Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adp
őstag
Semmi bajom a jo olasz kaveval, igaz ritkan iszok, de nem is ez lett volna a hsz lenyege
Nem a hamburgi yirgadra ertettem, hiszen nem s ittam abbol sosem igy nem tudom milyen,ezert irtam h nem neked lett cimezve, csupan par helyen hallottam ezt az azert nem prokolok vilagosabbra cimu mondatot
-
BURN28
tag
Nem vettem magamra. Azt, hogy én mit iszok az egy dolog, de másokra nem feltétlen erőltethetem a saját ízlésvilágom. Én döntöttem az mellett, hogy a preszó pöri megy presszó hamburginak, nem pedig az "omniroast". Utóbbiból is jó presszót tudtam csinálni, viszont van alattam egy elég combos hardver. Azonban nem mindenkinek van otthon HG-One, meg LM-SB. Rájuk is gondolnom kell a végeredmény megalkotásakor. Ezért a kicsit "lightosabb" pörkölésnél maradtam. Ami egyébként atom savas, csak nem jó filterre. Cserébe nem annyira hárklis és édesebb, mint a "mindenes" társa.
Én maradok a külön pörkölésnél, mert idáig amit ittam "Omni"-t, az mindig valamelyik irányba sántított.
Sajnos én is szaladtam már bele olyan kávéba, amivel nem bírtam el egy Eureka Olympus 75-e-vel és LM Lineával. Persze jobb géppel sokak értékelhető kávét kaptak. Nálam meg csak a sav jött, konkrétan savanyú volt. Na ezt szeretném elkerülni (95 fok, 40 másodperces lefolyás, 1:3 arány és az Eureka kések már cincogtak, olyan finomság).
Azért a hamburgi Yirga meg a szén között még mindig hatalmas a szakadék és nem is szándékozom ezen változtatni. Az SO-k világosak és ez így is van jól.
-
-
adp
őstag
válasz
BURN28
#69790
üzenetére
Azt nem ertem ha valaki hamburgira adja az agyat azaz jo vilagosra hogy lehet neki tul savas? Akkor a ¿¡%*ert vesz vilagos porit? Igyon szenet...
Annyi helyen hallottam ezt es felb@sz ha valaki nem akar savas kavet inni igyon blendet, vagy legyen egy fele francia pori, mert a spec. SO-t szenfosra porkolni annyi ertelme van mint a jo draga vorosbort freeway kolaval felonteni
Bocs ez kijott belolem, nem feltetlen neked cimeztem, csak ide kapcsolodik
-
szaki1986
tag
válasz
t-bali3
#69789
üzenetére
Igen, van 3 beállítható hőfok. Most a legmagasabbon van, ezzel hozza mondjuk 10-ből 7-szer ugyanazt az eredményt, viszont a maradék 3-szor totál más a hőmérséklet. Pedig mindig ugyanazt a ceremóniát tolom: 10 percig melegedni hagyom (tudom, ilyen gépnél nincs sok értelme, de mégis), húzok egy szimplát kávé nélkül pohár + kar melegítés gyanánt, aztán utána jöhet a kávé. Ez az inkonzisztencia + a tudat, hogy lehetne jobb eredményt is elérni egy kicsit komolyabb géppel mozgatja meg bennem a kisördögöt
. -
BURN28
tag
válasz
paramparya
#69755
üzenetére
Sziasztok! Szia!
Valószínűleg nincs ott semmivel gond. Azt én presszóra pörköltem, leginkább ez lehet a probléma (legalábbis filteres vonalon). Pörkölök filtert, de az megmarad saját használatra, ameddig nem biztos. Abból a Yirgából "omniroast" készült eddig,ami jó volt filterre és presszóra is. Viszont, amit vettél az csak utóbbi. Talán lesz omni belőle, eladásra is, de az meg sokaknak túl savas lehet. Sosem egyedül kóstolok, hogy ne rám legyenek szabva a kávék (ezért sem lett az omni a nyerő). Viszont van akit sikeresen átszoktattam világos pörkölésre, úgyhogy kezdünk bajban lenni.

Sok mindent nem tudsz vele kezdeni, mivel benne vannak a presszó karakterei, esetleg még a vízhőt tudod lejjebb vinni, meg a lefolyást gyorsítani, de tökéletes sosem lesz. "Csak" ilyen balanszos. A filterpörkölés nagyon leegyszerűsítve "alulpörkölt". Aztán persze ezt lehet tovább szofisztikálni. Sőt van, hogy a filter jobb presszónak és fordítva.
A pörkölési szint/szín az csak egy dolog, adhat nyilván iránymutatást, de maga a szín még nem mindent árul el. Volt, hogy két profilt csináltam ugyanarra a kávéra, a Tonino-színkód is egyezett (szóval nem csak ránézésre ment a dolog), mégis ég és föld volt a két kávé. Az egyik sokkal savasabb a másik pedig a karakteres "klasszik" kávé ízt produkált.
Szerintem a PID nélküli Gaggiával jól fog működni presszóra, mivel mégis csak világos pörkölés. Lehet, hogy a "hűtőcsapolást" sem kell túlzásba vinni (mert aztán meg a kis kazánból elfogy a víz). Ráadásul érdemes hosszabbra engedni, tehát 1:2 arányról indulni és viszonylag lassabb lefolyást produkálni.
BURN28
-
Nixon18
senior tag
Sziasztok!
Tudtok tippeket adni, hogy külföldön (Észak-Olaszország, Ausztria) hol érdemes az interneten (érdemes-e egyáltalán) új vagy használt E61-es vagy 1 karos ipari kávégépeket nézni?
Egy kirándulás keretében el is tudnék menni érte.
Csak az érdekelne, hogy megérné-e vagy ott is hasonló árakon mennek, mint itthon annál a pár forgalmazónál, akikről tudom ,hogy foglalkoznak ilyen gépekkel? -
-
mdav88
aktív tag
válasz
szaki1986
#69777
üzenetére
Árát tekintve a GC szokott a legolcsóbb variáns lenni. Pid 15-20e forint magasságában mozog, kis ügyeskedéssel magadnak is megcsinálhatod. Ajánlott még a Rancilio Silvia, vagy régebbi variánsok, ha nem félsz a műanyagtól, Brasilia Lady, Lelit gépek*(ezek meg nem nagyon vannak használtan).
*nem mindenkinek
-
szaki1986
tag
Köszi az info-t!
Más: 1 hónapja vettem a Delonghi Dedica-t (tudom, kérdezhettem volna előtte...
), de már eljátszottam a gondolattal, hogy feljebb lépnék egyet. Kb. minden 5-6. kávénál egyszerűen túl forró vizet tol szerintem, legalábbis ízre se olyan mint általában szokott lenni (ami szerintem nem rossz, főleg nyomásfokozó nélküli szűrővel), illetve olyan forró a pohár is maga, hogy alig lehet megfogni. Ez gondolom nem normális.Szóval kérdés, mire érdemes váltani (lehetőleg minél olcsóbban)? Gondolom egy PID-es Gaggia Classic (2015 előtti) lenne a legésszerűbb választás így a fórumot olvasgatva. De van esetleg más cucc is amire érdemes lehet lecsapni ha felbukkan vmelyik adok-veszek oldalon? Illetve mennyibe kerül egy ilyen PID-esítés általában? Gondolom ez a legfontosabb mod amit érdemes megcsinálni.
Előre is köszi a segítséget.
-
paramparya
őstag
válasz
Bazsee71
#69771
üzenetére
Az igaz, hogy a Casino Moccának már kibontás után más kategória volt az illata, és munkahelyen egész ihatót tudtam belőle főzni. Ott valami ipari szűrő van rákötve a csapvízre, az volt az egyedüli változó, és tényleg ihatóbb volt. Reggel még lehet kipróbálom a CasMo Muthigi-ini-t a skót felföldi forrásvízzel, amit még whiskyhez vettem

-
2007ath
aktív tag
der_:
"A szelep az ok de a zip zár az hogy működik?"
Huncut egy szerkezet. Én is leamortizáltam egy zacskót, mire rájöttem a működésére.
A lényeg: A cipzár az csak a zár feletti papír letépésére szolgál. A fület kihajtani és óvatosan jobbra húzva letépni (csíkban) a zár feletti papírt. Ezt követően már szétfeszíthető (a zacskó szélesebbik oldalára merőlegesen) és összepattintható a műanyag zár.
-
2007ath
aktív tag
Gaggia Classic PID tuningra készülődöm. Az egyik pont, ahol elakadtam, a termoelem (szenzor) beszerzése. Számomra a csavaros végű megoldások szimpatikusabbnak tűnnek, mint az ékelés. A megvásárolható kit-ekben (pl. [link] ) a szenzor (csavar) átmérője 6 mm. A kazán termosztátjáé viszont, aminek a helyére bekerül, 4 mm. Milyen megoldást javasolnátok? Ebay-en ezt az egy fajta szenzort találtam ( [link] ) amit be tudnék csavarni a termosztát helyére. Jó ez erre a célra?
-
Lefty
addikt
válasz
szaki1986
#69756
üzenetére
Ahogy soldier is irta, nem a szelepen van a hangsuly igazabol, hanem azon, hogy a felaras zacsko rendesen zarhato. Amiben alapbol adjak az majdnem ugyanaz, mintha egy talba kiontened az egeszet azt jovan. Mindenkeppen tedd majd at egy vakuumzarhato zacsiba. A szelep egyebkent egy egyiranyu szelep, az oxigent nem engedi be, csak a szendioxidot ki.
-
Bazsee71
őstag
válasz
beleriand72
#69762
üzenetére
Meglepődnék, ha lenne itt - vagy akármelyik fórumon - aki ezt egzakt módon meg tudná válaszolni.
Ahány kávé, annyi pörkölési profil, jómagam pedig nem próbálkoztam filter pörköléssel. De egy újabb nagyon leegyszerűsített válasszal szolgálhatok: a világos presszó is (általában!) sötétebb a filter pörkölésnél. Teljesen más a kivonatolás is, amihez a pörkölőnek a profillal is igazodnia kell.paramparya: CasMo-val párhuzamot vonni meredek, de a próbálkozás nem elvetendő, hasznos a saját tapasztalat.
Amúgy én is a Nordát javaslom, kancsós vizet nem tartják túl jónak. -
-
paramparya
őstag
válasz
meander
#69764
üzenetére
Van egy még egyelőre PID-eletlen Gaggia Classicom, amivel még ismerkedünk, azzal sikerült nem teljesen rosszat főzni belőle, legalábbis volt rendesen benne sav. Könnyebb lenne, ha azzal már tudnék megbízhatóan főzni, így meg tudnám mondani, hogy a kávé rendben van-e, vagy valami másban van a hiba.
Így most két fronton fogalmatlankodok
Nordát próbálok venni, remélem lesz a Mechwarton vagy a Jászainál a GRobyban.
A cuppingnak még utána kell néznem, annyit tudok róla egyelőre hogy van olyan kanál.
-
adp
őstag
válasz
paljoc
#69766
üzenetére
Sztem a filterpori izhiba hamarabb kijon mint a presszo, ittam mar filter porit ami filterben gyengus volt, presszoban meg tok finom, ebben mondjuk benne van az is h az alapanyag sem volt 100-as, mondjuk nekem az egesz filter tema sokkal bonyolultabbnak tunik mint a presszo
-
beleriand72
tag
Szerintem a filter kávénak nem kell feltétlenül világosnak lenni, közepesen pörkölésű filter is lehet, a lényeg valahol máshol van, engem ez érdekel (hőntartás, visszahűtés...?)
-
meander
tag
válasz
paramparya
#69763
üzenetére
Próbáld ki Nordával. Meg ha tudod nézd meg cuppinggal, eszpresszóra elkészítve (érzel-e finom ízeket). PY elmondása szerint nem olyan könnyű filterre pörkölni. Nem tudom, hogy a szegedi tudásközpontban ki kísérletezik ezzel, milyen minőségben dolgoznak.
-
paramparya
őstag
válasz
Bazsee71
#69761
üzenetére
Ez a hamburgi pörkölés már így is elég világosnak tűnik nekem, színre és illatra hasonló volt a casino moccás filterre pörköltekhez. Őrlés után olyan illata volt, mintha gyümölcsöket szagolgatnék, aztán lefőzve se nem keserű, se nem savanyú, csak olyan old-school híd kávé.
Olvastam külföldi fórumokon, hogy a magnézium- és kalciumtartalom fontos, amit viszont kiszűrhet a vízszűrő kancsó. Megpróbáltam csapvízzel is, de az meg nagyon kemény itthon, szóval majd próbálkozok még forrásvízzel is.
Szerk:
Balra: filterre pörkölt Beyond Within Hunkute Etiopia, jobbra: Mordor hamburgi Yirga
-
Bazsee71
őstag
válasz
beleriand72
#69759
üzenetére
A technológia ugyanaz, a pörkölési profil az, ami teljesen más. Nagyon leegyszerűsítve: világosabbra vannak pörkölve a filterre szánt kávék.
-
soldier2
őstag
válasz
szaki1986
#69756
üzenetére
A lényeges különbség a zacskók között nem a szelep, hanem az, hogy a szelepes zacsiban van egy fémgőzölt rész, ami az aromákat és gázokat teljesen zárja ellentétben a vékony műanyag rétegű papírzacskóval.
Celf: nem is a HG-t ajánlottam, bár a nehezen tekerhetősége inkább csak megszokást igényel
. Ár/érték arányban nem versenyezhet egy Jollyval (szerintem egyik daráló sem). A Lido viszont jó lehet ha valaki kézit akar.Bazsee: mentem volna de annyira rövid határidővel hirdették a srácok, már volt más program. Na majd legközelebb.
-
Bazsee71
őstag
válasz
paramparya
#69755
üzenetére
Filterezni csak filterre pörkölt kávéval próbálnék. Szerintem kár erőlködni vele.
celf: 40e volt a képzés, 10e a vizsga. A továbbiakban ha jól tudom, akkor ez 40+20e lesz. Javaslom a vizsgát is, egyrészt jó szummázás, másrészt van tétje, egyből más a hozzáállás.

-
celf
őstag
válasz
Bazsee71
#69735
üzenetére
nagyon király

mennyibe is került?soldier2: igaz, ha valaki elég kitartó, jó megoldás lehet. de még a HG1-el is nehéz tekerni, ezt a talin is tapasztaltuk a tiéddel. Nekem mondjuk ízlett a presszó azzal is, sőt.
De espressora egy SJ Mazzerrel szerintem se az ára, se kényelem miatt nem versenyezhet. (mondom, Nekem legalábbis!
filterre egészen más a szitu.
-
paramparya
őstag
Mordoros hamburgi pörkölésű yirgából tudnom kéne iható V60-at főzni?
10 próbálkozásból eddig nem sikerült, pedig variáltam vízhőt, szemcseméretet (még szitáltam is), öntési technikát, már csak fejem nem álltam.

Szerk: lehet, hogy a britával szűrt vízzel van gond?
-
beleriand72
tag
válasz
AlrightSir
#69742
üzenetére
-
-
szaki1986
tag
Köszi a tippeket mindenkinek! Most rendelek tőlük, aztán legközelebb kipróbálom a P&Y-t is!
-
Bazsee71
őstag
válasz
AlrightSir
#69742
üzenetére
Pennyben volt még ilyen, az néz ki úgy, ahogy leírtad. Ajándéknak csak akkor vedd, ha nem túl kellemes érzések fognak el a másik fél kapcsán, vagy ha úgysem fogja kibontani, csak megy a szekrény tetejére dísznek.
-
szaki1986
tag
Sziasztok!
"Kezdőnek" milyen kávét ajánlanátok a Kapucziner oldaláról? Melyikkel nem lehet nagyon mellé lőni? Szeretnék rendelni 3-4 féle 250 gr-os csomagot kipróbálásra. Az egyik a Kapucziner specialitás lenne, esetleg még az Espresso Italiano, de hátha tudnátok vmi jót ajánlani, ami nem igényel nagyon kiforrott ízlelőbimbókat az élvezethez
. Inkább olaszos ízvilággal próbálkoznék eleinte.
Előre is köszi a segítséget. -
AlrightSir
tag

Sziasztok! Itt volt már szó ezekról a kávékról, viszont valahol pár hete láttam ugyanilyen dobozt, nem Lidl terméket, annyi különbség volt hogy nem színes felirat volt rajta és nem is ezek a nevek, hanem feketével talán egy ország térképe meg kis felirat. Elegánsabb volt. Ajádnékba kellene de egy istennek nem találom sehol. Esetleg valaki belefutott már? Előre is köszi! -
gtr313
csendes tag
Talán innen érdekel valakit: ROK + Gyári naked kar - szűrővel + Felújító szett + Comandante MkIII NitroBlade
-
spanyoll
addikt
Tudom, hogy nagyon kis mezítlábas masina, de itthon most egy Delonghi bar6fs van (vagy caffe parma néven fut még ahogy látom). A tetején van egy kis nyomáskapcsoló, négy fokozattal: light, medium, strong, cappucino.
A géphez nem találtam manualt, így csak tippelgetni tudom, hogy melyik hány bar-t jelenthet. Van valami tanácsotok, hogy hogyan járjak el a nyomásállítással így? -
Bazsee71
őstag
Szerintem hasznos volt, jól felépített. Kezdtük az 5 alapíz (édes, sós, keserű, savanyú, umami) azonosításval, majd folytattuk az aromák (illatminták) felismerésével. Utána jött a cupping, ahol tudnunk kellett kiválasztani a keserűbbet, édesebbet, savasabbat, testesebbet. Utóbbi nem volt egyszerű - nekem -, a keserűség rendszeresen bevitt az erdőbe.
Így leírva, meg utólag is, elég alapnak/triviálisnak tűnik (tűnhet), de nagyon hasznosnak érzem. A reggeli fogalmatlanság a nap végére már egy kis magabiztosságot mutatott, a sikerélmény is megvolt, illetve az igény is megfogalmazódott a hova továbbra.
Az szerintem egy pozitív indikátora a képzésnek, hogy utólag már sokkal egyszerűbbnek érzem a tanultakat (persze tudva, hogy ez valójában is csak az alapokról szólt). -
celf
őstag
Elvileg az. De szerintem kézidarálót venni espressohoz nagy öngól.
Legnagyobb baja, hogy túl nagyokat lehet csak vele lépni az őrleményfinomás állításánál.
Egyébként az Iron Heart kiadás espressora van ha jól emlékszem. De kezt egy kicsit kihalni az a modell. Pontosan azért mert presszóra manual grindert venni nem logikus.
-
Cat30
csendes tag
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy a Comandante MK III kézidaráló valójában mennyire espresso képes?
-
von toth
tag
Magasabb robusztás arányból kevesebb töltösúly kell? Mert így túl kesernyés lett. Mondjuk a lefolyási idő is volt a duplára 35mp 16g-mal.
-
A nyomás fokozós karral elég érzékeny az őrleményre a Poemia. Kosárhoz mérten az őrlemény mennyisége, szemcsemeret és ennek az össze nyomása amit meg kell tanulni. Én jelen pillanatban úgy használom h ki iktattam a nyomasfokozos kart és úgy egy értékelhető jó kis kávét lehet összehozni vele. Bár azé kellett pár kiló kávé amire rájöttem mit hogy kell vele
de jó játék, élvezem -
sz.zs.
őstag
válasz
fragola.6035
#69707
üzenetére

Űrtartalomra, teljesítményre (watt) más lesz, mint a gyári alubojler? -
fefe9
tag
Szép estét.
Egy kis iránymutatást, útbaigazítást szeretnék kérni.
A kérdés röviden: a Saeco/Philips Pomia gépek mennyire érzékenyek az őrlemény finomságára (nyomásfokozóval vagy anélkül)?Egy ilyen Russel Hobs minimál őrlőm van, ez esetleg megfelelő alapanyagból képes lehet-e ellátni egy Poemia-t? A legfinomabb állásban a bolti téglánál finomabb őrleményt tud, de szemre nagyon nem közelíti meg a neten látott presszó finomságot, sajnos nincs összehasonlítási alapom mással.
A körülményeim, röviden: a jelenlegi eszközpark: a fent linkelt daráló, egy Bialeti Moka Express kotyesz, egy DG Piccolo kapszulás a páromnak, és mostanában nekem is. Követem a topicot egy ideje, a távlati cél egy Graef + Gaggia Baby (esetleg Classic) lenne, de erre az elkövetkező 1-1,5 évben nem lesz keretem, addig gyűjteni kell. Kávézni én itthon hétvégén szoktam napi 2x, inkább latte, capuccino jellegeket. A kávét a helyi Contador-tól veszem, magam őrlöm, ha megunom, Kapucziner-es kávék is kaphatók Szolnokon, alapanyag tehát van, erre rá kell szánni, ez nem kérdés. A párom napi 1 kapszulásat iszik, neki az tökéletes, őt nem is akarom másra rábeszélni.
Ezek után gondolkodom az "átmeneti" időre, amíg nem tudok komolyabbat venni, egy használt Poemia-t vagy esetleg egy Saeco Aroma-t megcsípni 15-20 ezer körül, ennyi van rá.
Elnézést, ha hosszú voltam, előre is köszönök minden építő jellegű észrevételt.
-
soldier2
őstag
válasz
#91073280
#69712
üzenetére
Ne gondold túl az egészet. A ristretto mint olyan az újhullámban értelmezhetetlen fogalom, az olaszok meg lesz..rják a kivonatolást meg a TDS-t
. Ha a leggyakrabban használt ristretto receptet nézed (idő előtt lekapcsolja a barista, hiszen nem fog őrlőt állítani hozzá) akkor a ristretto egy alulkivonatolt, magas TDS-ű ital. -
And06
aktív tag
ha birja a kosár, akkor esetleg 9g-vel lehet próbálkozni a finomabb álláson, a duplánál meg a durvább álláson 17 vagy 18grammal, az azért még nem vészes, de én inkább hagynám 40 másodpercig jönni, ez a 25-30 másodperc csak irányadó. a crema hiánya sok dolog lehet, pl kávé fajta is, egy videó lenne a legjobb, azt lehet csak igazán szagérteni

-
John3:16
csendes tag
válasz
SoundON
#69713
üzenetére
IMS duplába 18g. 1:2 arány körül (a barista hölgy azt hiszem 34g kihozatalt javasolt) normál 25 mp lefolyás. Vízhőfok 90 C környéke.
Renekába 16g körül ment.
A tágulási + szűkítő miatt nálam 7-8 mp alatt épül fel a nyomás. Maroktamper 12 mm magasra állítva.
Nem egy háklis jószág egyébként - már az első, 15 mp-es csapolás is fincsi lett.
Sok sikert!
-
SoundON
tag
válasz
John3:16
#69709
üzenetére
Köszi szépen! Igen, közben már kinyomoztam, odamentem és haza is hoztam egy zacskóval

Nagyon kíváncsi vagyok milyenre sikerül az itthoni GC, SJ, kombóval... de ha tudsz kérlek segíts a bevált paraméterekben (milyen kosár, hány g betöltés, milyen hőmérséklet, esetleg előáztatás, hány másodperc lefolyás, hány g kijövő) hogy minél kevesebb vesszen kárba
-
soldier2
őstag
Az bizony
Csak azért kérdeztem, mert vettem belőle 2 zacsival, és itthon is jó volt. Most Casino Mocca Duromina (presszó pöri) van és a végére az is kiváló lett. Két hetesen ment a fagyóba, és vsz kevés volt a pihenés neki. 2 fagyasztóban eltöltött hét után kezdett zenélni. Van még egy zacskó, ami bontatlanul maradt hűvös helyen, kíváncsi leszek az milyen lesz. -
SoundON
tag
válasz
fragola.6035
#69707
üzenetére
jeeeeeeeeeee
-
válasz
fragola.6035
#69707
üzenetére
dzsááááá!

-
von toth
tag
A sparban is kapható mokate milyen kvalitásokkal bír? Érdemes kipróbálni vagy felejtős?
Cukor téma: normális presszóba nem rakunk cukrot, mert az egész elveszíti az értelmét.Illetve lehet bohóckodni, de akkor ne gaggiát vegyél hanem 3,1-es neszkvikket vagy zacskós oké! kakaót.
Van a neten egy srác, aki összehasonlította a gaggiát a silviával, aztán a szép végtermékbe meg tett egy szívlapát cukrot. Ez rosszabb, mint ha egy szép savignon blanc-t felhúzok fröccsnek.
-
nemethsza
tag
Szerintem nem az a bűn, ha cukorral iszod (ha úgy jobban ízlik), se az, ha anélkül (mint pl. én), hanem, ha “szakértőként” kijelentjük (miközben a laikusokat a kinyilatkoztatásunk orientál), hogy márpedig úgy KELL. Könyörgöm, ízlésről, ízlelésről beszélünk, nehogy már bárki megmondja a tutit! Pláne le”bűnözőzzön”, ha nekem másként jobban ízlik!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Amazon Fire TV stick/box
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Konteó topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón +táska +szűrők +landing pad
- Szinte új, ABUS AirDrop MIPS sisak (szürke-zöld) L-XL eladó!
- DJI Mini 3 RC drón szett - új állapotban - garancia 2027.11.02-ig
- DJI Air 3 drón szett - telefonos távirányítóval
- Dji Goggles 3 garanciával/ Neo2, Neo, Avata2, Mini 4 Pro, Air3 / Dji Beszámitás lehetséges
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- Apple iPhone 11 64GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest




Kíváncsi leszek nagyon!




