Hirdetés
- Apple notebookok
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
TayRol
nagyúr
Köszönet a Mintaboltnak!
-
jjeahh
nagyúr
válasz Balinov #66190 üzenetére
Hm nem biztos, hogy jól értem amit írtál, de válaszolok
Nálam a tárcsa megnyomásával lehet váltani a rekesz és az expókorrekció között, majd tekeréssel állítod. Ha expókorrigálsz felfelé természetesen hosszabb záridőt kapsz, de ez minden gépen így van A módban nem?Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Balinov
titán
válasz jjeahh #66189 üzenetére
koszi mindkettotoknek. Erdekes ez a expo kompo, A modban ha nyomom a tarcsat ugye addig kell nyomni 1x, mig a kivant ertek sargul, aztan jobb-bal es allitod az adott erteket. ha mondjuk F4.0 - 1/125s van kompo nelkul nekem ugy tunik, hogy ha +1-re tolod, akkor csokkenti a zaridot? Vagy en nezek be valamit? (tenyleg el kene olvasni azt a manualt...RTFM WTF! )
Amugy egyre jobban tetszik az mft rendszer, lehet megprobalom eladni a DX cuccot, a G3 vazat es venni mondjuk egy hasznalt E-M5-ot...
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
jjeahh
nagyúr
válasz Balinov #66185 üzenetére
+1 madgienak, +2/3 Fé nálam az alap, innen korrigálok ha kell. De amúgy ez a többi panán is így van, legalábbis azokon amiket próbáltam. Elsőre fura volt nekem is, mert oly-n ritkán húztam ennyire fel, 60d-n meg sőt lefelé kell legtöbbször korrigálni.
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
madgie
titán
válasz Balinov #66185 üzenetére
Rég volt már G3-am, de valamiért úgy rémlik, hogy kábé 2/3 Fé-vel felfelé expókorrekcióztam az esetek nagy részében. Mátrix fénymérésnél ofkorsz.
Az biztos, hogy most a Fujinál most ugyanez van, csak fordítva: átlag fényeknél, átlag témánál 2/3-ot állítok, csak itt lefelé.
-
Balinov
titán
Sracok, tegnap este setalas kozben - vegyes fenyviszonyok, felhos/napos, majd esti napos - kozben eszrevettem,hogy csomo kepek, kb random modon alexposak. Ami igazan erdekes, hogy hiaba alitottam be a G3-on +1EV expokompenzaciot, szemre/lcd-n nezve nagyjabol ugyanugy alexpos volt a tobbsege. En rontok el valami beallitast? Vagy ez a normalis mft-n (dx-en szocializalodtam, ott 0.5+-nal ritkabban kellett tobbet adni? Vagy mikutya?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Degeczi
nagyúr
Igazából nem ontopik, csak annyiban, h Oly fényképezőgépet használtam a hétvégén, egy Deszken élő ismerősnél vendégségben, persze geotaggelés nélkül (az M10-ben nincsen, a képekhez pedig nem adtam hozzá), csak a szokásos módon fölraktam a Picasa-s tárhelyemre - majd másnap jött a levél a Google-től, h készített egy automatikus válogatást "Saturday afternoon in Deszk" címmel...
A kis huncut magától összepárosította az Androidos telefontól kapott lokációt az ugyanakkor készült képekkel, hiszen közös fiókhoz tartozik mindkettő, ügyes...
-
Mercutio_
félisten
válasz qpakcovboy #66182 üzenetére
Holnap mikor mennél?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Freddy76
addikt
Urak, ma kezdődik a Cseh Sörfesztivál, ezúttal a Szabadság téren. Valaki akar ma sört inni?
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
|AP|
veterán
Legfrissebb Lightroommal rendelkezők ránéztek már a "dehaze" csúszkára? Eléggé tetszik, a legtöbb képnek jót tesz, ha finoman megbirizgálja az ember, függetlenül attól van-e köd, vagy nincs.
-
MrChris
nagyúr
válasz ROBOTER #66172 üzenetére
Hasonlóan jártam el a gh2-n, csak annyira nem gyüttek le a cuccok mintha lakk permet lett volna. Végül már vakartam a fülpiszkával erőből és végül leugrottak. Tökéletes lett, semmi karc, folt, fotókon se. Ilyenkor azért bent van a kaki mert kétesélyes
Stabival már nehezebb lett volna. -
törölt tag
válasz Mercutio_ #66170 üzenetére
Aaaa ok, thx. (Akkor úgy van, mint Oly-ban).
@ ROBOTER: ACR jelzi a torzításkorrekciót és nem is enged korrigálni még tovább kézzel (maga a PS már igen, de előtte az ACR nem). Viszont CA-t enged korrigálni és néha magentát illetve zöldet korrigálok is vele. A váz szerintem CA korrekciót ha alkalmaz, akkor nagyon gyengét.
[ Szerkesztve ]
-
ROBOTER
addikt
Izopropil alkohol + fültisztító pálcika
Az izopropanolt ráöntöm a pálcika végére (nem mártom bele), de úgy, hogy tocsogjon tőle, majd a felesleget lerázom. Ezután a szenzort finoman áttörlöm. Masszív kakit szedtem le így szenzorról, az eredmény tökéletes. Vázstabis gépnél csak nagyon finoman!
-
Degeczi
nagyúr
válasz Mercutio_ #66170 üzenetére
Valszeg az is van, mert beszámolók szerint az M1 is végez CA korrekciót Pana obin, és az M10 is azt a feldolgozó motort kapta
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
A turistahajón, ahol a sirályokkal ökörködtünk, volt egy E-M5-ös csóka, 12-40-nel.. nem kicsi az az obi (mármint így m4/3 szemmel) Az én kitobis E-M10-emről meg le nem vette a szemét, mindig nézte, mit csinálok, hogyan. Lehet, megzavarta a koromfekete lencse (rajta volt a Hoya CPL)
Amiről írsz 12-32, az Pana, nem ? (Tehát autokorrekció nincs Oly vázon vele).
-
|AP|
veterán
válasz #40935168 #66166 üzenetére
szerintem is, ezért nem értettem sokáig, hogy miért indul minden m43 kitobi 14-ről.
Szerencsére jött a 12-32, ami ráadásul pici is és a képe sem rossz. Meg ugye ott vannak a PRO kitobik (12-40. 12-35), de az más kategória.El tudnám viselni, ha a következő 14-42 helyett valamelyik gyártó kijönne egy kitobi méretű 12-50-nel, neadjisten 12-60-nal (tudom, van már Oly 12-50, de az nálam sosem jött szóba a mérete miatt)
-
Degeczi
nagyúr
válasz Lassú Víz #66163 üzenetére
Jé, ezt nem is figyeltem, mert volt (asszem a dpreview-n is), ahol úgy harangozták be, h az új 14-150 jórészt csak kozmetikai upgrade, meg új bevonatok a lencséken - holott az időjárás-állóság lényegi változás, és komoly pozitívum, ha ezek szerint a hossza sem változna zoomolás közben (most így hirtelen nem látok olyan tesztet, ahol ezt megemlítenék, de a megtalált kitolt-orrú képeken a régi változat van, és azzal a fölépítéssel nem is lenne egyszerű a szigetelés)
-
törölt tag
válasz qpakcovboy #66162 üzenetére
Utazó: nekem nagyon hiányzott most a 24milli ekvivalens. Nonstop koccra tekertem a 14-42-t 14-es állásba és csak úgy-ahogy voltam elégedett az eredménnyel. A fullframe standard obik 24millis kezdője egy nagyon jól eltalált nagylátó-induló tartomány (24-70-ek, 24-105-ök, 24-120-ak, stb).
-
TayRol
nagyúr
válasz qpakcovboy #66164 üzenetére
Tamron.
Sorry.
-
Lassú Víz
addikt
válasz qpakcovboy #66162 üzenetére
Szerintem az Oly megéri a +10 ezret. Időjárás álló, hosszabb garancia. Sőt ha van klubkedvezményed még olcsóbb is 20 ezerrel. Számomra nem kérdés, hogy melyik.
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
qpakcovboy
őstag
Szeretnék egy mindenes utazót az e-m10-re. Eredetileg az Oly 14-150-est szerettem volna, van is most rá pénzvisszafizetés, de láttam, hogy Tamaron is készít 14-150-est.
Mit gondoltok róla? Találtam egy videót, ami elég meggyőző.
-
őstag
Ha már ez a szenzor tisztítás szóba került: ki használt már szenzortisztító eszközt (pl. Lenspen-t)? Aki használt, az milyen típust és mi a tapasztalata vele?
Olvastam már ilyenekről, de nem tudom, hogy érdemes-e beszerezni valamilyen minőségibb megoldást a körte pumpán túl...
-
Degeczi
nagyúr
A pixel mappinget Roboter írta, az ultahangos megrázogatás pedig minden bekapcsolásnál kérés nélkül is megtörténik, ezért tűnhettek el a képeidről azok a porszemek, amik ezek szerint lerázhatóak voltak.
Ha Gondoni gépén tényleg a szenzor és a szűrő között van por, az érthető, ha makacsul ottmarad (de lehet ragacsos kosz is, mint virágpollen, vagy dízel koromszemcse, akkor nedves tisztítás is helyrehozza. Mindenesetre házilag nem érdemes vele vacakolni egy új váznál, pláne ilyennél, ahol akár a szenzorstabilizátor is sérülhet véletlenül durvább behatástól)
-
gondoni
csendes tag
Egy próbát mindenképpen megér. Úgy tudtam, minden bekapcsoláskor megrázza a szenzort, lehet ezzel a funkcióval valamivel agresszívebb üzemmódban teszi. Este megpróbálom, most nincs nálam a gép.
Karácsonyra érkezett a fényképezőgép a családba, először egy áprilisi (kinti, égboltos) fotón tudom kiszúrni az árnyékot, de simán lehet, hogy akár már vásárláskor is megvolt, csak nem kivehető a korábbi fotókon. -
gondoni
csendes tag
Kedves m4/3 közösség, hirtelen témát váltok, járt-e már valaki hasonló cipőben mint én:
Lelkes amatőr PL5 duplakit júzer vagyok, szépen gyűlnek az élmények, tapasztalatok, valamint a visszanézhető emlékek az utókornak. :-)
Aztán nemrég feltűnt kettő porszem árnyéka a fotókon, hamar meg is találtam őket a szenzoron.
Itt-ott utánajártam, hogyan álljak neki, mi fér bele, mondjuk a szájjal nyálas fújás-köpést eleve meg sem próbáltam.Mivel nincs itthon hatalmas szerviz apparátusom, egy cérnaszál és egy gyufaszál kombinációjából készítettem igen pici, "cérnavékony" kefét, de a szenzorhoz érintve meglepődtem: úgy tűnik, hogy a porszem valahol a szenzor és egy nagyon átlátszó réteg között van (elsőre úgy tűnt, mintha valami varázslatos erő nem engedné a porszemig érni a "kefét").
A nap kérdése a minden hájjal megkent, tapasztalt közösséghez: van-e valami ügyes-titkos praktika, hogy onnan kikerüljön a 2 db porszem, ha már egyszer be is jutott, vagy mindenképpen garanciális ügyintézés - szakszerviz lesz a jelenség vége? -
-
|AP|
veterán
válasz MrChris #66147 üzenetére
a 2-es rész mögül bújnak elő a lamellák. Már nem emlékszem a pontos konstrukcióra, de szerintem azt a részt nem lehet bántani anélkül, hogy sérüljenek a lamellák.
(viszont valamelyik kínai gyártó lekoppinthatná úgy ezt a megoldást, hogy 12mm-en se lógjon be, mert egyébként sokkal jobb, mint ez a három felé nyíló)
-
|AP|
veterán
válasz gezatata #66143 üzenetére
beírom inkább közösbe, hátha másnak is hasznos lesz:
Igen, volt egy ideig a 12-32-n Oly automata obisapka, itt írtam róla, képekkel.Teljesen jól működik, faék egyszerűségű a szerkezet (pont ezért nem is ér annyit, amennyiért adják), viszont a képsarkok sötétedését nem tudtam teljesen kiküszöbölni, pedig csiszolópapírral leszedtem úgy 2mm-t a belső műanyag keretből (képen 1-essel jelölve). Egy idő után fel is adtam a csiszolást, mert arra gondoltam lehet nem is ez okozza a vinyettálást, hanem a 2-essel jelölt rész.
Mindenesetre kényelem szempontjából utánozhatatlan. Előveszed a gépet, tekersz egyet az obin és már nyílik is. Szóval ha valakinek van kedve vele tovább kísérletezni vele, akkor kíváncsi lennék a tapasztalatokra, sikerült-e a sötétedést megszüntetni (egyébként utómunkával eltüntethető)
ITT van egyébként egy olcsóbb alternatíva. Még ez is drágább, mint a józan ész indokolná, de nem annyira elszállt, mint az eredeti Olympus. (lehet neki is futok még egyszer a témának )
-
jmakk
őstag
Ez jól értettem? Ha felraksz ezzel az adapterrel egy Canon 10-22-t az mft gépre, akkor lesz kb. ekv. 13mm-ed? Vagy ez csak fullframe obikkal fog menni?Ok, most látom fullframe obikkal...
[ Szerkesztve ]
-
gezatata
aktív tag
sziasztok, kis segítség kellene
ez a LC-37C passzolna a Lumix G Vario 12-32mm-hoz ?Egy hóember kérdezi a másiktól: Szerinted ki készített minket? Válaszul a másik: Senki. █ Az Isten szeretet, és aki kitart a szeretetben, az az Istenben marad, s az Isten is benne marad.
-
törölt tag
válasz MrChris #66139 üzenetére
Csak 4 nap volt, megyünk mégegyszer majd, előbb Krk-n egy jet-ski-t csapatni mint most aztán tovább le Rab-ra De ez aug-szept. Szept jó, mert a turisták, gyerekek eltűnnek, suli, meló indul, a tenger meg csodás meleg, partok élvezhetőek ismét, nincs hering feeling... utószezon rulez.
-
törölt tag
válasz MrChris #66135 üzenetére
Raw+jpeg-ben lőttem mindent, ez a váz jpeg (1920-ra lehozva, a ph tömörítés kicsit megeszi).
Az eredetileg linkelt kép igazából egy ACR-ben "auto" gombra katt gyorsba + horizont egyenesítés, mivel kihajolva kicsit ferde lett az eredeti, utána egy minimális zajszűrés kicsit, ennyi. A polár a "legsötétebb kék"-re volt tekerve. Nagyon nem vittem túlzásba a retust A white-okat lehet kicsit túlküldte az ACR, de alapvetően ehető. És akkor az eredeti:Az eredetin jobban elkülönül a sirály fehérje (fejénél főleg) a felhőtől.
[ Szerkesztve ]
-
MrChris
nagyúr
válasz zolko74 #66132 üzenetére
Úgy szoktam a FHD-t is, hogy megizélem, aztán hajnalban melóbamenet előtt elindítom. 1-3 óra alatt végez azzal ami nekem kell, kb 10-20 percesek. 4k esetén gondolom mire hazaérnék végezne. A szerkesztő valszeg nem sokat lassulna, aszem az SD-FHD váltást se nagyon érzetem meg, kivéve a renderinget.
-
Degeczi
nagyúr
válasz Freddy76 #66127 üzenetére
A skótoknál etetni sem kell, lop az magának közvetlenül a boltból...
-
jjeahh
nagyúr
Pf, azt hittem nincs még gomba, de rengeteg van Ma is kimásztam egyet, bőrig áztam az erdőben (tegnap szintén) Sigma nagyon jó, ma is lőttem vele pár képet, később feldolgozom... első fotó amúgy első gen. pana kitobi.
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
erzol
őstag
válasz jjeahh #66111 üzenetére
Akkor végre megjöttek az első gombák?
Tabletről nem látom az exifeket, de gondolom ezeket is a sigmával követted el.
Alap obikon kívül csak manuáljaim vannak, de most már lesz lóvém végre fixekre is.
Egy ilyen sigmát mindenképpen bepróbálok, nagyon tetszetős a képe.[ Szerkesztve ]
-
PNP
őstag
válasz silmatauki #66118 üzenetére
Igen, közben megtaláltam, hogy videó alatt nem működik.
Oly-t viszont jó nézni. -
silmatauki
őstag
"miért maradt ki pont a jobb videós Pana vázakból (GH4 esetében főleg), miközben a GX7-ben megvan"
A GX7-beli is elég ramaty az Olyéhoz képest (1-1.5EV-t segít csak, azaz messze rosszabb, mint az Olynak akár a 3-tengelyes cucca (E-M10), az 5-ösről nem is beszélve). Ráadásul asszem videózásnál teljesen deaktivált. Szal nem vesztesz sokat.
-
PNP
őstag
Köszönöm a válaszokat. Sajnos a stabilizátor probléma, fotóhoz nem annyira érdekel, videónál viszont nagyon hiányozna, márpedig G7 lesz. Nem is értem, hogy miért maradt ki pont a jobb videós Pana vázakból (GH4 esetében főleg), miközben a GX7-ben megvan. A felbontásban elvileg van tartalék, de nem szeretném erre elhasználni, főleg, hogy látószöget is vesztek vele. Előfordulhat, hogy egyszer csinálok hozzá giroszkópos stabilizátort, de arra meg rá kell készülni forgatásnál, MFT méretben pont az lenne a jó, hogy kb. zsebből elővéve tudja azt, amit kell.
Nem tudom úgy megfogalmazni, hogy ne tűnjön kötekedésnek, de nem annak szánom: az, hogy egy objektívet eleve úgy terveznek, hogy majd szoftveresen korrigálják, nem igénytelenség? Nem hordozza magában a gyenge felbontást? Mi indokolja ezt? Értem, hogy kis méret, de ahogy nézem az objektív kínálatot, nem nagyon látok extremitásokat gyújtótávban és/vagy fényerőben. Furcsa, hogy ekkora szenzorméretnél az 1.8 számít fényerős fixnek, az Olympusnak van szép filmes múltja, számomra kézenfekvőnek tűnne nagyobb "szenzorra" készült objektíveket downgrade-elni, úgy, ahogy a Speed Booster is teszi.
Ez is volt a tervem, hogy majd veszek egy Metabones adapter, de amilyen drága, annyira beszerezhetetlen belföldön.
Szóval kicsit bajban vagyok most az "átállással". Canon 5D Mark II-t használok pár L-es zoommal és nem L fixekkel. Az volt az elképzelésem, látva a 4K durva fölényét, hogy fotóra (studio, rendezvény, stb.) megmarad a Canon, főleg mert FF, de kötődöm is hozzá, és az eladáson sem szeretnék bukni. Videóra először a GH4-et néztem ki, aztán megjelent a G7, amit meg is rendeltem. Minél kevesebbet költenék, mert luxus lenne két rendszert kiépíteni, de a nagylátóval nincs mit csinálni, azt nem fogom tudni adapterrel megoldani. Oly 9-18 nem túl meggyőző, de legalább kicsi, és akcióban van (Oly cashback amúgy vonatkozik céges vételre is?), de ez sem stabis, ahogy a 25/1.8 sem, pedig az nagyon tetszik, és egy alap fixet mindenképp szeretnék, mert azért fotóznék is vele (főleg mert az 5D-t kb. sehova nem viszem magammal, ha nem dolgozni kell). Gyújtótávban ettől fölfele viszont szerintem buta adapterrel használnék Canon 100/2-t, 70-200/4 IS-t, többnyire úgyis nyitva van rá szükségem, és itt legalább élvezkedhetek a 2x-es szorzóval. -
Balinov
titán
válasz Lassú Víz #66114 üzenetére
hmm.azt mondod, pana vazon pana obinal lr-ben nem lehet valasztani a profilt vagy en ertem felre es jelzi az obit, exifbol olvasva? Ugyan nincs pana obim (meg) a G3-ra, de pl. a Sigma 30/F2.8Art megjelenik LR5.2-ben a lens profile-ban (asszem automatikusan)
-
Degeczi
nagyúr
Persze, muszáj korrigálnia (videó során is), mert különösen a nagylátóból induló zoomok elfogadhatatlan geometriai torzítást adnának enélkül: eleve ilyen szoftveres korrekcióhoz tervezték azokat
Ez a korrekció a szabvány része (az objektív közli a vázzal a saját torzítási adatait), így persze tökéletesen működik Olympus obi Panasonic vázon (arra azonban gondolj, h az Olympus érzékelőstabilizátort használ, ezért azokban az obikban nincsen), sőt, a RAW konverterek is automatikusan kezelik
-
Lassú Víz
addikt
Általánosságban teljes körű a kompatibilitás. A gyakorlatban: csak az újabb Olympus vázak korrigálnak CA-t, míg tudtommal a Pana teszi. Objektív torzításának korrekciója része a szabványnak, az objektív által közölt adatok alapján megy. Van olyan raw konverter ami buta hozzá, de a legtöbb alapból korrigál. Ezért is nincs választható objektív pl. LR-ben.
Viszont sem a legtöbb Pana vázban sem az Olympus objektívben nincs stabilizátor, amit ennél a kombónál nem árt figyelembe venni.A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
PNP
őstag
Mivel teljesen új nekem a MFT, lehet, hogy evidenciákra kérdezek. Ugye elvileg rendszeren belül a gyártók felcserélhetőek, de ez maradéktalanul így van? Értem ez alatt pl, hogy AF sebesség nem változik érezhetően, ha vegyesen használom? Utólagos optikai korrekció mindkét márkánál van? Gondolom ez pl. nem fog működni. Márkán belül maradva ez a korrekció videónál is működik? Ott ugye erre nincs annyi ideje a gépnek.
Gyakorlatban a Panasonic vázon használt Olympus objektív esete érdekel, de általánosságban is kiváncsi vagyok.
-
athomi
veterán
ITT milyen kódot kell beírnom a +6 hónap gyári garanciához?
[ Szerkesztve ]
-
ati3x
senior tag
Tegnap kint voltunk az erdőben. Főképp a sami halszemet használtam, de néha felkerült a 12-32-is. Flickr
Szóval tetszik ez a halszem...
-
jjeahh
nagyúr
válasz scarabaeus #66105 üzenetére
-
jjeahh
nagyúr
Áá kicsúszott a kezemből a gh2 + sigma 60, kb 1,5-2 métert zuhant betonra, pattogott, mint egy teniszlabda A kijelző kifordult, a kártyát kiköpte, de semmi baja nem lett Pedig úgy vettük fel a földről, hogy na ennek annyi...
-
jjeahh
nagyúr
válasz Balinov #66100 üzenetére
Custom menu, Disp/fn1-et vagy q menu/fn2-ot rakd fn1 illetve fn2-re, majd fn button set, itt beallithatod az fn gombokra az ae lock-ot... A q menu meg a disp gomb megjeleníthető az érintőkijelzőn is, így lesz két szabad fn gombod, ennek annyi a hátránya, hogy a virtuális gombokat keresőben kukkolás közben nem tudod használni...
-
totálkezdő
tag
válasz trlala #66076 üzenetére
PL5 mozgókép hanggal
Használati utasítás
58.oldal: A menük használata: c A fényképezőgép-beállítások testre szabása (71. oldal)
71. oldal: Az egyéni menük használata: I. Movie (78. oldal)
78.oldal: I Movie: Movie R Válassza ki az OFF beállítást a mozgóképek hang nélkül
történő rögzítéséhez. Ez a lehetőség a témavezérlő használatával is kiválasztható. 57Magyarul: Neked itt az ON beállítást kell kiválasztanod, hogy legyen hang.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nikon Z 24-70mm f2.8 Objektív 2024.06.havi Fotoplus Vásárlás és még 2,5 év Magyar Garanciával 24-70
- Sunnylife li-po battery safe bag DJI Air 2 drón akkukhoz (3db) eladó
- Fotográfiai filter eladó - Formatt-Hitech 100mm ND fordított Grad
- Újszerű 'Kood 100mm Light Sunset (graduális) resin szűrő' eladó
- Eredeti 'Mindshift Gear Filter Hive' fotós síklapszűrő táska eladó (új)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest