Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEIL
addikt
-
-
GEIL
addikt
-
Milán13
tag
Sziasztok!
PS5-n 03-27-ig 11k HUF az MK1+Khaos Reign.
H az MK9-XL tetszett, de a 11 kevésbé, akkor érdemes lehet beszzerezzni a legújabbat?
Köszi előre is!
Üdv,. Milán -
tl-x
addikt
És egy Johnny Cage!
-
GEIL
addikt
Azért lassan már várnék egy kósza infót vagy pár sejtető sort vagy kis célozgató bejegyzést egy esetleges "új MK2"-ről....
-
tl-x
addikt
válasz
kill_switch
üzenetére
Tudom csak nyomokban esetleg, ez se az az MK1 amit 4 floppy-n vittem haza a 486-os PC-be
-
tl-x
addikt
T1000-es után nem lesz semmi új tartalom? Jön majd az MK 2?
-
tl-x
addikt
"A 2023 szeptemberében megjelent ' Mortal Kombat 1' már több mint 5 millió példányban kelt el. Ez növekedés a 2024 augusztusában jelentett 4 millió darabhoz képest. Ed Boon, a sorozat társalkotója és a játék rendezője a Twitteren osztotta meg ezt a mérföldkövet"
Akkor csak veszik az emberek.
Ebből én voltam 4x
(PS5, Switch->eladtam, Deck, újra Switch digitálisan) -
tl-x
addikt
Switchen megint van valami hiba, Conan csak megvásárolható. Nem jelent meg ingyen a csomagban.
-
-
GEIL
addikt
finoman mondom: Egy nagy fostömlő az összes ilyen kiegészitő karakter.....a hátamon áll a szőr a John Cena, Omni man meg Homelander meg mittudoménmi olvasására......ezek injusctice-be való karakterek esetleg.....de Mortal Kombatbe nem....már az XL esetén is húztam a számat a mozifilmes "hősöktől"....gyilkosok, vérengzők...stb, de nem MK világba valók.....
-
tl-x
addikt
Conan már elérhető?
-
tl-x
addikt
-
gabor7th
addikt
Lesz-e Season 9? Lesz-e még invázió?
-
tl-x
addikt
Láttam egy videóban classic Cyrax és Sector skineket. Ezeket hol lehet megszerezni?
-
tl-x
addikt
válasz
kisbaniiiiii
üzenetére
Igen ezt én se csípem bennük. PS5-re és Switchre rendeltem elő. De a Switch verzió annyira felbosszantott, hogy eladtam a játékot és vettem egy SteamDeck-et és arra megvettem az MK-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest