Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- Valami baja van a tápomnak
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Autóhifi
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolly Dy07
senior tag
Kíváncsi lennék melyik F1-es "szimulátornak" nevezett játékot használta már igazi pilóta? Na lehet szépen sorolni: ...........ló...art! Egyiket se! Mert azt csak elhitették a néppel, hogy minél nehezebb vele menni, az annál "szimulátorosabb"! Hát régen ezt még én is benyaltam! De ha egy kicsit utána olvasna valaki a dolgoknak azonnal képben lenne.
Had kérdezzem már meg, hogy a GTR2 az szimulátor? Mert abban is valahogy nem akar megcsúszni az autó! Ja vagy, akkor az nem az? Akkor melyik? rFactor? Az anyját! Nem is gondoltam volna, hogy az az idétlen grafikájú nyomvájúban haladó, szerencsétlenül ide-oda rángatózó nem valós érzésű "autós" fostalicska annak számít! Én kérek elnézést!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Gaming notebook topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Napelem
- EAFC 26
- Elemlámpa, zseblámpa
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi