Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bul07 #200622 üzenetére
Most azért nem arról van szó, hogy annyira fertelmesen működne, de ténylegesen látnia kell a fényforrást, hogy lekapcsoljon, tehát megelőzni nem tudom, hogy megtörténjen.
Mikor egy kanyarba bevilágít a szembejövő azt még nem észleli mint szembejövő, vagy ha nagyon tré/rosszul beállított lámpája van aminek gyengébb a fénye, akkor gondolkodik egy picit.
Az érzékenységén lehetne kicsit javítani/növelni, ennyi.Egyébként hallottam olyat, hogy berakják a B8 kameráját a B7-be ami sokkal jobb valamiben, nem tudom már miben, mert nem tudom melyik kamerára hallottam ezt, meg azt sem hogy hány van, mert van ugye az emblémában egy, meg a tükörnél is, nem tudom melyik funkcióért melyik felel (sávtartó, távolságtartó, automata fényszóró, automata ablaktörlő, automata beparkolás, táblafelismerő, stb)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- 102 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest