- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini-ITX
- Porszemnyi a világ legkisebb OLED pixele
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
szab.tam
üzenetére
Mindenki azt hisz amit akar. GTR2-tem amíg meg nem untam. Nincs akkora feelingje. Setupolod a kocsit hónapokig aztán 100%-os verseny felénél megkotlik a motor! Hát olyat nem kérek többé köszönöm. Valóságos, ha nem figyeltem volna oda a gépre, de azt hiszem ez 1 kicsit túlzás volt. Poénnak jók a GTR2-ben az ilyenek. Ja és G27-tel nem olyan rossz H váltóval menni, de úgy meg nem megy vele sok ember. Szóval azt se mondhatnám, hogy szar a kormány vazz.!
Ja és be nem mesélje már nekem valaki, hogy esőben úgy csúszik az autó, mint a jegen! Mert a GTR2-ben, mint a taknyon! Zéró tapadás! Effektek sokkal jobbak amit fel tudok hozni pozitivumként! rFactorban úgy lehet átmenni a sóderen, mint az aszfalton. Viccnek is rossz!
Én magasról le..om az rFactort én nem írkálok a topicjába, akinek meg ez nem tetszik az meg legyen oly szíves ne írkáljon ide negatív véleményeket!!!
Köszönöm a témát lezártam, no comment!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Yettel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest