Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
..."hogy minél nehezebb vele menni, az annál "szimulátorosabb"!"
egyáltalán nem erről beszélünk.
én úgy tapasztalom, hogy azok vélekednek így, ahogy te, akik keveset játszottak a simbin fejlesztéső gtr2-vel, race07-tel, illetve a sorozat tagjaival és rfactor-ral. mi, aki sokat játszottunk ezekkel a játékokkal, pontosan tudjuk, miről beszélünk.
nem feltétlenül a szimulásciós beállításokra gondolunk, (kerékcsere, szárnybeálíás, stb), hanem ezekben a játékokban az autók vezethetősége, a tapadás, tapadásveszté határa, ezeknek a jobb, force feedback-es kormányokon való érezhetősége sokkal jobb. még úgy is ez az ember érzése, hogy nem vezettünk valóságos versenyautót.
de autót már vezettünk. és azért az érezni lehet, ha valami nagyon nem valóságos. ilyen pl. a grid. és kevésbé, de ilyen a shift, ahol szintén azt etették velünk, hogy versenyzők tesztelték. üres, maketing maszlag. ami mindig is lesz, pláne, ha akad, aki kajálja. felkétek versenyzőket, akik zsozsóért bólogattak.....
mindezektől függetlenül én nem húzom le annyira ezt az f1-et, talán kicsit jobb is, mint amit a codemasters-től egyálatlán vártam....
de még egyszer mondom: aki sokat játszott már az előbb felsorolt szimekkel, azok közül senki nem jön ilyen szöveggel, mint te. ez kivétel nélkül mindig beigazolódik... (a kivételek általában 1 óra billentyűvezérelt tapasztalatra hivatkoznak...)
pontosan olyan, mint az lcdtv topicban azok sikítanak, hogy hülyseg tv-t monitornak használni, akik még nem próbálták.most jöhetsz azzal, hogy te igen is sokat gtr2-ztél. ne tedd, mert nem fogom elhinni....
szerk:
nem is tudom, minek írtam ezt le n+1-edszer... és még még nem tudom, hányan. reménytelen meddő vita."De ha egy kicsit utána olvasna valaki a dolgoknak azonnal képben lenne."
és nem olvasni kell, vazz. megvenni pár szimulátoros játékot a bótba', jó kormányt hozzá, és játszani velük.

Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- SUSE Linux
- Autós topik
- Végre tudjuk, hogy mikor jön a Gothic Remake
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jövedelem
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Google Pixel topik
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- GMKTec NucBox M6 Ultra mini brand számítógép - R5 6600H 32GB 4800MHz DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (ELKELTek)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest