Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Nekem tetszett a show. Látványban, hangzásban és hangulatban hatalmasat ugrott előre. Jeff nyitó beszéde fantasztikus volt, de a többiek beszéde is jó volt, illetve jók voltak a poénok a műsorban.
A Clair sikerének örülök, nálam is kedvenc, de 1-2 kategóriában inkább másnak adtam volna díjat. Egyet nyerhetett volna a Silksong, DS2, a legjobb rpg pedig nálam a Kingdome 2. -
myckey
veterán
Jo ez, lett egy-ket erdekesebb cim...Az Old republic era varos
-
homerhamm
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Egyszer játszottam valamelyik Yakuza remastereddel vagy mivel, rögtön az elejen volt egy több mint fél órás bevezető rengeteg szöveggel.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Én majd megnézem a végigjátszást Pistinél.

Yakuzákat megvettem, de minimum egy lottó 5-ös kéne, hogy legyen időm végig is játszani őket...
(KCD-vel ugyanez a gondom) -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
hat akkor kihagyom ezt is

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ne tarts tőle, mert úgy lesz. Már maga a videó is 1:1 azt a hangulatot árasztja. A Nagoshi Studio, ami csinálja, annak a Toshihiro Nagoshi-nak a cége, aki a Yakuza/Judgment szériákat írta. Azt remélni, hogy ez nem egy Yakuza/Judgment játék lesz olyan, mint azt remélni, hogy Molyneux nem isten-játékot csinál.

-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
na ja ettől tartok én is
pedig egy valamilyen sleeping dogs 2 jöhetne már -
Komplikato
veterán
Minden UE5 játékkal sietniük kell, egyrészt mert annyira sokáig nem kell várni ÚJ konzol generációra, a régieken meg most is totálisan butítani kell mindent, hogy menjen. De a fő ok, hogy 2026 végére, 2027 elejére jönni fog az UE6.0 tech prew és általában rá egy évre ki jön a tényleges is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Más. A TankRat egy elég jópofa, ötletes, kreatív játék,, ezt onnan tudni, hogy nyáron volt belőle (időlimites?) demo, de a FOV/irányítás olyan benne, amitől konkrétan behány az ember, remélem testre szabhatóbb lesz. Csak mert sokan leszólták, de nem AAA meg AAAA ligában indul. És hát jó kis AI apokalipszis után játszódik, ami nem is értem miért, de mostanában nagyot megy.

-
oriic
HÁZIGAZDA
Szóval 2029

-
AD4MINATOR
nagyúr
The Free Shepherd mennyire király már hogy jön egy kutyás játék!
ráadásul egy cuki border collie
tavaly (vagy azelőtt?) volt a cicás játék (Stray) most meg ezStar Wars: Fate of the Old Republic nyilván egy érdekes cím és kíváncsivá tett sokakat

Ahogyan a Tomb Raider: Catalyst és a remake Tomb Raider: Legacy of Atlantis is
007 First Light továbbra is várós
de talán ami a legjobban tetszett mindezeken felül az a Total War: WARHAMMER 40,000
-
melega
őstag
Te nem tudod az új TR megjelenik ps 5 re?
Azért kérdem mert eddig multiplatform cím volt, viszont most csak xbox s X re lehet előrendelniA másik a legendstől mind végigvittem, meg az összes Unchartedot, imádom. Nagyon emlékeztet a Prince of Persiára[ amit a Warrior Withintől kezdve végigtoltam./OFF]
-
Bennyboy
őstag
A Bradley the Badger egész hangulatos és kreatív.
No law érdekes lehet bár nem tudom miben lesz más mint a cp.
A Divinity trailer elképesztően baszó. Bevallom felállt rá
A blizz megint eljátssza a dlc-s lehúzós dolgot mint a spiritborn-al. 1 kaszt, 1 terület meg sok-sok ígérgetés. Ez lesz az első diablo témájú dolog amit nem veszek meg. Több pénzt nem adok ennek a béna cégnek max ha jön új warcraft de ebből a töketlen bandából nem nézem ki.
A Highguard bukás lesz. Jöhetett vna helyette az apex 2.
Hl3 megint sehol, milyen meglepő
Kicsit sajnálom, h kb minden díjat a c33 húzott be. Persze az év játékát megérdemelték de, h kb minden az övék lett az sztem túlzás. -
.LnB
titán
Az új Control nagyon tetszik. A Tomb Raider-re meg azért leszek kíváncsi, hogy képes e már végre felnőni az Uncharted szériához?!
Star Wars: Galactic Racer-nek meglepő, hogy mennyire nem sikerült hozni a filmben látott versenyek hangulatát.. -
.LnB
titán
Nem jelentették be a Death Stranding 2 PC-s megjelenését??
-
olymind1
senior tag
Exodus, Star Wars: Fate of the Old Republic (FOTOR
), Control: Resonant, Saros, Residen Evil Requiem, Ontos, Diablo IV - Lord of HatredÚ jönnek itt jó gémek dögivel

Valszeg a Pragmata meg a Tomb Raiderek se lesznek rosszak.
-
evoken
csendes tag
Szerintem eddig korrekt volt a TGA, mivel nem tulajdonitok sok jelentőséget egy ilyennek, ide is, oda is osztottak dijakat. A Breath of the Wild nem tarolt ennyire anno. Most meg valahogy mindenki elöl, mindent odaadtak a C33nak. Szegény Silksong lehetett volna az indiek királya, ahogy kell, ehelyett elvitte a legjobb akcio/kalandot a Yotei elöl.
Ki érti ezt? -
Doratov
csendes tag
A tegnapi show összefoglalója

-
homerhamm
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Most eszembe jutott, hogy megnéznék egy Lara Croft felnőttfilmet.
Nyögések stb...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ez a régi Lara volt, csak szilikon nélkül. Neki ilyen egy casual monday.

-
- = Zk = -
félisten
új Control?!

szerk
TC-nél hiányoltam Laraának a "nyögését" "szenvedését", ahogy ide-oda csapódik ugrik stb... Casual Monday jött le az arcáról nekem -
Micsurin
nagyúr
Ha olvastad a redditet egy ideje láttad, hogy kb a community az E33-at kapta fel fegyverként az AAA iparral szemben. Borítékolható volt, korrekt és jó cím. A GoTY-ra is korrekt választás, de a kapott díjak mennyisége? Valóban egyetértek az utolsó mondatoddal.

Sokat ne várj a TGA-ról, évek óta zuhannak minőségben egyébként ha összehasonlítod a ceremóniákat illetve a kategória megjelöléseket.
-
evoken
csendes tag
Nem igazak és az indie jelző sem igaz. Sajnos egy felfujt lufi a C33, ami annyibol sajnálatos hogy egy korrekt Persona nyulás, jo saját adalékokkal. Aki először játszik ilyennel annak biztos hatalmas rácsodálkozás. De hogy egy kivételével minden jelölését elvigye, az netto felszopás.
-
CptAdamica
veterán
Úgy látom az E33 rommá nyerte magát, mondjuk nem játszottam vele, de teljesen megérdemelten tette. Nem gondoltam, hogy a BF6 megnyeri a legjobb hangdizájnt, de annak is örülök, megérdemelt az is.
Érdekesen néz ki a Forest 3, elég éles váltás a Sons of the Forest után...
Lesznek végre Tom Raider játékok is, nahát meg a fő fogás a Resident Evil!Úgy látom a Blizzard meg Blizzardoskodik az újabb 40 eurós kiegészítővel, pénz, péééénz, péééééénzecske!
-
negro
őstag
Biztos velem a baj de annak ellenere csak 40 vagyok es persze lehet kiegtem jatekok teren(vajon miert) de hogy ezekbol max a hitman tudna erdekelni bar valjuk en aki az elso resszel kezde meg ez sem mozgat meg bennem sokat hiszen semmi ujat nem mutat ez a sorozat sem eleg reg ota. Nincs is benne tobb. Persze a gepem mar nem is alkalmas ujabb cimekre de nincs olyan jatek mar jo par eve amiert azt mondanam uj gepet veszek. (na persze amugy sem vennek most, ram arak ugye pl.) Bele neztem itt az elozetesekbe de tenyleg ezekkel kik jatszanak? 10-16 evesek? Nem ertem. Megyek es 7vegen ujra viszem a Blood-ot (Fresh Supply)

-
gyimger
őstag
Falloutnak semmi híre, pedig a sorozat idejére utalgattak rá Toddék, hogy lesz valami. De biztos a sok 76-os lópáncélra gondoltak. Megtarthatják
-
tothmaxy182
őstag
Hol van a Half-life 3?
KÖVETELEM!!!
-
Fitzgerald
veterán
Divinity trailer nagyon brutális volt, kíváncsian várom hogyan ugorják meg a BG3-al felrakott lécet.
A Total War: 40k meg rohadt jól néz ki, még ha a settinget nem is igazán bírom, mert olyan mintha egy szorongásos tinédzser írta volna aki elolvasta a Dűnét. Ettől függetlenül a stratégia jól áll neki, szerintem ez is bomba lesz gameplay szempontjából.
-
LeventeV
őstag
Az fura, hogy se Sands of Time Remake se AC 4 Black Flag Resync trailer nem jött...
-
xandrush0831
senior tag
Mézes álmom volt egy HL3/Alyx2 bejelentés. Olyan kis naív vagyok.
-
wjbhbdux
veterán
úgy látom jól tettem, hogy átaludtam

Order of the Sinking Star bejelentésnek örülök, olyan rég óta készül. pc gamer interjúban azt írja akár 500 órát is el lehet fejvakarózni közben

ONTOS jó horror lehet, ki kellett várni pár Amnesia részt, mire újra sorra kerül a SOMA féle téma.
Control 2-t várom, de a Remedy TPS műfajon kívül eddig csak botladozott, remélem összeáll nekik.
Lara Croft nagyit meg hagyjuk.. de a gameplay talán elviszi, ez még úgyis több évre van.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Összességében jó volt a show,de az utolsó bejelentés több mint nevetséges. Kvázi egy Paladins visszatérés más néven, mint F2P shooter... Meg... 2027 januárjára várom szerverek bezárását legkésőbb.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Sajnos nem, de azért voltak érdekes címek.

Összegyűjtöttem az összes trailert egy csokorba, ha valamelyik már nem elérhető, vagy hiányzik jelezzétek és ha gépközelbe kerülök, javítom.
Thx.
-
TESCO-Zsömle
titán
Nem történt csoda...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Komplikato
üzenetére
A második rész Sons of the Forest néven jelent meg.
-
Komplikato
veterán
Arc Raiders érdemtelenül maradt ki a Sound Design díjból, de legalább a multiplayert vitte.
Ja, a Forest 3 érdekesnek tűnt, pedig az első része ilyen soha el nem készülő zavaros izé volt, a második részről meg nem is hallottam. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Komplikato
üzenetére
E33 mindent visz. Helyes. GOTY-t neki!
(Főleg ha igaz az hogy kevesebb mint 10 millióból készült) -
Komplikato
veterán
Ahogy várható volt ma kaszál az Expedicion 33, meglátjuk a végén is nyerő lesz e?
Azért az indi kategóriában vagy OST-ben is elég erős verseny volt, szóval megértem ha valaki nem elégedett ezen kategóriáknál a győztessel. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Komplikato
üzenetére
Várós...
Cserébe végigjátszom végre előző részt. -
Komplikato
veterán
Na, ez az új Control betegebb lesz, mint a fejlesztők előző játékai összesen.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nem egészen:
"Although Fate of the Old Republic is not a direct sequel or continuation, “it is being built by people who helped shape that legacy,” Reilly adds. “Throughout my two decades of working on Star Wars games, including Star Wars: The Old Republic, I have been fortunate to see firsthand just how much these stories mean to our fans. For us, this new project is about honoring that legacy by creating something in the same tradition of a deep, cinematic, choice-driven role-playing game. " -
Pragmata Switch 2-re is jön?? Az már igen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 1000 W HP DPS-800GB-A szerver tápegység
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
(KCD-vel ugyanez a gondom)
pedig egy valamilyen sleeping dogs 2 jöhetne már
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)