Hirdetés
- BIOS frissítés
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tresh
veterán
válasz
molnarpeter #102915 üzenetére
Nem olyan vészes az én városban szerettem nagyon.Egy vw caddy-vel küldtem sokáig 1.9 sdi 5 literrel eljártam vele 385ezrenél halt meg benne a km-óra utána már csak menetlevélbe írtam hol tartok vele 495ezerrel adtuk el de azóta is bánom hogy eladtuk
Legjobb autó volt a cégnél pedig kapta rendesen az ívet. 90/110-el sincs sok baj csak tényleg foglalkozni kell minddel mert már abba a korban vannak. Enyémre is költök mindig egy kicsit és mindig jön a gondolat hogy cserélni kéne de aztán győz az ésszerűség hogy nem akarok úgy járni int a caddy-vel hogy utána visszasírom
Új hozzászólás Aktív témák
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest