- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Szó szerint táptitán a Seasonic legfrissebb üdvöskéje
- Egyedi Ryzent kér a Lenovo a készülő olcsó kézikonzoljába?
- Scuf Reflex Pro kontroller és egyéb Black Ops 6 érdekességek
- Egyelőre a Qualcomm áll jobban az ARM-mal vívott jogi csatában
- Milyen TV-t vegyek?
- Objektívek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
-
PROHARDVER!
Kezdő vagyok, szeretnék projektort vásárolni, tudnátok segíteni?
Természetesen! Mindenképp olvasd végig ezt az összefoglalót és ha úgy érzed, hogy nem kapod meg a válaszod, akkor tedd fel a kérdésed nyugodtan!
Ami mindenképp fontos lesz tudnunk ahhoz, hogy segítsünk:
- mire szeretnéd használni a projektort (pl.: házimozi, iskolai célok, prezentációk, csak videó, főleg állóképek (bemutatók)),
- mire szeretnél vetíteni,
- mekkora méretű képet szeretnél vetíteni, illetve milyen távolságból néznéd azt,
- mekkora a szoba,
- van-e korlátozás arra, hogy hol helyeznéd el a projektort (plafonról, vagy asztalról esetleg a szoba másik végéből szeretnél egy polcról vetíteni),
- mennyit szeretnél rá költeni (cég esetén ha kell számla, akkor nettó vagy bruttó árról beszélünk-e?),
- mennyire világos/sötét a szoba/terem/iroda.
A topik általánosságban foglalkozik mindenféle vetítővel és ahhoz kapcsolódó kiegészítőkkel és megoldásokkal (üzleti, low budget projektorok, falra vetítés stb.).
Kínai olcsó projektorok kapcsán: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTücsök
addikt
válasz szaszlaci #8225 üzenetére
Persze, jogos. A vászonra igen, bár majd szeretnék nagyobbat (de az is lehet, ez is elég lenne, mint mondtam, ez lenne az első projim), de ha nem kell, eladom. A 3 szemüvegre mind nem hiszem, de először is megnézném, milyen a 3D-je, nem várok túl sokat, meg nem is vagyok nagyon 3D-s, de azért látatlanba nem ítélkezem. Ha nincs rá szükségem, eladom.
Az eladó szerint elszórva vannak a pixelhibák, és nem olyan feltűnő, attól is függ, hogy milyen színt vetít éppen (lehet subpixel hiba)?
Ha a dmd chip beszerzése megoldható könnyen, és nem is olyan drága, akkor lehet belevágnék. Ráírtam Batyóra, hátha tud segíteni.
De ha nem jön össze, akkor majd nézek később nézek valami 2D-s FullHD projit (pl InFocus X10, ezzel már régóta szemezek). Ez most azért lenne előnyös, mert az eladó beszámítana nagyobb összegben egy általam hirdetett tételt.
Köszi szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest