Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- OLED monitor topic
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati3x
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
A Hasselblad az svéd..

-
ati3x
senior tag
válasz
hibavissza
üzenetére
Jaja.
Az asztrofotózás, az bizony szerény véleményem szerint az egyik, ha nem a legbonyolultabb műfaj. Hosszú évek kellenek, mire az ember elér egy szintet. Ez a tejutfotozásra is áll többé-kevésbé.. igaz ez talán nem annyira függ a "hardvertól" de azért már ide is elkél egy star tracker állvány! A feldolgozás meg... ps, dark és flat képek, stackelés... Szóval igazad van.
-
ati3x
senior tag
válasz
hibavissza
üzenetére
Mondok egy egyszerű példát. Nézegetem az EM5-ból kieső fotókat. (jpg) valami nem faja. A GM1-esemből kieső jpgk sokkal jobbak.. Kb fél órája jöttem rá, hogy a curve teljesen el van állítva. Egyszer régebben szórakoztam vele... Tehát van nálam is user error rendesen...

-
ati3x
senior tag
válasz
csurgoi
üzenetére
Má bocs.. Annyi hülyeséget tudsz írni hogy ihajjj. Kirándulás előtt vettem egy 40-150/4-5.6 R-t. Kőkemény 45 ezer volt boltból. itt egy kép vele, ráadásul elvileg a szarabbik, tele végén.. Portréra sem olyan rossz Én nem csinálok hűde hajde fotókat, de közel sem a felszerelés határol be. Legalább én beismerem.Maradj csak az ájfonnál.. Nem is értelek..
-
ati3x
senior tag
válasz
mikrofon
üzenetére
Ha már DXO mark b*zulás Amint látható az EM-10 II körbehugyozza az elsőgenes 5D-t. Tanulság, anno amikor megjelent az 5d, mán akkor sem lehetett vele normális képet csinálni... Hagyjuk mán..
Ezennel én mán csak egy sört kérek, és átmegyek off-ba..
Bizti jó lesz a műsor 
-
ati3x
senior tag
válasz
mikrofon
üzenetére
No akkor:
Pár kép [EM-10-II-el és 40-150/4-5.6 R-el] Ez pl egy boltból 50-ért elhozható tele. Jah, ismerve a típusodat, itt meg az lesz a gond "de ezeket egy profi fotós csinálta!" Mert kifogás az mindig van... (ezt most nem sértésnek szánom! Amikor fiatal és bohó voltam akkor jártam ebben a cipőben..
) )Ez pedig 45/1.8-al szintén meg lehet fogni 60-70 körül boltból.
Igaz ez az olympus 25/1.8-al EM-10-I-el készült ami 100 körül megvan, de a pana párja, ami optikailag legalább ilyen jó, ha nem jobb egy hajszállal néha meg lehetett csípni 99 dodoért.
Ahogy látod, mind mind "drága" gépekkel és obikkal készült. ÉS valóban rossz dinamikával..
Szóval te is benne vagy a "drága"géppel könnyű jó képeket csinálni csoportban. Ha esetleg valaki rámutat, hogy ez így nem igaz akkor meg megy a sértődés.
Mondok másik példát. Ismerősöm, 3 hete panaszkodik: 5Dmk3+ 70-200/2.8 blabla II. "Hááát van gondom, elég sokszor nem jó a fókusz. Nem oda kerül ahová kell." Mondom valahol lehet a gépbe állítani a front és back fókuszt. "Frankó, beállítanád?" Kösz, inkább nem, inkább vidd szervizbe, mert pl a zoom obinál lehet hogy a két végén akár különböző is lehet. (azt már nem is mondtam, hogy hallottam mendemondákat, hogy ezzel a szervíz se tud kezdeni semmit) Azaz jó az FF, a papír DOF, a dinamika, ha a fókusz nem ott van..
Másik párbeszéd vele. Próbálgatja 2 éve az EM-5 gépem. Mondom neki mér nem cseréled le egy ilyenre meg egy 40-150/2.8-ra a géped? Még pénzed is maradna. Válasz: "Jó, jó de mit szólnának a megrendelők, ha ilyen pici géppel jelennék meg.."
Szóval gyanítom nálad "user error" lesz. két dolgot tehetsz: Megtanulsz fotózni, vagy veszel egy drága gépet, drága obival (és utána jössz rá, hogy meg kéne tanulni fotózni
) Ha meg nincs lóvé rá, akkor veszel egy canikon és örülsz hogy mennyivel jobb a dinamikája/DOF-ja, mert mennyivel negyobb az APS-s szenzor.. Még egy opció: hagyod a fotózást a fenébe, és mobillal fotózol.. -
ati3x
senior tag
válasz
mikrofon
üzenetére
Nem. Nincs igazad. MFT-re vannak igazán jó, és megfizethető obik. Amik igenis tők jók minőségre. 20/1.7 (ez sajna nincs nekem). 12-32 (optiakailag szintén teljesen jó) 45/1.8, 40-150/4-5.6. samyang 7.5..
Most kaptam egy 500D-t(obi nélkül). Amit ki fogok belezni, és beleteszek egy full spektrum filter, asztrofotóhoz. De motoszkál a hangya, hogy csak kéne valami egyszerű, jó obi hozzá, kb az előbb említett ár és optikai minőség kategóriában. Eddig nem nagyon találtam... De ha esetleg te tudsz, akkor javasolj valamit please!
Jaa. És fotóztam egy canon 5dmk2 meg vmi zeis 100/1.8-as manuállal. Háát frankó.. Csakhogy a 2 vázam, meg az összes obim nem foglal akkora helyet. És árban sem volt annyi.. Közel sem.
-
ati3x
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy 40-150/4-5.6R objektivet. Kb 50 ezer volt. Ami meglepett, optikailag teljesen rendben van Legalább is szerintem.. Még egy fotó, amit EM 5-el készítettem:

Sajna a fókusz kicsit mellé ment...
Persze ez már nem rendszer objektív.. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ati3x
senior tag
Az olympus 75-300-nak milyen a képeÜ Valakinek van vele tapasztalata?
-
ati3x
senior tag
Fákk! Pont 1 hete vettem autót.. Tehát most nem jáccik. De cirka 450ojró. Tom, mingyá jön bvr...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ati3x
senior tag
válasz
LélekVándor
üzenetére
Azért 4/3 és micro 4/3-ra (persze Canonra) is vannak ám egzotikus zeiss video objektívek De igencsak zsebbe nyúlós áruk van.

-
ati3x
senior tag
+1 a GM1/esetleg GM5-nek. Nekem is van az EM5 mellett GM1. Azt kell hogy mondjam egy frankó kis váz, kiegészítí ay EM5-öt. ( e-shutter wifi távvezérlés) 12-32-el pedig szuperül hordozható, és képileg a 12-32 nagyon ott van. Gondolom nem kell bemutatni. A rajalánál most olyan 68-70 a gm1 váz.
-
ati3x
senior tag
Van GH4 is kb 235 ezer átszámolva.
-
ati3x
senior tag
Hoztam egy képet! Tegnap végre derült volt az idő! Úgyhogy meg sikerült lőnöm az első távcsöves asztrófotómat, a 80mm SWED-el. 16 iso 3200-as képből. és 7 darkból készítve. EM-5-el:

-
ati3x
senior tag
válasz
silmatauki
üzenetére
2 hete a rajalànàl a pana 25/1.7 990 sek volt. Remegett a kezem, de hülye voltam, nem vettem meg. Visszament 1990-re. Most 1290-ért van.. Cirka 40 huf.
-
ati3x
senior tag
-
ati3x
senior tag
válasz
t72killer
üzenetére
Ne is mond...
Nyáron vettem egy 80-as SW APO-t, EQ5-ön. Ugye nyáron esélytelen, mert nem sötétedik be rendesen május-június-juliusban. Télen meg sötét van de felhős, meg ködös. Meg ugye 3 gyerek mellett sem könnyű. 1 hónapja vettem egy astrocamet, holdra bolygóra. Az egy dolog, hogy jelen pillanatban nincs értelmezhető bolygó (mars-jupiter-szaturnusz) de mondom majd a hold.. Erre 1 hónapja nem volt derült idő. Azaz 3 napja volt némi esély, ki is pakoltam, mire pólusra álltam meg összeszereltem be is felhősödött... -
ati3x
senior tag
válasz
frankstork
üzenetére
http://www.43rumors.com/zhong-yi-announces-the-silver-version-of-the-25mm-f0-95-mft-lens/
Ez nem megoldàs? Kicsit olcsobb is mint az a7. (mobilról nincs link?)
-
ati3x
senior tag
Robin gyorstesztelte az em1-II-öt. Mit ne mondjak a c-af végre meggyözö! Az elektronyos zàron is sokat reszeltek. Szal jó lesz ez!

-
ati3x
senior tag
Emberek, amennyit geccsöltök itt a hackelt van 30, nincs30. Vegyetek két vàzat àkcijósan és kész...

-
ati3x
senior tag
válasz
mikrofon
üzenetére
Egyszer volt a kezemben egy 40-150pro.. Meglepett, hogy milyen kicsi, és súlyra sem olyan vészes. Az ismerés canon 5dmk3 70-200/2.8-as combojához képest pehelysúly. Jó tudom a dof meg minden. De azért optikailag közel olyan minőség, és átfogásban is közel van... súlyban meg vagy 3X több.
-
ati3x
senior tag
Bocs, hogy belekotty.
Nekem van 12-20 és 12-32 is. Az utóbbi egyértelműen jobb optikailag. A 12-50-el nekem is az volt a bajom, hogy nem kicsi, de viszont nagy. És optikailag a kis 12-32 lekörözi.Viszont igen. Időjárás álló az EM-5-el. Meg van viszonylag okés makró módja. Az elektromos zoom-ja is igen vidám tud lenni, ha felteszem a gm1-re. Ilyenkor wifin teljes körüen távvezérelhető. A zoom is..
Szal ezért nem adtam el. Néha jól jön a makro módja is.. -
ati3x
senior tag
válasz
üzenetére
Aham.
Most nézem a "ráncfellvart" A6300-as azaz az A6500-ös nyitóára 1700 ojró. Nem mondom. Az új EM1-II meg egyre több infó alapján 1500 dolcsi körül fog nyitni.A 6500-nál ugye nincs dupla foglalat, mármint memoria, igaz ez pl nekem marginális. Nincs időjárás állóság ha jól tudom, ez már inkább hasznos feature. Nagy felbontású mód, és akkor az obiparkot nem is hozom fel..
De nem fogok átmenni ezekkel a Sony topikba trollkodni.. Ennyiért akkor már egy FF sony... Ha már sony.
De nekem bőven elég az MFT. Tudom kicsi, szar szenzor... Megadof megaziso...Megafényerő (upssz.
) És bizony az új EM1-ii elgondolkodtat! Ha minden jól alakul lehet beruházom rá.. -
ati3x
senior tag
válasz
hibavissza
üzenetére
N+1-szer. A fényerő nem változik. Azaz ami FF 1.2, 2.8 3.5 stb az MFT-n is ugyananyi lesz azaz az FF1.2-es obi MFT-n is 1.2-es lesz. Igen az FF-en 4-szer akkora területre koncentrálódik 4x annyi fény. Tehát mftn 1/4 felületre 1/4 fény. A gyutáv pedig 2x szorzóval számolandó. A dof pedig az szintén nagyobb lesz. Szerintem ezeket az ekvivalenciákat pe kéne tenni az MFT fórumba, ugy hogy minden egyes hozzászólásban megjelenjen ez a "lábjegyzet"
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ati3x
senior tag
Azért ezelég durva nyitóár lenne....
-
ati3x
senior tag
Jó, hogy említetted. Megvettem a franzis Denoise pro-t. itt az eredeti ami "kiesett" az EM5-ből. Ez pedig denoise-val Denoise-ban nem csináltam más csak default settingsel kimentettem. Itt egy másik példa: eredeti és ez pedig denoise pro-al. (RAW-ból)
-
ati3x
senior tag
Szóval 12-32.
Ha már előjött épp tegnap voltunk Linköpingben a flygvapen múzeumban. Itt a gelériám, ha valaki esetleg erre jár, mindenképpen nézze meg, fantasztikus kiállítás. Viszont fényképezéshez nem árt felkészülni. Mert a múzeum nagy részében "sejtelmes" fényviszonyokat alakítottak ki, ami nagyon jó atmoszférájú, viszont fényképezéshez igencsak hátrányos.. ez főképp igaz a "hidegháború" teremre, a lezuhant(oroszok által lelőtt felderítő dc3-as.) repülő termére pedig fokozottan. Nagyon profin állították ki a gépet, olyan pozicióban, ahogy a tenger allatt megtalálták. Olyan fényviszonyokat teremtve, amilyenek a megtalálás helyszínén voltak. (több mint 100 méterrel a tenger alatt).
No én a 12-32-est vittem, em5-ön. (nincs nagyon fényerős nagylátóm még) készülve a statikus témára a stabival. Persze tudom, néhány kép így is bemozdult valamennyire, de a célom csak dokumentálás volt. Ugye 3 gyerek mellett nem lehet igazán "fókuszálni", kísérletezgetni. Alapvetően elégedett vagyok az eredménnyel, mobillal/kompaktal esélytelen lett volna (kivéve lx100 és testvérei). Méretre pedig az em5 ezzel az obival igencsak kezelhető méretű.. Pláne ha közben a két szemed a 2 gyereken(8 és 6 éves) kell lenni, akik persze mindig 2 különböző irányba akarnak menni (a 3. még babakocsiban, vagy hordozóban még nem akkora probléma). Az eszmecserére visszatérve, ha nem elég fényerős az obi beltérre, és mozgás van, akkor egy jobb vaku mindeképp ajánlott. Nekem egy nissin i40-es van, frankó, igaz bazi ritkán használom. De azért vakuval is lehet jó képeket lőni, csakhát meg kell tanulni..
-
ati3x
senior tag
válasz
üzenetére
Oszt minek menjek sony milc topicba? Torllkodni?
Tudom jók a sony milcek, de nekem minek? Van ott egy 12-32-nek megfelelő obi?(optikai minőségben/méretben?) Vagy egy 45/1.8 nak, vagy sami 7.5?(ezek megvannak) egy 20-25/1.7-1.8 nak? egy 40-150/2.8 pro (na ilyet veszek mindenképp) Naugye. -
ati3x
senior tag
válasz
pandur99
üzenetére
Azért ne feledjónk vmit. Ebben az új 12-100 ban benne lesz egy stabi is. Ami ugye majd duálba tud dolgozni az EM1 szenzorstabival. Ami ugye a tele végén is elég hatékony lesz. (a vázstabi pont a kis és a normál látószögeknél volt hatékony). Ráadásul az EM-1 gen 2-ben pedig biztosan még javítanak a stabin. És ugye jönnek a "fényerő" huszárok akik visítanak, hogy ez biza nem is F4(?) hanem f8.. Ami dofban még csak csak igaz. Csakhát ha lesz egy überjó stabi, ami 1-2 fényérték plusszt simán hozhat kézből, mér oda is az FF előnye. Nomeg ha lesz handheld hires, és azt vissza méretezed 16-20megapixelre, akkor még dinamika is élesség is lesz. Ha meg valaki dofmániás megkapta a 25/1.2. Mer ugye 12(24)mm még fulfrémen sem beszélhetünk papirdofról. Szóval, van itt változo rendesen. Nem csak FF meg "csak" F4,
-
ati3x
senior tag
válasz
madgie
üzenetére
Kifogyott volna a lendület a rendszerböl? Hàt ha ezt a az új pen utàn írod alà is irom. Kicsit kiakasztó volt, hogy az oly ilyen tisztàn marketing célra pazarolja az eröforràsait. Aztàn jöttek a panàtol a jobbnàl jobb bejelentések: vàzstabi, ami egész hatékonyan dolgozik együtt az obistabival, ràadàsul ez nem egy pro gépbe jön elöször, hanem gx80-85-ben. Az új panàban pedig még durvàbb lesz. És igen, ez a két új obi, vagyis 3, ha a makrót is szàmoljuk. Ez a 12-100 pedig jó lesz. Még lehet hogy elgondolkodok rajta. Van ugye 12-50-em. Amivel tényleg az a bajom, hogy nagy. Ezért cserébe nem egy top optikailag, és hamar sötétedik. Van a 12-32, ami zseniàlis pici, optikailag frankó. De egy kicsit rövid. Ugye vannak a 14-140-150-ek. Amik viszonylag nagyok, optikailag soso. És ugye nemrég jött 12-60, ami nem is tudom.lehetett volna kicsit hosszabb is. És ugye az sem àllandó fényerö.. Gép szempontjàból, ugye jön az Em1-2. Azért abban elég nagy kiràlysàg lesz a kézzel kitartható hi-res mód. Ha mindez paraméterezhetö lesz, ami ugye szoftver kérdése, azért az elég kiràly tud lenni. Ha valahol kifogyott a lendület, akkor nézd meg a canikon vonalat. Pl az új d3500, vagy a canon új milc bejelentéseit...
-
ati3x
senior tag
Whaoooo azért a 25/1.2 lassan készülhetne tömöt üvegből meg fémből. Persze-persze az oly nem érzi, mert nem lett kicsi és könnyü. Gondolom élvezetből szopódnak a gyártás folyamán ennyi alkatrésszel, lencsével, minőségellenörzéssel... Mert nem ért hozzá. Az igazi szakértők, mi "mezei" kommentelők vagyunk...

-
ati3x
senior tag
válasz
Grga_Pitic
üzenetére
Akkor lassan itt az ideje egy EM1-et vennem 2 parciért

-
ati3x
senior tag
Asszem lottoznom kell. Az uj 12-100/4-ben is benne lesz az obistabi. 17 lencse, 11 csoportban, ebböl 12 valami specko:5!ED, 2 valami super HR, 1 sima HR, 1 vmi DSA, 3 aspherical. Szal a képminöségnek jónak kell lenni. Persze az is làtszik, hogy nem 1 parci lesz. Az én tippem a nyito àr 7parci. Valaki beszàll a tippelésbe?

-
ati3x
senior tag
Srácok!
Nem értem mi a probléma. Szerintem ez a 12-100/f4 jó kis obi lesz. Valaki már jött azzal, hogy ez valójában f8..
Azért az jó dolog, hogy ez végig konstans fényerejű lesz és nem valami f5.6-6.3 a 100-as végén. Mog gondolom, már ebbe is belerakják a stabit, ami majd együtt dolgozik a vázstabival. Á lá 300/4. Ha optikailag is olyan jó lesz mint az eddigi pró obik, akkor frankó. Egy ilyennel én biza boldog lennék. -
ati3x
senior tag
válasz
konyi79
üzenetére
Próbálkoztam vele, hidd el!
aztén arra jutottam, hogy 2/3 fényértékkel fölé expo lenne az ideális. Sopt fénymérést nem igazán tudtam csinálni, ugye már az kihívás volt, hogy ekvivalens 600-on becserkésszem a repülőket. Hidd el kihívás! Aztán követni meg pláne! Arról nem is beszélve, hogy nagy nehezen mérsz egy spot-ot, de közben próbálod "megkomponálni" a képet nagyjából, és mire siekrül már étrepült az a fránya repülő olyan pozicióba, amikor már totál mások a fények... Ez volt az első alkalom, próba, de úgy néz ki, lehet ezzel a kombóval repülőzni.. Ha nem is egyszerű. (manuál/régi üveg) -
ati3x
senior tag
Sziasztok!
Tegnap repülőnapon voltam linköpingben, EM5 +tokina 300/5.5:
Linköping air show 2016 -
ati3x
senior tag
Hali
Meg tudnátok mondani a 17/1.8-as olympusmak milyen a képe? Mert találtam egyet elég jó áron. Kb 68 ezer lenne átszámolva.
-
ati3x
senior tag
Hej,

Kérdésem: Az EM1 hogy viszonyul a sima 43-os obikhoz??
-
ati3x
senior tag
válasz
n.andras74
üzenetére
Gm5. Sajna a gx80 még drága. Itt a gm5 12-32-el olyan 145 körül megy GM5 12-32
-
ati3x
senior tag
válasz
Victoryus94
üzenetére
Sony A6000? Valami adapterezett sony obival?
-
ati3x
senior tag
válasz
Mercutio_
üzenetére
Egyetértek. Ki így, ki úgy érti. Még egyszer, nem rossz a pana. Az ára ha nem is dupla, de legalább 1/3-al drágább. Teljesítményben meg egál. Szóval kinek mi a szimpi. Én még mindig nem"fixesítettem" a 45-ös van csak. Még nem döntöttem el merre. A 20-as pana szimpi, de még mindig nem határoztam el magam. Egyenlőre "távlati tervnek" a 40-150pro, és talán a 12-40 lenne.. De ez még a távoli(?) jövő zenéje.
-
ati3x
senior tag
válasz
Mercutio_
üzenetére
Nem, a 25-ös pana nagy. Nagyobb, vastagabb mint az olympus. Az oly fizikailag kb a 45-ös méret. A pana viszont könyebb, és bizony minöség érzetre nem egy kategoria az olympussal. Müanyag, na. Cserébe jóval olcsóbb, és optikailag is egàlban vannak. Azt nem tom, de lehet, hogy az új pana vàzakon tàmogatjàk a dfd-t?
-
ati3x
senior tag
válasz
üzenetére
Jó lesz az a 12-40. Nekem 12-50 van, ami méretben talàn egy pöttyet hosszabb. Elöször én se kedveltem, de azért 1-2 dologban jó. Ugye idöjàràs àlló, meg van makroja is, amit ritkàn hasznàlok, de akkor jól jön. (nekem meg pont elég) a bajom az vele, hogy nagy, sötét, és azért élességben sem acélos. Na ennek a 12-40 az ellemtéte. 12mm van még a sami manuàl. F2 az is. Szerintem 12mm-en nem létszükséglet az af. De ugye a 12-40 ezt is tudja...
-
ati3x
senior tag
Ha már nem lenne 12-32 most biztos vennék.. 150 dodó. Még vámmal, sarcal eggyütt is jó ajánlat..
-
ati3x
senior tag
Nagyon úgy néz ki ráfeküdtek a shutter shockra is.. Telejesen új zárat csináltak hozzá, a márketing anyag szerint 90%-kal jobb.. Ha fele igaz már ok.. A stabira is azt írják, hogy 4 stoppot tud. Ésss működik videjó alatt is!!! A designja is bejön, nem olyan elborult mint a penF-nek. Van DFD fókusz, meg a stabi össze tud játszani az obistabival. kérdés, hogy a 12-32-el vajon mennek ezek is? Mert ugye már van olyan obim..
ÉS ugye ha valóban ilyen frankó a szenzorstabi akkor az oly és a manuálok is frankón mennek vele..
Az olympusnak most igencsak össze kell kapnia magát... -
ati3x
senior tag
válasz
jjeahh
üzenetére
Nem értem ezt a keresö fikàzàst. Jó eséllyel ahol màr kompromisszumos (low light) ott ovf-ben màr nem nagyon làtsz semmit. Pixeles? Lehet. De ugye helyén kell kezelni. Evf-el komponàlsz, meg paramétereket iratsz ki amiket kvàzi elég szabadon személyre tudsz szabni, ellentétben az ovf-el. Ràadàsul a kép lefedetsége is 100%-os. Képeket meg ugye nem evf-en keresztül nézegetünk.
-
ati3x
senior tag
én semmi mást nem várok csak normális, gyors c-af-et mint a sony a6000-6300-nál.. És mindezt olympusra. A videó annyira nem érdekel, ha érdekelne akkor lenne külön GH3 GH4.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- BestBuy ruhás topik
- Hardcore café
- Pánik a memóriapiacon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)