Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mágus2
Közösségépítő
Műanyag az egész és jól tömítenek a gumi alkatrészek, nem szabad túlhúzni a csavarokat.
-
net84
őstag
válasz
Mágus2 #56593 üzenetére
Értem, köszi.
Akkor haladunk ezen a vonalon.
Ha először otthagyjuk a szervizben, akkor most lenne két új lambda szondánk, egy új hőmérő szenzorunk és még ki tudja mi. Eddig ezeket mondták a P0171 hibára, mert más még nem volt jelen.
Az új hibakódot elkezdjük követni
.
Van esetleg valami manual, hogy mi a helyes menete a szívósor le-fel szerelésének (csavar lazítási, húzási sorrend, stb.)? -
Mágus2
Közösségépítő
Köze lehet ahhoz, hogy nem indul, ha elkoszolódott a jeladó. Ez a jeladó egy elektromágnes, ami magához vonzza a fém reszeléket.
Ha lekötöd az akksit, utána első indítás előtt adj neki gyújtást. várj fél percet, vedd le a gyújtást és utána lehet ismét rákapcsolni a gyújtást és indítózni. Első alkalommal tanul a fojtószelep, elteszi a vezérlő a végállás értékeit. BCA-t néztem én is a manualban.
Előbb zárjuk ki ezt, utána lesz vezérlés ellenőrzés, gyári riasztó ellenőrzés és hasonlók.
A hibakód erre a jeladóra mutat.
-
net84
őstag
válasz
Mágus2 #56562 üzenetére
Köszönöm!
Már féltem, hogy valami nagyobb a bibi...olvastam elugrott vezérléstől minden szarságot.
Motorkód: BCA (lehet? csak emlékezetből van)
Ha levesszük a szívósort, akkor nem kell szoftveresen azt újra beállítani (egyik szervizben mondtak ilyet is)?
Ez a hibakód lehet független az eredeti (nem hajlandó elindulni) hibától? Vagy a sok visszapüfögés és fuldoklás okozta a koszolódás? Vagy köze lehet ahhoz, hogy nem indul? -
freaghill
őstag
Golfba milyen vízmelegítő mehet? Szeretném kímélni a motort illetve az akksit is.
-
freaghill
őstag
Meg is találtam a vr6-ot amit mondtam korábban, hogy vittek.
-
kk831228
addikt
(#56556) Mágus2 erre??
-
Kiskokó
veterán
Nem.
57mm csak 2008 (talán 07) Óta van azelőtt nagyobb 6* mmÉs ez tuti mert vagy másfél éve is vettem egy szett felnit gumival A5 ről... Elvittem ott helybe a Taylor Gumishoz pesten... na ott olyan észlények dolgoztak hogy azt mondták ez a felni nem eredeti mert tehermentesitő kellene rá mert ráesik az agyra... mondom az audi felni... ott van benne a gyári cikszám az audi jel meg a made in germany de nem az nem eredeti... mondom rakjatok rá tehermentesítőt... áá ilyen nekik nincs ez ritka méret... mérgembe visszavittem a felnit azt hazajöttem..
-
Kiskokó
veterán
Amúgy most gondolkozok, hogy nekem majd tehermentesítő is kell. Mert az én kerékagyméretem valami 65mm az új tipusú felniknek meg csak 56mm
Tudok venni ilyet vhol vay csak csináltatni ? Biztos van készen is nemhiszem hogy ritka méret lenne.
-
Piwi
veterán
lehet szerelni,tegnap nyertem a céges bulin egy Bosch Ixo akkus kézi csavarozógépet
-
válasz
!Overdose! #56565 üzenetére
Gyári VW volt...
Coyot: Hát na. A toldalék pin adta meg magát és egész Szegedében nem volt olyan senkinek. Marsoék szívtak vele.
-
-
Mágus2
Közösségépítő
A kérdezett kábel az olajgombára megy, amíg nem világít az olajnyomás, addig ne foglalkozz azzal a kábellal.
P0321 Ign./Distributor Eng.Speed Inp.Circ Range/Performance
16705 - a G28 motorfordulat jeladó vagy el van koszolódva, vagy érintkezési hibás a csatlakozója, vagy cserés.
Ki kell venni a jeladód, megpucolni tisztára, csatlakozót széthúzni, megmérni a jeladó ellenállását(730-1000Ohm között kell lennie) Ahhoz, hogy ehhez a jeladóhoz hozzáférj, elvileg le kell venni a szívósort a hengerfejről.
Milyen motor kód ez?
-
-
-
Coyot
őstag
Szerintetek lehet valahonnan szerezni ilyen felnit 1 darabra lenne szükség/vagy kettőre és akkor a pótkerekem is alu lesz nyárra. R16", 5x112, ET45 gyári VW felni 2005-től használták azt hiszem.
-
kk831228
addikt
Üdv!!
Egy havernak érdeklődnék passat b5 ,tdi motorkódot nem tudok.
Hidegen pöcc-röff, melegen nehezen indul problémával kapcsolatban??
Köszönöm!!
Üdv!!
-
-
-
-
Nagyon rád jár a rúd mostanság...
Adj már fel egy lottót hátha egyszer cseresznyéd lesz -
net84
őstag
válasz
Mágus2 #56528 üzenetére
Rendben, köszi!
Asszony is azzal kerget, hogy nézzük meg az új Torpedót, de nekem annyira nem bejövős. Van bent, ami tetszik, van ami nem - igaz ebből is van sport kivitel...de a Te szavaiddal élve: ha majd eljön az ideje, veszek bele egy másik motort
(#56525) MunezXBK - ez nagyon nem bírta...vagy ekkora szerencséd van vagy nagyon rossz hír/reklám a gyártónak
(#56524) narancsnn -
-
rob210
nagyúr
válasz
!Overdose! #56526 üzenetére
Nekem is GE120+-os van és 2 éve megy.
Az Osram rövidebb ideig bírja.
Minden fórumon ez a visszajelzés. -
MunezXBK
nagyúr
válasz
!Overdose! #56526 üzenetére
Nem tudom, hétfőn írok nekik. Tartalékban van 2db NB+, letesztelem, ha az is hamar kiég, megy a lecsóba az összes Osram.
Ja és nem simán kiégett, elpattant a szál.
-
MunezXBK
nagyúr
Eddig bírta a NBU.
Belövöm a fényszórót, következő felkapcsolásnál a balosnak harangoztak.
-
net84
őstag
Összefújta a szél a Torpedókat...
Mágus mester!
Golf hiba továbbra is (1,4 16V benzin - 2004). A korábbi P0171 hibakód nem jött vissza, de egyre nehezebb elindítani. Most a P0321 és P0118 hibakódot tárolta le (utóbbit lehet azért, mert a motor hőmérséklet szenzort lehúztuk?). A P0321 viszont teljesen új "hiba", mellé világít a műszerfalon az EPC visszajelző folyamatosan. Mit jelentenek ezek?Eddig tesztelve, ellenőrizve:
- motor hőmérsékletet jól érzékeli
- az első lambda szonda nélkül sem indul (a másodikat még nem sikerült tesztelni)
- levegős rész átnézve: hüppögött gázfröccsre, de az a saját hangja hidegen, nem jól rögzített fedélnél kicsit mellészív
- kábel, cső nincs megrágva, elszakadvaEgy kábel és annak borítása áll furcsán: ezmiez
bitpork - allroad hozott itthon
-
Jaded
őstag
válasz
bitpork #56514 üzenetére
Üdv itthon!
Csak neked, csak most
-
footy
addikt
válasz
MunezXBK #56500 üzenetére
Aham T10. Az egyiket bepróbálom, ha nem jön be akkor küldök egy privit.
(#56502) Mágus2
A tolatólámpába kerestem izzót/ledet. Azad valami pluszt, hogyha a helyzetjelzőnek nagyobb a fénye?(#56505) Balupapa
Mivel rendelés előtt nem néztem meg, hanem innen a fórumról tájékozódtam; így igen. -
-
Hazaértünk. 2x1881km plusz 20 napig napi 108 km és 2x hétvégén cca150. Egy xenon kontakt hiba és kb 3 dl motorolaj ment el.
-
freaghill
őstag
Kinek van nagy nagy kedvezménye Unixnál? Lehet be fogok rendelni 2 küszöböt, aztán ahol lehet spórolok.
-
kk831228
addikt
válasz
tomcsi23 #56501 üzenetére
Nekem se optimális teljesen ,csak azt tudom hogy a gyári is ugyan ilyen használat mellett ment 8-9 évet...
Amikor már tölteni kellett hiába töltöttem második indítást már nem bírta...
De attól az akkutól már nem is vártam hogy menjen többet.... Csak csöppet idegesít hogy ha 30-at kiadok egy akksiért azért ne 2 évet bírjon... Lehet a gagyi akku többet bírt volna jóval olcsóbban...
-
tomcsi23
veterán
válasz
kk831228 #56495 üzenetére
Sajnos gyakran előfordul, hogy a napi menetben nem tud rendesen feltöltődni, ill. ha maga a töltés sincs a helyzet magaslatán, akkor előfordulhat, hogy idő előtt tönkremegy. A gari idő lejárta után pedig minden nap ajándék, sajna. Az sem biztos, hogy egy másikkal nem így jártál volna. Itt 3 éve cseréltem, unibull ment bele. Még rendben van, bár akksi szempontból nem túl optimális a használat nálam.
Vicces: akkor ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Anime filmek és sorozatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. garancia
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest