- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amazon Kindle
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED TV topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Valami baja van a tápomnak
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
JJános
addikt
Végre tudtam menteni!
Torróval mentem. Bahrein. Megint csúszkáltam a hideg gumin. De most élveztem az egész versenyt.
-
JJános
addikt
Nagyon kedves vagy!
Lehet, hogy egyszerű, de nekem elég kínaiul van. Mit kell beleírni aztat nem tom.
A csúszkálást értem, főleg mert Williamsel mentem. Előtte Torróval mentem, és az nem csúszkált. Mondta is a pasi ánglikusul, hogy gumi. De nem akartam elhinni.
A 2.00.50-es legjobb köridő az nagyon gyenge?
-
JJános
addikt
Még mindig nem tudok offline profilt csinálni.
Bahrein kedvenc pálya. Ma mindhárom qualiban első. Versenyen egyre gyorsulok, már a 2.00 perces határt ostromlom.
Aztán bemegyek új gumiért, és csak csúszkálok vele jobbra balra. -
JJános
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4384 üzenetére
Nem tudtam.
-
JJános
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4381 üzenetére
A virágbótival is lehet?
Köszi a válaszokat. Sajnos nehezen szokom az F1-et. Talán megpróbálom a kézi váltást, mert csak sikít de nem vált.
Az is érdekes, hogy qualin, az első pályán először 2.08-at mentem. Mezőny vége. Aztán 2.04-et mentem. Mezőny eleje, közepe. Aztán 2.01-et mentem, amivel egy darabig első voltam, a végén meg valami 20. helyről indított.
-
JJános
addikt
Állandóan azzal megy az idő, hogy tippeket mutogat. Meg egyéb. Példul menedzser.
Menteni sem tudtam még, vagyis offline profilt nem hoztam létre, és azzal megy az idő, hogy mutogat minden félét.
Próbáltam menteni, de nem enged rá. A my F1 vagy miben próbáltam.Majd olvasgatok, és rájövök. Meg az sem tetszik, ha kicsúszok a nagy igyekezetben, akkor elveszi a körömet.
-
JJános
addikt
Köszönöm!
Az autó beállításokkal is sokan kínlódok. Torróval nyertem az első versenyt.
Az ujjaim fájnak annyit nyomtam ma. Fék asziszt off.
Az első sebességben sikít a motor, de nehezen viselem.Aztán mentem egy jó időt, első voltam vele, és a végén a 21. helyről indult a verseny.
Kis híján a monitorom csaptam szét. Ilyeneket csinál ez?Amúgy gyönyörű a grafika.
A játék élmény lehetne jobb.
-
JJános
addikt
Én ma kezdtem el játszani, billentyűvel. A kezeim alig bírják.
Hogyan lehet a practice időt csökkenteni? Végig várjam mindig a 40 percet?Thx előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest