- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
szab.tam #3075 üzenetére
Mindenki azt hisz amit akar. GTR2-tem amíg meg nem untam. Nincs akkora feelingje. Setupolod a kocsit hónapokig aztán 100%-os verseny felénél megkotlik a motor! Hát olyat nem kérek többé köszönöm. Valóságos, ha nem figyeltem volna oda a gépre, de azt hiszem ez 1 kicsit túlzás volt. Poénnak jók a GTR2-ben az ilyenek. Ja és G27-tel nem olyan rossz H váltóval menni, de úgy meg nem megy vele sok ember. Szóval azt se mondhatnám, hogy szar a kormány vazz.!
Ja és be nem mesélje már nekem valaki, hogy esőben úgy csúszik az autó, mint a jegen! Mert a GTR2-ben, mint a taknyon! Zéró tapadás! Effektek sokkal jobbak amit fel tudok hozni pozitivumként! rFactorban úgy lehet átmenni a sóderen, mint az aszfalton. Viccnek is rossz!
Én magasról le..om az rFactort én nem írkálok a topicjába, akinek meg ez nem tetszik az meg legyen oly szíves ne írkáljon ide negatív véleményeket!!!
Köszönöm a témát lezártam, no comment!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vicces képek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest