Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
válasz
szaki1986
üzenetére
A lényeges különbség a zacskók között nem a szelep, hanem az, hogy a szelepes zacsiban van egy fémgőzölt rész, ami az aromákat és gázokat teljesen zárja ellentétben a vékony műanyag rétegű papírzacskóval.
Celf: nem is a HG-t ajánlottam, bár a nehezen tekerhetősége inkább csak megszokást igényel
. Ár/érték arányban nem versenyezhet egy Jollyval (szerintem egyik daráló sem). A Lido viszont jó lehet ha valaki kézit akar.Bazsee: mentem volna de annyira rövid határidővel hirdették a srácok, már volt más program. Na majd legközelebb.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI NEO 2 DRONE, ÚJ 2 ÉV GARANCIÁVAL ELADÓ
- DJI Mini 3 RC drón szett - új állapotban - garancia 2027.11.02-ig
- JBL Partybox 320, GARANCIÁLIS
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo drón szett - Garancia, Care Refresh, PL Filter
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Ár/érték arányban nem versenyezhet egy Jollyval (szerintem egyik daráló sem). A Lido viszont jó lehet ha valaki kézit akar.