- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Home server / házi szerver építése
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Asztrofotózás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atus2020
újonc
Gratulálok! Szép munka!
-
Respect!
A RAM foglalatokban ha az érintkező vége hiányzik, az nem szokott gáz lenni, viszont ha magát a foglalatot sikerül megnyomorgatni (mint ami nekem volt 5ALI61-em pl.) akkor hajlamosabb nem érintkezni soha többet (esetleg ki is szakad valamelyik forrasztás)
-
Mielőtt bárki félreértené (tudom hogy te csak poénból írtad, reflektálva az irományban említett szakszervizre), csak hobbiból javítom amit épp sikerül, csak magamnak, nem vagyok szerviz, nem vállalok másnak ilyet, részben mert ritkán jut erre időm, részben mert nem az anyagi haszonszerzés a cél. Ha meg hobbiból másnak is bevállalnék ilyet, akkor az már nem lenne hobbi ha folyamatosan csak küzdenem kellene az idővel meg a felgyűlt kérésekkel.
-
-
partizanka
kezdő
Maximális respekt gban forumtársunknak! Nekem is ez a szenvedélyem csak szeretett adóhatóságunknak ez nem tetszett
-
VXpro lapnál frissítettem az infót, hogy mi alapján találtam megfelelő BIOSt, és fotót a méltán híres, jónevű gyártó rászitázott nevéről is
-
A G2 nálam ma is megvan. Leteszteltem vele egy csomó S7/SS7 procit. A 400/1.6V @617MHz király :
-
negro
őstag
Nekem egy Epox MVP3G2 volt talan, ami zold volt. AMD K6-2 vel hasznaltam. Elotte P 166MMX de megnem mondom milyen lapon. Az epox volt az elso lap amit megjegyeztem kinezetre is. Nagyon jo kis setup volt. K6-2 350 (400Mhz-en) Mellette egy Voodoo2 12Mb. A 3Dnow-t tamogato jatekok nagyon jol mentek. Majd kesobb Matrox G400 benne.
Ja a RAM foglalatok azert lehettek viseltesek mert rendszeres volt, hogy akar kolcsonyben kapott az ember ha esetleg lan party-ra kerult sor vagy szomszeddal 1v1. Ment a cserelgetes. Illetve akkoriban elo-elo fodultak ido utan hibas ram-ok. Nekem is ment tonkre 2x is ebben a korszakban. A user ilyenkor meg cserelgeti, ki-be teszi hatha jo lesz... Egy szo mint szaz regen a honunk alatt vittuk a gepet vagy a vinyot a zsebben, elmondani nem tudom hagyszor vettem ki a hdd-et is pl. (meg az ujra irhato cd korszak elott jarunk) Volt is olyan eset, hogy gorbult a tu. Ebben a korszakban, plane sokaknal meg internet sem volt, jobban voltak "hasznalva" a gepek.
-
nyunyu
félisten
Ezek a hasmenésszínű alaplapok mikor mentek ki a divatból? 20 éve?
Arra emlékszem, hogy az Asus P2B, P3B-F, TUSL2-C.. A8N-E lapjaim mind ilyenek voltak, de azok P2-től Socket 939-es Amd érát ölelték át.
-
-
Grat ! Türelmes szakszervíz vagy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Netfone
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Építő/felújító topik
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest