- Mini-ITX
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Steam Deck
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4581 üzenetére
fogalmam sincs, sztem nem lennék gyorsabb, max jobban látnám a pályát a +2 monitor miatt, de a szék itt zavarni, GRID-ben sztem hatásosabb lenne
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4585 üzenetére
gyere játszani, ne üzengess itten
-
kpal
nagyúr
válasz
Rolly Dy07 #4581 üzenetére
Van benne valami amit mondasz.
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4567 üzenetére
Úgy szoktam észrevenni, hogy ki fog fagyni a játék, hogy a LIVE világoskék háttere sötétkékre vált át, és onnantól kezdve a következő session indításakor már kész is a baj.
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4565 üzenetére
Maradtam még volna, de kifagytam megint... próbáltam csinálni még utána egy kis videó összefoglalót a tegnap estéről, Polonic-cal és az egyik spanjával játszottunk eleinte, de a movie maker folyton kifagy... délutánra felrakom, volt egy érdekes momentumunk Abu Dhabi-ban
Este az év utolsó játkénapja lesz nekem, mivel utazunk el, így ha lesz időm fellépni, akkor beleadok apait-anyait -
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4563 üzenetére
mert szeretem a változatosságot, gyorsan, egymás után, de ennek ellenére összeakadtunk
-
hermanyi
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4546 üzenetére
Megnyugtatlak én se AHCI ba telepítettem a rendszert mert kapkodtam és kimaradt
Elvileg utólag is át lehetne variálnom de jó ez így nekem annyival nem lassabb ,hogy nagyon bosszantson -
hermanyi
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4539 üzenetére
Rolly te kevered az AHCI val szerintem, a Raid0 az gyorsít de csak 2 egyforma méretű vinyot érdemes mert bukód a nagyobb vinyo többletét
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4520 üzenetére
Ennek örülök, ha nem jössz, legalább nyerhetek!
Viccet félretéve kár, jó lenne Veled gurulni, hátha el tudom kapni Brazíliában a jó íveket
. Ha nem leszel igyekszem pár videót készíteni majd, és felrakom majd ide.
HDD ügyben lehet, hogy ki kellene majd próbáld a RAID0 konfigot 2 vinyóval, állítólag duplázódik (majdnem) a sebesség!
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4514 üzenetére
Kicsit fura volt az AI tegnap.... ahogy írtam Spa-ban a célegyenes után kifordított Trulli, alig bírtam szabadulni tőle, erre a hosszú egyenes utáni kanyarkombináció előtt a féktávon bemegyek glock mellé, erre az meg nekitesz a palánknak úgy, hogy letörik a szárnyam... itt szakadt ell
Azért jó volt, ma este folyt.köv -
AMD_ok
őstag
válasz
Rolly Dy07 #4470 üzenetére
-
shteer
titán
válasz
majd ha őstag leszel, akkor térj vissza a témára
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4472 üzenetére
köszönöm a bizalmat
Nem tudom emlékszel-e, hogy a GRID-es időkben mikor léptem fel általában? Leghamarabb este 9 volt, de általában 10 fele kezdek.
Pepivel múlt héten hajnal 1ig nyomtuk az F1-et utána GRID-eztünk kicsit nosztalgiából, hát mit mondjak... nagyon nem ment a GRID, nem tudtam irányítani az autót, annyira szokatlan volt.
Szal ha tudsz, gyere 11 után, sztem én leszek -
Steady74
addikt
válasz
inkább az érdekeljen, hogy játszunk már a hétvégén
Szombat este esélyes egy jó játék, van esetleg valaki, aki szeretne jönni? A szeróbeállítások ízlés szerint lehetnek, szóljatok, jó lenne sok magyar arccal együtt gurulni. -
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4463 üzenetére
Értem. Azért nem éreztem eddig jelentőségét, mert ha esős pályán mentem, sose volt olyan, hogy elállt és elkezdett száradni, hanem végig esett.
Intermediet nem volt rossz .pl Ausztráliában, de SPA-n érdekes volt menni az esőgumival, olyan féktávokat lehetett venni, hogy besz@rás -
hermanyi
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4410 üzenetére
Megjavult neked is a játék ,vagy a beszaggatások és fagyások megmaradtak még ?
Én rendbe tettem regeditet azóta lekopogom semmi problémám vele , mehet a 8x élsimi ultra beállítás 1920/1080 , és teljesen zökkenőmentesen fut napok óta. -
AMD_ok
őstag
válasz
Rolly Dy07 #4389 üzenetére
Na gyerekek. Most újra leköröztem Bahreint, direkt visszafogtam magam az utolsó 5 körben, és ugyanazt eljátszotta a game!
Fél körön át 150-el mentem, ennyi volt a vége, épphogy 10 s-el lettem első. Ez nem valami bug szerintetek? 3. idény, 50 %-os verseny, Mclarennel.
Ja, és természetesen nem figyelmeztettek, most direkt odafigyeltem, hátha.... Nos, vélemény? -
Đusty
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4406 üzenetére
Billentyűzettel nehéz finoman bánni a gázzal ugyanis vagy nyomom vagy nem :-)
Azt nem tudtam, hogy 10%-ra is 100-at szimulál, így azért más. -
Karajev7
tag
válasz
Rolly Dy07 #4407 üzenetére
A netem jol megy. De a F1 reggel ota nem akar csatlakozni. Nemtom h azota javitás lenne!?
-
D@ni88
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4396 üzenetére
nálam nem volt tiszta hogy az csak placebo hatás vagy nem, mert ugye addig használom a kopott lágyat, amíg nem romlik a köridő olyan mértékben hogy szükséges legyen. Ez kb a narancssárga nálam, de van hogy pirossal is lehet menni még...
Aztán amikor megjön a kemény gumi, előszőr én is nyomtam neki, mert hogy tapadnia kell, meg hát amaz piros volt, de pár futam újrakezdés után rászoktam hogy az első félkört próbálom finoman teljesíteni, aztán mehet neki, és akkor nem voltak már lecsúszások. Mondjuk lehet hogy ez annak is köszönhető hogy a kerékcsere megtöri a ritmust...Nekem pl a GP4ből a gumik valós hőmérsékletjelzése hiányzik nagyon. Sokmindent le lehetett szűrni abból, hogy melyik tengelyen lehet még állítani... Itt meg Zöld és jólvan, kék is csak akkor lesz, ha letörik a szárny, vagy leállsz a pálya szélére... Valós életben meg oda kell figyelni a hőmérsékleti tartományokra. Jah és az is érdekes, hogy GP4ben tök jól beállítható volt az autó, és 10enévesen is tök egyértelmű volt azok jelölése, itt negyed annyi beállítási lehetőség sincs, aztán mégse jöttem rá még hogy némelyik beállítás milyen hatással van az autóra
-
D@ni88
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4389 üzenetére
menet közben hogy lehet állítani?
-
shteer
titán
válasz
Rolly Dy07 #4384 üzenetére
mármint a fokozatos gázadásra gondoltál?
-
JJános
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4384 üzenetére
Nem tudtam.
-
JJános
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4381 üzenetére
A virágbótival is lehet?
Köszi a válaszokat. Sajnos nehezen szokom az F1-et. Talán megpróbálom a kézi váltást, mert csak sikít de nem vált.
Az is érdekes, hogy qualin, az első pályán először 2.08-at mentem. Mezőny vége. Aztán 2.04-et mentem. Mezőny eleje, közepe. Aztán 2.01-et mentem, amivel egy darabig első voltam, a végén meg valami 20. helyről indított.
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Rolly Dy07 #4356 üzenetére
viritgatom. immaron 3x megyek vegig force indiaval championt. a tort verzional 2x megcsinaltam
.de hogy mit miert mettol meddig ad aszt nem tudtam ,ugy hogy ismételten
Koszonom! onlyne eleg gyenge vook,mert még a gridben kovetelt vezetesi technikat szorgalmazom amit f1-be nem jon be,ezert elobb single-be megyek es majd asztan......alázhattok
. Kosz.
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Rolly Dy07 #4334 üzenetére
Nahát ez fasa. néztem Gridet most es az indul minden tovabbi nelkul!! meg minden game ami fenn van. csak az F1 nem. na de mégis mit kellene csinalnom meg hol. Most rácsesztem.mert dunctom sincs!!
-
drevin_71
tag
válasz
Rolly Dy07 #4334 üzenetére
úgy néz ki ,nekem ma 0:30 körül sikerült
feltennem a rendszert meg majdnem mindent ami fönt volt ....
a patch után ahogy kiléptem a játékból végig ment az instal varázsló majd egyből újraindult (?) a játék majd letöltöltötte a profilom a live -ról és most megy
practice -ban mentem egy kicsit majd kiléptem vissza menübe most nem fagyott ki mint korábban ,felnéztem multira onnan is visszajött fagyás nélkül...
remélem innentől megtartja ezt a jó szokását .
Rolly neked melyik logitech driver van fönn a kormányodhoz ?most leszedtem az 5.10.127 drivert,olyan mintha sokkal érzékenyebb lenne kormány , nagyobbak az erőhatások a rázókő szétrázza az asztalom ... vagy ennyivel másabb az 1.01 patch-el ?
A LOTUS -al mentem Sakhir -ban ,de a korábbi tapasztalatokhoz képest sokkal idegesebb a járgány ,alig akart a pályán maradni... -
--Lorant--
aktív tag
válasz
Rolly Dy07 #4312 üzenetére
-
pincer01
tag
válasz
Rolly Dy07 #4295 üzenetére
Szerintem a gépednek nincs semmi baja!
Akkor az enyémnek is baja lenne!Más játéknál vagy alkalmazásnál nem csinál ilyet a gépem csak ennél.Legszivesebben kidobnám az ablakon ezt a játékot.Multiba is sikerül egy jó rajt vagy egy normális futamot kifogni és leáll hirtelen.Nagyon mérges vagyok miatta!
-
pincer01
tag
válasz
Rolly Dy07 #4293 üzenetére
Nekem is fent áll a dolog még mindig!Én az elsimítást vettem vissza 8x-ra és ugy stabil volt egy pár napig de most megint megdilult.
Nem tudom de nekem a patchelés előtt nem csinálta ezt.
Loránt:Én is sokat szenvedtem vele és nekem is csak frissiteni akart a live minden indításnál.Frissitettem és ujra inditottam a gépet de mindig ez fogadott.Windows Update nekem felajálotta a Live frissítést és a Silverlightot is felraktam,utánna nekem frankó lett minden.A játék akkor már rendesen frissitett és a patchet is felrakta.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #4292 üzenetére
Backupolnám, de a Ghost is lefagy. Az már elég nagy gáz.
Valami nagy I/O hiba van, lehet hogy az alaplap megy a kukába, ezért ez a sok kínlódás. Holnap kiderítem.
-
drevin_71
tag
válasz
Rolly Dy07 #4286 üzenetére
milyen hangkártyát használsz ?amióta kivettem az audigy4 -et és az alaplapi 7.1-es megy a hanggal nincs bajom,nem szaggat nem akad.
Viszont csinálok egy C:format -ot
aztán megpróbálok újra rakni mindent mert nem tudok most csak offline játszani
nem enged újra patch-elni remélem összejön és a korábbi online fagyást a hangkártyám okozta csak ,máskülönben ha megint nem tudok online gurulni bosszús leszek... -
--Lorant--
aktív tag
válasz
Rolly Dy07 #4286 üzenetére
allandoan frisiteni akar a szar. neked is frisit mindig mikor be akarsz jelentkezni?lehet szar a netem is .
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #4282 üzenetére
De hallik már töltéskor meg meg akad a hang, hogy valami nem kóser. Most ha megint bacupolom a rendszert jól fog menni, de idővel előjönnek ezek a hibák. Nem tudom mi lehet a baj!!!
Mondom tegnap úgy ment mint kés a vajban, ma meg már pfö. 1 versenyt se bírt ki.
-
hermanyi
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4255 üzenetére
én ilyennel még nem találkoztam
olyan már volt ,hogy 4. nek értem be és 1 nek mutatott de ott AI sem volt -
hermanyi
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4252 üzenetére
nem csak te vagy "Én barom...vagy mégse barom" én is újratettem a rendszert
kipróbálom amit írtál hátha segíta pályákra beállított setupokat amúgy miért nem menti el , vagyis miért nem teszi vissza ha reinstal van és újrakezd az ember , a mentéseket visszatettem de a setupok nem maradtak meg , tegnap ezzel szívtam másfél órát mire nagyjából beirkáltam de ugye a finom hangolásaim meg nem lettek ki írva csak az alap setupok szal lehet újra finomítgatni a dolgokat
-
DigitXT
félisten
válasz
Rolly Dy07 #4250 üzenetére
Mondjuk ez megint krvajó reklám a DX11-nek. (Ha igaz.
)
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4237 üzenetére
rototti jobb nálad??? báz, hol leszek akkor én?
-
Katsu
aktív tag
válasz
Rolly Dy07 #4211 üzenetére
Értem, köszi a gyors választ. Amiben én voltam ott sajnos nem volt egyenrangú a kocsik tulajdonsága.
Amúgy a neten nagyon elver mindenki. Néha néztem az időket, hát azért néha felmerült bennem, hogy itt is van valami cheat lehetőség. Remélem, hogy nem, mert az illúzióromboló lenne. -
zodo
nagyúr
válasz
Rolly Dy07 #4164 üzenetére
Nem mondod, hogy még mindig nincs bekötve az új neted.
Milyen lett a játék, mármint a patch után?
Esetleg az nem is hivatalos patch lehetett amiről olvastam a topikban?
Nem sok jót olvastam róla, hirtelen. -
Đusty
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4159 üzenetére
Én is mennék ha bill.-esek is mehetnek azaz abs., tc és automata váltó szükségeltetik. Utobbiról szívesen lemondanék ha a Codemasters tudna programozni, de nem tud.
-
pincer01
tag
válasz
Rolly Dy07 #4159 üzenetére
Sziasztok!Sajnos nekem is kifagy a játék online és offline állapotban is.Nem tudom hogy mi lehet az ok!Ha lehet akkor írjatok már üzit ide hogy mikor toljátok a multit.
-
hermanyi
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4141 üzenetére
TRX450EX nálam is fekete listás
volt olyan 20% os verseny ,hogy csak lökdösött ki a pályáról
mert török pályán be mertem rakni belső ívre a Virgint a cél egyenes előtti kanyarban és előztem meg
és a végén kaptam tőle egy üzitszerk
ma viszont nem tudok online játszani állandóan netvork errort ír mielőtt kezdődne a verseny -
Rototti
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #4126 üzenetére
Sztem azt a trükköt vetették be, hogy ők kemény keveréken mentek, hogy ha elered az eső, akkor csak egyszer kelljen kimenni és ne kétszer, mint neked. Így ők egy box-al letudták a menetet, vagy valaki megpróbálhatott végigmenni a keményen is.
A "keménnyel indulok, ha van esély esőre" taktikán én is elgondolkoztam kicsit, de szvsz 20%-os futamoknál nem éri meg. Vegyünk egy pl-t: Spa 9 kör. Lággyal 3 kört tudok elmenni, persze többet is (ha elkezd esni az eső és húzni akarom), de narancs színnel én már kiállok. Na ha ezután 4-5. körben elkezd esni az eső, az a 9. körig nem fogja annyira eláztatni a pályát, hogy a keménnyel indulók eső gumival beérjenek. Persze ez függ az eső intenzitásától is, de arra nagyon figyelj, hogy nem kell kimenni rögtön, amikor esőt látsz.
Tegnap pont spaban volt egy ilyen esetem. Kb 4 kört mentem esőben és nem tudott rajtam hozni az esős srác.
A lényeg, hogy bejöhet a keménnyel induló strat. is, de annak kisebb a valószínűsége. A másik pedig az, hogy ha lággyal indulsz és első vagy akkor illik jó kis előnyt kiautózni a keménnyel szemben, mert van kül közöttük, főleg teli tankkal.
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4114 üzenetére
ok, akkor lehet h ilyen szerókat kellene indítani.
Képzeld, Pincér is átállt F1-re, ha minden igaz ma este nyomunk egy kis versenyt. Akinek van kedve jöjjön, 10 körül indítom majd a szerót. Pepi sztem megint nem fog jönni, lassan már azt sem tudja merre van a jobbkanyar
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4077 üzenetére
Coll off- ban van szélárnyék? Azt vettem észre mintha pár helyen, nem tudom milyen körülmények között nem működne :S
-
D@ni88
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4077 üzenetére
Én pl szívesen mennék online játszani, ki is adnék 7000ft-ot érte, csak az a baj hogy évente jelenik meg új rész, így egy év után dobható.
GRID-del meg azért jó sokáig játszottam, és játszanék most is ha nem szakdogát írnék -
Motion_Blur
félisten
válasz
Rolly Dy07 #4001 üzenetére
A TV Style nagyon szar
annyira kicsi, hogy nem lehet látni rajta semmit + gáz/fék használatot se mutatja. Nem csináltam backup-ot, úgyhogy meg szeretnék kérni valakit hogy legyen olyan kedves és töltse fel nekem a frontend/b_osdPersistent.pssg fájlt.
Előre is köszönöm! mail-re is jöhet!
-
hermanyi
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4001 üzenetére
én azt tettem fel először
pocsolya fix eltávolítása nekem is javított FPS en de nem lett az igazi de legalább ritkábban lagol -
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #3976 üzenetére
az első betűt kell azt hiszem megadni abból a szóból, amit kiírt. Nekem a Ferrari F-je volt a feladvány
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Rolly Dy07 #3956 üzenetére
nem hivatalos, de amit eddig tőlük (RaceDevelopment) leszedtem, az faszán működött (pl: autókhoz frissített festések, HD+ textúrák, stb..)
[link]
-
Rototti
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #3863 üzenetére
Hát én múltkor nem úgy láttam...
-
hermanyi
addikt
válasz
Rolly Dy07 #3863 üzenetére
jó de ti ámokfutók vagytok
-
drevin_71
tag
válasz
Rolly Dy07 #3856 üzenetére
hali!
hamarosan jövök én is ,remélem föl tudok majd hozzátok zárkózni ...
-
Đusty
addikt
válasz
Rolly Dy07 #3856 üzenetére
Szóljatok nekem is!
-
GuruZone
őstag
válasz
Rolly Dy07 #3841 üzenetére
nekem egyszer sem fagyott a patch óta, igaz csak 1 napig használtam dx11 (számomra ha jól tudom 10.1) módban. Azóta dx9.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #3841 üzenetére
Egyenlőre rendszer Backup van, mert már 1 ideje volt hogy a Firefox se válaszolt, most meg végképp kékhalál lett I/O hibára hivatkozva. Pedig látja rendesen és működik is a HDD. Feltöltöm a particiót, felrakom a játékot és reménykedek egyenlőre.
Pedig olyan jó meccseket kellett a fagyások miatt eldobnom ,hogy a szívem szakadt meg.
-
Rototti
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #3621 üzenetére
Hát pedig valószínű, hogy van benne butítás, mert hivatalos fórumon linkeltek két cfg fájlt, amiből az látszik, hogy a patch hatására jó pár sor eltűnt belőlük... Ha jól tudom ez csak a dx11-es effektetek érinti, szal nekem mind1.
"remélem nem ez lesz az egyetlen tapasz a gémhez!"
A CM már ezt a peccset sem akarta nagyon kiadni, de muszáj volt. Az sztem nagyon valószínű, hogy nem lesz több peccs hozzá. A pocsolyás hibára hotfix várható, de több peccs nem. Már így is el vannak csúszva a 2011-es gémmel... Elég hülyén csinálták meg ezt az időbeosztást.
Hivatalos fórumon már elég paprikás a hangulat... jönnek a "ha nem lesz több peccs, akkor az én házamban nem lesz F1 2011" megszólalások. -
Sanya595
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #3625 üzenetére
Én speciel nem a fraps-et használom,mert több játéknál is szivatott már meg.
Ezt tudom ajánlani: GameCam.v2.3.1 Setup.
A hivatalos oldal: [link]
Persze ez is olyan mint a fraps,teljes verzsön kell belöle,amitt nem reklámozok,mert TILOS!
Remélem tudtam segiteni. -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #3623 üzenetére
Ahogy sejtettem. A fraps-al néha microlaggol meg kiakadozik a hang.
Akkor mi a fenét kéne használni képet és videót lopni?
Van valami más progi erre a célra, ami már bizonyított?
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #3622 üzenetére
f@sza
tehát akkor csinált a codemasters egy 80%ig kész játékot, majd kiadott erre egy 60%os patch-et.
jó állunk... -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #3621 üzenetére
Tévedtem! Vannak micro laggok pl Singapurban is!
Nem értem! Javíthatnák ezeket is. -
Scorpio06
aktív tag
válasz
Rolly Dy07 #3614 üzenetére
A 3. szektor idő nálam eddig se volt látható.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Rolly Dy07 #3433 üzenetére
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Rolly Dy07 #3430 üzenetére
Interlagosban milyen szárnyállással mész? Nekem az a tapasztalatom, hogy a lehető legkisebb leszorítóerővel kell menni. Ebben az esetben 2/1-el lehet a legjobb megoldás 90-10%-os balansszal. Sajnos így lesz egy 350-es top speed-ünk üveghangon, de így lehet a legjobb időt futni. Sokkal nagyobb tapadásvesztés kellene hogy legyen a középső szektorban ilyen setuppal, de szinte ugyanúgy tapad mint pl. 6/5-ös szárnyakkal.
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #3401 üzenetére
szakadj szét
grat az idődhöz, szép volt!Tegnap elkezdtem gyakorolni a brazil pályán, nem sok híja van, hogy elkapjam a TT-s idődet! Igaz még sok az elfékezésem, az első szektorban még előtted vagyok, utána veszítek mindig.
Amit furcsállok kicsit a játékban, hogy a szárnyállások a beállításaim szerint szinte minden pályára, amin eddig mentem ugyanazok. Monza (első/hátsó) 3/1, Valencia 4/1, brazil 2/1, Spa 2/1. Nagyon hasonlóak a neten taláható beállítások is.
Kétlem, hogy mindegyik pálya kis leszorítóerős lenne, Valencia kifejezetten közepes, brazília szintén. Szerintem.Hogy lehet egyszerre több ghost car-t betölteni TT-ben?
-
AMD_ok
őstag
válasz
Rolly Dy07 #3413 üzenetére
merthogy mikor érkezik várhatóan?
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Rolly Dy07 #3413 üzenetére
ha a játékot is normálisan tesztelték volna, akor nem lenne ennyi hiba, és nem kéne patch.
ha kidobnák a selejt patch-et, akkor nagyobb lenne a felzúdulás, mint a késésnél... -
puttputt
őstag
válasz
Rolly Dy07 #3401 üzenetére
Tegnap végre átvittem Szingapúrt.
Büntettek -20 másodpercre..., így "Lajosék" (2 McLaren) 1,5 másodpercre értek be mögöttem. -
Rototti
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #3326 üzenetére
Senki sem tudja biztosan, inkább a kettőt gondolnám reálisabbnak, mert ha a CM kész a peccsel, akkor még az MS-nek is át kell futnia, ha jól tudom.
-
Rototti
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #3324 üzenetére
AI-val 100%-ost???
Nem lesz az kicsit uncsi? Még ha Lotussal is megy az ember experten, a patch után (minden AI kimegy a boxba, rájuk is hat a sok benya + kerékkopás) sztem könnyű lesz. Első helyen körözgetni 50 körön keresztül pedig nem nagy feeling.
Persze abban még lehet bízni, hogy a peccs nem elbutítja, hanem csak reálissá teszi az AI-t.Gyere inkább multizni. Már nagyon fenem a fogam a cerkád... őőő akarom mondani a ferkád elverésére.
-
fagy53
nagyúr
válasz
Rolly Dy07 #3272 üzenetére
"Még véletlen se lehet össze keverni ezt az igazival! " - kívánom, hogy legyen igazad és ne legyen ebből soha semmi bajod!
-
Rototti
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #3209 üzenetére
Nem azon múlik. Bahreinben tényleg nagyon hamar lekorlátoz. Ha jobban gyorsítasz ki akkor még hamarabb...
Bár ezzel eddig nem volt gondom, mert én Lotussal voltam a legend AI meg ferkával, egy kicsit gyorsabb volt, de az a normális.
"Infinity": Próbáld meg a legkisebb leszorítóerős beállítással, ha úgy is lehagynak, akkor csítel az ai.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Rolly Dy07 #3209 üzenetére
meg az is kérdés, hogy automata váltóval megy-e, vagy kézivel....
én automatán sosem mentem még. úgy gondolom, lassabban vált fel,meg vissza. vagy nem?
az automa váltót csak a dirt2-nél használom. ott állandóan kipörög a kerék, így nem érzem a fordulatot... -
Stirlitz
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #3125 üzenetére
Vahh. Lehidalok. 95 óta van jogsim, nem, teherautóra nincs, de itt nem is ez a lényeg, Ültem, vezettem rally gépet, gokartot, F1-et nem, de pont azt probáltam leírni én is, egyik sem hibátlan! Se rfactor, se f1_2010. Egyik ezért másik azért. És igen, a leszarozásra reagáltam. Eredetileg.
-
Szabesz
őstag
válasz
Rolly Dy07 #3069 üzenetére
Ha jól tudom, az rFactor Pro-t pont hogy használják. De ha szerinted reális ez a játék, csak hajrá. De azt is észrevehetnéd, hogy mennyire foggal körömmel véded ezt, miközben bevallottan te nem vezettél F1-es kocsit (és kocsit?
)
"Akkor melyik? rFactor? Az anyját! Nem is gondoltam volna, hogy az az idétlen grafikájú nyomvájúban haladó, szerencsétlenül ide-oda rángatózó nem valós érzésű "autós" fostalicska annak számít! Én kérek elnézést!!!"
Maaaaaargit, nóóóórmááális? Tudod mi egy szimulátor feladata? Hogy olyan 3D élményt nyújtson neked hogy odaejakulálj? Bingó (Nem). Az a modok feladata, amik meg esetünkben ingyenesek...
Nincs ám szemellenződ, cseppet sem
Na, szimulátorozást
-
LSL1337
őstag
válasz
Rolly Dy07 #3079 üzenetére
de, esőben úgy csúszik, csak mert te nem úgy képzeled attól még ott van
itt meg full gázon kigyorsítasz és betapad, akkor az tetszik mert könnyű, de attól még nem reális
attól hogy a játék topicjába írunk, attól lehet negatívat is írni, vélemény, kritika.az elég rossz kifogás hogy vezettem-e F1es autót, tudom-e hogy milyen
ismerem a fizikai törvényeit, ha az autó hátulja csúszik a kanyarban, akkor blokkolós satufék nem fogja visszahozni, hanem épphogy csak rontani a helyzetenés a klasszikus F1es fékezési mechanizmust sem kell itt hasznélni. féktáv elején 100%ig nyomni kell a féket, és ahogy lassul az autó, úgy csökken a leszorítóerő, úgy kell felengedni a féket folyamatosan hogy ne blokkoljon.
nah ennek itt nyoma sincsamúgy elmondom a gtr2 is az rfactor motorját használja, ergo ugyan az a fizika.
rfactor meg kb csak mod-oknól áll, leszedtél egy rosszabbat/gyengébbet, és ettől rossz véleményed lett.
porshe gt3 rsr és norschliefe, évekig elvagyok vele, mindig lehet javítani a köridőn, nagyon feelinges, és az FF is a helyén van
btw g25-el zúzom -
szab.tam
nagyúr
válasz
Rolly Dy07 #3079 üzenetére
ok.
mindentől függetlenül nekem is nagyon bejön ez az f1. hiába vagyok sim párti, a hibái ellenére kifejeztetten élvezetesre sikerült az egészből jövő élmény.
valóban többeket, (időlegesen), elriasztotta a vásárlástól egyesek túlerőltetett, hisztérikus fikázása....
egyébként én a legtöbb autós játékban csak időmérőket megyek. az szórakoztat a legjobban. és így még bosszankodni sem kell az ellefelek elrontott inteligenciáján.
csak én vagyok, a pálya és a köridő....fulloff:
g27 jó darab...
én is használom a H váltót, de csak race 07-ben a régebbi m3-as bmv-vel, pilótafülke nézetben. van kis lagg a váltáskor a képben, de mivel lassabban mennek a dolgok, így nem zavar.
a g27-tel nem érzed gtr2-ben az esős pályán a kanyarban a tapadás elmenését, majd a visszavett gázzal a tapadás visszajövetelét, akkor valami nincs jól beállítva. pont ez az egyik legnagyobb élmény a számomra. sőt ez odáig fajult, hogy gtr2-ben most már inkább csak esőben megyek. -
szab.tam
nagyúr
válasz
Rolly Dy07 #3069 üzenetére
..."hogy minél nehezebb vele menni, az annál "szimulátorosabb"!"
egyáltalán nem erről beszélünk.
én úgy tapasztalom, hogy azok vélekednek így, ahogy te, akik keveset játszottak a simbin fejlesztéső gtr2-vel, race07-tel, illetve a sorozat tagjaival és rfactor-ral. mi, aki sokat játszottunk ezekkel a játékokkal, pontosan tudjuk, miről beszélünk.
nem feltétlenül a szimulásciós beállításokra gondolunk, (kerékcsere, szárnybeálíás, stb), hanem ezekben a játékokban az autók vezethetősége, a tapadás, tapadásveszté határa, ezeknek a jobb, force feedback-es kormányokon való érezhetősége sokkal jobb. még úgy is ez az ember érzése, hogy nem vezettünk valóságos versenyautót.
de autót már vezettünk. és azért az érezni lehet, ha valami nagyon nem valóságos. ilyen pl. a grid. és kevésbé, de ilyen a shift, ahol szintén azt etették velünk, hogy versenyzők tesztelték. üres, maketing maszlag. ami mindig is lesz, pláne, ha akad, aki kajálja. felkétek versenyzőket, akik zsozsóért bólogattak.....
mindezektől függetlenül én nem húzom le annyira ezt az f1-et, talán kicsit jobb is, mint amit a codemasters-től egyálatlán vártam....
de még egyszer mondom: aki sokat játszott már az előbb felsorolt szimekkel, azok közül senki nem jön ilyen szöveggel, mint te. ez kivétel nélkül mindig beigazolódik... (a kivételek általában 1 óra billentyűvezérelt tapasztalatra hivatkoznak...)
pontosan olyan, mint az lcdtv topicban azok sikítanak, hogy hülyseg tv-t monitornak használni, akik még nem próbálták.most jöhetsz azzal, hogy te igen is sokat gtr2-ztél. ne tedd, mert nem fogom elhinni....
szerk:
nem is tudom, minek írtam ezt le n+1-edszer... és még még nem tudom, hányan. reménytelen meddő vita."De ha egy kicsit utána olvasna valaki a dolgoknak azonnal képben lenne."
és nem olvasni kell, vazz. megvenni pár szimulátoros játékot a bótba', jó kormányt hozzá, és játszani velük.
-
macy
addikt
válasz
Rolly Dy07 #3067 üzenetére
Bakker, de kár. És mégis elbaszták
-
polonic
félisten
válasz
Rolly Dy07 #3038 üzenetére
Jah, az durva, amikor a mérnök ordít a rádióba.
-
zuchy
őstag
válasz
Rolly Dy07 #3021 üzenetére
Látom nem nagyon szereted a TT-t.
A gumiszimuláció csak annyi, ahogyan kopik a gumi, TT-ben mindenki 100%-os gumival megy végig. A pálya fel van már gumizva, ezt se kell előtte megtenni, illetve versenyen a legjobb a pálya tapadása, ez is ki van küszöbölve. De versenyen meg belerondíthatnak a körödbe, vagy leszakadhat az eső, stb...
Az üzemanyag szimuláció szerintem csak a súlyra megy, a verseny végén már könnyű kocsi van. Gondolom TT-ben is könnyű kocsival lehet menni végig. Lehet GP-s bajnokságot is levezetni, csak akkor nem adott mindenkinek ugyanaz a feltétel. -
Metal213
tag
válasz
Rolly Dy07 #3021 üzenetére
szép!
A TT a f1ch-s időkből a findthelimit.com f12010es megoldása. Azaz, ki a leggyorsabb adott körülmények között.
Hol látod a világranglistát ?
-
Rototti
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #2978 üzenetére
Én sem szeretem a TT-t. Bár tegnapig ki sem próbáltam, de az infók alapján sem tetszett. Tegnap kénytelen voltam menni rajta, mert gp-ben egyszerűen képtelen voltam két beállítást összehasonlítani Istanbulban, ezért ki kellett venni a gumi+üzemanyag hatásokat.
Mentem 5 kört az egyik, 5 kört a másik beállítással, nagyon szépen kijött a különbség. Másra nem, de erre jó a TT. Pályát ott jó megtanulni??? A török pályán a 8-as kanyart TT-ben simán padlóval nyomtam át, és szinte az is mind1 volt, hogy melyik íven megyek, míg gp-ben bőven el kell venni a gázt és nagyon jól el kell találni az ívet, hogy a végén jól gyorsíts ki.Persze jó érzés TT-ben menni: miközben gp-ben nehezen raktam össze egy tiszta kört, addig TT-ben mindegyik körben javítottam az előző időhöz képest.
Ennek ellenére szerintem nagyon elbutít (engem biztos) ez a játékmód. Egy idő után nem figyelnék a gumikra és mivel határon autóznék, olyan íveket és féktávokat használnék, amitől karrierben vagy multiban a sóderben kötnék ki.Természetesen mindenki úgy játszik ahogy akar és ahogy jólesik.
-
zuchy
őstag
válasz
Nekem sem volt semmi assist, meg manuál váltó, azt valóban elfelejtettem odaírni.
-
D@ni88
addikt
válasz
amúgy a nehézségi fokozatokat szarul csinálták meg.
Prof szinten szarrá verek mindenkit, Legendnél meg lehetetlen küldetés sokszor az időmérő/verseny.amúgy valaki megmondhatná hogy mért van az hogy Bahrain-be úgy megyek ki a boxból hogy gyors setupból kiválasztom a legutolsót, de úgy se megy 300 fölött?
-
zuchy
őstag
válasz
Rolly Dy07 #2969 üzenetére
Kihívás. Meg szeretek, ez van.
De igazából a versenynek sincs sok értelme, nem nyersz semmit.
-
DigitXT
félisten
válasz
Rolly Dy07 #2969 üzenetére
Mert ez a mód, ahol összevethetők az időeredmények?
Egy verseny mindig más és más... "Bezavar" az AI, az
időjárás, a random defekt, minden. Amúgy ha az elved
szigorúan vennénk, az időmérőnek sem lenne értelme,
mert a versenyen úgyis más körülmények uralkodnak:
nem lesz könnyű autóra szerelt friss gumiszetted, stb.Meg egyébként igen: nem árt megismerni a pályákat, mert
nincs is annál bosszantóbb, amikor a futam közben sorra
nézed el a kanyarokat, vagy mondjuk a féktávokat... -
Enton
addikt
válasz
Rolly Dy07 #2867 üzenetére
A TC részt én sem igazán értem, nem az igazi ott a játék, mintha inkább ilyen kis műanyagkockával mennél. teljesen más mint a carrier meg a Gp.
(#2868) ProEvoFan:
Pedig minden videónál ott a no assist felirat. Mondjuk ha egy rendes élő felvételt csinálna ahol látszik az időmérő majd akkor elhiszem.
-
Zoo123
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #2818 üzenetére
Hát minden elismerésem!
A Koreai pályán 1:39-et menni, az NEM SEMMI !
A GP practice az könnyebb vagy nehezebb mint a Time Trial?
Amúgy mekkora egy ge.. pálya!
Olyan féktávok vannak, hogy nem győzök kapaszkodni, nagyon technikás pályának tűnik, próbálgattam nagy leszorítóerőt, high brake pressure-t, de mint halottnak a csók, még alap beállítással jobb volt, de nem adom fel célom hogy elérjem az 1:40-et, kezdésnek ez is épp elég kihívás!Igazi challenge day!
-
skylaner
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #2818 üzenetére
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Rolly Dy07 #2816 üzenetére
Valami ilyesminek kellene lennie az F1 2010-nek.
köszi nem, nem akarok HD5970 Crossfire-t
-
válasz
Rolly Dy07 #2746 üzenetére
Kösz
Azért én sem adom ám fel
(#2747) Rubbi: remélem
-
válasz
Rolly Dy07 #2739 üzenetére
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #2709 üzenetére
1:38:728 TT-ben a legjobb időm eddig ugyanitt, minden segítség kikapcsolva. Kicsit gyúrok még, aztán nézek egy GP practice-t. Egyéni beállítással mentem én is.
-
válasz
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #2717 üzenetére
Akit érdekel: F1 2010 – PC Teszt (Gabisan)
-
válasz
Majd holnap megnézem én is ott mit tudok. De szerintem tuti lazán elvertél
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #2701 üzenetére
Tévedtem! SEMMIT NEM LEHET FELTÖLTENI!!!
JAVÍTSA AZ ILLETÉKES!!
-
válasz
Rolly Dy07 #2669 üzenetére
Azzal próbálkozok épp, de nem tudok úgy rendesen menni. Marad 30 felett az FPS felvétel közben is, de mégis néha beröccen, meg olyan akadozónak tűnik és már el is van rontva a kör..
Na mindegy, akkor ez van..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Apple Watch
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mini-ITX
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest