Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bazsee71

    őstag

    válasz celf #69673 üzenetére

    Szerintem hasznos volt, jól felépített. Kezdtük az 5 alapíz (édes, sós, keserű, savanyú, umami) azonosításval, majd folytattuk az aromák (illatminták) felismerésével. Utána jött a cupping, ahol tudnunk kellett kiválasztani a keserűbbet, édesebbet, savasabbat, testesebbet. Utóbbi nem volt egyszerű - nekem -, a keserűség rendszeresen bevitt az erdőbe.

    Így leírva, meg utólag is, elég alapnak/triviálisnak tűnik (tűnhet), de nagyon hasznosnak érzem. A reggeli fogalmatlanság a nap végére már egy kis magabiztosságot mutatott, a sikerélmény is megvolt, illetve az igény is megfogalmazódott a hova továbbra. :) Az szerintem egy pozitív indikátora a képzésnek, hogy utólag már sokkal egyszerűbbnek érzem a tanultakat (persze tudva, hogy ez valójában is csak az alapokról szólt).

Új hozzászólás Aktív témák