- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- ZIDOO médialejátszók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngaba
aktív tag
válasz
yodamester10 #192201 üzenetére
Tudom, hogy van, azért kérdeztem, nem ez a banális probléma van-e (a xenont is azért emlegettem, mert annak elvileg külön biztosíték van). És kiderült, hogy de, pedig az előző kérdés előtt már egyszer átnéztem a táblákat, csak ilyen ügyes voltam. (És az igazat megvallva, a könyve alapján azt hittem, hogy az egyoldali lámpák vannak egy biztosítékon: nincs tapasztalatom benne, eddig egyszer sem kellett cserélni.)
Na mindegy, ma vettem feleslegesen két tartalék index-izzót, beejtettem a kivett biztosítékot a motortérbe, és ha már a biztosítéktáblát nézegettem, megállapítottam, hogy a taxiórához tartozó biztosítékok benne vannak (ami gondolom opcionális)... Szóval szuper napom volt, és nem a legjobb formám.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch 2
- Motoros topic
- Trollok komolyan
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged