Aktív témák
-
GuMipOkE
senior tag
Hjáááj, emberek! 2 db HD 2600XT-t be kell szereznem, ha tud valaki egy helyet, ahol kapható, vagy 2-3 napra rendelhető, az kérem dobjon meg egy ilyen infóval...
Előre is köszi! -
keIdor
titán
válasz
keszegduda #1798 üzenetére
Azt mondják arra fog, ezért is mondják a hozzáértők azt, hogy a GF8-ak meghalnak majd a full DX10-es játékok alatt. A GF8 (G80) felfogható egy második FX szériának is... (NV3x)
[Szerkesztve] -
ftc
nagyúr
válasz
keszegduda #1795 üzenetére
mit nem használt ki?
azt hogy DX9-ben pariban van 8600GT-el? alvin feljebb irta,hogy UT3-s enginel készült gamek alatt 8600 series elbujhat majd...Ez a kari valódi DX10-s a 8600 inkább DX9-s és ha elkezdik használlni végre a GS-t elvileg a most megjelenő gamekban már lesz dögivel akkor az egész 8000 széria lefekszik majd -
Alvin_ti4200
félisten
válasz
keszegduda #1795 üzenetére
ezért jó, ha az ember nem a száz éves programokkal (és azok közül is csak néggyel...) tesztel. Nálam teljes repertoár van az elmúlt 1-2 év játékterméseiből
Érdekes nálam Doom 3-ban közel sincs ekkora különbség a HD-k és a 8600-ak között, mint amit Quake 4-ben mutattak ebben a tesztszerűségben.
-
keszegduda
őstag
Csak az a furcsa, hogy ekkora órajelek mellet miért nem tud felülmúlni egy 8600GT-t? Azt tudom hogy különbözőek azok a bizonyos steam procik, de azért ekkora különbségek legyenek...Egyedül a CoH-ban vert el a GTS-t. Talán a DX10-ben jobban fognak majd teljesíteni? Volt lehetősége lépni ATI-AMD-nek, de ezt nam használta ki sajnos.
-
ftc
nagyúr
válasz
keszegduda #1789 üzenetére
hee érdemes megnézni,hogy 8600 többet esik AA bekapcsolásával mint 2600 széria
és meg kell várnom a full retailt bár lehet olcsobban kijövök ah veszek uj powerDVD-t
[Szerkesztve] -
Alvin_ti4200
félisten
Minden esetben kezdtem egy új karriert és amikor bérled az első kocsit és átadják a slusszkulcsot, na utána amikor áll az autó ott néztem az fps-eket
De amúgy igazad van, elég változatosak a frame rate-ek, pl. amikor úton mész sok járművel, akkor ezeknek az értékeknek a töredékét kapod csak. Csak inkább nagyobb fps-ekkel mértem, bár így sem lettek nagy különbségek
TDU sajna elég érdekes játék engine szempontból.
-
rocket
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #1753 üzenetére
Melyik versenyen mertel TDU-ban? mert ott eleg valtozatos frame ertekek vannak versenyrol es helytol fuggoen
-
keIdor
titán
válasz
Mákos7észta #1775 üzenetére
Régen vettem még GameSz*rt, de egyszer az MSI 965P-Neo-F deszkáját ajánlották Core 2 mellé
Azóta nem is írom le, hogy mekkorát estek a szememben... hozzánemértőlamabanda!
(azt meg sem említem, hogy mennyire gáz az oldaluk, meg az ott születő gyerekes hozzászólások) Én szeretem Alvin tesztjeit olvasni, lehet visszaszokom erre a havi újság vásárlásra, csak mostmár PC Guru-ra!
Legalább tudom, hogy ott értenek a hardverekhez is és nem csak kocka gémerek vannak a csapatnál.
GameSz*r meg menjen csődbe!
-
keszegduda
őstag
Sapphire Radeon HD 2600 XT 256MB GDDR4
[link] -
ktomek
aktív tag
Szóval egyelőre nemigen lehet kapni ezekből a HD2600-okból.... Mondjuk én pont Sapphire-ot, és XT-t akarok. (mert az van ócsóé) Közben meg potyára eladom holnap a kártyámat... Asszem mégiscsak ''akciós'' Aqua-s 8600gt lesz ebből.
Vígasztaljon meg valaki, hogy nem járok nagyon sz*rul! (Ja, így 10et kell rádobnom a 7300gt-re)
-
Oliverda
félisten
Video bemenetes (VIVO) 2600 XT vagy Pro kártyáról hallott már valaki valamit?
-
athomi
veterán
Na csak én vásároltam Dörmögő Dömötört?
[Szerkesztve] -
F.B.I.
veterán
válasz
VaniliásRönk #1782 üzenetére
Nekem meg Kockás, Hahota meg Mozaik bekötve.Az összes bi-bi
.A gyerek nézegeti apuci vigyázó szemei előtt.
OFF vége, mert megfenyítenek.
[Szerkesztve] -
Alvin_ti4200
félisten
szerintem mostantól kerüljük az OFF-ot és maradjunk a topik témájánál, köszönöm
-
ktomek
aktív tag
válasz
Mákos7észta #1777 üzenetére
97-es PCX? Nekem megvan még a Commodore Világ sorozat! Vagy 3 évad! Ja és a második számtól kezdődően.
Szerintem olyan 90' körültől...
[Szerkesztve] -
Mákos7észta
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #1770 üzenetére
Van egy 97'-es PC-X em, még a hozzá csomagolt CD is megvan valahol
Régi szép idők. Még nem volt internetem, és a CD-ről szedtem le a képeket a home-presentation-ökhöz... Sőt, 2001-es ajándék májusi GS-em CD-je is megvan. Black&White demo, plussz xbox screenshotok
Nosztalgiázni támadt kedvem, elő is kaparom
Alvin: Rendben, bocsi az indiszkrétizmusomért (szép szó, mit ne mondjak)
[Szerkesztve] -
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Mákos7észta #1775 üzenetére
nem publikus, maradjunk ennyiben
-
Mákos7észta
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #1762 üzenetére
Szánom-bánom, de tavaly októberben lemaradtam az októberi PC Gururól (tudom, nem havi, hanem négyheti számozás), és vettem egy GameSz*rt. Nem is cáfolt rá becenevére
Egyébként miért hagytad ott a HWT-t?
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
belaazallat #1773 üzenetére
szerintem érdemes
-
belaazallat
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #1764 üzenetére
Egy inno 6800GT-t érdemes lecserélni egy 2600XT-re? csak 1024*768ban játszok (Crt)
a francba, rosszul emlékeztem a megjelenésre,holnap reggel szaladok az újságoshoz! -
Foglalt név
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #1771 üzenetére
''Tuning nem sok van benne azt én is olvastam, vmod nem tudom mit dobna rajta.''
Én általában kihasználom a hw-ben rejlő lehetőségeket, talán a c64 volt ami alapon ment, a dx2 is 80mhz-en ment már 66 helyettSzóval a hd is kapna nálam, ezért kérdem, hogy ha ezt is belevesszük, melyik a jobb
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Foglalt név #1768 üzenetére
Jól éreztem, hogy ilyesmi van a dolgok mélyén
Azért azt beláthatod, hogy így nem fair összehasonlítani a két kártyát
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #1760 üzenetére
Huhh, összerezzent itt mellettem a 8 évnyi GS plussz az utolsó árva PC-X.
(nem fikázni, ingyé' volt
)
-
Foglalt név
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #1765 üzenetére
Vmod nélkül 675/920-at ment(1,55-öt kap most). Inno GT. Vmodhoz most víz van rajta. Gyári elég halk, de már alapfeszen is beleszaladt a 80 fokba.
-
F.B.I.
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #1756 üzenetére
Aki vérbeli tesztelő és tud anyuéktól kölcsön kérni, annak hajrá.Aki meg rommá tudja magát jó pénzért dolgozni - mint pl.én sem - az meg ne adja lejebb HD2900-nél, nem?
Vagy lehet, hogy jobban járnék ha felnyomnék egy nagykert?
-
Probiker
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #1764 üzenetére
Fúú vazze, messze van az az Aug 3. Mi lesz a teljes game guruba? Régem mindig vettem újságot, de egy ideje már nem...
[Szerkesztve] -
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Foglalt név #1763 üzenetére
Vmoddal vagy anélkül? GT vagy GTS? Márka? Hűtés?
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
belaazallat #1761 üzenetére
a mostani szám ma jelent meg (ebben is van két cikkem
),de a következőben lesz benne (sok más remek cikkemmel még
Pl. Celeron 420 vs. E2140, avagy a Celeron második fénykora, stb.), ami augusztus 3-án jelenik meg. Én független vagyok, úgyhogy csak engem tessék olvasni
-
Foglalt név
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #1747 üzenetére
Nekem most 820/900-on megy, azért kérdeztem
-
belaazallat
addikt
válasz
Hali!
Melyik számban lesz benne! A most júli 13-ban?
Mod: off akart lenni elsőre is!
[Szerkesztve] -
Alvin_ti4200
félisten
válasz
VaniliásRönk #1758 üzenetére
igen lehet. PC Guru
-
Probiker
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #1758 üzenetére
Nem, vedd meg az összes újságot
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Lehet tudni melyik újságnál dolgozol?
-
ftc
nagyúr
válasz
többet nem merek kérdezni mert megversz
Tessék megvenni az ujságot aki további dolgkra kiváncsi -
F.B.I.
veterán
Hétfőn írok én is árakat a Miskolc és környékieknek de csak Gigabyte-ot tudok.De abból talán lezs minden mint a búcsúban.
-
Alvin_ti4200
félisten
www.birdpc.hu (ez itt a reklám helye)
Árlistán nincs, gyakorlatilag egy darabjuk van raktáron (amit én teszteltem), valamivel bruttó 30 ezer forint fölött, viszont 512 MB-os (MSI) és passzív. Ugyanebből a szériából van 256 MB-os GDDR3-mas(!) HD 2600Pro, ami bruttó 27 ezer forint és elég meggyőzően ment ma, okozott is gondot az agytekervényeimnek, hogy hogy a fenébe. Pro-ból asszem 2 van még.
-
F.B.I.
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #1742 üzenetére
...és hogy beleszólhassak és idézhessek másokat és ne unjam szarrá magam az éjszakai melóban, ahol aludni sem lehet, mert lelőnek
.Én maradok az XP-nél még egy jó darabig...az legalább legális nekem is
Bocsánat ha bezavartam.
-
ktomek
aktív tag
Lehet-e már valahol kapni (Bp.) 2600XT-t? Az User's árlistájában már benne van (Sapphire)...
Mert már -ahogy az előzőekben írta valaki- ''itt állok beszappanozva, víz meg sehol'' -
ftc
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #1739 üzenetére
valahogy én is igy voltam az 512Mb-al,hogy ahova kellene ott már kevés ez a kártya.
A 2600 GS jobb mint 8800GTX GS teljesitményeAbu leirta miért is.
Hozzáteszem VS is jobb a HD sorozaton minden esetben.
Elvileg a jövő játékai jobban fekszenek a látott tesztek alapján HD2600-nak.
Annyit elárulsz még de a legnagyobb titokban,hogy TDU alatt mit nyujtott? én csak e game végett veszek most VGA-t intVGA-n hogyismondjam eléggé képregény stilus -
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Foglalt név #1745 üzenetére
Az XT-ben állítólag lenne tartalék, csak BIOS-ból korlátozzák a tuningot és 860 MHz-es GPU-nál rommá fagy. A HD 2600Pro-ban meg mondom 660 MHz-nél röhögött, hogy emberek ez mi, tuning? Szóval az még menne tovább, csak egyelőre nincs másik program a driveren kívül, amivel lehetne tolni neki. 700-720 MHz-et érzek benne stabilan. RAM-ból is ki lehet hozni még 1150 körülre a dolgot. Tudnék olyan programot mondani (nem is egyet), ahol a HD 2600Pro elveri a 8600GT-t
Igaz olyat is tudnék, ahol a 8600GT elveri a HD 2600XT-t, de az nem sűrűn van
Szerk: 700 MHz körül mennek szerencsésebb esetben (pl. Asus) a 8600GT-k, ott valószínűleg gyorsabb tud lenni (de legalább egál) a HD 2600XT-vel (alapon). GT-t viszont nagyon fogja a RAM sávszél, ahogy látom.
[Szerkesztve] -
fnatic
tag
válasz
Foglalt név #1745 üzenetére
Nah ez lett volna az én kérdésem is!
-
Foglalt név
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #1740 üzenetére
Tuning nem sok van benne azt én is olvastam, vmod nem tudom mit dobna rajta. Ezzel együtt is gyorsabb mint a 8600? (tehát volt akkora különbség, hogy egy 700-800-ra húzott gt ellen is elég?)
-
nándika
aktív tag
válasz
értem én.........
-
válasz
Én meg egy Tseng labs et6000 2megás kártyával 16biten és vitte simán, igaz nem nagy sebességgel.
-
Alvin_ti4200
félisten
szerintem totálisan felesleges az 512 MB VRAM, a 3 napos teszt bebizonyította (ahol számítana, ott meg már úgyis lassú mindegyik kártya, ami ebbe a kategóriába esik). Szerintem még lehet javítani a HD-k teljesítményén, UT3-mas engine-ben nagyon jól szerepelnek, szóval aki UT fan az nem kérdés mit vesz
Nagyon kíváncsi vagyok és nagyon sajnálom, hogy jelenleg nem állt módomban letesztelni a HD 2600-ak Geometry Shader-ének a teljesítményét, mert ahogy nézem az valami beszarás, milyen gyors. Nem lepődnék meg, ha az első natív DX10-es játékokban hullára vernék a 8600-akat, lévén a fizikára ha minden igaz a Geometry Shadereket fogják használni a programozók. X1950Pro/GT-ket nagyon-nagyon régen teszteltem már, őszintén szólva nem is emlékszem rájuk
Én abból tudok kiindulni, hogy a Sapphire HD 2600XT ára valahol 26-27 ezer forint környékén lesz, az Asus X1950Pro 35 ezer jó magyar pénz (ugye itt most hangerőben is egált próbálok mondani), ami lássuk be, hogy 30%-kal több, és valószínűleg a régebbi és ROP-igényesebb DX9-es játékokban is kijön ez a különbség. Viszont amit a jövőt illeti nem vagyok benne biztos, hogy nem lesz a két kártya egálban (csak az X1950Pro nem képes DX10-es kódot futtatni), a Lost Planet (bár elég elbaszott egy engine-je van) rámutatott, hogy a HD 2600-akban azért van kraft, csak a mostani játékok nem fekszenek még annyira nekik. Viszont a felépítésből látszik, hogy abszolút DX10-es a kialakításuk, ergo ott jobban előretörhetnek ebben a sűrű mezőnyben. Nekem ami miatt nagyon, de nagyon megtetszett (még a HD 2600Pro is), az a minimálisnak mondható fogyasztás, az alacsony hőtermelés, a korrekt (és jövőbiztosabb, ha lehet erről beszélni) teljesítmény, a natív Crossfire és az UVD, amivel komoly összegeket lehet lefaragni a procivásárlásból (igaz a 8500/8600-ak is ugyanolyan jók ezen a téren). Hangerő mondom nulla volt, pedig a Sapphire hűtője majdnem full alu (ha jól néztem) és egy deka heatpipe nincs benne, ráadásul a venti is kicsi és alacsony fordulatszámon jár (20%).
[Szerkesztve] -
ftc
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #1735 üzenetére
Tom,hogy nem tesztelted,de mint tesztelő aki már tesztelt hd 2600-t és x1950Pro/GT -t ...
Mennyire érzed,hogy driverral még javulhat a kari teljesitménye ?ugye ez x1950Pro/GT-nél kb 0 már.
az 512-t továbbra is feleslegesnek tartod? gondolok itt jobb minőségü texturák használatára.
játékteszteket nem kérdezek mert ugyse soakt árulnál el belőlle -
ktomek
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #1731 üzenetére
THX! Akkor 2600xt...
-
ftc
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #1733 üzenetére
aért elég meglepő,hogy szemetelt az XTlehet szibériába tervezték
még1 kérdés eszembe jutott sok embert foglalkoztat
x1950GT/Pro vs hd2600XT ? mindent figyelembe véve?
[Szerkesztve] -
Alvin_ti4200
félisten
milyen ramokkal van szerelve?
Sapphire HD 2600Pro -> 2.0 ns Quimonda DDR2, 1100 MHz-en gond nélkül ment, feljebb nem tudtam nyúzni (értsd: nem tudtam kipróbálni, hogy bírja-e, GPU a Catalystban beállítható max. 660 MHz-en lazán ment, érezhetően van még benne tartalék, reméljük gyorsan megoldják, hogy 3rd party progival is lehessen tuningolni őket)
MSI HD 2600XT -> 1.4 ns Hynix GDD3, nem tuningoltam, tesztek alapján nem sok tartalék van benne
Atitool kezeli rendesen?(elvileg az ujban már támogatja)
kezeli, de órajelet nem tudsz benne állítani, mert egyből visszaállítja alapórajelre sajnos
lesedted a hűtőt?(ha igen mennyire gányul van pasztázva? )
nem szedtem le egyiket sem, a Sapphire HD 2600Pro (és valszeg az XT is, mivel megegyezik a hűtőjük) eszméletlen halk és a tesztpadon max. 61 fokig sikerült felkergetnem. Az MSI HD 2600Pro GDDR3 66-67 fokig, a HD 2600XT 512 MB pedig 73-74 fokig ment fel, utóbbi viszont plusz hűtés nélkül egyszer szemetelve fagyott, egyszer pedig újraindult. 12 centis Glacialtech Silent Blade hűtővel a seggükön 40-50 fok között mozogtak fullon (az XT nagyon közel volt az 50-hez).
a Sapphire mint ventis- mennyire hangos viszonyitva x1650Pro-hoz(esetleg ha van dB az lenne az igazi)
nagyon hasonló hangja van, és emlékeim szerint a Sapphire X1650Pro is baszott halk volt.
hány fokos a GPU alapon és terhelve?
alapon Sapphire HD 2600Pro olyan 43-45, terhelve 61, MSI-k pedig 50-55 körül mozognak alapon és 66-67 illetve 73-74 fok fullon, de passzívan nem használnám őket sem télen, sem nyáron.
[Szerkesztve] -
ftc
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #1730 üzenetére
de gondoltam attol meég nézhetted
-
Alvin_ti4200
félisten
MSI csomagban mi volt? kártyán kivül és driver cd-n kivül? 7.6-al teszteltél?
fogyaztás tényelg nem éri el fullon az 50W-t?
DVI->HMDI átalakító, meg papírok. Igen 7.6-tal teszteltem. Fogyasztásról nem tudok nyilatkozni, nem volt műszerem, amivel kimérjem.
UVD hogy működik?érezhető?
x2 3600 elég neki?
CF-ben megéri e?
igen, igen, nem biztos
hány rétegű a nyák?
passz, nem számoltam meg
letesztelted amit kértem?
láthatod, #1713, fasse érti -
GuMipOkE
senior tag
Szegény Alvin! Én már nem is kérdezek...
-
ftc
nagyúr
jah lemaradt pár kérdés
milyen ramokkal van szerelve?
Atitool kezeli rendesen?(elvileg az ujban már támogatja)
lesedted a hűtőt?(ha igen mennyire gányul van pasztázva? )
a Sapphire mint ventis- mennyire hangos viszonyitva x1650Pro-hoz(esetleg ha van dB az lenne az igazi)
hány fokos a GPU alapon és terhelve? -
ktomek
aktív tag
Üdv!
Szerintetek Inno 8600gt 256mb ddr3 -at, vagy Sapphire HD2600XT 256 dd3-at érdemes vennem? Kábé egy árban vannak ugyanis...
Eccóval melyik a gyorsabb? -
ftc
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #1719 üzenetére
igen mimásra
MSI csomagban mi volt? kártyán kivül és driver cd-n kivül? 7.6-al teszteltél?
fogyaztás tényelg nem éri el fullon az 50W-t?
UVD hogy működik?érezhető?
x2 3600 elég neki?
CF-ben megéri e?
hány rétegű a nyák?
letesztelted amit kértem? -
Olasza
aktív tag
A hétnek vége, kártya meg ohne.
megyek, és álmodom tovább.
De még az is lehet, hogy olyan sokáig húzom, hogy elmúlik a lelkesedés, és a végén lemondok róla.
[Szerkesztve] -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Alvin_ti4200 #1713 üzenetére
megnéztétek CoD2 alatt a karikat? (tudom kicsit már koros, de azon ok folytán kérdem, hogy a 8600GT-k látványosan gyengék benne, még X1650XT is lenyomja őket (holott minden másban a GT nyomta le az 1650XT-t), erre lennék kivi, hogy 2600XT-nek hogy fekszik...)
-
nándika
aktív tag
válasz
Akkor jól jártam a Pro-val
-
proper
őstag
válasz
egy kis táblázatot összedobhatnál fps terén
-
ftc
nagyúr
válasz
8600GT vagy hd2600 ?
szűrők nélkül 1440x900-ban?
sztem a driver ilyen ahány teszt a neten annyi féle eredmény -
Alvin_ti4200
félisten
végeztem a tesztekkel
A következő kártyákat teszteltem:
Sapphire Radeon HD 2600Pro DDR2 256 MB (600/1000)
MSI Radeon HD 2600Pro GDDR3 256 MB (600/1400)
MSI Radeon HD 2600XT GDDR3 512 MB (800/1400)
Ellenfelük volt:
Galaxy GeForce 8500GE 256 MB (600/1400?)
Asus GeForce 8600GT 256 MB (540/1400)
Valamilyen furcsaság miatt (amire senki nem tudott rájönni a környezetemben) ugyanannyit ment fps-re pontosan az MSI XT és a GDDR3-mas ProKivéve Oblivionban, ott látványosan kikapott a Pro, de a maradék 12 játékban semmi különbség nem volt
Lehet kérdezni, nem biztos, hogy mindenre fogok válaszolni
-
marcias
őstag
Készül már PH!-s teszt a kártyáról vajon? Vmi azt súgja nem nagyon mozgatja a téma a srácokat
-
nándika
aktív tag
NAh meg van az első
Msi HD 2600pro passzív hűtéssel , teszteket még nem tudok ,de hamarosan lesznek és sztem cross ban is
ez azért még nem biztos csak lehet.
Nekem személy szerint tetszik az ára is baráti volt.
[Szerkesztve] -
immi77
tag
válasz
VaniliásRönk #1705 üzenetére
Nos, azt nem hiszem.
Nem igazán lehet még hozzáférni, remélem jövő héten már be tudok szerezni egyet, mert hétfőn viszik a régi videókártyámat, aztán akkor ''itt állunk beszappanozva, víz meg sehol''. -
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #1705 üzenetére
max MSI-t más márkák csak jöv hét én nekem meg augusztusban lesz csak ha elviszik digit gépem
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Komplikato #1702 üzenetére
Mindenki teszteli a 2600XT-jét.
-
GezaR
tag
Ez a mostani VGA piac kész káosz sztem. Most jön ki a Lost Planet, DX9-be műkszik akármeik radeon X19XX-en, de a HD2900-on DX9-be szaggat a menü. :/ DX10 is hasonló. (Az nVidia pénzelte a Capcom-ot, nem is értem miért ien xar...) A végén még veszek egy X1950XTX-et és majd választok a majdani 3000-es szériából...
[Szerkesztve] -
fnatic
tag
válasz
Komplikato #1702 üzenetére
Nem vagy egyedül :)
-
Komplikato
veterán
Én itt tűkön ülve várom az infókat, erre leül a topik teljesen?
Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest