Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sparkle grafikus kártyák Intel Battlemage architektúrával
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- CPU léghűtés kibeszélő
-
PROHARDVER!
Kezdő vagyok, szeretnék projektort vásárolni, tudnátok segíteni?
Természetesen! Mindenképp olvasd végig ezt az összefoglalót és ha úgy érzed, hogy nem kapod meg a válaszod, akkor tedd fel a kérdésed nyugodtan!
Ami mindenképp fontos lesz tudnunk ahhoz, hogy segítsünk:
- mire szeretnéd használni a projektort (pl.: házimozi, iskolai célok, prezentációk, csak videó, főleg állóképek (bemutatók)),
- mire szeretnél vetíteni,
- mekkora méretű képet szeretnél vetíteni, illetve milyen távolságból néznéd azt,
- mekkora a szoba,
- van-e korlátozás arra, hogy hol helyeznéd el a projektort (plafonról, vagy asztalról esetleg a szoba másik végéből szeretnél egy polcról vetíteni),
- mennyit szeretnél rá költeni (cég esetén ha kell számla, akkor nettó vagy bruttó árról beszélünk-e?),
- mennyire világos/sötét a szoba/terem/iroda.
A topik általánosságban foglalkozik mindenféle vetítővel és ahhoz kapcsolódó kiegészítőkkel és megoldásokkal (üzleti, low budget projektorok, falra vetítés stb.).
Kínai olcsó projektorok kapcsán: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
jracz
tag
Ha jól látom az edigital befejezte az LG PA70G projektor forgalmazását.
Pont amikor 0% THM-et hirdettek minden termékre.
Érdekes..... -
törölt tag
http://www.expertreviews.co.uk/projectors/1295926/viewsonic-pro9000
ez most jött ki, vagy mióta kapható? iponon év eleje...
van valamerre egy összehasonlítás a k750-el? mert nem nagyon találok...[ Szerkesztve ]
-
Pali79
aktív tag
Nekem ilyen van az A600-hoz. Nem valami nagy minőség, de megteszi. Igaz csak 3 karja van az A600-nak meg 4 csavarhelye, de előre 2 kar, hátra egy és így megáll. Ja és át kellett fúrni a felfogató csavarok helyét, mert az nem írják sehol, hogy a konzolon mekkora csavarnak van hely, de az A600-nak jó vastag (M6) csavarhelyei vannak.
[link][ Szerkesztve ]
-
mandju
senior tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani jó fali tartókonzolt a samsung a600-hoz? Tennék még egy próbát fejjel lefelé... megpróbáltam, elméletileg működik a dolog, de csak teszt jelleggel kézben fogva... ha szerencsém van és be tudom állítani, akkor marad a vetítő.
Előre is köszi
* JVC DLA-Z1 * gerriets opera white - ultra thin frame 135" 2.35:1 AT * Trinnov Altitude 16 * FusionAmp * Apollon Audio NCMP 6350 * Apollon Audio NCMP8350 * 3 Pronomic XA1400 * HTPC MadVR * DIY H16-15 Bold Series * 6 BMS18N862 * Trinnov waveforming *
-
törölt tag
ehhez az imént volt szerencsém: D9HB LED projektor
http://www.amazon.com/2200Ansi-portable-projector-Theater-Projector/dp/B0064GHHVO
http://www.shopmania.hu/audio-video-szorakozas-video-projektorok/p-d9hb-led-projektor-2200-lumen-45149563
egy foshegy a fosttengeren.
fényerő nulla, az egész kép reszket, a képernyő fele homályos, élesíthetetlen.
sötétítés mellett is konkrétan használhatatlan. szövegre max, de már egy fénykép is megviseli, videoanyagra meg halott ügy. -
mandju
senior tag
Sziasztok!
Sajnos nem tudom a szobában optimálisan elhelyezni a vetítőt, ezért úgy döntöttem, elválnak útjaink... ha esetleg valakit érdekel samsung a600as vetítő, garanciával, kevés órával, az priviben keressen meg. Holnap érkezik még hozzá egy kőnig 24awg-s jó minőségű hdmi kábel 10 méteres (13.000 huf volt)
A képe nagyon jó, nem ezért kell mennie... tetőtéri szobába akartam használni, de sajnos sehogy nem áll össze. A plafonról nem tudom lelógatni. A kanapé fölé tudom csak polcra felrakni, de akkor a kép megtörik a szoba srégségén... ha akkora dőlést adok neki, hogy a megfelelő helyre vetítsen, akkor pedig a trapézkorrekció nem tudja korrigálni a képet...
ha a kanapé és a fal közé teszem, akkor meg csak akkora a képe, mint egy 55"-os tévének... ez lenne a megoldás, de nem ezért vettem... itt viszont olyan a képminősége, mint a g30as plazmának... vagyis nem nagyon marad el tőle...
* JVC DLA-Z1 * gerriets opera white - ultra thin frame 135" 2.35:1 AT * Trinnov Altitude 16 * FusionAmp * Apollon Audio NCMP 6350 * Apollon Audio NCMP8350 * 3 Pronomic XA1400 * HTPC MadVR * DIY H16-15 Bold Series * 6 BMS18N862 * Trinnov waveforming *
-
Misser
tag
Az optoma hd20 és a hd200x jóformán ugyan az, hasonlóan mint a hd65 és a hd700x ?
-
Kodiak88
tag
Üdv!
Az alábbi két projektorhoz kellene alternatívát találnom költségcsökkentés miatt. Hasonló műszaki paraméterekkel mit tudnátok ajánlani?
Előre is köszönöm a választ!
-
tvse1995
senior tag
Sziasztok,
100ezer forint környékén milyen projektort ajánlanátok?
Egy kocsmában lenne használva meccsnézésre tehát fontos lenne a nagy fényerő a nappali használat miatt és a minél több üzemórás izzó.Előre is köszönöm.
-
mandju
senior tag
válasz szaszlaci #8289 üzenetére
Kösz. Letöltöttem. Holnap meg fogom próbálni beállítani.
-
szaszlaci
addikt
-
mandju
senior tag
válasz szaszlaci #8287 üzenetére
Nézd el nekem, de nem tudom, ez mit jelent, de nyitott vagyok. Első vetítő, soha nem foglalkoztam még vele. Van valahol valami how to leírás, amit célszerű követni?
Tőletek is szívesen fogadok meg tanácsokat.
-
mandju
senior tag
Sziasztok!
Megvan az A600. Első blikkre nagyon bejövős. A képminőség azért messze van a g30-as plazmától, de bőven vállalható és élvezhető.
Képkalibrálásra van valami ajánlott beállítás, vagy végig kell zongorázni a tesztábrákat?
Előre is köszönöm.
-
törölt tag
válasz yodamastah #8282 üzenetére
puding próbája az evés, meg a viszonyítás.
most egy lg ah215-öt nyúzok, de lassan az atomjaira hullik, és donort nem találtam. ha ezt a képminőséget és kontrasztot el tudom érni, az jó, de azt csak gyors egymás utániságban látom.
de ez nagyon elméleti dolog, mert negyedmillákat azért hipp-hopp nem szoktam elszórni ilyenre. -
törölt tag
uhh, 2 nap alatt megint esett egyet. 280 környékéről.
http://www.argep.hu/chart_2094849.html
kemény... valszeg kifutózzák...
szerintem mire megjön a pénz, amit erre szánnék, nem lehet majd kapni...
mondjuk nem lenne létszükséglet és krokodilkönnyet sem ejtek érte..
legyen 230 a következő irányár lélektanilag[ Szerkesztve ]
-
c4
őstag
-
törölt tag
azért nem rossz kis cucc az az lg.
persze olcsóbban még jobb lenne. persze minden annyiba kerül, amit kifizetnek érte.
egyébként véletlenül sikerült olyan helyre beesnem, ahol volt prezisként használva ledes acer 750, reggeltől estig megy, nem benapozott terem, még 400k körül szerezték be.
sőt, visszasunnyogtam estefele a laptoppal, amikor a függönyökkel sikerült valamit sötétítésfélét elérni.
lehet, h ha 250 környékére leesik, veszek egyet, teljesen jól ellennék vele. de mondjuk én a belépőhöz szoktam.
ha meg tévedtem volna, még visszaküldhetem. 2 óra alatt azért kiderül.
mondjuk ilyenkor az eladó nem lesz túl boldog.[ Szerkesztve ]
-
Pali79
aktív tag
válasz bestdav3333 #8268 üzenetére
Ezek szerint mégis a sajátodat árultad Ha valaki pár hét után elad egy vadi új projit akkor azzal nem nagyon lehetett megelégedve!
-
bestdav3333
csendes tag
válasz Daffchy #8262 üzenetére
Na Azért ennyire nem hordjuk le a LG PA70gt.. Nekem is volt pár hétig Szép képe volt igaz text nem a legjobb focus se.. de azért el lehet vele filmezgetni HD-s Cuccokat Klippeket stb..Bár kinek mik az igényei..Pl Barát nőmnek bőven jó volt az Lg is ... Nem annyira igényes az élességre stb.. 2.5 Fél méteren egy elég türhető képet ad.. persze aki kényes a focus-ra 1-es jeleneteknél homályosabb mikor távolabb mutatja emberkéket stb.. az ne ilyet vegyen ...De aki nagy képre vágyik elég tűrhető minőségben..Annak ajánlom!
[ Szerkesztve ]
-
Peti78
őstag
Sziasztok! Pár napja van nálam az új szerzeményem.
Nagyon meg vagyok vele elégedve, bár még mindig sárga a fal, de ezen hamarosan változtatunk. Tetszik a képe, jól konfigolható. Nem is nézünk már mást, csak 720p filmeket. Bár nem tudom élesben összehasonlítani a prezis projektorral ami korábban nálam volt, de a különbség így is érzékelhető.
Ami a hdmi kábelt illeti, én 5k ért vettem 10 métereset, gondolom nem csúcsminőség, de nem látom, hogy probléma lenne vele.
Üdv.Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
csaszi72
senior tag
válasz bestdav3333 #8254 üzenetére
Köszönöm
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
PNP
őstag
-
Daffchy
őstag
Egyébként egy LG HS200G hibátlan állapotban megér 65-öt?
Köszi!
-
Daffchy
őstag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy projektort.
Mindenképp LED-eset.130E Ft-ig nézelődtem. (nagyon max 140)
LG PB60G ediginél 119.900HUF
LG PA70G -II- 139.900HUFOlvasgattam, hogy gyári hibásak, a kép valamelyik széle nem fókuszál be... homályos marad.
Ez valóban így van minden modellnél? Vagy csak az első szériásoknál fordult elő?
Miket tudnátok ajánlani?
Tudom, hogy inkább lámpásat vegyek stb. De gépre kötve is használnám és TV-nek is.
Nem akarok százezrekért izzót venni és csak ünnepnapokon használni.
Anno volt egy SONY-m amit nagyon szerettem, de állandóan csak a számlálót figyeltem, hogy jajj még 10 óra még 20 óra.....LED-eset szeretnék mindenképp!!
Köszönöm előre is a segítségeteket!
-
Misser
tag
Milyen jó alternatívái vannak az acer h5360-nak ? A hibás darabot, amit kaptam, nem tudják cserélni, készlethiány miatt. Ha újra nálam lesz a pénzem, és még lesz az iponnál, akkor lehet bepróbálom.
Ha nem jön össze, akkor ebben a 150 ezres kategóriában mi van még, ami jó vétel? -
mandju
senior tag
válasz #95590400 #8255 üzenetére
én is ezen vallás hívője vagyok...
egyelőre kipróbálom akkor egy olcsóbb HDMI-vel... kösz
-
törölt tag
én max 5k-t adnék ki, de akár egy 2-3k-sal is simán jó lehet.
ha jó, akkor jó a kép, ha nem, akkor meg hibás, itt-ott.
persze vannak olyan vallások, ahol ezen, kézzel készített, ezüstbe áztatott aranyfonálú, platinavégekkel ellátott kegytárgyak, amiket a készítője még meg is áldott egy szertartás keretében szebb színt és jobb képélességet produkálnak. csak győzzed kigombolni a pénztárcád.[ Szerkesztve ]
-
bestdav3333
csendes tag
válasz csaszi72 #8243 üzenetére
Szia Hát én csak jót tudok elmondani a W1070 es modellről W1100 is gondolom nagyon szuper! Nem rég cseréltem le kis LG PA70G -t egy Benq W1070 re Ég és föld a különbség a 2 vetitő között! Persze Lg sima HD A benq meg full HD+110 el többb is igaz... de teljesen más kategória a 2 ő ..pl a kép élesség a focus stb..
-
mandju
senior tag
válasz #95590400 #8252 üzenetére
Hát én is remélem.
Holnap este kerül hozzám, egy ismerősöm hozza haza nekem. Milyen árfekvésű hdmi kábelt ajánlotok hozzá? 10 méter kellene.* JVC DLA-Z1 * gerriets opera white - ultra thin frame 135" 2.35:1 AT * Trinnov Altitude 16 * FusionAmp * Apollon Audio NCMP 6350 * Apollon Audio NCMP8350 * 3 Pronomic XA1400 * HTPC MadVR * DIY H16-15 Bold Series * 6 BMS18N862 * Trinnov waveforming *
-
mandju
senior tag
válasz szaszlaci #8248 üzenetére
2010 decemberi, szép állapotban...fél év garancia. közben meg is vásároltam.
-
szaszlaci
addikt
válasz yodamastah #8247 üzenetére
No de vajon milyen állapotban van?
■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
mandju
senior tag
Sziasztok!
Belépő, első projektornak mi lenne a jobb választás?
optoma hd65 70 lámpaórával, kitisztítva batyotól 80ért, vagy
samsung a600 600 órával fél év garanciával 120ért?megéri vajon az a600 a 40ezres többletet?
-
c4
őstag
válasz balpeter04 #8244 üzenetére
Erre például ideális lehet az LG PA70G. Kicsi, hosszú élettartalmú lámpa, viszonylag nagy képméret kis vetítési távolságról.
-
balpeter04
tag
Kollégiumba szeretnék projektort vásárolni a lehető legolcsóbban. Nem kell semmi extra, a szoba sötétíthető meg amúgy is csak este néznénk rajta filmet fehér falra vetítve.
Tudtok valami olcsóbb újat erre a célra, vagy használtak között keresgéljek? Esetleg külföldről valamit?
-
csaszi72
senior tag
BenQ’s W1100 véleményt kérnék.
Esetleg felhasználói tapasztalat?szerk- ilyesmit használ itt valaki?
[ Szerkesztve ]
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
szaszlaci
addikt
válasz bandita #8239 üzenetére
Simán lehet, hogy a projektor. Erősítőknél létezik egy ilyen hiba, ebből kiindulva..
-
yodamastah
őstag
válasz bandita #8239 üzenetére
HW50 tényleg jó. Jól választtottál. A zöld foltosodáshoz jó lenne mársik média lejátszóval tesztelgetni. Kérj kölcson egyet pár napra. Esetleg egy HDMI kábalt is kipróbálhatnál (sőt lehet ezzel kéne kezdeni). A projektor oldalról mindenesetre ezzel a modellel én nem tapasztaltam. Bár tény hogy az is lehet rossz... Cserélgesd a láncban az elemeket és kiderül hol a hiba.
-
bandita
csendes tag
Sziasztok!
Idokozben megvettem az itt a topikban is ajanlott HW50-est. Nagyon elegedett vagyok vele, meg low lamp uzemmodban is szinte tulsagosan vilagos nekunk (vagy csak nagyon hozzaszoktunk az 1800-dik orajaban jaro Infocus X1 fenyerejehez). Igazabol ezzel nincs is gondunk. Amivel viszont van: neha, ha leulunk filmet nezni, akkor ronda, zold foltok jelennek meg a kepben (kb a kep felen, harmadan), gyakorlatilag nezhetetlenne valik a dolog.
Ez mindig csak akkor tortenik, ha bekapcsolom a projektort es elkezdek nezni egy filmet (azonnal, az elso kepkockatol). Fokent 1080p-s vagy 3D-s filmeknel jon elo a dolog.
Talaltam egy megoldast is: keresek egy divx-et, elkezdem ezt lejatszani es utana mar az elozo film is jo lesz (es barmelyik kesobb inditott is). A lejatszom egy Popcorn C200-as.
Mi lehet a gond? A lejatszo hulyeskedik, a HDMI kabel nem birja (de kesobb megis?) - ez egyebkent egy 10 meteres, 30 euros darab (tehat nem high-end) - vagy a projektor hdmi bemenetevel van valami gond.
Volt mar masnak is ilyen tapasztalata? Szerintetek mi okozhatja?koszi
bandita[ Szerkesztve ]
-
Misser
tag
a délután elhozott vadonatúj projektornak körülbelül 4 percig tudtam örülni.
valami alapjaiban szar. Először bekapcsoltam, nem volt rákötve semmi, csak simán az acer feliratot jelenítette meg, kicsit szöszöltem a laptoppal, meg a madzagokkal, és már akkor is elbaszódott a kép. Kikapcsoltam, majd 10 perc után újra be, ezt már rögzítettem videóra.
[ Szerkesztve ]
-
mandju
senior tag
Közben úgy néz ki, a kiszemelt vetítő elkelt... legalább is egyelőre jegelődött...
-
Pali79
aktív tag
Szia!
Nekem ilyen projim van, de nem fehér a falam hanem inkább sárgás, de nem rikító. Nekem nincs bajom vele. Fentebb találsz pár képet is. Biztos jobb lenne szürkére vetíteni, de egyenlőre az asszony hallani sem akar róla. Van az irodában mobil vásznam, lehet jövőhéten hazahozom és megnézem milyen különbség van.
-
pusi1981
aktív tag
-
mandju
senior tag
Sziasztok!
Használ valaki samsung a600-at, fehér falra vetítve? sötétítés nem gond. Mire számíthatok?
Vagy mindenképp kell hozzá vászonról is gondoskodnom?* JVC DLA-Z1 * gerriets opera white - ultra thin frame 135" 2.35:1 AT * Trinnov Altitude 16 * FusionAmp * Apollon Audio NCMP 6350 * Apollon Audio NCMP8350 * 3 Pronomic XA1400 * HTPC MadVR * DIY H16-15 Bold Series * 6 BMS18N862 * Trinnov waveforming *
-
szaszlaci
addikt
válasz KisTücsök #8228 üzenetére
A motoros csak annyit tesz, hogy motor engedi le. Hogy ne hullámozzon, oldalfeszített kell.
Nincs tapasztalatom, de általában nem szokott ezekkel a belépő mozis DLP-kel gond lenni. Főleg, ha valami erősen szürke felületre vetítesz. – már csak a nagy fényerő miatt is erősen javasolt.
-
KisTücsök
addikt
válasz szaszlaci #8227 üzenetére
Értem. Idővel egyébként mindenféleképpen fix keretes, vagy adott esetben motoros vászon lenne, de egyelőre nem lenne rossz talán, ha mégsem válik be, hát eladom.
Közelebbi tapasztalatod is van ezzel a géppel? Milyen a 2D képe? 3.5 méterről nézném, és csak filmeket néznék rajta (azért csak, mert úgy tudom, hogy ez amolyan "gamer" proji is).
-
szaszlaci
addikt
-
KisTücsök
addikt
válasz szaszlaci #8225 üzenetére
Persze, jogos. A vászonra igen, bár majd szeretnék nagyobbat (de az is lehet, ez is elég lenne, mint mondtam, ez lenne az első projim), de ha nem kell, eladom. A 3 szemüvegre mind nem hiszem, de először is megnézném, milyen a 3D-je, nem várok túl sokat, meg nem is vagyok nagyon 3D-s, de azért látatlanba nem ítélkezem. Ha nincs rá szükségem, eladom.
Az eladó szerint elszórva vannak a pixelhibák, és nem olyan feltűnő, attól is függ, hogy milyen színt vetít éppen (lehet subpixel hiba)?
Ha a dmd chip beszerzése megoldható könnyen, és nem is olyan drága, akkor lehet belevágnék. Ráírtam Batyóra, hátha tud segíteni.
De ha nem jön össze, akkor majd nézek később nézek valami 2D-s FullHD projit (pl InFocus X10, ezzel már régóta szemezek). Ez most azért lenne előnyös, mert az eladó beszámítana nagyobb összegben egy általam hirdetett tételt.
Köszi szépen!
-
KisTücsök
addikt
válasz szaszlaci #8223 üzenetére
Itt a hirdetés. Vászonnal + 3 szemcsivel végül is jó az ár szerintem (120), ráadásul beszámítana valamit, amit meg én árulok. Jó állapot, kevés óra, stb.
Igazából ez a chip aggaszt. Mert ha könnyű beszerezni, kicserélni, és emberi áron megy (az ebayes amit linkeltem majdnem 35k), akkor nem gond. Mert végül is engem ez a 6 pixel szerintem nem zavarna, de ha később még több behal, akkor úgyis cserélni kéne.
Köszi, rákeresek.
-
szaszlaci
addikt
válasz KisTücsök #8222 üzenetére
Kérdés, mennyiért kínálja, milyen az állapota, lámpáról mit állít az eladó, hol bukkantál rá?
Pixelhiba nagyon nem jó, úgy tudom, van esély a szaporodásukra.
Batyót keresd meg (google-> diybulbs), ő igény esetén ki is cseréli, ha van neki.■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
KisTücsök
addikt
válasz szaszlaci #8221 üzenetére
Jogos. De egy próbát azért megért.
Szóval. Van egy Optoma HD66, első projinak nekem szerintem tökéletes lenne. 6 db pixelhiba van rajta, ami a tulajdonos szerint egy DMD chip kicserélésével orvosolható [link]. Ezt el is hiszem, igazából az érdekelne, hogy ez a 6db pixelhiba a használat során keletkezett, mekkora az esély rá, hogy később még több megjelenik rajta? Mert most a projit talán megtudnám venni, de a chipre már nem lenne keret egyből.
Illetve tud valaki egy magyar céget ahonnan ilyen chipet lehetne rendelni? Google nem sokat segített.
-
szaszlaci
addikt
válasz KisTücsök #8220 üzenetére
Szvsz senki nem szereti a privát zaklatást, ellenben ha itt teszed fel a kérdéseidet, sok segítőkész ember tud rá válaszolni, később pedig mások is okulhatnak belőle. (Ezen kívül szerényebbek is annál, hogy magát szakértőnek kiáltsa ki bárki.)
-
KisTücsök
addikt
Sziasztok!
Van itt olyan, aki otthon van projektorokban, és pü-ben zaklathatnám egy kicsit?
[ Szerkesztve ]
-
mandju
senior tag
Sziasztok!
Képminőségben melyik proji képvisel magasabb szintet?
Samsung A600
Benq W1000Köszi
[ Szerkesztve ]
-
pusi1981
aktív tag
LG PA70G LED Projektornak mennyire valós a 15000:1 kontrasztarány?
Ilyen jó lenne a feketéje??? -
PNP
őstag
Ha látnám a 3D-t, akkor is legfeljebb játéknál lehetne érdekes, viszont nem játszom. Filmnél meg eleve egy "tévedésnek" tartom a háromdét. Ezzel nyilván sokan vitatkoznának, lényeg, hogy nekem 2D-re kell.
c4: nem tudom, akkor mennyivel hozzáértőbb a szerviz, ha személyesen viszem be, persze szívesen elbeszélgettem volna azzal, aki visszaküldte, hogy hibátlan.
Elállás szempontjából viszont szerencsésebb, hogy egyből a boltba vittem vissza.[ Szerkesztve ]
-
cecil
aktív tag
Nekem ilyen van január óta!
Csak ajánlani tudom mind 2D, és 3D-ben az árkategóriáján túlmutató képminősége van!
Csak a 3D szemüveg beszerzése macerás, mert ehhez már 144Hz-s szemüvegek kellenek!!!
Én is csak külhonból tudtam rendelni, és a jó minőségű nem túl olcsó (kb 17e) de van Kínai is (vendégeknek vettem) az 6e volt. A gyári Benq meg horror áron van, és nem is kapható. -
-
PNP
őstag
Korábban írt PA70G-s történetemhez egy adalék: az ipon a törvény szerinti 30 napos fizetési határidő utolsó napján utalta vissza a projektor árát. Ha netán valaki hezitálna, hogy hol költse a pénzét.
-
cecil
aktív tag
Milyen magas a lakásod belmagassága? Mert a 16:9 vásznak nagy része eleve rendelkezik felső kifutóval.
Fimnézésre csak 16:9! Vagy 2,35:1 de azok drágák!
Pl ez alól az általad linkelt Elitescreen-ek kivételek.
Amit ajánlottam neked saját eladó vásznamnak is van felül 60cm fekete kifutója!
Egyébként még itt érdemes nézelődni a Grandview vásznak jó minőségűek még elfogadható áron
[link]
Vagy Moovia, Reflecta, Funscreen. Kb ilyen sorrendben, ár szerint is.
A szürke vászon is árnövelő tényező. -
gaborh
aktív tag
Én egy Epson EB-W8 használok és egészen tűrhető világos szobában a vetített kép láthatósága. Vettem hozzá egy 16:9 rolós vásznat amit a mennyezetre raktam fel és olyan 3 méter távolságról vetítek egy 180 X 100 képet. Én főként tv-t nézek rajta digi kábelen hd settupbox segítségével.
Gábor
-
epzon
őstag
én ezt a projektort használom mostanában és nagyon tetszik:
3000 lumen
5000:1 kontraszt
wxga felbontás
csatik: B típusú USB 2.0, A típusú USB 2.0, VGA be (2x), VGA ki, HDMI be, Kompozit ki, S-Video be, Sztereó minidugasz audio kimenet, Cinch audiobemenet, RS-232Cbár nálatok fixen lesz szerelve, de ez tudja a screen fit funkciót (a 35.mp-től érdekes az elején bénázik valamit a pasi), azaz 1 gombnyomással automatikusan beállítja a képet
és még a 3D-t is támogatja mindezt 220eft környékén
[ Szerkesztve ]
-
B.Junior
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék! Ajánlottak egy Optoma GT7000 típust jó állapotban 160 órával 105.000 HUF-ért, szerintetek megéri?
Ez miben más mint a HD65, jobb? rosszabb??..tudja esetleg valaki? Főleg mozira és játékra kellene...Előre is köszi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest