT OC 512M GDDR3 2 év gar! 74 914 Ft 89 900 Ft raktáron
Bár bizonyos dolgok miatt a cégnek külön topicja van itt ph-n... -
Olasza
aktív tag
válasz
radírfej #2679 üzenetére
Áktualitását azért nem veszti, csak nem akarnak lemaradni. Egy tisztességes oldal pedig visszatér egy-egy kártyához, és idővel megismétli a tesztet, mintahogy találtam tegnap egy 1 hónapos 1950pro tesztet. A gyártók pedig nem hiszem, hogy le lennének maradva, hisz a tesztek zöme akkor készül el, amikor a kártyák még meg sem jelentek, vagy max. 1-2 naposak (nem lehet még kapni), és akkor is referenciakártyákkal készülnek. ''aki lemarad, az kimarad'' van az értelmes tesztek helyett. Viszont azt is figyelembe kell venni, hogyha kesered a tesztet, és 2 hét után sem találod, hanyagolmi fogod az oldalt, az pedig nekik nem jó. Így maradni fog ez a felállás még jó sokáig.
-
radírfej
senior tag
válasz
vladibence #2678 üzenetére
a teszterek mindig az elérhető legfrisebb driverekkel dolgoznak. nem az ő hibájuk, ha esetleg a gyártó szoftverügyileg le van maradva. várni meg nem lehet, mert nem lehet tudni, hogy 1-2 nap vagy 1-2 hét. és egy idő után aktualitását veszti a dolog.
-
vladibence
csendes tag
Tudjátok egyet nem értek, a teszterek mindig tudják hogy még nincs teljesen kész a driver a videokarihoz akkor mért nem várnak 4-5 napot amig sikerül frissiteni a drivert, erre vki tudna válaszolni mert csomo teszter oldalon csak a kiforratlan driveres tesztek vannak de miért??
-
AMD Power
titán
Megint nincs HD2600XT a IPON-ál. Csak a DDR4-s. Nekem pedig kéne holnapra egy ''sima'' HD2600XT.
-
Def26
félisten
Srácok van valakinek Sapphie hd 2600 xt gddr3-ja? Milyen hűtés van rajta? Neten nem találok sehol...
-
AtHoS
nagyúr
válasz
BenceShearer #2669 üzenetére
Nem vagyok nagyon fain az áramlástanban, de azért az is könnyen előfordulhat, hogy a borda nem fekszik fel rendesen, ezáltal a GPU jobban melegszik. A borda azért a rossz felfekvés ellenére csak elvezet valami hőt a GPU-ról, de így már több hőt kell elvezetnie a jobban melegedő GPU miatt.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
BenceShearer #2667 üzenetére
Mivel működik, így garanciában nemigen foglalkoznának sajnos vele
Lehet át kellene pasztáznod. Utána talán lehetne tovább okoskodni az ügyben
Más:
Esetleg valakit érdekelhet
7.8 Beta: [link]
''This maybe a beta driver, but across the net it seems like this is going to be a very solid release. People with 1k/2k cards are seeing their benchmark scores go up in 3dmark05 and 06. The AA issue seems to be solved with the 2k series as well. Granted this driver package is 175MB download it might be a wise idea to use them until the official release.'' -
BenceShearer
aktív tag
Ezt nem értem...
Nekem ráadásul a borda mellett semmi sincs, mivel a PCI melletti a x16-os PCIE slotom (ATI crossfire alaplap)...tehát van mellette légtér bőven.....
És nyitott ház nekem is...igaz a szobában (tetőtér) nincs hideg.....
Lehet, hogy baj van vele? Ez lehet garanciális panasz?
[Szerkesztve] -
AtHoS
nagyúr
válasz
BenceShearer #2598 üzenetére
Az iPON! tesztjét nézted?
Pont egy 512MB-os passzív hűtéses MSI 2600XT volt a kezük alatt: [link]
''Az MSI üdvöskéje újfent egy passzív változat, ráadásul fél giga memóriával szerelve. A bordák megint a hátoldalon vannak, ami szerintünk előnyös, mindaddig amíg nem szerelünk gigászi hűtőt processzorunkra. Az X1650-nel ellentétben viszont nyitott ház mellett, kiegészítő ventilátorok nélkül sem ment 70 fok fölé a mag, tehát elmondható, hogy tényleg képes elmenni passzívan.'' -
AMD Power
titán
Itt az első Tuning 2600Pro.
SAPPHIRE - HD2600PRO 256MB GDDR3 OverClocked PCIE
[link] -
GuMipOkE
senior tag
válasz
BenceShearer #2662 üzenetére
Az mkv-vel én sem tudok mit kezdeni. Lehet hogy csak a konvertálás segít?
Viszont a mov-okat is frankón gyorsítja a kártya (1080p). [link]
A .hdmov kiterjesztést csak át kell nevezni .mov-ra, és a fel patchelt PowerDVD 7-es lejátsza.
Az X800XL-emen anno ezek a legszámításigényesebb részeknél akadtak. A 2600XT-vel meg kemény 2-4%-os terhelést okoznak...
Viszont vannak olyan HD wmv-k, amiket valami oknál fogva nem tud teljesen gyorsítani. Pl: alexander trailer [link]
Jobban megy ezzel a kártyával, mint a korábbival, de azért van terhelés a cpu-n rendesen (kb 50%). -
BenceShearer
aktív tag
Teszteltétek már a HD gyorsítást?
Én ezt [link] néztem, és legújabb PowerDVD alatt 1600x1200-ban 3%a proci terhelés. Hardveres gyorsítás nélkül 40% (egy magon 80%) egy 3600@3800 X2-őn....
mkv containerben lévő x264-et tudja valami gyorsítani UVD-vel? Vagy esélytelen? -
GuMipOkE
senior tag
Ejj be kár, hogy nincs Linux driver a HD 2xxx sorozathoz...
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #2657 üzenetére
Nem mondtam, hogy gyári hűtőt akarok (bár 1k-t megér).
De valami doboza legyen. -
VaniliásRönk
nagyúr
Nálam is, pont akkor vettem gépet amikor kipattant a botrány hogy a kínai nagykerek OEM-ként vásárolják fel a CPU-kat nagy tételben jelentős kedvezménnyel, aztán olcsón terítenek, ezzel hatalmas károkat okozva, az AMD meg az Intel is hisztizett egy sort, aztán 1-2 hónapra eltűntek a polcokról a tálcás procik.
-
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #2657 üzenetére
nézd meg az OEM procik árát felénk nem árulnak eddig csak MO-n láttam ileltve a BOX-t...sokszor 1K az eltérés és nálam köszöni szépen 1 éve megvan csendebn
de ez volt utoldo OFF ebebn a totyikban! -
Gyuri27
félisten
válasz
Komplikato #2654 üzenetére
Mondjuk ettől én is a falra mászok mikor valamit egy nylon zacsiba nyomnak a kezembe, legyen az proci, iró bármi-
Daffit: -
ftc
nagyúr
válasz
Komplikato #2654 üzenetére
pedig ha lehet én mindig full retail illetve dobozos cuccok után nyomulok +2K-t kaspz 10K-t cuccot
-
ftc
nagyúr
válasz
Komplikato #2648 üzenetére
és nem is hoznak be csomagokat ez végett
-
AMD Power
titán
válasz
Komplikato #2648 üzenetére
Ebből a nem Lite verzió mennyivel drágább?
-
Komplikato
veterán
válasz
AMD Power #2645 üzenetére
Amúgy meg inkább veszek nem Lite-ot, de azt meg nem nagyon kapni.
Magyarhonban szokás megvenni MSI-ből is az 1500Ft-al olcsóbb Lite verziót, mert igaz ahoz nem jár 10.000Ft-niy szoftver, meg néha plusz csatik, de milyen marha olcsó. Itthoni vásárlási mentalitástól néha a falramászok mint eladó. -
AMD Power
titán
válasz
Komplikato #2644 üzenetére
Ezt nem értem. Nem is olyan régen még fent volt az oldalon. 24.5K-ért.
-
AMD Power
titán
SAPPHIRE - HD2600XT 256MB HTD DDR3 Lite PCIE
Ez eddig 26K volt nem?
[link] -
kill_bill1
tag
válasz
VaniliásRönk #2641 üzenetére
Nagyon úgy néz ki.
Pedig nem néztek ki elképzelhetetlennek az értékek. Nagyjából a 8600GTS és 8800GTS 320MB közötti értékeket produkált (kivéve a FEAR-ben). -
Olasza
aktív tag
válasz
kill_bill1 #2631 üzenetére
Nem találom a linken a tesztet. Pedig az ottani keresőt is használtam.
-
AMD Power
titán
válasz
Alvin_ti4200 #2636 üzenetére
Thx. De szerintem maradok a XT verziónál.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
TomBoy1986 #2634 üzenetére
''másrészt a kétszeres ár mellé eléggé nem hozza sztem a kétszeres teljesítményt''
Ez nemhinném hogy félreérthető, de neked sikerült -
TomBoy1986
veterán
válasz
VaniliásRönk #2633 üzenetére
Nem az egy kártyához mért teljesítményről beszél, hanem a 8600GT-hez viszonyítva kétszereset, vagy az X1950Pro-hoz mérten kétszereset.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
FireKeeper #2632 üzenetére
Egy korábbi tesztben mindenhol 180-190%-ot hozott a CF, jó volna valami hiteles tesztoldalon látni ilyen grafikonokat...
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
kill_bill1 #2631 üzenetére
egyedül az obliviont hiányolom, nekem még csak most lett meg, de nagyon kemény grafikája van (kinézeti és hardware szempontból is), nálam az már mérvadó
más: az szép és jó, hogy megveri a 8600gts-t, meg az x1950pro-t, meg néhol a 8800gts-t is megközelíti, de mennyi is két hd2600xt (legyünk spórolósok, gddr3) min 50k. másrészt a kétszeres ár mellé eléggé nem hozza sztem a kétszeres teljesítményt.
[Szerkesztve] -
kill_bill1
tag
Azon gondolkozom be kéne vállalni két 2600 XT-t crossfire-ben. Itt egy teszt, bár nem sok játékon tesztelték:
[link]
[Szerkesztve] -
válasz
GuMipOkE #2628 üzenetére
GuMipOkE: szerintem c) opció, szar a szenzor. ATITool is össze-vissza mutat mindent.
AMDPower: A sima Pro aligha bírja az XT órajeleit, legalábbis én még nem láttam DDR2-es RAM-ot 700MHz-enA gDDR3-as már eleve 100MHz-cel emelt GPU órajellel jön, ott jó esély van rá, hogy menjen 800-at is - ha valakinek van kísérletező kedve.
m4rc!: ha az x1950 Pro-t nem zárja ki semmi (melegebb, a legtöbb gyártó esetében hangosabb a hűtő, és többet fogyaszt, kicsivel drágább - ezek szólnak ellene), akkor szerintem azt vedd meg. -
GuMipOkE
senior tag
válasz
VaniliásRönk #2623 üzenetére
Simán lehet...
Tegnap óta lehet hogy mostanra igazodott el a trutyi. Meg most tényleg hűvösebb is van.
De az is lehet, hogy egyszerűen szar a catalyst, vagy a hőérzékelő dióda nincs a helyzet magaslatán... -
ftc
nagyúr
GECUBE Graphic Cards Bundled with World’s First DX10 Game “Call of Juarez”
Taipei, 2007 July 30 – GECUBE HD2000 series--Gamers and editors alike have all been looking forward to the launch in the end of June. It’s complete HD2000 line-up including the HD2900, HD2600 and HD2400 series. Their outstanding performance and DirectX 10 performance has delivered high definition visuals that have left everyone in awe. To take the experience to a whole new level, GECUBE has more good news for everyone today. All HD2600 graphics card products will now include an original copy of “Call of Juarez” so you can experience the exquisite images, smoothness and realism of DX10 right away.
The “Call of Juarez” is the first DX10 game released in the world and it features ultra-realistic Wild West style, “Cowboys and Indians,” shooting action. This new level of realism obviously calls for the performance that the GECUBE HD2000 series has to offer. Buy a new-generation HD2600 Series graphics card now to receive the latest DX10 game and experience the immersion factor that the DX10 has to offer! Hurry up!! The unbelievable deal is only available while stocks last!
ocw -
AMD Power
titán
Egy Sapphire Pro bírná a XT órajeleit?
-
AMD Power
titán
válasz
VaniliásRönk #2623 üzenetére
Hát igen. Most ''jó'' idő van. Mármint ami a gépeket illeti.
-
m4rc!
őstag
Köszi a válaszokat mindenkinek! Majd még gondolkodom, hogy mit vegyek ezt vagy 1950pro-t..nehéz ügy
-
GuMipOkE
senior tag
Hja, AA nélkül drasztikusan javul a teljesítmény. A HDR nem különösebben veszi vissza a teljesítményt, ha valakinek tetszik az effekt, az nyugodtan bekapcsolhatja (én használom).
Mindjárt lehozok valami hőmérőt.De rövid gatyában, és pólóban vagyok. Kb 24-25C fokra tippelek.
A gyári hűtővel nem tudom mennyi volt. De a hang miatt amúgy is lecseréltem volna. -
AA nélkül szépen fog menni minden (ill. HDR-t nem tudom, én nem foglalkozom vele, arról nyilatkozzon valaki), AA-val kissé nyögvenyelősen.
Szerintem egy jó ár/érték arányú kártya, ha az AA nem érdekes, akkor számottevően jobb teljesítményhez már egy 8800GTS kell.
GuMipOkE: hány fokos szobában mérted az 54-55 fokot? Ill. emlékszel, hogy a gyári hűtővel mennyi volt? -
GuMipOkE
senior tag
válasz
marcias #2613 üzenetére
Zsírul...
Jól hűt, semmi negatív tapasztalat vele.Catalyst szerint terhelés alatt felmegy 54-55 fok körülire. De a borda nem annyira meleg, és a kártya frankón szuperál (hála Istennek).
Az XL-hez képest a SW: Jedi Academy, és a The Sims 2 is sokkal jobban megy. Eddig csak a GTA: SA volt jobb az előzőn.
Bocs hogy mindig az X800XL-hez viszonyítok, de az volt az előző kártyám (vagy 2 évig). -
m4rc!
őstag
Sziasztok!
Mostanság szeretnék venni videókarit, de igencsak gondba kerültem itt a hihetetlen választékban
Ez a 2600pro/xt mire képes, jó láttam róla sok tesztet, Markokat, de mégis, a játékok hogy funak? 1280x1024-et bírja ez a kari mondjuk NFS: Carbonba medium beállítás mellett?
PRO mennyivel gázabb mint az XT?
[Szerkesztve] -
ftc
nagyúr
válasz
AMD Power #2609 üzenetére
normális....
kint van 30 fok kb szobában is...gépben +10 fok induló
szal 40-ről indulsz .. jön még mellé majd HDD,CPU.fetek hőtermelése
ezért szokták megtámogatni egy kis ventivel ilyenkor illetve ezért nem bizok én a passziv cuccokban mivel a meleget úgyis ki kel fújni valahogy a ázbol.. -
BenceShearer
aktív tag
Lehet, hogy tényleg egy levelet írok...és ugye a borda olyan forró, hogy égeti a kezem...
Tehát a hőt azért mégiscsak elvezeti a GPU-ról a heatpipe...tehát elvileg jól van rajta....nem? -
válasz
AMD Power #2601 üzenetére
Nyitott háznál passzívan nekem 55 fokos a kártya, becsukott házban 60. Terhelés alatt nyitva 65-70, csukva 70-75, pillanatokra ugrik csak feljebb. Mondjuk ahogy elnézem, a hőszenzor nincs éppen a spiccen.
Kicsit morc is vagyok miatta, mert a tesztekben a referenciahűtés ennél klasszisokkal jobban muzsikált, másrészt viszont ebben a nyári melegben (nekem itt 30 fok van a szobában) csodát nem lehet várni.
A 95 fok azért még így is elég sok - BenceShearer, én a helyedben írnék egy kedves E-mailt az MSI supportnak, hátha mondanak okosat. -
GuMipOkE
senior tag
válasz
risingtide #2606 üzenetére
Hát nemtom mennyivel lett hűvösebb, de határozottan halkabb lett.
A catalystben ugrál össze-vissza a hőmérsékletmérő. Tapintásra a zalmi kézmeleg, talán inkább langyos (terheletlenül). Terhelés alatt melegebb, de nem forró.
OP ventivel megy, 5 volton. -
GuMipOkE
senior tag
Jelentem, a Zalman ZM80D-HP felmegy rá...
-
GuMipOkE
senior tag
válasz
Tényleg nem értem hogy mi a gond a FarCry-al, nekem szépen megy, ahogy fentebb is írtam...
-
AMD Power
titán
válasz
belaazallat #2602 üzenetére
Szerintem az ő kártyája azért ilyen ''problémás'' mert passzív a hűtője. A többeiknek hála Istennek nincsenek ilyen problémái. Vagyis nem tudok róla.
-
belaazallat
addikt
válasz
BenceShearer #2600 üzenetére
Rakj alá egy 5V-on járattatot 8-12Cm-es ventit, nem lesz hangja, de sokat segít.
ha használtan veszek egy karit, mindig az az első, h megnézem a hűtőt, nem szedték-e már le, ha igen újra pasztázom, majd később jön rá a vizes blokk. -
AMD Power
titán
válasz
95 fok?
A többieknél ez mennyi?
Ja ,hogy passzív a 2600XT. Akkor szerintem ez a probléma nálad. Jól szellőzik a házad?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Napirajz könyv
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest