- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Philips LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Olasza
aktív tag
Én látok különbséget, és ez sokat fog még változni, hisz ezek még csak az első próbálkozások.
Ha megnézitek a tesztekben a konfigot is, látjátok, hogy otthon szinte senki nem tud hasonló értékeket produkálni. Ezek arra jók, hogy a kártyák közti különbséget mutatják még, de nem így fog játszani senki. Akinek pedig van 100.000+ pénze procira, amit hajlandó a végsőkig tuningolni, az pedig úgysem ilyen kártyát vesz. -
Olasza
aktív tag
Az effektek szépsége DX9 és DX10 közötti különbségre vonatkozik. Az összes írásom azt akarja tükrözni, hogy én személy szerint már nem fektetek be DX9-es kártyába. Az 1950 egy szuper kártya, és a DX9-es játékoknál látványban és gyorsaságban verhetetlen, de DX10-ben sokat számít a támogatás, és ott a 2600 olyan látványokat tud produkálni, amit az 1950-es már nem. Ott lesz szebb a 2600-as, és itt van a különbség.
-
adalbert1
veterán
Akkor lehet, hogy az elkövetkezendő pár hónapban az ősök számára összeálló konfigba elég lesz a 2400 is... (mivel low budget konfig lesz, meg a fogyasztást is jó lenne alacsonyan tartani, de azért valami időtállóság is kellene neki). Már csak az érdekelne, hogy az a nyavalyás 64 bit mennyire veti vissza régi játékoknál ( mondjuk a 97-2004-05 közöttieknél)? Mert 2600-on biztos szépen elfutnának azok is szerintem.
-
Armando_19
őstag
HRP.

Ma hozzák a szállhítmányt,előbb beszéltem velük telefonon.40DB-t rendeltek XT-ből, eddig 6ot foglaltak le, az enyémmel együtt 7-et!
Mod: De az Expertbe ma jön MSI szállítmány, de ott csak ilyen passzív DDR3-as HD2600PRO lesz drágábban, mint amennyiért én az XT-t veszem!
[Szerkesztve] -
Telefunen
őstag
Egy szóval nem mondtam hogy ezek kielégítő eredmények, csupán a jövőre nézve (mivel a ''mában'' szvsz. az X1950PRO a középkategória királya, egyetlen hátránya hogy DX9, de mire a ''DX10 only'' gémek itt lesznek addigra kevés lesz ez is, az is) jobb választás mint a 8600.. (a máról pedig már kifejtettem a véleményem)
Yutani: osztom
[Szerkesztve] -
Zé_Mester
őstag
ezt én se értem hogy a középkategóriás karikat miért kell ilyen felbontáson tesztelni, ahelyett hogy egy sima, leendő felhasználók által is haszált 1280x1024-et tesztelnek.
aki 1600x1200-ba akar játszani fullon az úgyse ilyen kariba gondolkodik, ha meg igen akkor egészségére.
-
rocket
nagyúr
Aktív témák
- 27% - ZOTAC RTX 4080 SUPER AMP Extreme AIRO 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 580 8GB - MINDEN TARTOZÉKÁVAL.
- ASrock Radeon RX 5700 XT Challenger Pro 8G OC Garanciával!
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- ASUS GeForce RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 Videokártya (DUAL-RTX4060-O8G-V2)
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)