Hirdetés
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- OnePlus Pad 3
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #3401 üzenetére
szakadj szét
grat az idődhöz, szép volt!Tegnap elkezdtem gyakorolni a brazil pályán, nem sok híja van, hogy elkapjam a TT-s idődet! Igaz még sok az elfékezésem, az első szektorban még előtted vagyok, utána veszítek mindig.
Amit furcsállok kicsit a játékban, hogy a szárnyállások a beállításaim szerint szinte minden pályára, amin eddig mentem ugyanazok. Monza (első/hátsó) 3/1, Valencia 4/1, brazil 2/1, Spa 2/1. Nagyon hasonlóak a neten taláható beállítások is.
Kétlem, hogy mindegyik pálya kis leszorítóerős lenne, Valencia kifejezetten közepes, brazília szintén. Szerintem.Hogy lehet egyszerre több ghost car-t betölteni TT-ben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Posta, csomagküldés
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- EAFC 26
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest