- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kompakt vízhűtés
Aktív témák
-
asadasad22
őstag
válasz
Armando_19 #1166 üzenetére
Az a baj, hogy most fektettem bele a gépembe egy keveset. Történt ugyanis, hogy a gép behalt->bevittem szervízbe->alaplap volt a hibás->vettem használtan egy Abit IC7-et 9k-ért->közben kiderült, hogy a noname 300-as tápom nem lesz hosszútávon jó, ezért vettem egy 350-es FSP-t. Kiderült, hogy az új alaplap nem szereti a ramjaimat és nem tudja őket dual channelbe futtatni->+10k és vettem akkor már 2x1GB Corsair ramot kitben. Ezenkívül még jött az is, hogy IC7-ben nincs hálózati vezérlő beépítve->gigabit ethernet kártya 3k-ért. Kb ennyi. Plusz a 7600GT-t még tavaly október fele vettem 40k-ért... Most végre megint egyben van a gép, működik minden, a RAM is egészen gyorsan megy kis időzítésekkel dual channelben, a proci elég minden játéknak még manapság. Egyik barátom meg jobb videókártyát akar, ezért az enyémet oda tudnám passzolni neki 30k-ért, így szinte ráfizetés nélkül meg tudnám venni a HD2600XT-t. Mit gondoltok, mit tegyek? Nem sok pénzem maradt egyéb nagyobb fejlesztésekre... Szvsz ez a gép egy eléggé csúcs kis prevgen gép ami még sok mai (értsd DDR2, PCI-E) gépet is lenyom, talán jobb lenne ezt már így meghagyni aztán majd évek múlva ha fullra elavult egy tök újat venni. Mit gondoltok, mit tegyek?
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Honda topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Motorola Razr 50 256GB 12 hónap garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest