Hirdetés
- Fórumok
- TV & Audió
- Projektor topic
- (kiemelt téma)
- Senki sem beszél róla, de újra elérhető két 30-as sorozatú GeForce
- Meghozta a Windows 11 programgyorsítóját a Microsoft
- A kompakt házak gazdáit vette célba a Maxsun Blackwell architektúrás VGA-ja
- Computex 2026: AI-os évfordulók
- Csendes és ultrakompakttá varázsolható Logitech egér, egyhónapos akkuval
- Nem szereti a Linuxot az NVIDIA RTX Spark
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Apple MacBook
- ASUS ROG Ally
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bluetooth hangszórók
-
36100 - 36001
77836 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 37901 37900 - 37801 37800 - 37701 37700 - 37601 37600 - 37501 37500 - 37401 37400 - 37301 37300 - 37201 37200 - 37101 37100 - 37001 37000 - 36901 36900 - 36801 36800 - 36701 36700 - 36601 36600 - 36501 36500 - 36401 36400 - 36301 36300 - 36201 36200 - 36101 36100 - 36001 36000 - 35901 35900 - 35801 35800 - 35701 35700 - 35601 35600 - 35501 35500 - 35401 35400 - 35301 35300 - 35201 35200 - 35101 35100 - 35001 35000 - 34901 34900 - 34801 34800 - 34701 34700 - 34601 34600 - 34501 34500 - 34401 34400 - 34301 34300 - 34201 34200 - 34101 34100 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-11-05 08:50 Téma összefoglaló
Kezdő vagyok, szeretnék projektort vásárolni, tudnátok segíteni?
Természetesen! Mindenképp olvasd végig ezt az összefoglalót és ha úgy érzed, hogy nem kapod meg a válaszod, akkor tedd fel a kérdésed nyugodtan!
Ami mindenképp fontos lesz tudnunk ahhoz, hogy segítsünk:
- mire szeretnéd használni a projektort (pl.: házimozi, iskolai célok, prezentációk, csak videó, főleg állóképek (bemutatók)),
- mire szeretnél vetíteni,
- mekkora méretű képet szeretnél vetíteni, illetve milyen távolságból néznéd azt,
- mekkora a szoba,
- van-e korlátozás arra, hogy hol helyeznéd el a projektort (plafonról, vagy asztalról esetleg a szoba másik végéből szeretnél egy polcról vetíteni),
- mennyit szeretnél rá költeni (cég esetén ha kell számla, akkor nettó vagy bruttó árról beszélünk-e?),
- mennyire világos/sötét a szoba/terem/iroda.
A topik általánosságban foglalkozik mindenféle vetítővel és ahhoz kapcsolódó kiegészítőkkel és megoldásokkal (üzleti, low budget projektorok, falra vetítés stb.).
Kínai olcsó projektorok kapcsán: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lorantz24
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis házimozit összerakni. Tudom, hogy nem kell csodát várnom, mivel a keretem 100ezer, nagyon max 120, amibe bele kéne férni a projektornak és a vászonnak is :/
Körülbelül 3,5 méterről nézném, ehhez ahogy néztem kb 200 cm képszélesség jó lenne.
Projektornál a fali konzolt sajnos nem tudom megoldani, viszont 4,5 méterig el tudom tenni a vászontól.
Ennyi pénzért nyilván nem igényem a fullhd, de talán valami otthoni kis kezdő szettet össze lehet hozni belőle.
Tudnátok esetleg erre valamit ajánlani? (használt is játszik persze)Előre is köszi a segítséget!

-
gyeniko
őstag
Sziasztok!
Tervezem egy projektor beszerzését, viszont szeretnék megnézni párat élőben, van Budapesten olyan bemutató terem amit tudtok ajánlani.
Leginkább azért is érdekelne, mert régen nagyon irrigáltak a (single chip) DLP projektorok, és kíváncsi vagyok hogy milyenek az újabbak.
Ha DLP projektorok kiesnek akkor úgy látom nagyjából csak az Epson marad mint választási lehetőség (Sony & JVC a mellett hogy elég drága nem hiszem hogy elég fényerővel rendelkezik a nappalimhoz.
Ahol vetíteni szeretnék:
A projektor és a képernyő között 3.5 - 4 méter távolság lehet, én olyan 120" képernyőre gondoltam.
Nagy fényerő mindenképp szempont mert nem lehet tökéletesen sötétíteni a szobában, valamint a belmagasság is nagyon nagy.Amire használnám:
Nagyrészt esti filmezésre, fotó nézegetésre, kisebb mértékben videojátékokra lenne.Az Ár nem feltétlen elsődleges szempont, de azért nem szeretném egy autó árát rákölteni.
Tippeket szívesen elfogadok hogy mit érdemes venni és hol!
Mennyi az ára "egy autó"-nak?
-
nemuikuma
csendes tag
Sziasztok!
Tervezem egy projektor beszerzését, viszont szeretnék megnézni párat élőben, van Budapesten olyan bemutató terem amit tudtok ajánlani.
Leginkább azért is érdekelne, mert régen nagyon irrigáltak a (single chip) DLP projektorok, és kíváncsi vagyok hogy milyenek az újabbak.
Ha DLP projektorok kiesnek akkor úgy látom nagyjából csak az Epson marad mint választási lehetőség (Sony & JVC a mellett hogy elég drága nem hiszem hogy elég fényerővel rendelkezik a nappalimhoz.
Ahol vetíteni szeretnék:
A projektor és a képernyő között 3.5 - 4 méter távolság lehet, én olyan 120" képernyőre gondoltam.
Nagy fényerő mindenképp szempont mert nem lehet tökéletesen sötétíteni a szobában, valamint a belmagasság is nagyon nagy.Amire használnám:
Nagyrészt esti filmezésre, fotó nézegetésre, kisebb mértékben videojátékokra lenne.Az Ár nem feltétlen elsődleges szempont, de azért nem szeretném egy autó árát rákölteni.
Tippeket szívesen elfogadok hogy mit érdemes venni és hol!
-
kokokka
addikt
Ja, és persze eddig is többször, meg most is működött, hogy a párom 10-kor odaszólt, hogy tudják megoldani, mehetünk 1-körül, és fél 3-ra kész. Úgy is volt. Nem tudom az számít-e, hogy Szegedről megyünk ,vagy mindenkivel ilyenek, de nem sok helyen tapasztaltam azt, hogy odaszólok, 2 óra múlva beadom, 3.5 óra múlva már el is hozom.....
Szegedről hová?
-
Rick4
félisten
Ja, és persze eddig is többször, meg most is működött, hogy a párom 10-kor odaszólt, hogy tudják megoldani, mehetünk 1-körül, és fél 3-ra kész. Úgy is volt. Nem tudom az számít-e, hogy Szegedről megyünk ,vagy mindenkivel ilyenek, de nem sok helyen tapasztaltam azt, hogy odaszólok, 2 óra múlva beadom, 3.5 óra múlva már el is hozom.....
-
péjé
őstag
A márkaszerviz pakolta bele, már itthon is vagyok vele, a takarítással együtt 48600Ft bruttó számlás volt, persze 1 év gari, vagy 2000 óra újraindul.
Azt mondják, néha van ilyen, nem túl gyakori, de előfordul. Egy ventit is cseréltek pluszban, tehát elvileg innentől minden szép és jó. És náluk nincs utángyártott cucc, csak gyári dolgok, nem hiszem, hogy ezzel kamuznának, mindig teljesen korrektek voltak. Persze itthon belenéztem, hiszen ugye az izzó itthon is cserélhető, ez van benne:

Nem gondoltam volna, komolyan...korrekt szervíz.
-
Rick4
félisten
A márkaszerviz pakolta bele, már itthon is vagyok vele, a takarítással együtt 48600Ft bruttó számlás volt, persze 1 év gari, vagy 2000 óra újraindul.
Azt mondják, néha van ilyen, nem túl gyakori, de előfordul. Egy ventit is cseréltek pluszban, tehát elvileg innentől minden szép és jó. És náluk nincs utángyártott cucc, csak gyári dolgok, nem hiszem, hogy ezzel kamuznának, mindig teljesen korrektek voltak. Persze itthon belenéztem, hiszen ugye az izzó itthon is cserélhető, ez van benne:

-
péjé
őstag
-
hm15
senior tag
Természetesen végig eco, szünetmentes is van előtte, tehát áramszünet miatti lekapcsolás se játszik, nem volt a gyorshűtés se bekapcsolva, nem kapcsoltuk vissza soha fél órán belül. Érdekes, mert 1.5 éve vettem újonnan, az előző is ez volt, azt meg 4400 órás lámpával, hiba nélkül adtam el.
Így tényleg nagyon kevésnek tűnik. Elvileg ECO-ban 4-5500 között kéne a gyárinak elhaláloznia. Én 2,5 év alatt tartok 1700 óránál.
-
Rick4
félisten
Természetesen végig eco, szünetmentes is van előtte, tehát áramszünet miatti lekapcsolás se játszik, nem volt a gyorshűtés se bekapcsolva, nem kapcsoltuk vissza soha fél órán belül. Érdekes, mert 1.5 éve vettem újonnan, az előző is ez volt, azt meg 4400 órás lámpával, hiba nélkül adtam el.
-
hm15
senior tag
W1070-esem lámpája kb 2600 óránál pukk, mikor máskor, hét vége előtt. Gari úgy tudom erre 2000 óráig volt, szóval az felejtős, viszont kicserélni nem nagy ügy, inkább csak tipp kellene, hol vegyek ma bele lámpamodult, mert remélem a takarítást elvégzi a márkaszerviz, belül tele van üvegszilánkkal...
Melyik lámpa móddal bírt csak ennyit?
-
Rick4
félisten
Gyári modul a márkaszervizből beszereléssel 48 ezres, kb 3 óra múlva benne is lesz.

-
péjé
őstag
W1070-esem lámpája kb 2600 óránál pukk, mikor máskor, hét vége előtt. Gari úgy tudom erre 2000 óráig volt, szóval az felejtős, viszont kicserélni nem nagy ügy, inkább csak tipp kellene, hol vegyek ma bele lámpamodult, mert remélem a takarítást elvégzi a márkaszerviz, belül tele van üvegszilánkkal...
Gyári modul 70-90eft, utángyártott 40e boltból, aliexpressről kb. 10-18eft (3hét, itt láttam osramot is ennyiért).
Sztem írj Cydon kollégának itt a PH-n hátha van neki vagy Batyonak batyo kukac icedsl.hu. -
Rick4
félisten
-
c4
őstag
A pénzt képminőség javítására fordítsák, ne hangszóróra, androidra és egyéb badarságokra. Persze az valószínűleg nincs neki, így el kell adni valami mással. Ezért vannak benne ezek a nélkülözhetetlen szolgáltatások.

Az UST vetítők mai és jövőbeli generációi bizony a TV-t hivatottak helyettesíteni, mivel az izzó élettartam és mondjuk jelen esetben az 5000 ANSI lumen eléggé megnyugtató a tulaj számára, nem kell aggódni az izzó élettartama miatt. Az Android asszem' ingyenes, és manapság nem hinném, hogy az okos TV-k mellet ne lehetnének okos vetítők is... Szinte biztos vagyok benne, hogy nem a videofilek a célközönség, inkább az olyan felhasználók, akik kis szobával bírnak, egy eszközzel szeretnék megoldani a videojátékozást, filmnézést. Ideális például egy koleszszobában, albérletben. Nem kell 3-4 eszköz, könnyen mobilizálható,, ha költözni kell... A képminőségről még semmit nem tudunk, várjuk meg, míg végre kapható lesz a készülék.
-
motoroskanál
tag
Amúgy nem értem, miért baj, hogy futtat androidot?
Az összes "okos" TV-n van valamilyen rendszer. Utáljuk akkor azokat is.Erre legalább majd lehet tenni médialejátszót, lehet natív YT is, pendriveon, külső winchesteren videó/film lejátszás. Kodi akár..
Wifi-n Mi Home appal is gondolom lehet majd irányítani, tartalmat lejátszani.Beépített hangrendszer?
Mintha az Én BenQ W1070-emben ne lenne. Meg 20 másik projektorban is ugyanúgy van. Használom? Nem. Adott a lehetőség? Igen.
Akár még jól is elsülhet ez a hangrendszer téma. A kis BT-s "hangfaluk" is árához képest (6k) rettenet jól szól. És a JBL Charge 2+-om(40k) sem szól az árához képest 4x jobban, mint ez.De még a TV-ken is mindegyikben van hangszóró. Azokból is 10/9 semmire nem jó.
Full HD 4K.(és eleve a webshop reklámozza szarul, nem a gyártó)
Szimplán kimaradt egy vessző, meg a leírásból, hogy 4K tartalmak megjelenítésére is alkalmas.
Aki ilyet vesz az úgyis utána néz a speckónak egy hiteles oldalon.Akkor utáljuk azokat a "nevesebb" vetítőmárkákat is, akik 4K-ként árulják, aztán csak valami humbuk 4K, de ők nem elírásként, hanem direkt úgy reklámozzák.
Ha másra nem is, de arra mindenképp jók a kínaiak betörése, hogy felkavarják az állóvizet és árcsökkentésre, fejlesztésre ösztönözzék a többi gyártót.
Ugyanúgy ahogy a mobil piacon is törnek előre, máshol is törnek. Nincs ezzel semmi baj.Azzal mondjuk nem értek egyet, hogy látatlanban mindenki leírja, mert specifikáció alapján egyáltalán nem rossz.
Az meg, hogy mit hoznak ki belőle, majd úgyis kiderül. És nem nem védem, de objektíven próbálom nézni a piacra betörésüket.A pénzt képminőség javítására fordítsák, ne hangszóróra, androidra és egyéb badarságokra. Persze az valószínűleg nincs neki, így el kell adni valami mással. Ezért vannak benne ezek a nélkülözhetetlen szolgáltatások.

-
Bence01
tag
Nekem is az epson tw3500 a szimpatikus a sorból és ha már megemelted az összeget akkor hagynám a 720p-t és megnézném itt a HA-on az epson tw6100-et és a jófogáson a sony hw sorozatának kezdő tagját. Ez már sxrd paneles, ezt nem hagynám ki a megtekintésből (SONY VPL-HW10), egy használt benq w1070 áráért adják, annál azért jobb lehet.
Hát a kettő amit említesz azért már erősen a felső határon vanak, de a két epson-t ugyan az az eladó árulja így valószínűleg azt mindenképp megsasolom. 1070-ről elég sok videót láttam, de engem sajnos nem győzött meg, igaz biztosan jobb mint a sok felsorolt 720p-s projektor.
SXRD panelt nem ismerem utánaolvasok, hogy azzal mennyit is nyernék.
Egyébként érdemes várnom 1 hónapot vagy valószínűleg azért nem bővül olyan ütemben a használt kínálat? A jókat meg gondolom hamar elviszik. -
péjé
őstag
Sziasztok,
Van egy remek lcd tv-m és szeretnék nagyobb képet. Először tv-re gondoltam, de értelmes áron nem találtam megfelelőt. Így jutottam el ide.
A keret 150eFt ebbe kéne bele férnie minimum a projektornak és a vászonnak, idális esetben pedig már az ablak sötétítése és a kábel is belefér. Nagyon jó ajánlat esetén lehet csak a projektor is 150, max egy hónapig valahogy megoldom a többit.
Ahogy méregettem 80-90"-os vászon fog elférni és max 3,5-4méterről tudok vetíteni, innen is fogom nézni.
16:9 vagy 16:10-es képarányt szeretnék, mivel csak filmezésre lesz használva.
Munkában van több projektor is és nekem valahogyan a 3lcd-s színvilág jobban bejön. Valószínűleg nem lesz olyan sötét, mint egy barlangban, így tapasztalatom szerint enyhe bevilágításnál is jobban teljesítenek a 3lcd-ek.
DLP is szóbajöhet, de az már középfelső kategóriás kell, hogy legyen úgy érzem az hozza aszt a szintet ami tetszik.
Képminőségben azt szeretném, ha a bőrszínek jók legyenek és megfelelőn éles (egy közeli képen meg tudjam számolni hány borostája ősz az embernek
) Illetve nagyon örülnék, ha 3D is lenne, de ha olyan minőségűt találok ami olyan mélységet ad, mintha 3d lenne akkor nem fontos.
Szerintetek ezek mellett érdemes 720p irányban nézelődnöm a belőtt árért az lenne reálisabb, csak nem tudom mennyivel tűnne életlenebbnek a kép?Győrben lakom, így sajnos hogy 4-5 helyre elmenjek az kilőve.
Eddig ezeket az ajánlatokat találtam:
[Epson_EH_TW3500] Talán ez tűnik a legjobbnak
[Acer P1340W] Kicsit túlárazottnak érzem
[Acer_H5360] Már linkeltétek és jó áron van
[Sony VPL-BW7] itt főleg a vászon minősége fogott meg
[Sanyo_PLV_Z4] gondolom ez felsőbb kategória
[Acer H5380BD]
[Epson_EH_TW450]DLP:
[Optoma HD65], [Optoma_hd_70], Sim2 D30, illetve a már sokszot linkelt Ruco.Szerintetek ezek fényében melyikek azok amiket érdemes lehet megnéznem?
Köszi a segítséget és a végigolvasást

Nekem is az epson tw3500 a szimpatikus a sorból és ha már megemelted az összeget akkor hagynám a 720p-t és megnézném itt a HA-on az epson tw6100-et és a jófogáson a sony hw sorozatának kezdő tagját. Ez már sxrd paneles, ezt nem hagynám ki a megtekintésből (SONY VPL-HW10), egy használt benq w1070 áráért adják, annál azért jobb lehet.
-
Bence01
tag
Sziasztok,
Van egy remek lcd tv-m és szeretnék nagyobb képet. Először tv-re gondoltam, de értelmes áron nem találtam megfelelőt. Így jutottam el ide.
A keret 150eFt ebbe kéne bele férnie minimum a projektornak és a vászonnak, idális esetben pedig már az ablak sötétítése és a kábel is belefér. Nagyon jó ajánlat esetén lehet csak a projektor is 150, max egy hónapig valahogy megoldom a többit.
Ahogy méregettem 80-90"-os vászon fog elférni és max 3,5-4méterről tudok vetíteni, innen is fogom nézni.
16:9 vagy 16:10-es képarányt szeretnék, mivel csak filmezésre lesz használva.
Munkában van több projektor is és nekem valahogyan a 3lcd-s színvilág jobban bejön. Valószínűleg nem lesz olyan sötét, mint egy barlangban, így tapasztalatom szerint enyhe bevilágításnál is jobban teljesítenek a 3lcd-ek.
DLP is szóbajöhet, de az már középfelső kategóriás kell, hogy legyen úgy érzem az hozza aszt a szintet ami tetszik.
Képminőségben azt szeretném, ha a bőrszínek jók legyenek és megfelelőn éles (egy közeli képen meg tudjam számolni hány borostája ősz az embernek
) Illetve nagyon örülnék, ha 3D is lenne, de ha olyan minőségűt találok ami olyan mélységet ad, mintha 3d lenne akkor nem fontos.
Szerintetek ezek mellett érdemes 720p irányban nézelődnöm a belőtt árért az lenne reálisabb, csak nem tudom mennyivel tűnne életlenebbnek a kép?Győrben lakom, így sajnos hogy 4-5 helyre elmenjek az kilőve.
Eddig ezeket az ajánlatokat találtam:
[Epson_EH_TW3500] Talán ez tűnik a legjobbnak
[Acer P1340W] Kicsit túlárazottnak érzem
[Acer_H5360] Már linkeltétek és jó áron van
[Sony VPL-BW7] itt főleg a vászon minősége fogott meg
[Sanyo_PLV_Z4] gondolom ez felsőbb kategória
[Acer H5380BD]
[Epson_EH_TW450]DLP:
[Optoma HD65], [Optoma_hd_70], Sim2 D30, illetve a már sokszot linkelt Ruco.Szerintetek ezek fényében melyikek azok amiket érdemes lehet megnéznem?
Köszi a segítséget és a végigolvasást

-
Atomgeszi
nagyúr
Persze, akkor már dukál hozzá egy normális 5.1.
De amíg a nagy átlag nem nem ez. Hanem a festett fal meg akciós 2.1 meg xvid, addig..
Az Én ismerősi körömben vígan elvan 10/9 ember laptop film + laptop hangszóró. Sokan még azon is hallgatnak zenét. Én a falra mászok ettől.
Vagy aki azt se tudja, hogy mi az az 5.1, csak annyit,hogy akciós volt 20-ért 30-ról..
Na nekik tökéletes az ilyen hibrid projektor, hogy minden benne van.
Aki meg egy kicsit is ad a dologra, az úgyis külön hangrendszert használ, külön média boxot vagy BD lejátszót, esetleg HTPC-t.De a nagy többségnek ez remek alternatíva, hogy minden egyben van. Könnyebb is eladni az ilyeneket, jobban tudják reklámozni, hogy hosszú a tudása lista.
Más kérdés, ha nem lenne hang, de még android sem lenne rajta, akkor sem kerülne olcsóbba. Így meg mindenki el tudja dönteni, hogy kell, használja, vagy sem.
-
kokokka
addikt
Az összes "okos" TV-n van valamilyen rendszer. Utáljuk akkor azokat is.Erre legalább majd lehet tenni médialejátszót, lehet natív YT is, pendriveon, külső winchesteren videó/film lejátszás. Kodi akár..
Wifi-n Mi Home appal is gondolom lehet majd irányítani, tartalmat lejátszani.Beépített hangrendszer?
Mintha az Én BenQ W1070-emben ne lenne. Meg 20 másik projektorban is ugyanúgy van. Használom? Nem. Adott a lehetőség? Igen.
Akár még jól is elsülhet ez a hangrendszer téma. A kis BT-s "hangfaluk" is árához képest (6k) rettenet jól szól. És a JBL Charge 2+-om(40k) sem szól az árához képest 4x jobban, mint ez.De még a TV-ken is mindegyikben van hangszóró. Azokból is 10/9 semmire nem jó.
Szimplán kimaradt egy vessző, meg a leírásból, hogy 4K tartalmak megjelenítésére is alkalmas.
Aki ilyet vesz az úgyis utána néz a speckónak egy hiteles oldalon.Akkor utáljuk azokat a "nevesebb" vetítőmárkákat is, akik 4K-ként árulják, aztán csak valami humbuk 4K, de ők nem elírásként, hanem direkt úgy reklámozzák.
Ha másra nem is, de arra mindenképp jók a kínaiak betörése, hogy felkavarják az állóvizet és árcsökkentésre, fejlesztésre ösztönözzék a többi gyártót.
Ugyanúgy ahogy a mobil piacon is törnek előre, máshol is törnek. Nincs ezzel semmi baj.Azzal mondjuk nem értek egyet, hogy látatlanban mindenki leírja, mert specifikáció alapján egyáltalán nem rossz.
Az meg, hogy mit hoznak ki belőle, majd úgyis kiderül. És nem nem védem, de objektíven próbálom nézni a piacra betörésüket.Van igazságod, főleg, hogy ma már minden kínai. A hangszórókról annyit, hogy aki filmnézésre vesz projektort, annak legalább egy 5.1 kéne hogy szóljon a szobájában. A többi csak cincogás...
-
Atomgeszi
nagyúr
-
kokokka
addikt
-
Atomgeszi
nagyúr
Az meg, hogy mit hoznak ki belőle, majd úgyis kiderül. És nem nem védem, de objektíven próbálom nézni a piacra betörésüket. -
Atomgeszi
nagyúr
-
kokokka
addikt
Igaz, ebben van android, meg négy magos processzor, meg ötezer lumen, továbbá fullhd 4K.

Lehet hogy van beépített hangszórója is és akkor már hangrendszert sem kell venni. Várjuk, mint a messiást.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
"és akkor már hangrendszert sem kell venni."
Ezt ugye most viccnek szántad.....
-
Gamerous
tag
-
AVhelper
senior tag
Szia!
Az Epson EB-W04 PC Free funkciójával csak jpg, bmp, gif (animált is),png képeket és avi (Motion JPEG) videókat tud lejátszani USB meghajtóról. Tehát az Powerpoint prezentációt át kell ezekre konvertálni.
-
Gamerous
tag
Sziasztok !
Korábban már kértem tanácsot tőletek projektor vásárlás ügyben. Azóta is gondolkodom. Már újabb igények is felmerültek. USB-ről szeretnék powerpointot vetíteni konvertálgatás nélkül. Megoldható ez? Max. 130000 ! Epson EB-W04 tudja?
-
c4
őstag
Igaz, ebben van android, meg négy magos processzor, meg ötezer lumen, továbbá fullhd 4K.

Lehet hogy van beépített hangszórója is és akkor már hangrendszert sem kell venni. Várjuk, mint a messiást.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Van hangszórója, de mint a Messiást, ááá... Jön az LG új modellje, bár satnya a fényereje a xiaomihoz képest, mindössze 1500 ANSI, ez is fél milla körülre taksált előzetesen, az Epson is előrukkol egy UST modellel... Szóval nő a felhozatal.
-
motoroskanál
tag
-
AVhelper
senior tag
Ha nem akarsz hangszóróért fizetni, akkor ott az EH-TW6800. Kicsit drágább, mint az EH-TW6700, kapsz viszont nagyobb dinamikus kontrasztot, ISF kalibrálási lehetőséget, AMX, Crestron, Control4 rendszerbe integráláshoz RS232 valamint LAN csatlakozást valamint 12V-os Trigger kimenetet továbbá egy 3D szemüveget.
-
Lagolit
tag
Szia!
Az EH-TW6700-nak a Home Cinema 3700 felel meg.
A Home Cinema 3100-nak megfelelő modellt nem kínálnak Európában.
Köszi a választ, akkor a hangszóróért mindenképp fizetnem kell, sajnálatos.
-
c4
őstag
Így ránézésre öt forintot sem adnék érte.
Na mert az LG UST vetítőjétől elaléltál, mikor megláttad képen.

-
.DLL
veterán
Valahogy nekem is ez az érzésem, pedig a telefonom Xiaomi, de az nem az első telefonjuk, egy bizonyított és racionális készülék.
Néztem a 1st Xiaomi Drone-ról is videót, dobálta el a jelet, volt, hogy nem lehetett iránytani, az mi már...! Lehet hogy csak egy lehúzós teszt akart lenni, ki tudja, de ha tényleg előfordulnak ilyen bakik, akkor ne már!Nem gond, hogy sokféle terméket akar nyújtani egy gyártó, de azt előbb meg kell alapozni, és sajna a mobiltelefon biznisz csak egy nagyon vékony pálcika...
Pl. a Samu, LG is gyárt mindent, egész a háztartási gépekig, de szép lassan alapozták meg azt, amit ma képviselnek, nem pedig azonnal mindenből a "cutting edge teknolodzsi" $100-ért szemlélettel. -
motoroskanál
tag
Már 2214 dolláron áll a xiaomi.. Mire megvehető lesz, akár 4500 dollárra is emelkedhet apránként az ára.

-
AVhelper
senior tag
Szia!
Az EH-TW6700-nak a Home Cinema 3700 felel meg.
A Home Cinema 3100-nak megfelelő modellt nem kínálnak Európában.
-
Lagolit
tag
Sziasztok,
Jól tippelek, hogy az Epson Home Cinema 3100 itthon az Epson EH-TW6700 néven látott napvilágot? -
Atomgeszi
nagyúr
-
c4
őstag
-
Gabesz87
veterán
Na megrendeltem amazonról az 1080ST-t. Kíváncsi vagyok, milyen lesz. Főleg ami az állapotát, és az óraszámot illeti.
-
Mik76
senior tag
A Xiaomi azert nem rak ossze rossz dolgokat! 3 eve volt toluk flagship telefonom, nemreg a legolcsobb telefonjukat vettuk ismerosnek (Redmi 4X talan) es semmi baj a minoseggel.
Van toluk egy powerbankom is harom eve, Apple minoseg szo szerint. A fulhallgatoik se rosszak, az is volt, csak a szokasos kabeltores... viszont cserebe marha jol szoltak.
Sracok, ne legyen igazam. Varom a beszamolokat elso kezbol.

-
AVhelper
senior tag
Lesz új Sony 4K SXRD házimozi projektor 1,7 MFt alatti áron.
-
tDr1v3r
veterán
A Xiaomi azert nem rak ossze rossz dolgokat! 3 eve volt toluk flagship telefonom, nemreg a legolcsobb telefonjukat vettuk ismerosnek (Redmi 4X talan) es semmi baj a minoseggel.
Van toluk egy powerbankom is harom eve, Apple minoseg szo szerint. A fulhallgatoik se rosszak, az is volt, csak a szokasos kabeltores... viszont cserebe marha jol szoltak.
-
menpee
aktív tag
Az egész ledes üzletág kartellszerűen van mesterségesen magas áron tartva évek óta, miközben fejlesztés meg alig csöpög bele. Ha egy relatíve új szereplő ebbe a tóba
baszhajít követ, akkor a hullámok meglepően nagyok lehetnek. Ha végre sikerülne értelmes ajánlatokat adni az 500-1000$-os szegmensben, akkor indulna be igazán a dolog szerintem.
A Xiaomi meg otthoni piacon győzte le az Apple-t néhányszor. Nem kell őket félteni
-
Mik76
senior tag
Olcso husnak hig a leve. Meglepodnek ha nem igy lenne ezzel is.
-
bobojszan
tag
Ha már 3D a téma: 3LCD-s Epson 3D-s projektorhoz mi most a javasolt 3D szemüveg? Tud esetleg valaki konkrétan ajánlani valamit, akár linkkel?
Most már csak-csak kipróbálnám a 3D-t, még ha annyira nem is izgat, legalábbis moziban gyűlölöm, de könnyen lehet, hogy otthon jobban tetszene.
Köszönöm!
Én a hivatalos Epsont vettem hozzá. Eléggé jó bár kevés a valóban 3D film.
-
bobojszan
tag
-
Atomgeszi
nagyúr
-
AVhelper
senior tag
Erre Én is, mert ez képtelenség. 4K/HRD projektor a jelenlegi árak harmadáért? Ugyan már! ezek a kínaiak általában úgy kezelik a specifikációs információk megadását, mint politikusok a választási ígéreteket. Persze akik akarnak higgyenek bennük.
-
c4
őstag
-
synar
őstag
-
c4
őstag
+ - 670 dollár, a full HD pillanatnyilag 2000 dollárra van kiírva... bár még az sem kapható.
-
a2d2
addikt
Teljesen jó, végre felpörgeti az évek óta tartó álló vizet a Xiaomi. Jövőre már tuti projektor csere ha tényleg a boltokba kerülnek ezek

-
synar
őstag
-
cinemazealot
addikt
A leírás 41. oldalán az áll, hogy a projektort az USB csatiján keresztül össze kell kötni a Power Pointot futtató PC-vel. Ez megtörtént?
-
péjé
őstag
-
plejik
addikt
-
AVhelper
senior tag
Szia!
Szerintem meg az Epson EB-U04-et nézd meg, ami 1920x1200 pixel felbontású. 3 méterről tud 2,16 m széles képet vetíteni.
-
CyDoN
senior tag
Szia,
Szerintem nézd meg a BenQ TH530-at!
FullHD, 3m-ről 212 cm széles képet vetít. 3év garancia és bruttó 200 közül mozog az ára. -
vizcsap
tag
Sziasztok!
200k környékén(+-10e) milyen FullHD-s projektort ajánlanátok? Irodába kellene oktatásra, táblázatok nézegetésére stb. Nem tudom számít-e, de a plafonról lenne "lelógatva".
Kb. 3m-re lenne a vászontól és olyan max 210cm széles képet kellene vetítenie oda.
-
Beni2360
félisten
-
Atomgeszi
nagyúr
Azért egy Xiaomi(500-600k) nem egy kínai csoda kategória(20-80k vetítők).
Viszont ez a zajszint valóban magas. De lassan már legalább jönnek a "tesztek".
Egyébként tegnap jött meg a Xiaomi robot porszívó. És nem egy kínai csoda, teszi a dolgát, nagyon ügyes. Tudom, az csak egy porszívó, de mégse csalódás, mert kínai.
-
Exian
addikt
-
péjé
őstag
Köszi az infókat mindkettőtöknek. A tárolás nem gond, a projektornak külön "szentély" van
Szóval egy kis fali polcrendszer áll rendelkezésre, aminek a felső polca tök üres jelenleg, oda tudok kis dobozkát elhelyezni és abba a szemüvegeket.De akkor még nézelődök. Nem sürgős a dolog, ráérek találni egy olyat, ami minden szempontból megfelelő és jobb, mint ez.
Ha tudtok ilyet, jöhet link! Köszönöm!
-
Exian
addikt
Nekem ilyen van és ritkán használom én is. Össze csukni nem lehet tehát meg kell oldani az elhelyezését használat után. Még tavaly vettem itthon akcióban 6500 Ft körül párban. Én is félve raktam össze de nem vészes ha nem hancúrozik az ember rajta. A legnagyobb gond a tárolása vagy bevállalod a ki be tologatását a száraknak na itt lehet az amire fórum társunk Márton figyelmeztetett.
Márton - Én szemüveg elé téve használom. - Nálad hány db tört el?Köszi az infókat mindkettőtöknek. A tárolás nem gond, a projektornak külön "szentély" van
Szóval egy kis fali polcrendszer áll rendelkezésre, aminek a felső polca tök üres jelenleg, oda tudok kis dobozkát elhelyezni és abba a szemüvegeket.De akkor még nézelődök. Nem sürgős a dolog, ráérek találni egy olyat, ami minden szempontból megfelelő és jobb, mint ez.
Ha tudtok ilyet, jöhet link! Köszönöm!
-
Márton
nagyúr
Nekem ilyen van és ritkán használom én is. Össze csukni nem lehet tehát meg kell oldani az elhelyezését használat után. Még tavaly vettem itthon akcióban 6500 Ft körül párban. Én is félve raktam össze de nem vészes ha nem hancúrozik az ember rajta. A legnagyobb gond a tárolása vagy bevállalod a ki be tologatását a száraknak na itt lehet az amire fórum társunk Márton figyelmeztetett.
Márton - Én szemüveg elé téve használom. - Nálad hány db tört el?1/1 nem is vettem többet

-
Beni2360
félisten
Ha már 3D a téma: 3LCD-s Epson 3D-s projektorhoz mi most a javasolt 3D szemüveg? Tud esetleg valaki konkrétan ajánlani valamit, akár linkkel?
Most már csak-csak kipróbálnám a 3D-t, még ha annyira nem is izgat, legalábbis moziban gyűlölöm, de könnyen lehet, hogy otthon jobban tetszene.
Köszönöm!
Márton - Én szemüveg elé téve használom. - Nálad hány db tört el? -
Márton
nagyúr
Köszönöm!
én ezt a típust nem ajánlom
van dlp linkesben és nem túl kényelmes, a szára könnyen törik, stb. -
Exian
addikt
Köszönöm!
-
Beni2360
félisten
-
Márton
nagyúr
-
Beni2360
félisten
-
plejik
addikt
-
Márton
nagyúr
-
Beni2360
félisten
-
Márton
nagyúr
-
.DLL
veterán
Emberek! Van valamilyen házi praktika "Front Surface Mirror" készítésére? Egy min. 30×30 cm-es méretűre volna szükségem, mert projektor képét szeretném elirányítani (ezért nem jó a normál tükör, mert az duplázza a képet). Találtam egy YouTube videót, de (1) nem tudom, hogy az itt említett "paint stripper" helyett használhatok-e kromofágot, illetve hogy (2) hol találok én narancshéjolajat? Egy másik videóban acetont használtak utóbbi helyett, nem tudom, az jobb/olcsóbb/könnyen beszerezhetőbb volna-e.
Aztán kérdés még az is, hogy meddig bírja az ilyen tükör homályosodás, opálosodás nélkül? Ha csak nagyon rövid ideig, akkor érdemes inkább valahonnan rendelni ilyet? Az vajon tovább bírja? Nagyobb méretben az egy kész vagyon.
Valaki próbálkozott már ilyennel? Érdekelnének a tapasztalatok.

(#36018) bot1978
Tölts fel képet a jelenségről, hadd lássuk, miről van szó!
Ha nem akarod túl drágán, akkor egy bármilyen tükör készítővel elkészíttetheted, csak kérd meg, hogy ne fesse le a foncsort, mert arra a felületre van szükséged.
-
c4
őstag
Emberek! Van valamilyen házi praktika "Front Surface Mirror" készítésére? Egy min. 30×30 cm-es méretűre volna szükségem, mert projektor képét szeretném elirányítani (ezért nem jó a normál tükör, mert az duplázza a képet). Találtam egy YouTube videót, de (1) nem tudom, hogy az itt említett "paint stripper" helyett használhatok-e kromofágot, illetve hogy (2) hol találok én narancshéjolajat? Egy másik videóban acetont használtak utóbbi helyett, nem tudom, az jobb/olcsóbb/könnyen beszerezhetőbb volna-e.
Aztán kérdés még az is, hogy meddig bírja az ilyen tükör homályosodás, opálosodás nélkül? Ha csak nagyon rövid ideig, akkor érdemes inkább valahonnan rendelni ilyet? Az vajon tovább bírja? Nagyobb méretben az egy kész vagyon.

(#36018) bot1978
Szerintem te optikai tükröt keresel, vedd fel a kapcsolatot az amatőr csillagászokkal., ők biztos ajánlanak olyan kisebb optikai céget, ahol le tudod gyártatni.
-
cinemazealot
addikt

(#36018) bot1978
-
bot1978
senior tag
Mi lett a projektorommal? Döglődik?
Van egy 3LCD gépem és nemrég azt vettem észre, hogy a feliratoknak alul árnyéka lett vízszintesen mindkét irányba. Teljesen fekete kép esetén egészen sötétkék a feketétől alig megkülönböztethető ,de kék folt lett a képen alul és ezen a területen lényegében olyan, mintha az ON/OFF kontraszt rossz lenne. Próbáltam lefotózni, de a kamera nem elég érzékeny.
Színes kép esetén teljesen láthatatlan a hiba, illetve amikor a filmen van a felirat és nem alatta, no és persze éppen nappali jelenetet vágnak be akkor a felirat fehér betűi sem okoznak látható gondot. Csak sötét háttér előtt a világos betű festi meg a képet.Pl. vége egy filmnek, kijön a felirat, mondjuk egy színész neve és a felirat hosszában balról is meg jobbról is így megködöli fehérrel a fekete hátteret.
Eddig nem csinálta. Beletoltam már pár ezret, szóval kiszolgált, de ilyen hibát még nem is láttam. Mi ez? -
Heraldry
tag
Benq W1300 trigger (12V) kimenetéhez szeretnék relét tenni. Néhány kérdésem lenne, ha valaki csinált itt hasonlót.
Mono jack dugasz szükséges a projektor oldalon?
Milyen relét használt?
A relé tekercsét egy az egyben rá lehet kötni, vagy kell még valami? -
sith7
félisten
-
.DLL
veterán
-
Real_Necro
veterán
szia,
pár ötlet:
usa prémiumkategóriás gyártó 720p-s vetítője, nálunk nem ismert így nagyon nyomott ára van de amúgy über kategória..Runco...[link]
- egy régebbi felsőkat. vetítő a Benq w5000, [link] szintén csak jókat lehet róla olvasni, sajna nálam a vetítési távja miatt nem jöhetett szóba.MIndkettőnek kell a táv, 4m-ről már 100" felett vetítenek és DLP-s vetítők, kell a próba mindenképp mert lehet szivárvány.
-szintén prémium, Sim2 D30 720p...[link]
Szintén DLP, jó áron egy 720p-s acer h5360, ilyen volt nekem, kezdőnek tuti..[link]LCD-t nem találtam, egy régebbi sxrd paneles sony vw40-et láttam bár 133eft, talán alkuképes és biztos h nem csalódsz benne. Sajna a 100eft kb erre elég, egy 720p v. kicsit hozzáteszel és egy régebbi (de ettől nem rossz) FHD. Szervízest tudunk ajánlani, lámpacserétől nem kell félni, kb. 25eft.
Próbanézés legyen mindenképp mielőtt elhozod. Falra is lehet vetíteni, később majd szerzel egy jó vásznat mert azzal az igazi...:-)Köszönöm a tippeket! A Runco-t láttam én is aprón, talán jó is lenne, csak tényleg a szivárványosodástól tartok.

-
sith7
félisten
-
péjé
őstag
szia,
pár ötlet:
usa prémiumkategóriás gyártó 720p-s vetítője, nálunk nem ismert így nagyon nyomott ára van de amúgy über kategória..Runco...[link]
- egy régebbi felsőkat. vetítő a Benq w5000, [link] szintén csak jókat lehet róla olvasni, sajna nálam a vetítési távja miatt nem jöhetett szóba.MIndkettőnek kell a táv, 4m-ről már 100" felett vetítenek és DLP-s vetítők, kell a próba mindenképp mert lehet szivárvány.
Szintén DLP, jó áron egy 720p-s acer h5360, ilyen volt nekem, kezdőnek tuti..[link]LCD-t nem találtam, egy régebbi sxrd paneles sony vw40-et láttam bár 133eft, talán alkuképes és biztos h nem csalódsz benne. Sajna a 100eft kb erre elég, egy 720p v. kicsit hozzáteszel és egy régebbi (de ettől nem rossz) FHD. Szervízest tudunk ajánlani, lámpacserétől nem kell félni, kb. 25eft.
Próbanézés legyen mindenképp mielőtt elhozod. Falra is lehet vetíteni, később majd szerzel egy jó vásznat mert azzal az igazi...:-)DummyBoynak is
Besett egy fhd acer 100eft-ért, talán érdemes ránézni, hirdetés szerint újszerű állapotban.
[link] -
Gabesz87
veterán
Köszi, közben olvasgatok is visszafelé...
Kb. 2 méter (múltkor volt nála kölcsön projektor, az kb. ilyen távolságra volt)... De rákérdezek.
A keret pedig itt is olyan max. 100k. A céges projektorral moziztak múltkor és megtetszett neki (pedig az egy alap, 800x600-as irodai cucc...), tvje nincs, pont azért gondolkodik projektoron, mert el tudja rakni ha nem kell...
Kicsit ugyan a kereten felül van, de a kínai csodáknál biztosan jobb

-
tl-x
addikt
-
péjé
őstag
Kb. 2 méter (múltkor volt nála kölcsön projektor, az kb. ilyen távolságra volt)... De rákérdezek.
A keret pedig itt is olyan max. 100k. A céges projektorral moziztak múltkor és megtetszett neki (pedig az egy alap, 800x600-as irodai cucc...), tvje nincs, pont azért gondolkodik projektoron, mert el tudja rakni ha nem kell...
Ez elég kicsi távolság, rövid vetítési távolsággal 720p-s projit nem tudok hirtelen, a 720p-s acer h5360 2m távolságból kb. 60"-as képet tud, ez 130cmx74cm...[link]
Kicsit ha tud növelni a távon akkor már moziszerűbb a méret. a 800x600-as irodai gép után ez az acer tuti jobb lehet. Ha bejön neki akkor majd nagyobb keretből gazdálkodva egy tényleg jobb gépet vesz ezen meg nem bukik százezreket ha nem.
-
a2d2
addikt
-
Neoteric
addikt
-
DummyBoy
senior tag
-
péjé
őstag
Üdv mindenkinek!
Egy kedves barátom úgy döntött, hogy TV helyett szeretne projektort venni a lakásába.
Elkezdtem keresgélni, hogy segítsek neki, de közben szeretném a hozzáértők segítségét is kérni

Mivel kezdeti fellángolás, így nem szeretne sokat költeni, az elvárások sem túl magasak, de ettől függetlenül szeretnék valami olyasmit találni neki, amivel elégedett lehet a kezdetekben.
720p elég, házimozizáshoz kellene (garzonba), csendesség előny, tehát lehetőleg halk működés, megbízhatóság a lényeg. Használt is jó lehet, lényeg hogy azon alkalmakkor amikor esténként filmet szeretne nézni, akkor jól szolgáljon.
Van bármi olyan modell amit nyugodt szívvel ajánlotok?
Előre is kösz!
szia,
mekkora a keret rá? kb. a vetítési táv is kellene, mondjuk -tól-ig mekkora hely van.
pont ilyesmit kerestek, esetleg ezeket nézd meg kettővel feljebb...hsz_36001. -
sith7
félisten
Első projektornak ?
Vélemény ? 
-
DummyBoy
senior tag
Üdv mindenkinek!
Egy kedves barátom úgy döntött, hogy TV helyett szeretne projektort venni a lakásába.
Elkezdtem keresgélni, hogy segítsek neki, de közben szeretném a hozzáértők segítségét is kérni

Mivel kezdeti fellángolás, így nem szeretne sokat költeni, az elvárások sem túl magasak, de ettől függetlenül szeretnék valami olyasmit találni neki, amivel elégedett lehet a kezdetekben.
720p elég, házimozizáshoz kellene (garzonba), csendesség előny, tehát lehetőleg halk működés, megbízhatóság a lényeg. Használt is jó lehet, lényeg hogy azon alkalmakkor amikor esténként filmet szeretne nézni, akkor jól szolgáljon.
Van bármi olyan modell amit nyugodt szívvel ajánlotok?
Előre is kösz!
-
a2d2
addikt
Basszus nehogy elszúrják ilyennel. Beletettétek rendesen a bogarat a fülembe ezzel a projektorral.
Mondjuk a fogyasztása is meglepően magas, azt a hőt meg el kell valahogy vezetni.
Kár hogy nincs ECO módban mért fogyasztás + zaj adat. -
péjé
őstag
Sziasztok!
Úgy adódott, hogy kiürült a szuterénemben egy nagyobb terület, ami még festés előtt áll, így elgondolkodtam, hogy kipróbálom mozi szobának (film nézésre). Nem szeretnék nagy beruházást, így vászon sem lesz, csak tikkurilával festett fal, hogy leteszteljem, szükségem van e ilyenre otthon.
A vetítendő falfelület összesen 3,5m széles és 2,2m magas, melyre kb 2-2,5m széles képet vetítenék, gondolom így is a belmagasság lesz a határoló pont. A "terem" hosszúkás, 7,5m-es, angol aknával ellátott, de teljesen sötétíthető. Álmennyezet van, amit egyelőre nem is faragnék meg, így állványra vagy polcra helyezném az eszközt.Használt eszközben gondolkodom, 100k alatt. Ha van ilyen, legalább egy 720p-t tudjon és az sem lenne gond, ha a szivárványosodást mellőznénk.
Létezik olyan eszköz, ami az elképzelésemhez közel áll?
A segítséget előre is köszönöm.
szia,
pár ötlet:
Próbanézés legyen mindenképp mielőtt elhozod. Falra is lehet vetíteni, később majd szerzel egy jó vásznat mert azzal az igazi...:-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
36100 - 36001
77836 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 37901 37900 - 37801 37800 - 37701 37700 - 37601 37600 - 37501 37500 - 37401 37400 - 37301 37300 - 37201 37200 - 37101 37100 - 37001 37000 - 36901 36900 - 36801 36800 - 36701 36700 - 36601 36600 - 36501 36500 - 36401 36400 - 36301 36300 - 36201 36200 - 36101 36100 - 36001 36000 - 35901 35900 - 35801 35800 - 35701 35700 - 35601 35600 - 35501 35500 - 35401 35400 - 35301 35300 - 35201 35200 - 35101 35100 - 35001 35000 - 34901 34900 - 34801 34800 - 34701 34700 - 34601 34600 - 34501 34500 - 34401 34400 - 34301 34300 - 34201 34200 - 34101 34100 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- TV & Audió
- Projektor topic
- (kiemelt téma)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nem szereti a Linuxot az NVIDIA RTX Spark
- iPhone topik
- Suzuki topik
- Gitáros topic
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy igazi klasszikus, furcsán felújítva – R-Type Dimensions III teszt
- Pearl Abyss: átlépte a 6 milliós eladást a Crimson Desert
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO Legion Pro 5 16 GAMER notebook - i9 14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 8GB
- "ÚJ" RITKA MINT A FEHÉR HOLLÓ" ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB (GARANCIA 3 ÉVIG)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Janaboy