Hirdetés
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- TCL LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- Home server / házi szerver építése
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fefe9
tag
Szép estét.
Egy kis iránymutatást, útbaigazítást szeretnék kérni.
A kérdés röviden: a Saeco/Philips Pomia gépek mennyire érzékenyek az őrlemény finomságára (nyomásfokozóval vagy anélkül)?Egy ilyen Russel Hobs minimál őrlőm van, ez esetleg megfelelő alapanyagból képes lehet-e ellátni egy Poemia-t? A legfinomabb állásban a bolti téglánál finomabb őrleményt tud, de szemre nagyon nem közelíti meg a neten látott presszó finomságot, sajnos nincs összehasonlítási alapom mással.
A körülményeim, röviden: a jelenlegi eszközpark: a fent linkelt daráló, egy Bialeti Moka Express kotyesz, egy DG Piccolo kapszulás a páromnak, és mostanában nekem is. Követem a topicot egy ideje, a távlati cél egy Graef + Gaggia Baby (esetleg Classic) lenne, de erre az elkövetkező 1-1,5 évben nem lesz keretem, addig gyűjteni kell. Kávézni én itthon hétvégén szoktam napi 2x, inkább latte, capuccino jellegeket. A kávét a helyi Contador-tól veszem, magam őrlöm, ha megunom, Kapucziner-es kávék is kaphatók Szolnokon, alapanyag tehát van, erre rá kell szánni, ez nem kérdés. A párom napi 1 kapszulásat iszik, neki az tökéletes, őt nem is akarom másra rábeszélni.
Ezek után gondolkodom az "átmeneti" időre, amíg nem tudok komolyabbat venni, egy használt Poemia-t vagy esetleg egy Saeco Aroma-t megcsípni 15-20 ezer körül, ennyi van rá.
Elnézést, ha hosszú voltam, előre is köszönök minden építő jellegű észrevételt.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4510
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Eladó egy Gigabyte komlet gép
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- iKing.hu Apple iPhone Air 256GB Light Gold használt karcmentes 100% akku 2026.10.28-ig garanciás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest