Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Computex 2026: nehéz volt visszahozni a Ryzen 7 5800X3D-t
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Senki sem beszél róla, de újra elérhető két 30-as sorozatú GeForce
-
120886 - 120801
120886 - 120801 120800 - 120701 120700 - 120601 120600 - 120501 120500 - 120401 120400 - 120301 120300 - 120201 120200 - 120101 120100 - 120001 120000 - 119901 119900 - 119801 119800 - 119701 119700 - 119601 119600 - 119501 119500 - 119401 119400 - 119301 119300 - 119201 119200 - 119101 119100 - 119001 119000 - 118901 118900 - 118801 118800 - 118701 118700 - 118601 118600 - 118501 118500 - 118401 118400 - 118301 118300 - 118201 118200 - 118101 118100 - 118001 118000 - 116001 116000 - 114001 114000 - 112001 112000 - 110001 110000 - 108001 108000 - 106001 106000 - 104001 104000 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
-
VTom
veterán
-
cyberkind
félisten
A multkor engem meglincseltek ezert egy az egyik nem offos NV topikba, belett bizonyitva, hogy regi csatlakozobol is megolvadt legalabb ketto 16 ev alatt, ugyhogy felejtsem el de gyorsan az otletet

Ez a mostani 16 pines cucc marhajo amugy...papiron, a 300Wattonkent kellene belole 1 csatlakozo, dehat nah, ekkorat almodni ugye.
Mondanam, hogy bezzeg a 3090Ti nem olvadt, de ott meg volt extra 3$ a PCB-re, es volt terheles monitorozas ha jol remlik.Egyébként mi volt az indok amikor dobták ezeket a 8 pines csatikat? Nem volna itt gond, ha nem überszar minőségű lenne kb az összes ilyen kábel, tiszta molex feeling a 90-es évekből, csak azok a hardverek elbírták azt a szenvedést...
-
-=RelakS=-
veterán
Ezt mondjuk Der8auer is megmondta, hogy ócska

Szerintem jobban járt volna mindenki, ha nem ilyen tüskéken keresztül akarnak 50 ampert átvinni, hanem ha már az FE kártyákban úgyis fémlemezek viszik tovább a delejt, lehetett volna a kártyaoldali csatlakozóban csak két fémlemez, akár olyan hosszan, mint ez a csodálatos csatlakozó. Erre a fémlemezre kellett volna jó pár lábbal rácsatlakozni az ellenoldali dugónak, és nincs olyan gond, hogy az egyik lábon 5 amper kolbászol, a másik meg 11 ampertől olvad.
Legalábbis hasonlót használnak szerverekben is, igaz ott PCB-re csatlakozik a menet közben cserélhető tápegység, és gondolom nem piszlicsáré áramok szaladgálnak ott sem. -
Devid_81
félisten
A multkor engem meglincseltek ezert egy az egyik nem offos NV topikba, belett bizonyitva, hogy regi csatlakozobol is megolvadt legalabb ketto 16 ev alatt, ugyhogy felejtsem el de gyorsan az otletet

Ez a mostani 16 pines cucc marhajo amugy...papiron, a 300Wattonkent kellene belole 1 csatlakozo, dehat nah, ekkorat almodni ugye.
Mondanam, hogy bezzeg a 3090Ti nem olvadt, de ott meg volt extra 3$ a PCB-re, es volt terheles monitorozas ha jol remlik. -
RazoR
veterán
-
Raymond
titán
-
FLATRONW
őstag
-
Devid_81
félisten
Erre nehez mint mondani azonkivul, hogy egy raklap sz@r , de azert koszonjuk AMD, jo probalkozas volt
-
VTom
veterán
Ha van három és fél órátok:
COLLAPSE of Personal Computing | Investigation Into the Destruction of Ownership [Gamers Nexus]
TL, DW?
-
Devid_81
félisten
-
PitLee
őstag
LX 7G100
纯国产砺算LX 7G100/4060/6600XT/B580十九款游戏帧数对比
https://youtu.be/tU6UhBYNcu8 -
Devid_81
félisten
Asszàk+ az egeszet.
Majd Edge Computingbol lesz hyper-master advanced AI&AGI superpower megaturbo computing ahol az uj termekbemutaton mar maga az AI fogja kivenni Jensent a sutobol.
-
Raymond
titán
RIP Geforce...
Az uj NV penzugyi jelentesben mar nincs Geforce vagy Gaming szekcio, minden (GF, konzolok stb.) az Edge Computing ala tartozik.
-
PitLee
őstag
Valaki nagyon keni a kopátert
-
cyberkind
félisten
-
Devid_81
félisten
Nemtooom, ettol olcsobban van PS5 controller ami (szamomra legalabbis) jobbnak tunik...aztan a fene sem tudja

-
Raymond
titán
Valve a $99-es Steam Controller-hez:
"Steam Controller ran out faster than we anticipated, and we hate that not everyone who wanted one was able to get it. We're working on getting more in stock and will have an update on expected timeline soon."
Hmmm, mi tortenhetett?

-
VTom
veterán
Az Arctic ventik ár/érték arányban nagyon jók, de amúgy semmi extra, sőt elég sok a "selejt" ami búg. Nekem is van pár búgós a radikon de még nem jutottam el odáig, hogy megkeressem és cseréljem őket, pedig van tartalékban.
Ha AIO akkor viszont az LFIII-nál jelenleg szerintem nincs jobb.Igy van, és a Freezer radija 38mm vastag, ellenben a többi gyártó 25mm-es radijaival.
-
PitLee
őstag
Szerencsére a hangra nem vagyok kényes, így a házban 5 db P12 PWM PST CO csörömpöl
+ még a tápban is van egy normál meg anno a vidikártyára is került két kisebb, de a vidikártya nemrég cserélve volt. -
RazoR
veterán
Az Arctic ventik ár/érték arányban nagyon jók, de amúgy semmi extra, sőt elég sok a "selejt" ami búg. Nekem is van pár búgós a radikon de még nem jutottam el odáig, hogy megkeressem és cseréljem őket, pedig van tartalékban.
Ha AIO akkor viszont az LFIII-nál jelenleg szerintem nincs jobb. -
Devid_81
félisten
En is Noctuas vagyok, de attol a barna cucctol a hajam is hullik amikor meglatom
Ha tehetem szurket vagy feketet veszek, viszont nincs akkora valasztek es neha nalam is beesik egy kaki szinu
-
cyberkind
félisten
-
Devid_81
félisten
-
cyberkind
félisten
-
VTom
veterán
A Lian Li-k is nagyon jók, csak fapados vntivel szokták szerelni, hogy megvehesd a méregdrága ventijüket külön.
-
cyberkind
félisten
Dilemma van, ez a baj most.
A gyárit mindenképpen levenném, mert az valami olcsó szar, és betolnám az új Lian Li-t, de mivel nem tudom mi legyen, így még nem kezdtem neki a bontásnak. (a Lian Li itt van nálam, meg egy Corsair is
) -
VTom
veterán
Van most nálam pár AIO, de továbbra se vagyok annyira bizakodó ezekkel a cuccokkal kapcsolatban, mert egy Noctua-ban nincs víz, ha elromlik a venti akkor is megy tovább minden, mint egy nagy passzív radiátor, plusz, nem tudom, hogy mennyire kell utánatölteni néha napján ezeket. Összességében, nem nagyon tetszik az AIO ezek miatt, az egyetlen pozitívuma az, hogy nem húzza a lapot semmi, de ennyi.
Nem meguntam, kellett a több kakaó, amit csak így kaphattam meg.
Ezek zárt rendszerek, nem tudod utántölteni.
A freezerrel 6 év garival nem tudsz mellélőni. Elröppent pár év, mióta ezek megjelentek, már abszolút megbízhatóak.
Én biztos, hogy nem teszek többet fél kilós téglákat a procira
-
cyberkind
félisten
Van most nálam pár AIO, de továbbra se vagyok annyira bizakodó ezekkel a cuccokkal kapcsolatban, mert egy Noctua-ban nincs víz, ha elromlik a venti akkor is megy tovább minden, mint egy nagy passzív radiátor, plusz, nem tudom, hogy mennyire kell utánatölteni néha napján ezeket. Összességében, nem nagyon tetszik az AIO ezek miatt, az egyetlen pozitívuma az, hogy nem húzza a lapot semmi, de ennyi.
Nem meguntam, kellett a több kakaó, amit csak így kaphattam meg.
-
Devid_81
félisten
En AIO-ra voksolok.
Artic Freezer III 280-360-420 Pro...barmi ami befer.
6 ev gari, olcso, jo es a gyari ventik is tokeletesek ahogy vannak.
Nemtan meguntad a pizzasutot, ize a lapost?
-
cyberkind
félisten
Másik kérdés, brutál nagy és nehéz, de megbízható és jó teljesítményű air cooler, vagy a jó kis AIO a cpu-ra, ami biztosan kevesebbet fog futni, mint a másik, de cserébe nem húzza a lapot. Ki és melyiket?
-
Raymond
titán
Ha nem tudnám, hogy le lehet tölteni a videó thumbnaileket, akkor én [Window][Shift][S] kombót nyomnék, és úgy jelölném ki, de akkor ugye célozgatni kell, hogy mit vágj ki.
Este talán emlékezni fogok, hogy kipróbáljam, melós gépen csak chrome van
Az FF egyik leghasznosabb funkcioja nekem, mert nem kell celozgatni.
-
-=RelakS=-
veterán
Ha nem tudnám, hogy le lehet tölteni a videó thumbnaileket, akkor én [Window][Shift][S] kombót nyomnék, és úgy jelölném ki, de akkor ugye célozgatni kell, hogy mit vágj ki.
Este talán emlékezni fogok, hogy kipróbáljam, melós gépen csak chrome van
-
Raymond
titán
Teljes méretben:
Ha máskor is kellene youtube videó thumbnail-t letölteni, akkor itt van ez az oldal

Nem kell tulkombinalni, FF-ban jobb gomb - > Take screenshot ami kijeloli az element-eket, beleertve csak a kepet is es copy&paste a hozzaszolasba.
-
Devid_81
félisten
-
-=RelakS=-
veterán
-
Raymond
titán
-
PitLee
őstag
A többiek megmondják a tutit, én csak nemrég keveredtem a szédületes fps-ek közelébe, a monitor nálam 2k (60,120)144Hz ezt az Ai-val közösen belőttük 120Hz-re a kártyát meg fixáltuk 116-ra, így mindig aktív a FreeSynk.
Elvileg így elkerülhető, hogy ki-be kapcsoljon a FreeSynk ha pl.: 120 fölé menne, majd x idővel meg beesne az alá. -
cyberkind
félisten
Ha nem izgat a 60fps fölötti játék, de van G-Sync, mennyire ajánlott lockolni az fps-t? 240Hz-et tud a monitor 4K-ban, amit el is tudok érni, de nem látom értelmét semmilyen szinten.
-
VTom
veterán
-
Devid_81
félisten
Martial artist and actor Chuck Norris dies aged 86
Pedig azt hallottam maga a kaszas halt meg amikor 1x ment Chuck Norrisert, nesze neked.
R.I.P. -
proci985
MODERÁTOR
Töki videókártyákat lopott, a szajré értéke úgy 14ezer dollár.
Mindezt 3, azaz három darab videókártyával hozta össze.az lehet, három 5090 matrix?
egyébként workstation kártyák közül lenne, amiből elég lenne nem egész másfél is
-
-=RelakS=-
veterán
Töki videókártyákat lopott, a szajré értéke úgy 14ezer dollár.
Mindezt 3, azaz három darab videókártyával hozta össze. -
cyberkind
félisten
A Dzseffri bá' levelek után, nincs itt semmin se meglepődni való, ez a cél. Ha nem láttad volna azt a filmet, hogy Idiocracy (Hülyék paradicsoma), akkor javaslom, hogy nézd meg, majd gondolkozz, és nézz körbe, hogy már most mi megy, és a Dzseffri levelek másik részét, ami valszeg az izgibb, szaftosabb, megbotránkoztató nem is láttuk.

-
Devid_81
félisten
Mas nem is kell nekunk csak a fosh Éjàly
Imadom amikor a krumplisuto is probal helyettem penzugyi problemakban donteni, vagy amikor az autod letilt es leall a csa'ba mert Zinternet nelkul nem eri el a szervert, hogy jot beszelgessenek egymassal mikozben Te autoznal.
-
cyberkind
félisten
-
Devid_81
félisten
Microsoft gaming chief Phil Spencer steps down after 38 years with company
Microsoft CoreAI exec Asha Sharma will take over in surprise executive shake-up.
Sharma, who joined Microsoft just two years ago after stints at Meta and Instacart, promised in an introductory message to preside over “the return of Xbox,” and a “recommit[ment] to our core fans and players.” That commitment would “start with console which has shaped who we are,” but expand “across PC, mobile, and cloud,” Sharma wrote.
Mar latom hogy jon a havi 50EUR-os Gamepass Premium es a 40EUR-is Gamepass Standard ahol csak streaming lesz es max 1080p-ben jatszhatsz heti 5 orat vagy valami hasonlo
Valoszinuleg amennyire csak lehet annyira elfogja b@cni a helyzetet a leanyzo.
-
Raymond
titán
Microsoft gaming chief Phil Spencer steps down after 38 years with company
Microsoft CoreAI exec Asha Sharma will take over in surprise executive shake-up.
Sharma, who joined Microsoft just two years ago after stints at Meta and Instacart, promised in an introductory message to preside over “the return of Xbox,” and a “recommit[ment] to our core fans and players.” That commitment would “start with console which has shaped who we are,” but expand “across PC, mobile, and cloud,” Sharma wrote.
Mar latom hogy jon a havi 50EUR-os Gamepass Premium es a 40EUR-is Gamepass Standard ahol csak streaming lesz es max 1080p-ben jatszhatsz heti 5 orat vagy valami hasonlo
-
Devid_81
félisten
-
PitLee
őstag
PlayStation handheld reportedly with 24GB memory, PS6 console with 30GB
Mondjuk azt nem tudom ilyen ram/vram arak mellett ez hogy, fog anyagilag kinezni, de az biztos, hogy ha ez valos akkor Nvidia/AMD a 8GB- os vackait elashatja a kertben maganak

Most van pénz lóvéra.
"Sony TV: Ennyi, vége.
A Sony abbahagyja a tévé gyártást.
A TCL átveszi a Sony tv üzletágát.
Gyász."
https://youtu.be/06KaknAuBnw -
Devid_81
félisten
PlayStation handheld reportedly with 24GB memory, PS6 console with 30GB
Mondjuk azt nem tudom ilyen ram/vram arak mellett ez hogy, fog anyagilag kinezni, de az biztos, hogy ha ez valos akkor Nvidia/AMD a 8GB- os vackait elashatja a kertben maganak

-
VTom
veterán
Nem az AI fog eltunni hanem az fog osszedolni ami per pillanat ott folyik. Az OpenAi lesz az elso ami megy a levesbe, marmint valoszinuleg valaki megveszi az egeszet ahogy van a bedoles uatn (MS?). Az osszes valuation es tervek a semmin alapulnak. Az egesz azon all hogy van par tiz milliard amit ossze-vissza adogatnak egymas kozott papiron es konyvelgetik el tobbszor ugyanazt a penzt. Ez mara annyira tartthatatlan hogy meg a takaritonok is errol beszlenek mar az US mindket partjan. Az 100 milliard NV to OAi eleve vissza lett tancolva mar a heten, de a problema inkabb ott van hogy az Oracle aki elmeletileg epiti az adatkozpontokat az nem igazan epiti mert nincs penz. Vagyis az aki epitene neki nem epiti mert nincs penz. Es nem is igazan lesz mert mar nincs honnan, esetleg a Softbank idiota vezetoje talan beletolna valamit de azoknak meg nincs annyi amennyi kene, az arabok pedig azert nem teljesen hulyek igy ok is viszakoznak. Az NV-nek az az Amazon-nak van penze, de azert azok se dobalozhatnak par tiz millairdal mert eleve problemas es azon kivul pedig "bad optics" ha mar tenyleg csak az NV tolja bele az egeszbe a penzt. Az utobbi even amikor tenyleg ment a gype egy vaganyi adatkozpont lett bejelentve, abbol 20+ mar eleve ell lett kaszalva, amit el is kezdtek epiteni az pedig otode/negyede a tervezett kapacitasnak. Arrol nem is beszelve hogy aram sincs etetni ezeket.
Szoval az egesz ugy ahogy van nem fog egy ev mulva igy kinezni. Az OpenAI eleve nagy valtozasok ele nez, azert kivancsi vagyok meg az oszi vagy ev vegi IPO-ig mit probalnak ugykodni mert mar eleg soka vergodes toluk most is. Nem csoda mert ugyan a ChatGPT mint markanev meg mindig ott van, de gyakorlatilag penzt nem keresnek vele rendese. A konzumert piacot ellopja toluk Google, a fejlesztok az Anthropic-hoz tartoznak mar es ami van hasznalva is ceges kornyezetben ChatGPT az szinte mind vagy eleve MS (direkt vagy Github) Copilot-on keresztul vagy mas corporate subscription ahol ok csak a toredeket kapjak annak amit az MS beszed ezert licenszdijban.
Lehetne meg errol sokaig irkodni, de a lenyeg hogy mar most (es meg csak februar van) tele minden mellpuffogtatassal mert mar nehez kimagyarazni a dolgokat. Ha pedig senki nem ad semmire penzt akkor vegleg kakukk. Perszehogy mindenki probal menteni amit lehet, de az egesz badabol az OpenAi az aki alatt legjobban rezeg a lec.
Félreértettelek akkor, mert én is ezekre gondoltam mikor azt írtam, hogy a piac rendezni fogja ezeket a dolgokat.
Igen, az OpenAI lesz szerintem is az első, akik eltűnnek. Az új atomerőművek meg amik megjelennek
-
Raymond
titán
Az "AI kártyavár" nem fog összedőlni, ennek a fejlődését nem lehet - és nem is kell - megállítani.
Biztosan lesznek cégek, akik kihullanak, de a piacnak van igénye az AI-ra, és rendezni is fogja ezeket a viszonyokat. Akkor talán leáll ez az ész nélküli sszerverfarm építés is, talán normalizálódnak az árak is, és az emberek megtanulnak együtt élni ezekkel a megoldásokkal.Arra nagyon nagy az esély jelenleg, hogy nekem is a mostani legyen a legtovább megtartott kártyám mind közül. Illetve már most is az, mert lassan 3 éve megvan
És valahol ez is lenne a normális szerintem. Az emberek is kevésbé szívják a fogukat, ha tudják, hogy az arany áron vett videokártyájuk nem csak 2 évet él majd, hanem 4-5-6-ot is simán.Cyberkind: pontosan, és valahol ez lesz a jövő, hogy együtt fejlesztik a játékokat és a GPU drivereket, software-eket. Pár éve a ray tracing letérdeltetett minden GPU-t, erre megjelentek a felskálázásos módszerek, ami rengeteget spórolt az erőforrásokon. Aztán az idő múlásával az nvidia és az AMD is ebbe az irányba kezdte fejleszteni a videokáryták hardware-eit is, de még a konzolokat is (PS5 Pro). Már nagyon nem csak a raszterképességeken múlik a teljesítmény, hanem kell mellé ML és hardware-es RT támogatás is És ki tudja mit hoz még a jövő.
Nem az AI fog eltunni hanem az fog osszedolni ami per pillanat ott folyik. Az OpenAi lesz az elso ami megy a levesbe, marmint valoszinuleg valaki megveszi az egeszet ahogy van a bedoles uatn (MS?). Az osszes valuation es tervek a semmin alapulnak. Az egesz azon all hogy van par tiz milliard amit ossze-vissza adogatnak egymas kozott papiron es konyvelgetik el tobbszor ugyanazt a penzt. Ez mara annyira tartthatatlan hogy meg a takaritonok is errol beszlenek mar az US mindket partjan. Az 100 milliard NV to OAi eleve vissza lett tancolva mar a heten, de a problema inkabb ott van hogy az Oracle aki elmeletileg epiti az adatkozpontokat az nem igazan epiti mert nincs penz. Vagyis az aki epitene neki nem epiti mert nincs penz. Es nem is igazan lesz mert mar nincs honnan, esetleg a Softbank idiota vezetoje talan beletolna valamit de azoknak meg nincs annyi amennyi kene, az arabok pedig azert nem teljesen hulyek igy ok is viszakoznak. Az NV-nek az az Amazon-nak van penze, de azert azok se dobalozhatnak par tiz millairdal mert eleve problemas es azon kivul pedig "bad optics" ha mar tenyleg csak az NV tolja bele az egeszbe a penzt. Az utobbi even amikor tenyleg ment a gype egy vaganyi adatkozpont lett bejelentve, abbol 20+ mar eleve ell lett kaszalva, amit el is kezdtek epiteni az pedig otode/negyede a tervezett kapacitasnak. Arrol nem is beszelve hogy aram sincs etetni ezeket.
Szoval az egesz ugy ahogy van nem fog egy ev mulva igy kinezni. Az OpenAI eleve nagy valtozasok ele nez, azert kivancsi vagyok meg az oszi vagy ev vegi IPO-ig mit probalnak ugykodni mert mar eleg soka vergodes toluk most is. Nem csoda mert ugyan a ChatGPT mint markanev meg mindig ott van, de gyakorlatilag penzt nem keresnek vele rendese. A konzumert piacot ellopja toluk Google, a fejlesztok az Anthropic-hoz tartoznak mar es ami van hasznalva is ceges kornyezetben ChatGPT az szinte mind vagy eleve MS (direkt vagy Github) Copilot-on keresztul vagy mas corporate subscription ahol ok csak a toredeket kapjak annak amit az MS beszed ezert licenszdijban.
Lehetne meg errol sokaig irkodni, de a lenyeg hogy mar most (es meg csak februar van) tele minden mellpuffogtatassal mert mar nehez kimagyarazni a dolgokat. Ha pedig senki nem ad semmire penzt akkor vegleg kakukk. Perszehogy mindenki probal menteni amit lehet, de az egesz badabol az OpenAi az aki alatt legjobban rezeg a lec.
-
VTom
veterán
Igazából már most jobb, mint a 1080Ti volt, mert annál az életciklusa 4. évében már volt 2080/2080Ti és 3070/3080/3090 is amik gyorsabbak voltak nála, de a 4090-nél egyelőre csak az 5090 a gyorsabb kártya.
És a 4xxx és 5xxx generáció köüzött nincs is akkora tudásbeli különbség, mint a 1xxx és 2xxx között volt pl. a hardware-es RT gyorsítás. -
VTom
veterán
Mivel ugy nez ki egyik banda se hoz uj termeket egy jodarabig, ezert a 2023 aprilisaban vett 4090-el jo selyel 5 evig lesz a masodik leggyorsabb konzumer kartyam a piacon.
Ezen csak az valtoztatna ha a kartya hal meg vagy az AI kartyavar dol ossze. Egyik se eselytelen, de az utobbinak azert nagyobbak az eselyei mert ha mar az abszolut mainstream finance mediaban is azt peddzik hogy "wtf is this accounting!?" ahogy egy markeknyi ceg egymas kozt adogatja a penzt ugy hogy mindegyik bekonyveli "revenue"-nak akkor ott mar talan nincs messze a veg

Az "AI kártyavár" nem fog összedőlni, ennek a fejlődését nem lehet - és nem is kell - megállítani.
Biztosan lesznek cégek, akik kihullanak, de a piacnak van igénye az AI-ra, és rendezni is fogja ezeket a viszonyokat. Akkor talán leáll ez az ész nélküli sszerverfarm építés is, talán normalizálódnak az árak is, és az emberek megtanulnak együtt élni ezekkel a megoldásokkal.Arra nagyon nagy az esély jelenleg, hogy nekem is a mostani legyen a legtovább megtartott kártyám mind közül. Illetve már most is az, mert lassan 3 éve megvan
És valahol ez is lenne a normális szerintem. Az emberek is kevésbé szívják a fogukat, ha tudják, hogy az arany áron vett videokártyájuk nem csak 2 évet él majd, hanem 4-5-6-ot is simán.Cyberkind: pontosan, és valahol ez lesz a jövő, hogy együtt fejlesztik a játékokat és a GPU drivereket, software-eket. Pár éve a ray tracing letérdeltetett minden GPU-t, erre megjelentek a felskálázásos módszerek, ami rengeteget spórolt az erőforrásokon. Aztán az idő múlásával az nvidia és az AMD is ebbe az irányba kezdte fejleszteni a videokáryták hardware-eit is, de még a konzolokat is (PS5 Pro). Már nagyon nem csak a raszterképességeken múlik a teljesítmény, hanem kell mellé ML és hardware-es RT támogatás is És ki tudja mit hoz még a jövő.
-
Devid_81
félisten
Mivel ugy nez ki egyik banda se hoz uj termeket egy jodarabig, ezert a 2023 aprilisaban vett 4090-el jo selyel 5 evig lesz a masodik leggyorsabb konzumer kartyam a piacon.
Ezen csak az valtoztatna ha a kartya hal meg vagy az AI kartyavar dol ossze. Egyik se eselytelen, de az utobbinak azert nagyobbak az eselyei mert ha mar az abszolut mainstream finance mediaban is azt peddzik hogy "wtf is this accounting!?" ahogy egy markeknyi ceg egymas kozt adogatja a penzt ugy hogy mindegyik bekonyveli "revenue"-nak akkor ott mar talan nincs messze a veg

Trumpilla megmenti Oket, ha masnem akkor kuldi a hadsereget es elfoglaljak az osszes server farmot...ahol meg aram sincs, de nem baj mert visznek magukkal azt is
Viccet felreteve a 4090 az eselyes arra, hogy par ev mulva ugy tekintsenek ra mint a GTX 1080 Ti...
-
Raymond
titán

-
cyberkind
félisten
Változik ez a dolog.
El kell felejteni a +20-30% raszterteljesítmény előrelépést generációról generációra, annak már vége.
Moore törvénye is érvényét veszíti már, és a csíkszélességet sem tudják már hova csökkenteni.Ehelyett a software-es megoldások fognak előtérbe kerülni, főleg AI alapú megoldások, ahogy az már látható a 4xxx-5xxx szériánál, vagy az AMD FSR-nél, de akár a konzoloknál is a PSSR - PSSR 2.0 megjelenésével.
Én úgy gondolom, hogy kitolódik egy-egy VGA generáció életciklusa, ezért is tolták fel az árakat az egekbe, viszont az architektúra is sokkal bonyolultabb, mint 8-10 éve. A 4 év szerintem simán elképzelhető, viszont az életciklus alatt többször jöhet software-es upgrade, ami teljesítménynövekedést hozhat, mint most a 4xxx széria esetében.Ugyanez történik a nagyobb, jobban támogatott játékokkal is, ami szerintem a jó irány.
-
VTom
veterán
Az a legjobb, hogy a 4xxx szeria es az 5xxx szeria kozott elfelejtettek elorelepest csinalni... pont a legjobb helyen ragadtunk le egy par evre

AMD meg jo dontest hozott, hogy elkaszalta a 9070XT-nel erosebb VGA-t...ugysincs Nvidianak sem erosebb attol mar csak papiron
AI kamu penzek korbe tologatasaval is lett valami, OpenAI deal Nvidiaval is kezd erdekesse valni.

Az idei ev erdekes lesz, lehet majd kell venni egy nagy adag 🍿 🍿 -t ha elpukkan a nagy AI oruletVáltozik ez a dolog.
El kell felejteni a +20-30% raszterteljesítmény előrelépést generációról generációra, annak már vége.
Moore törvénye is érvényét veszíti már, és a csíkszélességet sem tudják már hova csökkenteni.Ehelyett a software-es megoldások fognak előtérbe kerülni, főleg AI alapú megoldások, ahogy az már látható a 4xxx-5xxx szériánál, vagy az AMD FSR-nél, de akár a konzoloknál is a PSSR - PSSR 2.0 megjelenésével.
Én úgy gondolom, hogy kitolódik egy-egy VGA generáció életciklusa, ezért is tolták fel az árakat az egekbe, viszont az architektúra is sokkal bonyolultabb, mint 8-10 éve. A 4 év szerintem simán elképzelhető, viszont az életciklus alatt többször jöhet software-es upgrade, ami teljesítménynövekedést hozhat, mint most a 4xxx széria esetében. -
Devid_81
félisten
Azt én is néztem, hogy Nvidia és OpenAI között van valami probléma. Mégsem lesz olyan jó az az üzlet? Kicsit olyan a cikked alapján, mintha mondtak volna egy nagy számot, hogy a zöld vonal menjen felfelé (részvény árak), aztán mikor már költeni is kellene, akkor inkább mégsem.
Kriptóval is van valami, Bitcoin fél órája sincs, hogy visszapattant 64600 dollár körülről, ami a 126000 dolláros max ártól már jó messze van.
Szóval ami a feltankolást illeti, lehet, hogy konzervből érdemesebb, azon tovább el lehet éldegélni, mint kukun.
Csak várják meg a világgazdaság tönkrevágásával, hogy kész legyek a lakással
Vegyel sok sok WC papirt, a tobbi nem szamit
-
-=RelakS=-
veterán
Az a legjobb, hogy a 4xxx szeria es az 5xxx szeria kozott elfelejtettek elorelepest csinalni... pont a legjobb helyen ragadtunk le egy par evre

AMD meg jo dontest hozott, hogy elkaszalta a 9070XT-nel erosebb VGA-t...ugysincs Nvidianak sem erosebb attol mar csak papiron
AI kamu penzek korbe tologatasaval is lett valami, OpenAI deal Nvidiaval is kezd erdekesse valni.

Az idei ev erdekes lesz, lehet majd kell venni egy nagy adag 🍿 🍿 -t ha elpukkan a nagy AI oruletAzt én is néztem, hogy Nvidia és OpenAI között van valami probléma. Mégsem lesz olyan jó az az üzlet? Kicsit olyan a cikked alapján, mintha mondtak volna egy nagy számot, hogy a zöld vonal menjen felfelé (részvény árak), aztán mikor már költeni is kellene, akkor inkább mégsem.
Kriptóval is van valami, Bitcoin fél órája sincs, hogy visszapattant 64600 dollár körülről, ami a 126000 dolláros max ártól már jó messze van.
Szóval ami a feltankolást illeti, lehet, hogy konzervből érdemesebb, azon tovább el lehet éldegélni, mint kukun.
Csak várják meg a világgazdaság tönkrevágásával, hogy kész legyek a lakással
-
Devid_81
félisten
Szóval a kb 2 éves ciklusról áttérnek 4 éves ciklusra?
Közben meg még a termelést is visszafogják.
Egyik hozzászólás
:
*Looks with disappointment at AMD* Look what you have done, LOOK WHAT YOU DID!Az a legjobb, hogy a 4xxx szeria es az 5xxx szeria kozott elfelejtettek elorelepest csinalni... pont a legjobb helyen ragadtunk le egy par evre

Az idei ev erdekes lesz, lehet majd kell venni egy nagy adag 🍿 🍿 -t ha elpukkan a nagy AI orulet -
-=RelakS=-
veterán
NVIDIA GeForce RTX 50 SUPER pushed back, RTX 60 mass production could move to 2028
Ugy latszik egy ideig nem kell meg upgradelni
Szóval a kb 2 éves ciklusról áttérnek 4 éves ciklusra?
Közben meg még a termelést is visszafogják.
Egyik hozzászólás
:
*Looks with disappointment at AMD* Look what you have done, LOOK WHAT YOU DID! -
Devid_81
félisten
NVIDIA GeForce RTX 50 SUPER pushed back, RTX 60 mass production could move to 2028
Ugy latszik egy ideig nem kell meg upgradelni
-
-=RelakS=-
veterán
Érdemes 4K-ban nézni.
-
proci985
MODERÁTOR
gyari vizeseknel a problema, hogy:
1. viz kell melle
2. tapasztalat kell a vizet epiteni es karbantartani. Foleg, ha ~zero downtime kell, nalam pl 4+ evet ment a CPU kor nulla karbantartassal (mikozben CPUt is csereltem).munkagepbe nem feltetlenul akarsz, hacsak nem tudod magadnak gyorsan rendbepakolni.
meg eleve itt jellemzoen visszafogott fogyasztasu kartyakrol beszelunk.
Raymond: ja EPYC erre se nagyon. regi TR4 meg csakcsak, de az 1st get 1950X tippre eleg haklis a memoriara az 1800X alapjan. X299 talan megoldas.
x299 talan oke. kinaiak egy resze mindenfele random vezerlohidat hasznal, meg ami nagyobb baj, hogy nincs eleg memslot ahogy neztem.
-
Raymond
titán
ket gep kozott fogod elosztani a szamitast vagy megy ugyanabba?
ja, utobbi ismeros, anno volt multiGPUm legen is egy ideig

neztem, hogy pl X299 lap pl van itt svedeknel amibe egyszeruen mehetne 192GB ram (annyi van itthon DDR4), kerdes ugye, hogy bebootol-e. anno X79 8 high density memoriaval elegge haklis volt.
CPUra persze gyenge lenne, de savszel nem rossz.
Veletlen lett 3 de maradt es most nezem mit higyan lehetne. Ha sikerul a RAM akkor valamit nezek. Vagy kinai lapos ha nincs mas, de inkabb Dell/HP workstation amibe legalabb 8 stick belemegy. Ahogy neztem Epyc olcson nincs meg a regiekbol se. A gamer gepben meg berakhatnam a 4090 melle hogy legyen 40GB VRAM, de inkabb a kulon gepet preferalnam.
-
Devid_81
félisten
Mashol is olvastam, hogy a gyari vizes 5090-ek maradtak csak azon az eleve magas aron ahol voltak, gondolom keves fogyott belole ugy altalaban amig a piac "okes" volt.
Most mar nem okes, szoval majd annak is adnak egy 2x szorzot
-
proci985
MODERÁTOR
Ne tudd meg, a regi mATX Z170 gepben van ketto mint a sonkas szendvics. Ugy kellett osszelegoznom hogy a 3-bol melyik kettot lehet belepreselni milyen kombinacioban (alul/felul) mert mind papiron 2-slot, de minden mm szamitott igy nem volt mindegy melyiken milyen a backplate pl. A harmadik majd a 4090 melle megy ha lesz tapcsere. A terv egy uj build ha sikerul a DDR4-2666 Registered RAM-ot megszereznem, de egyelore nincs meg.
ket gep kozott fogod elosztani a szamitast vagy megy ugyanabba?
ja, utobbi ismeros, anno volt multiGPUm legen is egy ideig

neztem, hogy pl X299 lap pl van itt svedeknel amibe egyszeruen mehetne 192GB ram (annyi van itthon DDR4), kerdes ugye, hogy bebootol-e. anno X79 8 high density memoriaval elegge haklis volt.
CPUra persze gyenge lenne, de savszel nem rossz.
-
Devid_81
félisten
-
Raymond
titán
Ne tudd meg, a regi mATX Z170 gepben van ketto mint a sonkas szendvics. Ugy kellett osszelegoznom hogy a 3-bol melyik kettot lehet belepreselni milyen kombinacioban (alul/felul) mert mind papiron 2-slot, de minden mm szamitott igy nem volt mindegy melyiken milyen a backplate pl. A harmadik majd a 4090 melle megy ha lesz tapcsere. A terv egy uj build ha sikerul a DDR4-2666 Registered RAM-ot megszereznem, de egyelore nincs meg.
-
proci985
MODERÁTOR
-
Raymond
titán
Sajnos itt mar csak eves £1600 amit adomentesen lehet "trukkozni" eladasokbol, utana 20% adoert alnak sorba a haz elott...
Azt meg lassan el is lottem mar erre az adoevre, (eBay szepen szamolja es szol is ja atleptem volna)
Ha ez nincs akkor vettem volna Szeptemberben egy par DDR5 ramot...
Marketplacen nem merek ilyet arulni mert a hamis penztol a mindenig is minden van ott, tiszta Chicago/Brooklyn
Na jo, ez csak ilyen fantom profit mert eladni nem akarom, hasznalni vettem ezeket
-
Devid_81
félisten
Sajnos itt mar csak eves £1600 amit adomentesen lehet "trukkozni" eladasokbol, utana 20% adoert alnak sorba a haz elott...
Azt meg lassan el is lottem mar erre az adoevre, (eBay szepen szamolja es szol is ja atleptem volna)
Ha ez nincs akkor vettem volna Szeptemberben egy par DDR5 ramot...
Marketplacen nem merek ilyet arulni mert a hamis penztol a mindenig is minden van ott, tiszta Chicago/Brooklyn
-
Raymond
titán
-
proci985
MODERÁTOR
Koszonom az infokat, valoszinuleg en is beruhazok majd egyre, de sztem csak nyaron majd, vagy oszre.
Ha igy haladunk elore a a hw-ekkel ahogy most kinez a helyzet az 1080p/1200p az orok es legjobb baratomma vallik, ahhoz eleg lesz a gep egy ideig, tovabb lepes mission impossible, szoval az a szemuveg pont jo lesz majd
ja
neztem az 5090eket, gyakorlatilag 32000SEK (~3000 eur) korul meg van par gyari vizes kartya, minden mas kifogyott.
ami azert eleg sok penz.
-
Devid_81
félisten
Ugy nez ki megtartom. Szepen hatradolve jo nezni a FireTV Stick-en a filmeket es sorozatokat

Kellett hozza egy HDMI -> USB-C adapter (23eur) es egy female/female HDMI csati is mert az adapter es a FireTV vege is male. Mindkettonek kell aram, de van egy 10000-es powerbank-om amin van ket kimenet majd megprobalom azzal is es igy tobb a mozgasszabadsag.
Szerk: meg van egy FireTV Stick 4K Max is amit eddig nem uzmeltettem be de most majd kiprobalom mert azon ha jol tudom mar megy az XBox app

Koszonom az infokat, valoszinuleg en is beruhazok majd egyre, de sztem csak nyaron majd, vagy oszre.
Ha igy haladunk elore a a hw-ekkel ahogy most kinez a helyzet az 1080p/1200p az orok es legjobb baratomma vallik, ahhoz eleg lesz a gep egy ideig, tovabb lepes mission impossible, szoval az a szemuveg pont jo lesz majd
-
Devid_81
félisten
Jah allitolag majd Q4-ben talan ujra lesz gyartva, vagyis atgondoljak, hogy legyen-e.
De akkor mar minek?
RTX 5xxx lesz forever and beyond?
2026 Q4-ben mar a 6xxx szeria gyartasat kellene elkezdeni gozerovel.
-
cyberkind
félisten
Sok mindenkinek jó a PS5 (Pro), viszont nem mindenkinek. Alapból az évek során felépített Steam könyvtáram hiányozna, visszafelé kompatibilitás messze nem olyan jó, épp modolt NFS Most Wanted 2005-öt játszom, ezt nem tudnám egy PS5-ön. Tudom, ez nem mindenkit zavar, elég niche, de jópár kedvencem már 20+ éves lesz lassan, egy KotOR2-t se tudnék modolva játszani
Vagy az, hogy sok játék nem kezeli még mindig a billentyűzet + egeret, próbáltam a Baldur's Gate 3-at kontrollerrel, 5 percig bírtam 
Meg az összes ismerősöm PC-n tolja.
Akiknek nincs igénye a jópár gennel ezelőtti játékokra, nincs felépítve az évek során egy könyvtára, vagy ilyen dolgokkal nem fogalkozik, és csak szeretne játszani, annak tényleg jobb megoldás most egy PS5 Pro.#120798 cyberkind Számomra a 30FPS már játszhatatlan, inkább legyen a grafika rosszabb, de a 60FPS legyen meg
Sokkal hamarabb idegesít az instabil FPS. Ez a 30 fps nem olyan, mint PC-n, én se hittem el amíg nem próbáltam, a sima gép nem ilyen volt.
-------------
Pletyi ON: Állítólag az NV nem gyárt már csak 5080/70/60 TI modellt, ezeket is legalább 30%-kal drágábban, szóval, juhhéj!
-
CJ4567
nagyúr
Persze van, aki régebbi játékokkal játsik, de neki nem is muszáj hardware-t frissíteni.
A konzol azoknak jó, akik a legújabb játékokkal játszanak, de nem akarnak százezreket költeni a PC fejlesztésre.
Mindezt úgy mondom, hogy mindkettő van itthon, de konzolon többet játszom, jobban szeretem.Persze ez mindig szubjektív, de szerintem nem rossz alternatíva a PS5 Pro és egy oled TV a PC-vel szemben.
Én csapongok a régi és az új között, egyik pillanatban lehet, hogy egy 2003-2006 körüli játékkal játszom, és kb. be se kapcsol a gép, a másik pillanatban pedig valami modern AAA játékkal játszom.
Egy jó ideig megvagyok a géppel, abban kell reménykednem, hogy semmi se megy benne tönkre
Jó dolog a PS5 / Pro, elismerem, csak nem mindenkinek. De az a baj, hogy a GTA 6 arra fog megjelenni először, egy játék miatt pedig nem akarok konzolt venni, kicsit nagy kiadás lenne.
-
Raymond
titán
Ugy nez ki megtartom. Szepen hatradolve jo nezni a FireTV Stick-en a filmeket es sorozatokat

Kellett hozza egy HDMI -> USB-C adapter (23eur) es egy female/female HDMI csati is mert az adapter es a FireTV vege is male. Mindkettonek kell aram, de van egy 10000-es powerbank-om amin van ket kimenet majd megprobalom azzal is es igy tobb a mozgasszabadsag.
Szerk: meg van egy FireTV Stick 4K Max is amit eddig nem uzmeltettem be de most majd kiprobalom mert azon ha jol tudom mar megy az XBox app

-
VTom
veterán
Sok mindenkinek jó a PS5 (Pro), viszont nem mindenkinek. Alapból az évek során felépített Steam könyvtáram hiányozna, visszafelé kompatibilitás messze nem olyan jó, épp modolt NFS Most Wanted 2005-öt játszom, ezt nem tudnám egy PS5-ön. Tudom, ez nem mindenkit zavar, elég niche, de jópár kedvencem már 20+ éves lesz lassan, egy KotOR2-t se tudnék modolva játszani
Vagy az, hogy sok játék nem kezeli még mindig a billentyűzet + egeret, próbáltam a Baldur's Gate 3-at kontrollerrel, 5 percig bírtam 
Akiknek nincs igénye a jópár gennel ezelőtti játékokra, nincs felépítve az évek során egy könyvtára, vagy ilyen dolgokkal nem fogalkozik, és csak szeretne játszani, annak tényleg jobb megoldás most egy PS5 Pro.#120798 cyberkind Számomra a 30FPS már játszhatatlan, inkább legyen a grafika rosszabb, de a 60FPS legyen meg
Sokkal hamarabb idegesít az instabil FPS. Persze van, aki régebbi játékokkal játsik, de neki nem is muszáj hardware-t frissíteni.
A konzol azoknak jó, akik a legújabb játékokkal játszanak, de nem akarnak százezreket költeni a PC fejlesztésre.
Mindezt úgy mondom, hogy mindkettő van itthon, de konzolon többet játszom, jobban szeretem.Persze ez mindig szubjektív, de szerintem nem rossz alternatíva a PS5 Pro és egy oled TV a PC-vel szemben.
-
VoltanIgor
aktív tag
Sokkal hamarabb idegesít az instabil FPS. Én is így vagyok ezzel - pedig amúgy van PS5-öm is. Annak is megvan a maga helye, de a fő platform nálam mindig is a PC volt és lesz is - remélem. És igen, a sok százas Steam library és backlog sem másodlagos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
120886 - 120801
120886 - 120801 120800 - 120701 120700 - 120601 120600 - 120501 120500 - 120401 120400 - 120301 120300 - 120201 120200 - 120101 120100 - 120001 120000 - 119901 119900 - 119801 119800 - 119701 119700 - 119601 119600 - 119501 119500 - 119401 119400 - 119301 119300 - 119201 119200 - 119101 119100 - 119001 119000 - 118901 118900 - 118801 118800 - 118701 118700 - 118601 118600 - 118501 118500 - 118401 118400 - 118301 118300 - 118201 118200 - 118101 118100 - 118001 118000 - 116001 116000 - 114001 114000 - 112001 112000 - 110001 110000 - 108001 108000 - 106001 106000 - 104001 104000 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Thomson Neo HUN14C-4BK128 notebook (új, bontott csomagolás)
- Iphone 17 Pro 256 GB, Független USA. Esim. Új.
- Lenovo ThinkPad X13 i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD Win11 Pro Jó akku
- Garanciás Lenovo LOQ 15ARP9 Ryzen 7 7435HS, 16GB RAM, RTX 4050 105W kevesebb mint 3 napos használat
- Eladó újszerű Samsung A57 8/256 GB független készülék, dobozában garanciával.
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest

, plusz, ez a legjobb venti összességében, én most próbáltam a nagyon ajánlott Arctic fanokat, mindenben sokkal rosszabb volt, pláne hangban.
A gyárit mindenképpen levenném, mert az valami olcsó szar, és betolnám az új Lian Li-t, de mivel nem tudom mi legyen, így még nem kezdtem neki a bontásnak. (a Lian Li itt van nálam, meg egy Corsair is