- Akciókamerák
- Kompakt vízhűtés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Napokon belül mindenki megkapja a GeForce Now időlimitjét
- Steam Deck
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
gprspeter
senior tag
eBayről rendeltetek már fényképezőgépet?
Be lehet vállalni?
Mondjuk ez? -
Studi
veterán
válasz
trlala
üzenetére
Nekem is volt talphiányos vakum, én Mekkecske Zolitól vettem. Nem biztos, hogy kint volt a webáruházban, szerintem leleveleztük, és küldte.
szerk: van kint a webáruházban is.
-
Studi
veterán
válasz
trlala
üzenetére
Micro4/3 Olympus vázak közül egyedül a P1-es nem tudja az RC vakukat vezérelni, az összes többivel megy.
(#64789) ROBOTER: Én G6 és GX7 vázakkal is használtam az FL-36R-t és a Metz 58-ast, nem volt velük semmi gond.
szerk2: amúgy ha valaki nagyobb vakut szeretne, a 220volt.hu használt kínálatában (fotós cuccokat lenyitva legalul) van egy Metz 52-AF1, az elég korrekt, és az érintőképernyő miatt sokkal kellemesebben használható, mint a többi Metz.
-
ati3x
senior tag
Hát asszem mégsem megy a 12-50..
Nagyon frankó wifin keresztül birizgálni a gépet, és még zoom is van.. Mármint a gm1-en
. Esetleg becserélném egy 14-42-es pana palira. Mondjuk az nem 12-ről indul... -
-
törölt tag
EU-s rendelési tippet szeretnék kérni BLS-5 akksira,
vagy ha valakinek van eladó utángyártott olcsóért, szóljon
-
-
tacto
aktív tag
-
Studi
veterán
Nekem a minőségérzetével semmi gondom, pedig elég erős mezőnyben versenyez itthon (E-1, E-5, E-M1). Az ergonómiája meg olyan, amilyen, szokni kell. Az Olyk jobban ki vannak találva. Persze Oly vázból több is volt már, azokat jobban megszoktam, ha mindig Panáznék akkor a GX7-et is jobban be tudnám magamnak konfigolni.
A kereső betekintése nem jó, szemüveggel használhatatlan, anélkül se igazán frankó. Ha jól emlékszem van rá nagyobb szemkagyló, annak egyszer utána kellene már néznem. -
jjeahh
nagyúr
válasz
hibavissza
üzenetére
Én apámnak beadom, hogy kell nekünk 4k, oszt megvetetem vele, max belepótolok
Na jó, előbb tanuljak meg videózni egyáltalán 
-
azt mondtam, hogy nekem csalódás volt (és ezt tartom), az egész olyan... gagyi érzetű
nekem amúgy az elnyújtott, lapos markolat sem jön be. a keresőbe sem könnyű belenézni. de a g6-tal is lennének bajaim, és azért a gx7 még mindig a leginkább előremutató pana váz (meg a gm5).amúgy egész szép lenne ez a g7, ha a két ferde válla nem lenne. egyenes felső oldallal, nagyon kicsit kiálló evf huplival dögös lenne ez a szögletesség. persze úgy méginkább a nex-6-ra hajazna (e-m1-style).
-
gezatata
aktív tag
válasz
hibavissza
üzenetére
volt egy Sony H2, de tavaly december elején felmondta a szolgálatot.
Azóta keresek egy jó utódot.
Fontos a kicsiség mert a H2-t a feleségem nem vette a kezébe mert túl nagynak tartotta.
Én sem bánom ha kicsi de ügyes mert könnyebben tudom hordozni.Köszönöm szépen a véleményeket: (#64673) .mf, (#64672) andersen10 és különösen (#64670) Parci a megerősítést.
-
jjeahh
nagyúr
Nálunk eddig mindenért amit kínából rendeltem be kellett menni postára (csak csütörtökönként lehet asszem átvenni nem eu-s csomagot), egy román kopasz kibontotta, megkérdezte mi az és csak azután vehettem át... sőt legutóbb már kötekedtek, hogy következőben kérjek számlát az eladótol
Ezért nem rendelek egy ideje kínából, nem szeretem, ha macera van, a legjobb ha házhoz jön a csomag, aláírom, átveszem oszt csók 
-
MrChris
nagyúr
válasz
hibavissza
üzenetére
Szerintem szokás szerint a bitrátát derekasan legalább felére megnyesik, fhd 28mbps 4k 50mbps, nem lesz ALL-I, clean HDMI, 3,5 jack kimenet, nem választható PAL/NTSC régió... Aztán ne nekem legyen igazam
A dizájn meg, én se dobnám ki a táskámból 
-
hibavissza
veterán
válasz
FEDman
üzenetére
Ha jól számolom 4 tárcsa van a gépen. Ebből kettő jelölés nélküli azaz paraméterezhető.
Beletesznek egy külső vaku vezérlést, 4k-t valami értelmes bitrátával, pdaf és bilibe lóg....
Kíváncsi vagyok, milyen állatsággal választják le a GH4-ről marketingesék.Nekem tetszik a váz így fotón. Sokat ronthat rajta egy rosszul választott anyagminőség.
-
tessék menni a címlapra az új digicames srác
, ROBOTER cikkét olvasni!! 
-
MrChris
nagyúr
Sajnos a csúszka kapcsolót lehagyták. Pedig jobban bejött mint a harapósan járó tekerő.
-
madgie
titán
válasz
madgie
üzenetére
Apitsába, ezt a gif-et kerestem

-
jjeahh
nagyúr
válasz
FEDman
üzenetére
szerintem a markolat a tárcsával egy az egyben az e-m1-ről lett odatákolva

-
FEDman
addikt
Jujj..

-
ati3x
senior tag
válasz
andersen10
üzenetére
Oh banyek! Nem vagy pite! Lefàrasztottàl! Még jó, hogy ma munkaszüneti nap van! ;-) Mondjuk holnap is itthon leszek a kölkökkel!
-
trlala
aktív tag
válasz
andersen10
üzenetére

Te nem pihentél éjjel! -
Studi
veterán
válasz
andersen10
üzenetére

-
andersen10
aktív tag
Túl hosszan írtad le

Ennyi a lényeg, a fölösleges szavakat kidobáltam:
Felesége kissé morcos. No a hétvége után: ***meg **rva jó asszony! Kell egy ilyen!
Fiatal csaj munkatársam szeret. Ő akar leváltani, mert nagy: tegnap bevittem neki megtapizni. Nagyon bejött neki az érzet. Sok időnk mondjuk nem volt...
"Nekem is lett gm1-em. Még nem sokat volt nàlam, mert kölcsönadtam havernak. 3 hónapja kezdett, ès most kijött hozzà làtogatóba felesége, meg az 1 éves gyereke. No ha jól dereng neki egy nikon 5100 van, 18-105-el. Kissé morcos volt, hogy nem fért bele a gép a poggyàszba. No mondom akkor itt ez a gèp. Hétvége utàn kérdem:"Na milyen?" Erre azt mondja b***meg **rva jó! Asszony azzal szekàl, (aki àllítólag nehezen ad ki lóvét bàrmire is) hogy kell ilyen gèp!
Màs, van egy fiatal csaj munkatàrsam, aki mint kiderült szeret fotózni, főképp portré meg ilyenek. Ő egy D700-at akar levàltani. Mert nagy. Mondtam, majd kölcsönadom az em5-öt a 45-el. Tegnap bevittem neki megtapizni, nagyon bejött neki a minőség érzet. Sok időnk mondjuk nem volt, mert eléggé rohadt sok meló van nekünk is meg az ő részlegüknek is." -
3YEW
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
- Pixel 7 pro 128/8
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nagyon frankó wifin keresztül birizgálni a gépet, és még zoom is van.. Mármint a gm1-en

nekem amúgy az elnyújtott, lapos markolat sem jön be. a keresőbe sem könnyű belenézni. de a g6-tal is lennének bajaim, és azért a gx7 még mindig a leginkább előremutató pana váz (meg a gm5).
Ezért nem rendelek egy ideje kínából, nem szeretem, ha macera van, a legjobb ha házhoz jön a csomag, aláírom, átveszem oszt csók
Amúgy tényleg.