- Fujifilm X
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hővezető paszták
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Stirlitz #3113 üzenetére
Akkor azért tisztázzunk valamit. Én nem mondtam azt, hogy ez szimulátor, és azt sem, hogy az rfactor nem az! Vissza lehet olvasni a megjelenés környékén írt kommentjeim, talán én voltam a topicban aki legjobban hangot adott annak, hogy nem szim lett..
Csak arra próbáltam rávilágítani, hogy nem kell rögtön leszarozni ezt, és azzal jönni, hogy persze, szórakozzunk ezzel ha akarunk, de az a király, aki rfactort nyom, mert ettől már kiráz a hideg. Persze, az rfactor egy jó kis szim, de attól még nem a valóság, és ha valaki azzal nyomja, attól még nem lesz a "ki ha én nem" kategória, mert mi meg itt csak ezzel a "szarral" játszunk.Amit tőlem idéztél meg úgy értettem, hogy rendben van, a grafika nem lényeg egy szimben, de azért valljuk be, mára már nem az igazi, viszont ezen kívül elég sok hibája van. Egyszer próbáltam meg vele bajnokságot nyomni, majdnem falhoz is vágtam.
Első körben gondoltam a 100%-os AI sok lesz nekem, ezért visszavettem 95-re, amit azzal kompenzált a játék, hogy a pálya minden részén ugyan úgy mentek, célegyenesben meg rendre nyomtak egy satuféket, hogy hát mégse legyen 100%-os köridejük. Mindezt verseny alatt is. A boxba elfelejtenek kimenni, a szabályok már régiek, nem mostani időmérő rendszer, és sorolhatná..
Persze, ott vannak a ligák, de én általában akkor játszom, ha kedvem van, és időm, így az nekem kilőve. Meg mindez nem javít az offline helyzeten..Én ha leülök játszani, akkor azért teszem, mert szórakozásra vágyom, és jelenleg arra teljesen megfelel ez.
Nálam is fent van rfactor, és a race on is, és szeretem is őket, nem is arról van szó, csak már kezd kicsit elszállni az agyam ettől az rfactor a király mániától. Valakinek az, játszik vele, ennyi.
Mindez csupán a saját véleményem, és ez remélem senkit nem bánt.
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Linux kezdőknek
- Medence topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Fujifilm X
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged