Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
varsam #70687 üzenetére
Szia!
Ha ismert az előélete, akkor jó lehet. Ha nem, és neked kell felújjítani, akkor bizony felülsz ama bizonyos rollerre, de keményen. Én már túlvagyok egy ótómata felújjításán, nem egy leányálom.
Nekem 400e Ft-ban állt meg egy kutyaközönséges 4 sebesség+lock up váltó felújjítása.
-
varsam
őstag
üdv,
találtam a kereskedésben (itt vettem a Passatom) egy csinos jószágot, ugyanolyan mint az enyém, csak ez Turbo, viszont automata.
Jók ezek a tiptronicok? Most így hirtelen megtetszett az autó, érezhető különbség lenne teljesítményben a turbo miatt, vagy az automata azért visszafogná kicsit? Milyen gyorsan reagálnak ezek és mennyire megbízhatóak? -
scope2007
addikt
hali!
tegnap értünk haza ausztriából
voltunk ezen a GTI treffenen.
worthenseeképek jöhetnek?
-
FET-MEN
veterán
Na megyek Sopronba, majd jelentem mit tudnak ezek a fosch TSI-k
-
freaghill
őstag
válasz
molnarpeter #70668 üzenetére
Köszi!
-
Kiskokó
veterán
válasz
tomcsi23 #70671 üzenetére
a 4. ajándék
hát ja amúgy sejtettem : hátha kell valakinek PH-s áron. nem tudom mennyit érhet, hirtelen olyan 8k/db -ra gondoltam.
Régebben nem is messziről jött egy srác 4db sima Sportmax-ért amin már nagyon kevés volt, defektet kapott ilyen voltneki és 1-ért megvette a 4-et 20-asé
Hozzáteszem BMW-s boyracer volt szóval tuti nem ment kárba a többi 3 se.
-
S.Y.S.
aktív tag
válasz
ßrainiac #70665 üzenetére
Min. 16" de ez a ritkább, sűrűbben szerelték 17-tel.
'Lebabáztam' az egész hátsó üléssort, nem a nyikorgás miatt
, kicsit fényesebb lett, de nem volt annyira viseltes, mint az elsők. Ha jó idő lesz hétvégén, lekenem az elsőket is, annál derül ki mit tud a babaolaj, ha nem válik be, be kell vállalni a drágábbik kenceficét. A kéder is szebb lett, nem olyan fakó és nem ragadós, mint a szilikontól.
tomcsi23 - melyiken?
-
Kiskokó
veterán
Érdekelhet itt valakit amúgy 3db Dunlop Sp Sportmax TT 97Y 245/40 R18 gumi, olyan 3-4 mm (én mégezen a nyáron használtam volna)
Minimálisa a széle le van kapva. -
Ace owner
addikt
Stance Spice különítmény is érkezik a Festre -
Bling95
őstag
Ezek az 1.9 meg 2.1 barok nem tul kevesek?
-
ßrainiac
addikt
G4 GTI tanksapka fedo ize alant:
-
Kiskokó
veterán
válasz
Nem3sys #70605 üzenetére
Értem.
Hát akkor egészségére.Tudod azért kereskedelemben mozgok.. és elég nehéz elhinni, hogy amiért elkérnek márkás cuucc mondjuk 19" ban 75-80 Ezer ft-ot / DB még a másikat meg jóval fél ár alatt adják annak a minősége is kb ott van.
De elhiszem amúgy, én inkább viszont veszek normálisat.
Ez már csak azért is érdekes téma, mert több nagy gyártó márkáit összehasonlítva vannak jobb és rosszabb gumik. Bármit is nézünk (hang, futásteljesítmény, fékút, úttartás, vízelvezetés bármi)
Ebből kiindulva nehéz elhinni hogy egy prémium és egy olcsó kínai (azaz a két véglet) majdnem ugyan olyan minőségű.De ez csak az én meglátásom.
Sajnos túl reális gondolkozású ember vagyok.
pedig ahogy ismerem a a haverjaid hírből akkor gondolom keni is a guminak! -
ßrainiac
addikt
-
-
Jaded
őstag
Srácok! Tegnap vezettem egy 2003-as Leont, 1.8T 180LE..mit ne mondjak..kell
-
FET-MEN
veterán
válasz
maggi1886076 #70632 üzenetére
hosszú távon semmi se tart. Csak 1x kiöli a retkes vírusokat már jó..
-
FET-MEN
veterán
válasz
maggi1886076 #70630 üzenetére
És mennyire használ?
-
FET-MEN
veterán
Ózonos takarítást csináltatott valaki? 2 héten belül 2x voltam beteg, 100%,hogy a klíma miatt.
-
zsolt1225
aktív tag
Ha valaki tud törött/bontódó bora 1.6 16v 105Le-t szóljon
-
freaghill
őstag
válasz
molnarpeter #70609 üzenetére
40,5 az már sok lenne, de ha azt mondod, hogy csak kicsivel romlott 24 centissel a vétel, akkor lehet olyat veszek.
-
borbas666
aktív tag
Hali. Használ valaki H4-es Osram Night breaker unlimited izzót? Tényleg sokkal jobb mint egy hagyományos Tungsram?
-
vendingo
veterán
Nagyon OFF:
Ha már francia lehet, legyen egy kis japán is.
Ismerősöm 2002-es Nissan almeraját megcsukták a jobb elején.
A biztosító kárszakértője 117 ezret állapított meg kárnak, amit baromira keveslek.
Képem nincs, de ezek sérültek: Index búra, lámpa búra, kerékív, löksi. Ezeket kilehet cserélni + fényezni ennyi pénzből? -
törölt tag
Hy...
Wv cros polokat nézegettem kint igaz 1.2benyásat de jó áron vannak szép szinekben.
Sajnos a használtautón nem is találtam csak dieselben.
Mibe kerülhetnek ilyenek 2006-2007-es kivitelek kevés km,sok extrával...ITTHON -
TaaT
nagyúr
válasz
molnarpeter #70609 üzenetére
Benne van az ASR.
Ez meg Funk
-
molnarpeter
nagyúr
G4 - ha van ESP az ótóban, az ASR is jelen lehet, vagy hogyan vannak?
freaghill: Mennyire rövidet keresel? Mi a gyári 40,5 centis helyére tettünk fel 24 centiset, kis mértékben romlott a vétel (ország széle).
-
ßrainiac
addikt
válasz
S.Y.S. #70599 üzenetére
Más: lekentem glicerinnel a kédergumikat, a hátsó üléssor felét meg babaolajjal, kíváncsi vagyok milyen lesz.
Errol meselj meg plz ;P
Nyekereg nekem is, gondolom, ezzel azt tervezed megszuntetni.
En offtopic autos forumban lattam, hogy a gumi mogott ajanljak bekenni / fujni, csak meg nem tudom mivel. Ugyanitt ezt dicserik meg nagyon
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AliExpress tapasztalatok
- Egér probléma
- Gyúrósok ide!
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest