Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Philips LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
válasz
totálkezdő
üzenetére
Ha a telefonodat elejted és nincs semmi baja, meg se karcolódik, akkor a piaci ár alatt adod el? Amúgy bele nem látunk.
-
-
athomi
veterán
válasz
shouryuken
üzenetére
Egyéni preferencia kérdése.

-
athomi
veterán
-
athomi
veterán
Így, hogy átment már pár ezüst és fekete váz meg objektív a kezemen, valahogy kényesebbnek tűnnek ezek az ezüst színű cuccok kopás szempontjából a fekete társaikénál. Csak véletlen vagy más is tapasztalt már ilyesmit?
-
athomi
veterán
válasz
istvan170
üzenetére
Használok. Páran meg vannak - itt a fóumon is - akik nem használnak. Elég egy óvatlan mozdulat és megkarcolódik. Szóval szerintem ajánlott. Ebay-ről 1300,-Ft körül lehet rendelni.
-
athomi
veterán
Ugye jól tudom, hogy aki rendelkezik Olympus klub kártyával, az ingyenesen tesztelhet a teddprobara.hu oldalról kért objektívekkel?
-
athomi
veterán
válasz
qpakcovboy
üzenetére
-
athomi
veterán
Panasonic 14 2.5-re objektív sapka ennél olcsóbban nem szerezhető be? [link]
-
athomi
veterán
Ezzel az Olympus 25/2.8-cal van valakinek tapasztalata?
-
athomi
veterán
ITT milyen kódot kell beírnom a +6 hónap gyári garanciához?
-
athomi
veterán
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Én tegnap esküvőn voltam, mivel a kitobi sötétedés után elhasalt beltérben, a 45-öst pattintottam fel. Sokszor szűk volt, eléggé korlátozottak voltak a lehetőségeim vele, egy szélesebb fix nagyon hiányzott.

-
athomi
veterán
Milyen fóliát használtok a kis prücskön.. akarom mondani tücsökpöcsön?
Ez megteszi? -
athomi
veterán
Nagyon meglepődtem az E-M10-es méretein.
Féltem, hogy az E-PL5 után nem fogom szeretni a mérete miatt, de mikor kivettem a dobozból nem akartam elhinni hogy ugyanolyan kis prücsök. Lényegében csak a kereső kis kitüremkedéseivel nagyobb. Nagyon bejön a cucc. 
Ami kicsit negatívan érintett, hogy mintha kicsit műanyagabb lenne a gép (exponáló és objektív kioldó gomb).
-
athomi
veterán
Nincs valakinek Debrecenben E-M10-ese egy gyors megnézésre, tapizásra, kipróbálásra?

-
athomi
veterán
Kisebb dilemmába kerültem az E-PL5 lecserélésével kapcsolatban... Van hozzá VF-2-es kukucskám, de úgy érzem az lenne az igazi ha beépített lenne. Mivel nem igazán van keretem E-M10-es cseréjére, nem lenne elég eladnom a vázat és a kukucskát, be kéne áldoznom a Raynox-250-es előtétlencsét és lehet az Oly 45 1.8-at is egy Sigma 60 2.8-ra kellene cserélnem.
És akkor még úgy számoltam ha kedvezménnyel tudnám kihozni az E-M10-et, amire nem tudom hogy lesz e lehetőségem. :/ -
athomi
veterán
Mennyire gond Panasonic GF1 mellé egy Oly 14-42 II R objektív? Nyilván a stabilizátor miatt kérdem. Sajnos az anyagiak nem engedik a Pana objektívét.
-
athomi
veterán
BLS-5 MTEC 1600mAh akku rendben. Jól bírja, gyári töltő tölti. ✓
-
athomi
veterán
-
athomi
veterán
Regnas (BLS-5) akkumulátorral van valakinek tapasztalata?
-
athomi
veterán
Az normális hogy az Oly kitobijaim könnyedén fel-letekehetők a vázról, de az Oly 45mm f/1.8 csak izommunkával?

Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
jó vétel lett volna, mert ha mégse kell, simán eladható lett volna veszteség nélkül.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kérdés mennyit lehet felvinni a gépre.

Debrecenbe 45-öst tudok mutatni.