Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Milyen házat vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEIL
addikt
-
-
GEIL
addikt
-
Milán13
tag
Sziasztok!
PS5-n 03-27-ig 11k HUF az MK1+Khaos Reign.
H az MK9-XL tetszett, de a 11 kevésbé, akkor érdemes lehet beszzerezzni a legújabbat?
Köszi előre is!
Üdv,. Milán -
tl-x
addikt
És egy Johnny Cage!
-
GEIL
addikt
Azért lassan már várnék egy kósza infót vagy pár sejtető sort vagy kis célozgató bejegyzést egy esetleges "új MK2"-ről....
-
tl-x
addikt
válasz
kill_switch
üzenetére
Tudom csak nyomokban esetleg, ez se az az MK1 amit 4 floppy-n vittem haza a 486-os PC-be
-
tl-x
addikt
T1000-es után nem lesz semmi új tartalom? Jön majd az MK 2?
-
tl-x
addikt
"A 2023 szeptemberében megjelent ' Mortal Kombat 1' már több mint 5 millió példányban kelt el. Ez növekedés a 2024 augusztusában jelentett 4 millió darabhoz képest. Ed Boon, a sorozat társalkotója és a játék rendezője a Twitteren osztotta meg ezt a mérföldkövet"
Akkor csak veszik az emberek.
Ebből én voltam 4x
(PS5, Switch->eladtam, Deck, újra Switch digitálisan) -
tl-x
addikt
Switchen megint van valami hiba, Conan csak megvásárolható. Nem jelent meg ingyen a csomagban.
-
-
GEIL
addikt
finoman mondom: Egy nagy fostömlő az összes ilyen kiegészitő karakter.....a hátamon áll a szőr a John Cena, Omni man meg Homelander meg mittudoménmi olvasására......ezek injusctice-be való karakterek esetleg.....de Mortal Kombatbe nem....már az XL esetén is húztam a számat a mozifilmes "hősöktől"....gyilkosok, vérengzők...stb, de nem MK világba valók.....
-
tl-x
addikt
Conan már elérhető?
-
tl-x
addikt
-
gabor7th
addikt
Lesz-e Season 9? Lesz-e még invázió?
-
tl-x
addikt
Láttam egy videóban classic Cyrax és Sector skineket. Ezeket hol lehet megszerezni?
-
tl-x
addikt
válasz
kisbaniiiiii
üzenetére
Igen ezt én se csípem bennük. PS5-re és Switchre rendeltem elő. De a Switch verzió annyira felbosszantott, hogy eladtam a játékot és vettem egy SteamDeck-et és arra megvettem az MK-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Elden Ring
- PlayStation 5
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bittorrent topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i7-10610U, 8GB DDR4) Akció!
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest