- Új 2 és 4 nm-es node-ot fejleszt a Samsung
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
Új hozzászólás Aktív témák
-
LSL1337
őstag
csak azért mert nem vezettél f1-es autót, azért lehet fogalmad róla hogy hogyan viselkedik
egyszerűen nincs érzése a mod-nak akkor rossz,
de vannak nagyon jó community oldalal ratingekkel, lehet bőven válogatni, és rengeteg igazi autóversenyző játszik ezekkel a játékokkal, nekik van viszonyítási alapuk!de tényleg, hagyjuk már ezt a nem vezetted honnan tudod, akár ilyen is lehet dolgokat
amúgy meg pl tavalyi ETCC bajnoka, aki magyar, Michelisz is szimulátorokkal kezdte, de
wéber is, vagy grand turismo academy győztesek kapnak gt4-es ülést, és futamot nyernek, folyamatos dobogós helyezésekkel, stbmind1, f1-es autókkal amúgy sem szeretek sim-ezni, és nekem sem az rfactor a favorit, hanem az LFS, az adja a legreálisabb érzést nekem, annak jön be a legjobban a force feedback-je, de már nagyon off topic vagyok
bye
-
LSL1337
őstag
válasz
Barthezz2 #3085 üzenetére
(rfactorrol van szó)
"ha olyan valós fizikai modellezése lenne, mint ahogy néhányan szuperlatívuszokban beszélnek róla, akkor nem az lenne, hogy ahány mod, annyi fizika.. "úristen, érted hogy miről beszélsz? szerinted a fizikai motor mi alapján számol? vagy minden autónak a cliotól az f1ig ugyan úgy kéne viselkednie? olyan a fizika amilyenre a modder csinálja, ami a NAGYON jótól az elég szarig terjedhet, de megvannak a népszerűbb modok amik felveszik a versenyt akármelyik SIMBIN játékkal.
pl ha rfactorban egy f1es mod így viselkedne mint az f1 2010, akkor az közelebb lenne a szarhoz mint a jóhoz, DE a készítőknek nem is rfactor szintű szimuláció volt a céljuk saját bevallásuk szerint sem, hiszen az elég szűk rétegnek nyújt játékélményt.
de csak azért mert neked ez az egyszerűsítettebb jobban tetszik, attól még az rfactor nem szar és unrealisztikus, túlnehezített (lol) szar, mint ahogy itt egy fröcsögő úriember megjegyezte
-
LSL1337
őstag
válasz
Rolly Dy07 #3079 üzenetére
de, esőben úgy csúszik, csak mert te nem úgy képzeled attól még ott van
itt meg full gázon kigyorsítasz és betapad, akkor az tetszik mert könnyű, de attól még nem reális
attól hogy a játék topicjába írunk, attól lehet negatívat is írni, vélemény, kritika.az elég rossz kifogás hogy vezettem-e F1es autót, tudom-e hogy milyen
ismerem a fizikai törvényeit, ha az autó hátulja csúszik a kanyarban, akkor blokkolós satufék nem fogja visszahozni, hanem épphogy csak rontani a helyzetenés a klasszikus F1es fékezési mechanizmust sem kell itt hasznélni. féktáv elején 100%ig nyomni kell a féket, és ahogy lassul az autó, úgy csökken a leszorítóerő, úgy kell felengedni a féket folyamatosan hogy ne blokkoljon.
nah ennek itt nyoma sincsamúgy elmondom a gtr2 is az rfactor motorját használja, ergo ugyan az a fizika.
rfactor meg kb csak mod-oknól áll, leszedtél egy rosszabbat/gyengébbet, és ettől rossz véleményed lett.
porshe gt3 rsr és norschliefe, évekig elvagyok vele, mindig lehet javítani a köridőn, nagyon feelinges, és az FF is a helyén van
btw g25-el zúzom -
LSL1337
őstag
valószínűleg nem full wet pálya volt, de inter gumikkal kcisit vizes pályán se kéne így menni
amúgy a MESSZE legnagyobb nagatívum amikor kigyorsításon megcsúszik az autó hátulja (nem esőre gondolok itt, bár ott is igaz), csak hirtelen satufék, és az eleje "visszaegyenesedik", hát ilyen még flatout2ben sincs, nemhogy egy magát fél szimulátornak valló f1-es játékban....
-
LSL1337
őstag
nem azt mondom hogy a köridőm nem változik, mert az lazán 20mp-el lasabb, de érzésre abszolút nem kell vigyázni a féktávon, kigyorsításon
én ausztráliában próbáltam esőt, a féktávom pedig ugyan ott volt minden esetben, és végigmentem gond nélkül, pedig messze nem vagyok profi, ferrari virtual academyben épphogy befértem 1 perc aláa patch után azért adok még 1 esélyt a játéknak
ehhez képest pl egy tdi cupra-val race 07ben az ENYHÉN vizes pályán is már kicsit vigyázni kell a féktávon, pedig az egy alig 300 LEs elsőkerekes kocsi
-
LSL1337
őstag
a játéknak speciális gondja van a 460gtx-el, azért extrém alacsony a gpu használat (40%), de akkor még nem tudtok erre fix-et, akkor várom továbbra is a patch-et, bár ez a játék számomra így is csalódás, eső egyszerűen annyira arcade-os...
-
LSL1337
őstag
nnem követem az itteni topicot, gtx 460-as problémára van már valami fix? GPU használat 40% körüli, ultran minden 4xAA, és kb 30 fps, de ha mindent low-ra veszek akk is kb ugyan annyi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAM topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest