Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
Itt van egybegyűjtve a készülő HL részről kiszivárgott eddigi információk. [link]
-
2. frissítés megérkezett, dolgoznak keményen a játékon.
-
válasz
pandras83 #4675 üzenetére
Mennyi nálad az input lag és milyen FG-vel játszod? Nálam, ha leveszem a DLSS-t Balancedra, 4x FG-vel sem vészes a teljes késleltetés, 70 ms körül van, viszont így 130-150 között van az FPS 2160p-ben. Szerintem majd a 2x FG lesz a megfelelő beállítás, majd ma még tesztelgetem.
A textúrák valóban brutál jól néznek ki.
-
pandras83
őstag
dsr 1440p + transformer dlss + frame gen + masszív input lag, 50 - 70 fps, de jóvanaz. 2004-ben egy 128 megás ati kártyával is jó volt recsegve-ropogva. A minőség számomra sokkolóan jó és Ravenholm túlfényelése sem különösen zavaró. Azt szeretem a legjobban a pt-ben, hogy a különböző anyagok (farmer, fém, csempe stb) tényleg úgy néznek ki, ahogy kell. Nálam vitán felül a legfontosabb remaster, ami valaha készült. Le a kalappal az Orbifold Studios előtt. -
Ezekkel a graf beállításokkal olyan 50 FPS-t tud 4k-ban a konfigom.
-
Danecay
addikt
válasz
wjbhbdux #4671 üzenetére
Az ősrégi játékok biztosan megkívánják a legkorszerűbb és egyben a leg hardverigényesebb sugárkövetési eljárást
Nem igazán értem akkor, hogy kiknek készül valójában ez a MOD. Amennyiben ez csak egy demonstrációja lenne ennek a Remix-nek nevezett dolognak, úgy bőven elég lenne belőle ez a DEMO, viszont ha a teljes játékkal terveznek a srácok, bízva annak a népszerűségével, hogy értelmet is nyerjen a munkájuk, úgy elképzelhető, hogy kijön még egy nVidia kártyageneráció mire ez a teljes MOD megjelenik
Őszintén megmondva, nem játszom túl sok játékkal főleg nem Ray Tracing-el és én azt gondoltam, hogy ez a Path Tracing ez a Ray Tracing egy modernebb, optimalizáltabb verziója, mert nyilván, nem lenne baj ha működne az eljárás, viszont kisebb erőforrás igénnyel, viszont most, hogy jobban utánanéztem, kiderült, hogy szó sincs erről, csak tettek még egy lapáttal az egyébként is kompromisszumos Ray Tracing-re és kis híján majdnem megfelezték még annak is a teljesítményét. Nos, akkor azok számára akik hasonlóképpen voltak fogalmatlanok mint én, akkor számukra is itt ez a video.#4672 Trailblazer
Valójában én is 3 nappal később jöttem, csak visszaolvastam pár kommentet -
wjbhbdux
veterán
válasz
Danecay #4668 üzenetére
Ebben nem a sokéves RTX van. A Cyberpunkba csak utólag a kiegészítővel került be a Path Tracing, ami ebben is használt eljárás, azt bekapcsolva 3090 alatt nincs meg a 30FPS 1080p felbontáson a techpowerup szerint. Azon kívül még a kimaxolt Alan Wake 2 tudja ezt, meg pár ősrégi játék felújítása.
-
Danecay
addikt
válasz
Trailblazer #4669 üzenetére
Fentebb is írták #4659
Én le sem töltöttem miután olvastam a javasolt grafikai beállításokat, azt, hogy több mint 40GB és, hogy csak DEMO
-
Danecay
addikt
válasz
Trailblazer #4666 üzenetére
Igen, ez így van, aminek a bekapcsolása mellett azért vannak vagy lehetnek anomáliák, írják is a fórumokon és a Steam-en, hogy bekapcsolt DLSS mellett ghosting-ol és egyebek, ezen felül az én konfigommal egy RTX 3070-el a Minimum konfignak teszek eleget ami mellett a LOW beállítás az ajánlott 1080p-ben
A Cyberpunk 2077 erre a kártyagenerációra jelent meg RTX-estől mindenestől, ahol az én kártyám egy high-end videókártyának számított, legalábbis a techpowerup.com szerint. Ehhez képest egy 20 éves játéknak a MOD-jához éppen, hogy csak elégséges, miközben az említett Cyberpunk 2077, RT Ultra beállítás és DLSS mellett, ami akkor még a v2-es verziónál járhatott, 80 FPS-t volt képes átlagosan kiköhögni magából, úgy hogy közben az egy open world játék, míg a HL2 egy corridor shooter [link] . Na de már úton a DIRECTX RAY-TRACING 1.2, hátha az hoz majd némi teljesítménynövelést, a cél minden esetre ez.
#4667 Urzu_7
Ezt senki nem vonta kétségbe és én sem ezt vitattam, hogy ez egy MOD lenne. Én a DEMO kiemelését, annak egyértelműsítését hiányoltam. Mint ahogy a fentebb írt komment is mutatja, nem én voltam az egyetlen aki azt gondolta, hogy ez egy teljes értékű kiegészítés, vagy MOD. -
Danecay
addikt
válasz
Trailblazer #4664 üzenetére
Igen, de nem ilyen áron! Már ami a hardverigényt illeti.
-
Trailblazer
veterán
válasz
Danecay #4663 üzenetére
Na igen. Persze biztos nagy meló lehet ezt összehozni. Régebbi game-ek upgrade-elésére jó volna másutt is ez az RTX technológia, mint pl. amit most elővettem a feledés homályából, a SWAT 4-et. Van hozzá egy rakás fanmade pálya, mindenféle kiegészítés, új fegyverek, a grafika viszont outdated kicsit. Jót tenne neki egy revamp.
-
Danecay
addikt
válasz
tibaimp #4660 üzenetére
Én is innen tudtam meg, hogy ez csak DEMO, nem volt nagy dobra verve. Nem is nagyon értem, hogy miért nem szerepel a cím mellett, hogy DEMO? Értem én, hogy lentebb ott van, hogy Half-Life 2 RTX Demo Out Now viszont az én első értelmezésemben arra asszociáltam, hogy a HL2 tulajok számára megjelent az RTX verzió, mindenki más számára, aki nem rendelkezik az eredeti HL2-vel viszont ki akarja próbálni, annak pedig ott a DEMO amivel kipróbálhatja, hogy miről van szó. De ezek szerint nem erről van szó.
Hát ha így folytatják a srácok, mire megjelenik a teljes, lehet az 50XX-s s sorozat is kevés lesz egy normális minőséghezPedig én csak azért jöttem volna eredetileg, hogy kompatibilis e a szinkron ezzel az RTX-el felújított verzióval?
Tali pár év múlva -
tibaimp
nagyúr
Üdvözlet!
Most tudtam meg, őszintén nem figyeltem, hogy ez az új RTX-es verzió Demo!
Azt tudni mikor jön ki a teljes verzió, illetve tartalmazza majd az epizódokat is, így feljavítva? Gondolom ez már fizetős lesz!
-
Nem rossz, low-ra állította nekem a preset-et de medium-on is játszható, 1080p esetében a 60 fps nincs meg de 50 körül mozog, harcoknál, akciónál 40-re megy le.
Legion5:
Ryzen 7 5800H
GeForce RTX 3070 8GB GDDR6
32GB DDR4-3200 -
Jakesz
addikt
válasz
shotika #4651 üzenetére
Majd ez kiforrja magát. Ez a demo úgyis csak egy bétának fogható fel. Messze van még a teljes játék megjelenése.
Mindenesetre brutál jól néznek ki a textúrák, a HL Alyx szintjén van kb. A ravenholmi fényeken még kicsit csiszolnak, mert túl világos lett néhol, de ez megjelenéskor nagyon ütni fog. -
wjbhbdux
veterán
válasz
shotika #4651 üzenetére
Most jött ki új Nvidia driver ami talán segít rajta.
Game Ready Driver 572.83 For The Half-Life 2 RTX Demo
amúgy szerintem nem néz jól így ki, hangulatosabb volt a kézzel rajzolt világítás mint ez az AI maszatolós fos. semmit nem lehet látni, de legalább szarul is fut (4060Ti) 20 évvel később...
-
wjbhbdux
veterán
RTX grafikás Ravenholm és Nova Prospekt demo tölthető [link]
-
Megint azt pletykálják, hogy jön a Half-Life 3, és kivételesen lehet is benne valami
Nem tudom elhinni, hogy ennyi ideig titokban tudták tartani... de így legyen! -
Louro
őstag
Most, hogy volt HL2 "akció" gondoltam sok-sok év után tartok egy Half life maratont. Anno az első részt imádtam. Most újra elővettem, majd Black Mesa és a Half life 2 a két epizóddal.
Ami nálam furcsa, hogy az első rész bár fegyver nélkül kezdődött, ami mégis jó volt sztori szempontjából. De utána már lehetett haladni, darálni. Nem nagyon ült le a játék. Xen egyenesen szuper volt. A gravitációval való játék.... .
A második rész mögötti hype-ot nagyon nem értem. Emlékszem, hogy a fizikát magasztalta mindenki. De a grafika és a sztori oltárán nagyon beáldozták a hangulatot. Ez a rengeteg megszakítás... Nekem nagyon hangulatromboló volt. Az első epizód a toronyban teljesen lelombozott. A második már jobb volt, mert olyan, mintha két részre lett volna osztva. A föld alatti és a felszíni. De összeségében a HL2-ből nekem hiányzott a Xen hangulata.Nálam maradt a favorit az első rész. A Black mesa nagyon jól sikerült.
-
Remastered Collection-ös Filip nemrég posztolta: ... soon...
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #4643 üzenetére
Ok, már elérhető, javították a linket valszeg.
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
A szinkront honnan lehet letölteni? -
Jakesz
addikt
Half-Life 2 20. évfordulós frissítés részleteí.
Továbbá ezen a hétvégén ingyen megszerezhető a játék Steamen. -
-
-
Yutani
nagyúr
Megérkezett, Steamen tölthető, játszható!
Végigtoltam (nem hosszú), és elképesztő, hogy UE5-tel mennyire lehozták a Source2 motort A-tól Z-ig. Ha elindítod a játékot és nem tudod, hogy UE5, simán azt mondod, Source2. Ugyanakkor kell hozzá az erős VGA, ha magas minőségen akarja játszani az ember, 1080p-n a 3060 Ti 80% DLSS-sel is csak 40-45 FPS-t tudott, a Lument LOW-ra állítva lett meg a 60FPS körüli érték.
-
Jakesz
addikt
Project Borealis - Final Trailer
3 nap múlva megkapjuk a HL2 Episode 3 prológusát -
Jakesz
addikt
válasz
Šolaire #4626 üzenetére
Félig nyitott játéktérnek én is örülnék, de ez valószínüsíthető is, hiszen a HL2-ben is voltak részek, ahol kicsit szabadabban lehetett bejárni a környezetet. Teljesen open world azért ne legyen, mert az már nagyon elütne a HL mechanikájától. Episode 3 részemről is jöhetett volna akár még ma is, de csakis a történet miatt, mert fájó volt nem folytatni az Ep2-t egy olyan cliffhangerrel a végén. Viszont egy Ep3-nál nem lennének olyan fooradalmi fejlesztések, mint amik most lesznek majd egy teljesen egész HL-ban. Új motor, amiben a fizika és mesterséges intelligencia olyat mutat, amitől mindenki hátast dob.
-
Jakesz
addikt
válasz
Šolaire #4624 üzenetére
A játék készül, ez biztos. Lehet mondani, hogy pletykákra nem hivatkozunk, de az elmúlt hónapokban olyan személyektől érkeztek szivárogtatások a játékmenetről, akiknek nem érdekük olyan szinten felsülni, hogy csak a semmibe dobáljanak ilyen szavakat. A kérdés inkább csak az, hogy mikor fogják leleplezni.
Nagy eséllyel nem is HL3 lesz a címe, hanem valami más, mert egy reboot lesz, amit az Alyx befejezése egyértelművé is tett. -
Šolaire
veterán
Okt 16 megjelenik steam-en a HL episode 3
egyébként mai napig előveszem portal 2, half life 2. Meg nem tudom mennyire lenne sikeres mai fiatalok lehet azt se tudják mi az vagy ha tudják is nem rajonganak úgy érte mint a mi generációnk meg szerintem sokunk nem is játszik annyit munka család miatt. A nagy elvárásokról nem is beszélve. Lehet jobb így. -
Jakesz
addikt
November 16-án a HL2 20. évfordulója alkalmából be fogják jelenteni a HL3-at. Érzem.
-
wjbhbdux
veterán
A Valve-tól idő közben távozott HL játékok és Episode 3 írója annak idején kiszivárogtatta a történet befejezését, és ezt a Project Borealis nevű játékban megvalósítják a rajongók, 80 fős fejlesztő csapat állt össze, Unreal motorral
. A prológus már idén játszható lesz.
-
Dhampir
félisten
válasz
wjbhbdux #4618 üzenetére
A "Quiver" szép utat járt be a lelkes fejlesztőcsapatnak köszönhetően.
-
wjbhbdux
veterán
Hasonló mozgolódást észleltek a Steamen a közelgő 20. HL2 évforduló előtt, mint tavaly az első résznél, ami egész komoly frissítéssel végződött.
-
Dhampir
félisten
Boldog Karácsonyt!
-
wjbhbdux
veterán
A hetekben lesz 25 éves a sorozat, pár ex-Valve HL fejlesztő elődugta a fejét
Dario Casali, level designer elkezdte végigjátszani kommentárral az első részt a youtube csatornáján [link]
Brett Johnson, level designer interjú és kommentár egy HL1 alpha és megjelenés előtti screenshotok alapján készült modhoz [link]
Kijött az első bétája az annak idején PS2 exkluzív HL coop kampánynak, a Decay single player változata PC-s modként.
Ezek mellett, a SteamDB-n is látszik valami mocorgás az első játékkal, lehet 25 éves update készül? vagy csak egy bugfix
A pletykák szerint a HL univerzumhoz kötődő készülő multiplayer játék, a Neon Prime is közelít a bejelentéshez.
-
Maulgar
tag
Így azért hogy beállít mögé az nvidia talán lesz belőle valami.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
AxBattler #4609 üzenetére
A fenti steamdb-s linken a history részben látszik hogy piszkálták még a mai napon is, egyszer talán lesz belőle valami.
Ezen kívül is vannak még ilyen kezdeményezések, HL2 RTX-ből már mutattak egy szobát
Half-Life 2: REMASTERED by ROOSH - ez meg Alyx szerű grafikára tupírozza
de hát akkora játék, hogy az ilyen hobbi projectek vagy hosszú évekbe telnek, vagy fel is adják közben
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Madgamer001 #4606 üzenetére
1-2 ezer forint ebayen, ebből sokat nyomtak. Van a keményfedeles art könyvük amiből viszont 70-100 ezerért is vannak a bontatlan darabok.
-
Madgamer001
csendes tag
Ha esetleg jár még erre valaki.
Ez ér valamit?
-
wjbhbdux
veterán
Kijött a Steamen egy komolyabb HL2 mod a napokban: Entropy : Zero 2
Első része még nem volt akkora szám, de ez már nagyon jó értékeléseket kap, 98% pozitív. Opposing Force szerűen egy combine katonát irányítunk.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó 2x8 GB DDR4 3200Mhz CL16 Kingston Fury Memória
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Buds3 Pro új 2év samsung garancia SM-R630 Buds 3 Pro
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest