Hirdetés
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
Szerintem hasznos volt, jól felépített. Kezdtük az 5 alapíz (édes, sós, keserű, savanyú, umami) azonosításval, majd folytattuk az aromák (illatminták) felismerésével. Utána jött a cupping, ahol tudnunk kellett kiválasztani a keserűbbet, édesebbet, savasabbat, testesebbet. Utóbbi nem volt egyszerű - nekem -, a keserűség rendszeresen bevitt az erdőbe.
Így leírva, meg utólag is, elég alapnak/triviálisnak tűnik (tűnhet), de nagyon hasznosnak érzem. A reggeli fogalmatlanság a nap végére már egy kis magabiztosságot mutatott, a sikerélmény is megvolt, illetve az igény is megfogalmazódott a hova továbbra.
Az szerintem egy pozitív indikátora a képzésnek, hogy utólag már sokkal egyszerűbbnek érzem a tanultakat (persze tudva, hogy ez valójában is csak az alapokról szólt).
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Parkside szerszám kibeszélő
- Lexus, Toyota topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az szerintem egy pozitív indikátora a képzésnek, hogy utólag már sokkal egyszerűbbnek érzem a tanultakat (persze tudva, hogy ez valójában is csak az alapokról szólt).