- Apple MacBook
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
JJános
addikt
Végre tudtam menteni!
Torróval mentem. Bahrein. Megint csúszkáltam a hideg gumin. De most élveztem az egész versenyt.
-
JJános
addikt
Nagyon kedves vagy!
Lehet, hogy egyszerű, de nekem elég kínaiul van. Mit kell beleírni aztat nem tom.
A csúszkálást értem, főleg mert Williamsel mentem. Előtte Torróval mentem, és az nem csúszkált. Mondta is a pasi ánglikusul, hogy gumi. De nem akartam elhinni.
A 2.00.50-es legjobb köridő az nagyon gyenge?
-
JJános
addikt
Még mindig nem tudok offline profilt csinálni.
Bahrein kedvenc pálya. Ma mindhárom qualiban első. Versenyen egyre gyorsulok, már a 2.00 perces határt ostromlom.
Aztán bemegyek új gumiért, és csak csúszkálok vele jobbra balra. -
JJános
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4384 üzenetére
Nem tudtam.
-
JJános
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4381 üzenetére
A virágbótival is lehet?
Köszi a válaszokat. Sajnos nehezen szokom az F1-et. Talán megpróbálom a kézi váltást, mert csak sikít de nem vált.
Az is érdekes, hogy qualin, az első pályán először 2.08-at mentem. Mezőny vége. Aztán 2.04-et mentem. Mezőny eleje, közepe. Aztán 2.01-et mentem, amivel egy darabig első voltam, a végén meg valami 20. helyről indított.
-
JJános
addikt
Állandóan azzal megy az idő, hogy tippeket mutogat. Meg egyéb. Példul menedzser.
Menteni sem tudtam még, vagyis offline profilt nem hoztam létre, és azzal megy az idő, hogy mutogat minden félét.
Próbáltam menteni, de nem enged rá. A my F1 vagy miben próbáltam.Majd olvasgatok, és rájövök. Meg az sem tetszik, ha kicsúszok a nagy igyekezetben, akkor elveszi a körömet.
-
JJános
addikt
Köszönöm!
Az autó beállításokkal is sokan kínlódok. Torróval nyertem az első versenyt.
Az ujjaim fájnak annyit nyomtam ma. Fék asziszt off.
Az első sebességben sikít a motor, de nehezen viselem.Aztán mentem egy jó időt, első voltam vele, és a végén a 21. helyről indult a verseny.
Kis híján a monitorom csaptam szét. Ilyeneket csinál ez?Amúgy gyönyörű a grafika.
A játék élmény lehetne jobb.
-
JJános
addikt
Én ma kezdtem el játszani, billentyűvel. A kezeim alig bírják.
Hogyan lehet a practice időt csökkenteni? Végig várjam mindig a 40 percet?Thx előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Hisense LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpársportok
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Látásjavító szemműtét
- További aktív témák...
- harman/kardon harman kardon Onyx Studio 9 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- JBL Flip 7 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- JBL Charge 6 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Ps5 Slim lemezes (Garanciás/játékokkal/2 kar)
- Olympus (OM-System) OM-5 fényképező 3 év gari 2300 expo
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest