Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen TV-t vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Kezdő vagyok, szeretnék projektort vásárolni, tudnátok segíteni?
Természetesen! Mindenképp olvasd végig ezt az összefoglalót és ha úgy érzed, hogy nem kapod meg a válaszod, akkor tedd fel a kérdésed nyugodtan!
Ami mindenképp fontos lesz tudnunk ahhoz, hogy segítsünk:
- mire szeretnéd használni a projektort (pl.: házimozi, iskolai célok, prezentációk, csak videó, főleg állóképek (bemutatók)),
- mire szeretnél vetíteni,
- mekkora méretű képet szeretnél vetíteni, illetve milyen távolságból néznéd azt,
- mekkora a szoba,
- van-e korlátozás arra, hogy hol helyeznéd el a projektort (plafonról, vagy asztalról esetleg a szoba másik végéből szeretnél egy polcról vetíteni),
- mennyit szeretnél rá költeni (cég esetén ha kell számla, akkor nettó vagy bruttó árról beszélünk-e?),
- mennyire világos/sötét a szoba/terem/iroda.
A topik általánosságban foglalkozik mindenféle vetítővel és ahhoz kapcsolódó kiegészítőkkel és megoldásokkal (üzleti, low budget projektorok, falra vetítés stb.).
Kínai olcsó projektorok kapcsán: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
KatonaT
aktív tag
válasz yodamastah #9698 üzenetére
Köszi!
Hát gondoltam hogy nem vásárolgattok össze vissza mindent
Ha így lenne megkérdezném hogy nem kell-e hozzátok egy CNC-s csak úgy dögleni egy fotelba és nézegetni a cuccotokat[ Szerkesztve ]
-
KatonaT
aktív tag
válasz yodamastah #9696 üzenetére
Yoda PF80G-el még nem találkoztál?
-
yodamastah
őstag
válasz JohannZimu #9693 üzenetére
Késik a projekt. Talán megjön decemberben tesztre, de kapni nem lehet csak jövőre.
[ Szerkesztve ]
-
iolaus1980
csendes tag
válasz JohannZimu #9693 üzenetére
Én is olvastam. Szerintem készpénznek lehet venni a hírt.
-
JohannZimu
senior tag
válasz yodamastah #9691 üzenetére
HD91-ről van valami új információ? Várhatóan mikor lesz teszt? Valahol olvastam, hogy 2014 tavaszán kerül a kereskedésekbe, erről tudsz valamit?
-
r4pt0r
tag
Én is féltem a szívárvány miatt a W1070nél. Beüzemeltem, a filmeknél nem vettem még nagyon észre. A felíratoknál láttam egy kevesett, tudom hogy ott van, de nem zavar. Pedig féltem hogy ha tudom hogy ott van, mindig azt fogom nézni, de a valóságban a filmet nézem, ami ilyen méretben azért leköti a figyelmet.
Szóval ezt csak te fogod tudni, valakit a kicsi is zavarja, már csak a tudata is hogy ott van, mást meg a sok se.
-
apszi
őstag
Sziasztok!
Következő lenne a kérdésem tihozzátok. Ha netán úgy döntenék, hogy beruházok egy projektorra DLP-és kivitelben, és mondjuk a választás, egy sokak által jónak ítélt Benq W1070 lenne, akkor ez a szivárvány effekt mennyire jelentkezne úgy, hogy feliratosan nézem a filmeket, ezáltal a szemem rendszeresen le-fel mozog? Illetve másik kérdés, hogy ezt a 144Hz-es képfrissítést gondolom 2D-ben is produkálj? Már csak a "24p"-és filmek folyamatossága miatt érdekelne. Illetve HD25 vagy W1070 szerintetek a nyerőbb? Válaszotokat előre is köszönöm. -
StLui
veterán
tv-nél a passzív 3d-hez jó a mozis szemüveg (LG lcd mint passzív pl), aktívhoz természetesen nem, sajnos itt nem tudom melyikről lenne szó, én eddig csak aktívról hallottam, és ha jól gondolom projektorhoz másfajta az aktív szemüveg is, mint a tévékhez való
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
adyh
tag
Hali!
Van egy Dlp-s projektor ami elméletileg képes a 3d megjeleníítésére, valamennyire (Acer p1163), ehhez a moziban kapott szemüveg működhet, vagy kell hozzá egy aktív szemüveg?
"Az akaraterő megteremti az utat"
-
Pá
addikt
Benq W1070-nek van bármilyen értelmes alternatívája az árkategóriájában?
Nappaliban használnám, filmek és sorozatok nézésére. Szempont a jó képminőség, nativ full HD és amennyire lehet minél csendesebb működés.
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
B.Junior
tag
válasz #95590400 #9660 üzenetére
Szia!
ha nem látod a mostani nézési távolságból a pixeleket, akkor nagyjából semmilyen.
de ha occsóért adod a használtat nekem, akkor szerintem óriási ugrás az emberiségnek..Az emberiségért
Optoma GT 7000 Game Time (HD65) - 110.000 Ft, kb. 200 óra lámpaidővel...nyáron kitakarítva, átnézve...
Innen van: Projektoroutlet: http://www.projektoroutlet.com/Kifogástalan állapotban, váltás oka: BenQW1070... ....ha gondolod....
-
B.Junior
tag
válasz adam0010 #9681 üzenetére
Szia!
Optoma GT 7000 Game Time (HD65) 110.000 Ft kb. 200 óra lámpaidővel...nyáron kitakarítva, átnézve...
Innen van: Projektoroutlet: http://www.projektoroutlet.com/Kifogástalan állapotban, váltás oka: BenQW1070... ....ha gondolod....
http://www.projector-manual.com/optoma-gt7000-dlp-projector.html
-
adam0010
csendes tag
Sziasztok !!
Szeretnék kérni egy kis segitséget szeretnék venni valami olcsóbb projektort,de csak kiprobálni szeretném ha megtetszik akkor lehet veszek egy drágábbat.
Most amik vannak eladó használtak mit ajánalátok,milyet keressek??
Esteleg ha valakinak van valami eladó nyugodtan irjon.
Csak házi-mozira akarom használni.Előre is köszi a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
Telefon: +36306983977 e-mail : adam001010@gmail.com
-
mikka07
tag
Én ati kártyával power dvd13 ultra lejátszot használok eddig minden 3d filmet lejátszott probléma nélkűl a feliratkezelés is hibátlanul műkődik.Probáltam a total theatre movie lejátszot is ,de elég nagy gépigénye van a kezelőfelűlete sem a legjobb.Nvidia kártyával egyik sem műkődőtt az nv driver letiltja 3d lejátszást 120hz-en mivel az nvidia inkább a saját 3d megoldását támogatja a 3dvisiont a dlp linket viszont nem még az amd bármilyen 3d megoldást támogat.
[ Szerkesztve ]
-
ericdrawen74
senior tag
A 3D-hez PC-n a PowerDVD-t ajánlom azzal nem kell tökölni. A vezérlősávon ott egy 3D embléma azt bekapcsolva automatikusan 3D-ben indul a 3D-s film. Igaz nekem is ATI kártyám van. Ha valaki tud más megoldást is érdekel.
Olyan világ jön, amikor mindenki gyanús, aki szép. És aki tehetséges. És akinek jelleme van… A szépség inzultus lesz. A tehetség provokáció. És a jellem merénylet!… Mert most ők jönnek… A rútak. A tehetségtelenek. A jellemtelenek. (Márai Sándor)
-
mikka07
tag
Kösz nem magamat akartam fényezni ,de az árához képest jó projektor mondjuk én még anno 300k-ért vettem és csak 2 honapja 3d-s .Sok probléma volt a 3d-vel nvidia kártyával nem műkődőtt végűl utolsó lehetőségként vettem egy radeon kártyát és jó lett 3d a win7-ben kellett edid override-ot (nem ment 120hz-en)csinálni az sem volt egyszerű amiben köszönöm Leon727 forumtárs segítségét (e-mailben küldött nekem egy optoma hd65 edid table inf fájlt) Nem mindig csak a drága dolgok a jók .2004-ben kölcsönkértem egy hétvégére akkori munkahelyemről egy sharp pb-10-est ami 400.000ft-ba került akkor elhatároztam hogy projektort veszek ami egy végűl infocus x1 lett a mediamarktban vettem akcioban(170.000ft-ért egy évig sporoltam rá) 2005-ben megvettem aztán kiderűlt hogy sikerült otthonra vennem egy irodai projektort nézhetelen képpel utánna vettem egy 3lcd-s twd3 epsont használtan az már házimozis volt,de annak sem volt valami jó képe(az infocustol sokkal jobb volt) kölcsönadtam egy hétvégére és ellopták ,de kifizették nekem .A hd65-öt pedig ugy vásároltam hogy sétáltam városban ki volt irva hogy házimozi és projektor szaküzlet bementem ki volt rakva egy optoma hd65 wdlive-ról ment rajta 720p hd film(ennek már 5 éve)akkoriban jöttek be megfizethető kategoriába a 720p-s projektorok szinte hihetetlen volt hogy ilyen jó képet lehet vetítení megvettem és azota is használom igaz nem sokat csak akkor kapcsolom be, ha valami olyan filmet nézek ami tényleg jó(sajnos egyre kevesebb van)3 éve vettem hozzá egy 3m-es új motoros vásznat elég olcson mára már egy kicsit hullámos a széle ,de 125.000ft-ért nem vártam tökéletes vásznat célnak megfelel előtte sima fehér falra vetitettem.Sok ember azt hiszi hogy a projektor drága dolog pedig egy kis utánajárással elég jó használt példányokat ki lehet fogni inkább vesznek 46"-os 3d tv-t 300.00ft-ért és nem hiszik el hogy jobb képet lehet vetíteni ugyanannyiért mint amilyen tv-n van az élmény pedig nagyságrendekkel jobb persze nekem is van 46"os sima(nem led háttérvilágitású) lcd tv-m ,de azt csak tv nézésre használom,és ha egyszer megint lesz pénzem projektorra én megint optomát fogok venni.
-
mikka07
tag
Aki 720p-s projektort akar olcson annak optoma hd65 különösen ajánlott nagyon jó képe van olcsó és tudja 120hz-et ezáltal 3d képes én is 3d-ben használom nem kell hozzá 3dxl anélkűl is megoldható a 3d. Egész olcson lehet kapni használtan(80k-120k) és a dlp link szeműveg sem drága.A gyári izzo számlával 40k és 3000 órát bír.2-3 m-es vetített képnél nem zavaró hogy csak 720 p(persze jó minőségű forrásanyagról hajtva) 3d filmeknél meg egyáltlán nem látni hogy nem fhd talán annyi negatívuma van hogy egy kicsit hangos 29 db .Én nem adom el darabig az biztos persze vannak drágábban jobbak ,de aki kevés pénzért akar jót annak ajánlott biztos hogy nem fog csalódni aki meg milliokat szán rá az ugyse forumból választ magának projektort.Egy elégedett optoma hd65 tulaj
-
r4pt0r
tag
-
B.Junior
tag
válasz #95590400 #9669 üzenetére
Akkor a BenQ W1070 + letöltött 1080p Mkv filmek +PC+SplashPro Ex kombó 3m átmérőben ezek szerint felejtős??.. ...de még mindig jobb mint Optoma GT7000+720p....stb nem?,...csak kérdés mennyivel??? szerintetek igazán érdemleges változást/előrelépést mi hozna? (természetesen ésszerű keretek közt)--
..mert most már végképp nem tudom, hogy megéri-e váltani a Benq gyöngyszemre... -
törölt tag
válasz JackFeryll #9671 üzenetére
jó kis 720p x264 rip, elég az ide falura. bár mostanában abban is vannak ilyen elmebeteg 10 giga per film kódolások. oszt a sok paraszt meg vakul előtte és győzik örömködni neki, h ez már mekkora minőség lehet.
én mindig mondom a nőimnek, nem kell elkeseredni elsőre, meglátjátok, nem a méret számít, hanem a svung.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz B.Junior #9664 üzenetére
attól függ, milyen messziről néznéd, és megéri-e, vagy csak összébb kellene nyomnod a képét...
a mostani projektorral a legnagyobb kép, amit az elhelyezéssel vetíteni tudok, nincs akkora, h látnám a különbséget.
a múltkor volt kölcsönbe egy 1080p, azzal tudtam nagyobb képet csinálni, meg elővettem a régi 720p projit, azzal is lehetett szép nagyot vetíteni, a külünbség látványos volt. de közben meg annyira tekergetnem kellett a fejemet, h szokatlan volt és fárasztó egy picit a nagyobb vetített felület.[ Szerkesztve ]
-
-
KatonaT
aktív tag
Na elérhető már a PF80G
Kiváncsi lennék egy tesztre. -
paryxx
tag
válasz ericdrawen74 #9657 üzenetére
Ez teljesen jo nekem is benq w1070 projim van.
-
B.Junior
tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérem
Van egy Optoma GT7000 Game Time projektorom, amit főleg filmnézésre használok. Szerintetek egy BenQ W1070- re váltás milyen mértékű változás lenne a képminőséget tekintve mondjuk 2D-ben? ...
[ Szerkesztve ]
-
ericdrawen74
senior tag
válasz JackFeryll #9656 üzenetére
Szerintem ez jó lesz, de azért olvass utána. Nekem az Acer H5370BD-hez tökéletes.
http://www.sainsonic.com/sainsonic-144hz-rechargeable-active-shutter-3d-glasses-for-benq-w1070.html
Olyan világ jön, amikor mindenki gyanús, aki szép. És aki tehetséges. És akinek jelleme van… A szépség inzultus lesz. A tehetség provokáció. És a jellem merénylet!… Mert most ők jönnek… A rútak. A tehetségtelenek. A jellemtelenek. (Márai Sándor)
-
JackFeryll
őstag
Valaki meg tudja mondani, hogy a BenQ 1070w-hez milyen szemüveg kell ?
-
Bennedek
tag
válasz KatonaT #9654 üzenetére
A PA72G Smart TV- illetve WiDi-t is tud. Én úgy tudom ennyi a különbség. Javítsatok ki ha tévednék. Egyébként nem tudok más különbséget.
*Magyarországon nem látom a 72G-nél hogy Smart TV-t tudna, viszont az lg oldalán benne van a leírásban? Na most akkor hogy is van ez?
[ Szerkesztve ]
-
KatonaT
aktív tag
Sziasztok!
Erről valaki valamit LG PA72G?
A Pa70G-óta csak a kontraszt nőtt? -
iolaus1980
csendes tag
-
69Raizen69
tag
" Zoom nélkül 4m-ről 157"-t tud! 1,3x zoommal 121"-t! "
2szer írtad le ,de mind a 2szer össze keverted a két méretet!
Vagy szerinted zoommal kisebb képet vetít mit zoom nélkül?[ Szerkesztve ]
Termel az elbutított rabszolganép!..... Eladod a tested a pénzedért, kifizetik érte az órabért
-
Madwe
nagyúr
Sziasztok, kéne a cégnek egy új projektor, ára olyan 40-100 között kéne legyen, minél olcsóbb annál jobb, felbontása minimum 800x600 kéne, lehetőleg ne egy batárnagy darab valami legyen, fényereje viszont kéne hogy jó legyen, valami javaslat esetleg, ha több is van az még jobb! Elkezdtem nézni ezen kritériumok alapján és van egy rakat, pontosan szűrni meg nem nagyon tudtam h csak a nekem megfelelőket listázzam, lehet ti meg kapásból rávágtok 2-3 tipust amit érdemes megnézni... nem tudom melyik milyen viszont nincs időm többszáz készüléket végignézni melyik lenne jó s utána jópár tesztet elolvasni... Köszönöm!
-
CyDoN
senior tag
válasz yodamastah #9635 üzenetére
igen a w1070 3d-je kifejezetten jó ,,, szerintem durván király
(_._)
-
yodamastah
őstag
Ez az összehasonlítás videó baromság . Kalibráva pont a Benqnak jobb a kontrasztja. [ összehasonlító teszt]
Szerintem 200k körül nem nagyon van jobb vétel mint a w1070. Az egy chipes DLP előnyei nagyon szépen kijönnek rajta. Tiszta éles, fényszóródásmentes, dinamikus kép. Jóra belőhetőek a színei. 3Dje 144hz miatt kifejezetten jó. Sajnos ezek a gépek megállnak 2000:1 alatt kontrasztban, de 500e alatt úgysem nagyon kapsz jobb kontrasztot ha új vetítő kell.
Természetesen a szivárvány gond lehet, ezt ki kell próbálni. Nekem 2004 óta csak 1 chipes DLP projektoraim voltak. Azt hiszem elmondthatom hogy nagyon sok házimozi projektort láttam és teszteltem/kalibráltam az elmúlt 10 évben, szóval van összehasonlítási alapo, de az 1 chip előnyeit továbbra is jobban szeretem, mint amennyire a szivárvány zavar
Jó az igaz hogy 5x színkerék sebesség alá sosem mentem, most is 7xet nézek
[ Szerkesztve ]
-
lemmy9
őstag
Sziasztok!
Kereken 3 m nézési, és 4 m vetítési távra mi az a vászonméret, ami a legnagyobb lehet?(full Hd)
Két kiszemelt van, Benq 1070, és Sony VPL HW15. Az utóbbi használt.
Ezekhez az adatokhoz mindkettő installálható?
Még annyi, hogy a Moovia vásznakról mi a véleményetek?Köszi.
Szerintem!
-
djxp01
senior tag
Üdv!
Érdeklődnék, hogy létezik-e olyan projector, ami 3D-t támogat, 1080p, csendes, és ár/tudásban jó + a feketéje is "mély", 300k alatt. Optoma HD-25-öt nézegettem, erről esetleg van valami tapasztalat?
regisztrált: 2005-07-05
-
törölt tag
válasz 69Raizen69 #9628 üzenetére
kösz, akkor nem is olyan szar a helyzet, mint elsőre gondoltam. van egy drága, meg egy még drágább.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz yodamastah #9626 üzenetére
ja, azt elfelejtettem, az olcsó az max negyedmillát takar... esetleg egy pici föle lehet.
ez az az összeg, amit még kisebb lelkiismeret furdalással, de el tudok költeni. többet is el tudnék, de ez elvi kérdés, h ilyen lomokat nem veszünk drágábban.
ahogy nézem, felénk nem is lehet még kapni. max 2 évet tudok kihúzni ezzel a projival, annyi pilácserő van. nekem ez a patkolás nem vált be, de lehet, egy próbát teszek még vele.
minden bekapcsoláskor azt hiszem most hullik darabokra az lg projim. a számláló időnként nullázza magát, így csak tippelek mennyi van benne. most kezd haloványulni a 2. pilács.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
na, van már valami elfogadható fényerős (valós 600 könyékével kiegyezek) ledes cucc konzumér árban?
vagy jöjjek vissza egy év múlva?
lófax nem történik projektor fronton, sehol sincsenek a beígért olcsó és elfogadható ledes projektorok.[ Szerkesztve ]
-
nyturista
csendes tag
válasz csabi011 #9612 üzenetére
Szia! Ugyan nem tudom mekkora a belmagasságod, de így első ránézésre én inkább olyan tartót javasolnék, ami függőlegesen jobban leengedhető. Nálam 260-as belmagasság van és 60cm-re lógatom le a gépet.
Még így is kompromisszumos kicsit, mert jó lenne 20 centivel alacsonyabbra vetíteni, de úgy előbb-utóbb valaki lefejelné a projektort. A vetített kép függőleges pozícióját a kis LG-n állítani nem lehet, csak a konzollal tudsz játszani. -
yodamastah
őstag
válasz iolaus1980 #9610 üzenetére
Egész jó ár, azt hittem drágább lesz.
-
Neoteric
addikt
válasz csabi011 #9614 üzenetére
A notebookokon 99.9%-ban a hdmi kimenet van, ill a settop boxon is kimenet van.
Projektorba viszont be tudod dugni a noti kimenetét és a set top box kimenetét is, mivel azon meg bemenetek vannak. De ez még csak a kép, a hangot is meg kéne oldani valahogy, mert gondolom nem a projektor 10w-os kis prüntyögőjén akarod hallgatni a cuccot. (már ha van neki)Én egyébként hasonló cipőben járok mint te, most akarok venni egy dvb-c tunert vagy set top boxot. Van egy PC, lesz egy PS4 + hozzá még a tv tuner, amit mind projektorra és az 5.1-re kiakarok vinni. Van egy AVerMedia videofelvevő kártyám a pcben, ezen van hdmi be és kimenet is. A bemenetre tudom dugni vagy a tunert vagy a konzolt, videokártya egyik kimenetére pedig a monitort, másikra meg a projektort és a képet duplázom. PC hang optikaival megy az 5.1-re, tuner pedig koaxxal szintén az 5.1re. Konzol hangja meg megy a pcbe képpel együtt hdmivel, onnan pedig ki ugyanúgy optikaival. Egyetlen hátránya az egésznek h a pcnek menni kell tvzéshez is és ps4hez is, cserébe viszont fel tudom venni akár a konzol gameplayt, akár a tv műsort. Ja amúgy működik iPaddel is, szal az iPad képét is ugyanúgy ki tudom küldeni hanggal együtt ha van ilyen lightning - hdmi átalakító.
[ Szerkesztve ]
PSN: ne0teric_sAN
-
JohannZimu
senior tag
válasz iolaus1980 #9615 üzenetére
Köszönöm, őket ismerem is.
-
KatonaT
aktív tag
Egy ilyesmi kellLink
-
iolaus1980
csendes tag
válasz JohannZimu #9611 üzenetére
www.lsk.hu
-
csabi011
tag
válasz Neoteric #9613 üzenetére
Hát az én elképzelésem szerint úgy lett volna, hogy set top box hdmi bemenetére kötném a laptopot meg a konzolt, és akkor csak a set top boxot kell összekötni a projektorral, de gondolom akkor ez így nem lehetséges. Ez azért lett volna egyébként jó, mert a set top box-hoz rövidebb kábel is elég lennem mint ha a projektorba kötném egyszerre. Plusz a set top box-ot és a projektort is hdmi-vel tudom összekötni nem?
Bocs a sok hülye kérdésért de nem vagyok képben h hogy működnek ezek. -
csabi011
tag
válasz 69Raizen69 #9605 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Úgy néz ki, hogy kb. 1 hónap múlva szeretnék venni egy LG PA70G-t. Ezt a szobámba, a plafonra kéne majd feltennem (ezt a tartót néztem egyenlőre, nem tudom, hogy jó-e hozzá?) Első körben a TV-t meg a laptopomat szeretném majd rákötni. Később majd esetleg egy játék konzolt. Amit gondolok, hogy így kéne: A TV-m az kábel tv, tehát kell hozzá egy tv tuner. Ahhoz, hogy külön is menjen a tv meg a laptop, külső tv tuner kell, mivel nem szeretném, hogy csak akkor tudjak tv-zni ha megy a laptop is. Erre a célra egy set top box kell, gondolom én!? Nekem úgy lenne a legkényelmesebb, hogy ha csak a set top box meg a projektor lenne összekötve és, akkor a tv, laptop, konzol mindegyik a set top box-ba menne csak bele. Nem tudom ez így mennyire lehetséges és milyen set top box kellene, mivel amiket eddig néztem, azoknak csak 1 hdmi bemenete volt. Igazából a cél az lenne, hogy projektor összekötve tv-vel, laptoppal, (később esetleg) játék konzollal és ezek közt pedig távirányítóval tudjak váltani h épp melyiket jelenítse meg a projektor.
Tehát a kérdés, hogy ez így kivitelezhető-e és ha igen, akkor azt hogyan milyen eszközökkel tudom megvalósítani? -
JohannZimu
senior tag
válasz iolaus1980 #9610 üzenetére
Ezt az árat honnan sikerült venned?
-
iolaus1980
csendes tag
válasz yodamastah #9601 üzenetére
846 ezer + ÁFA
-
JackFeryll
őstag
Van itt valaki akinek nagy vászna van otthon ? (3.5-4m széles) Lehet valahol, olcsón venni ilyen vásznat? (lehetőleg rolósat)
Amiket neten néztem azok több százezer forintosak. -
Palapo
aktív tag
válasz Vikthor #9607 üzenetére
Inkább újat szeretne venni,mert a használtaknál nem tudni mi volt vele és mi történhet vele,bár ha meg tudod győzni,hogy jó a használt is...
Mondjuk őt nem érdekli a 3D. Csak sima 2D kell neki,de az jó legyen.
Vásznak között nagy a szórás?[ Szerkesztve ]
Ha kell egy kis izgalom,játék,sport,stratégia akkor ezt ki kell próbálnod: http://www.powerplaymanager.com/r735324
-
Palapo
aktív tag
Sziasztok!
Unokatesóm szeretne venni projektort és vásznat a meglévő házimozijához(Onkyo 508 és POLK TSI400 szett) 600ezerig.
Milyet érdemes venni?Ha kell egy kis izgalom,játék,sport,stratégia akkor ezt ki kell próbálnod: http://www.powerplaymanager.com/r735324
-
csabi011
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy nem tudjátok, hogy miért néz ki máshogy az LG PA70G például az ipon képén és az LG honlapján, de több más oldalon is, vagy így néz ki, vagy úgy.
Köszi,
Csabi -
JohannZimu
senior tag
válasz yodamastah #9601 üzenetére
Kíváncsian várom...
-
yodamastah
őstag
válasz JohannZimu #9594 üzenetére
Várjuk pár hlten belül a HD91et teszre. Sajos valóban nem a 300e kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest