-
PROHARDVER!
FOTÓS beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggeleven
őstag
Mindkettő küföldi beszerzés, ilyenek:
külső mikrofon: SHOOT XT-451 Stereo Microphone
vezetékes távvezérlő: MC-DC2 LCD Timer Remote Shutter for Nikon20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
ggeleven
őstag
Kedves cOxeR ármester!
Látom a hirdetéseket, hogy kb hogy mennek a lenti szettek, de van benne olyan elem, amit nehezen lövök be. Szerinted mi lehet a reális ár érte? Eladni szeretném majd, nem nyerészkedni.Nikon D5300 + AF-S 18-105mm VR objektív szett gyári tartozékokkal, dobozokkal
~16000 expoKiegészítők:
Yongnuo 50mm 1.8 obi
Samsonite válltáska
vízlepergető hordtáska
karabineres vállpánt
1500 mAh extra akksi töltővel
esővédő
vezetékes távvezérlő
külső mikrofon
CPL 67mm filterElőre is köszönöm!
20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
PuffyDog
aktív tag
Sziasztok!
Mit érhet?
Nikon D3100(gyári 18-55ös objektív és egy 55-200as)
3455 expo.=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
yxcvbnmaa
csendes tag
Sziasztok!
Egy Samsung WB 100-ra kérnék beárazást. Táska, doboz, 32GB-os Sd kártya van hozzá.
-
Judis
friss újonc
Sziasztok!
Van egy 2022 júniusi Panasonic Fz300 asom, 2 akkuval. Erre szeretnék egy beárazást kérni.Köszönöm
-
szkuvi
tag
Sziasztok, az alábbi obira szeretnék beàrazást kérni
Tamron 17-70mm f/2.8 Di III-A VC RXD (Sony)
2023. 11. 23-án vásárolt (5 év gari beregisztrálva), por-és karcmentes, dobozával, tartozékaival.
köszönöm! -
jlaci74
aktív tag
Sziasztok,
az alábbi szettre kérnék egy árazást, szeretném eladni.
Köszönöm!
-
PixelPaja
kezdő
válasz
eszmilan #4381 üzenetére
Talán elmegy 30 körül, de necces. 20-25 a biztosabb. Hasonlításkép, én 15 ért vettem E410 váz, 40-150mm objektív, új aksi+töltő, Olympus to Nikon adapter, 58mm-es UV filter, és még + 5 ezer volt a Hama állvány. Szóval így egybe a cucc volt 20 e nekem. de ez csak az én véleményem, lehet rosszul gondolom.
Ps.:
Elfelejtettem a kártyát ami benne van egy 4GB-os Ultra II. SanDisk és az usb kábel is még vele volt. A gépben 3500 exp volt amikor hozzám került.[ Szerkesztve ]
Amikor kijössz a moziból csak annyit mondasz, könyvben ez sokkal jobb volt. Törekedj arra, hogy amikor megnézel egy képet ne azt mond, hogy élőben sokkal szebb volt. - (saját mottó)
-
eszmilan
tag
Sziasztok!
Ha esetleg tudnátok segíteni, akkor a képen látható fotós cuccot szeretném eladni valakinek, aki még hasznát venné. Az érdekelne, hogy mennyiért rakjam fel, hogy el is vigyék.
Olympus E400 vár + 1gb-os CF kártya
Sigma 18-50 mm objektív
Hama állvány
Fotós táska
Kábelek, dobozok, töltőKöszi!
-
amol
addikt
Köszönöm!
A márkaszerviz szerint már nincs alkatrész, de 45 körül lenne a javítás, ami nem feltétlenül gazdaságos. Kéne a vázon is cserélni gumikat, szemkagylót, szíjat. Utóbbi magában 15 ezer. Nyilván maszeknál olcsóbb. Beszéltem eggyel, már nem foglalkozik D90-nel.
Inkább eladnám, hátha valaki lát benne fantáziát.
Az obi gumiját hol kapom az általad említett áron (Bp)?[ Szerkesztve ]
-
Szia,
Alin 20e az alkatrész hozzá, itthon ez biztosan több lesz meg egy óra munkadíj, érdemes egy telefont megereszteni, mennyiért csinálják meg.
Ergo a fenti összeggel biztosan kevesebb meg mondjuk az expó miatt legyen -6e, szóval egy 35e-el biztosan alatta lehet eladni.
18-105-re egy új gumi 9e + a csere, ha nem akarsz vele vacakolni, 7-8e-el olcsóbban kell adni kb mint az előző ár.
Vaku 17e. -
amol
addikt
Sziasztok!
Egy hasonló szettem van, dobozokkal, tartozékokkal, viszont a D90 váz hibás (Err, megakadt középen a blende) és kevésbé szép, 68000 expoval, így mennyit érhet?
AF-S DX NIKKOR 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR obi megnyúlt gumival?
Valamint egy teljesen újszerű, szintén dobozos Metz Mecablitz 44 AF-1 digital vaku (Nikon).Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
zsolti1902
aktív tag
-
válasz
zsolti1902 #4371 üzenetére
Szia jelképes árai vannak ezeknek a gépeknek, maximum 4-7e Ft, de szerintem nem igazán fog senki tolongani értük. (próbálják eladni őket drágábban külföldön, de semmi ok nincs igazán rá)
-
zsolti1902
aktív tag
Sziasztok.
Két gép beárazásában kérném a segítségetek:Olympus IS-300
Állapota: Megkímélt
Tartozékok: Csak egy tok van hozzá.
Garancia már nincs rá.
Olympus MJU II
Állapota: Megkímélt
Tartozékok: Szintén csak egy tok van hozzá.
Garancia már nincs rá.
Köszönöm.My VGA History: S3 TRIO 64 - 3DFX Vodoo - MX4000 - FX5700LE - 8400GS - 3850 256MB - 8800GT 512MB - 4850 1GB - 5850 1GB - 7870 2GB - R9 280 3GB - RX 480 8GB - GTX 1080 8GB - HD5450 512MB - HD5750 1GB - RTX 2080 SUPER 8GB - RTX 4070 SUPER 12GB
-
DQDQ
újonc
-
nikkor
aktív tag
Sziasztok!
Új gazdát keresek a 3 év 9 hónapos Canon M50 + EF-M 18-150 párosomnak, mert egy kicsit feljebb léptem. Természetesen garancia már nincs rájuk. Sérülés nélküliek, sem az objektíven, sem a kijelzőn nincs karc. Hibátlanul működnek. Minden gyári tartozék megvan.
Mennyit érnek most? -
válasz
Elementgamer #4363 üzenetére
Szia,
D3200 - 65e
18-55 - 29e
18-105 - 41e
35mm - 48e -
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni, hogy az alábbi szettet mennyiért lehetne eladni belátható időn belül. Keveset használtuk, csak porosodik.
- Nikon D90
- Nikon AF-S DX 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR
- Minden gyári tartozék, töltő, kábelek, kioldó
- Tamrac System 6 fotós táskaA gép exposzáma: 21.080 (21%-os kihasználtság, a Nikon által, ehhez a típushoz becsült 100.000 exposzámos ciklushoz képest)
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Üdv, Bence
-
Elementgamer
csendes tag
hali!
Kiváncsi vagyok mit érhet jelenleg:
D3200 hibátlan állapot 5600 expo
18-55 kit obi
18-105 kit obi + hb-32 napellenző
Mindkettő dx vr 3.5-5.6
35mm 1.8af-s g
Mindegyik obi hibátlan állapot és védő kupak-lencse
Köszi! -
B.e95
újonc
Sziasztok, beárazásban szeretnék segítséget kérni:
Canon EOS 7D mk1 váz, kb 8.000expo
(+BG-E7 portrémarkolat)
Canon EFS 18-55mm IS II objektív
Canon EF-S 55-250mm 4-5.6 IS II (+napellenző+polár+ND szűrő)
Canon 50mm f1.8 II
Canon EF 28-135 mm 1:3.5-5,6 IS (+napellenző)
64+32gb CF kártya (SanDisk Extreme 120mb/s)
3db akku (+töltő) (1 gyári, 2 utángyártott egy éves kb, markolattal kb 2k expot tudnak)
Mantona Miami táska
Az 55-250-re ráférne egy tisztítás minden egyéb szinte tökéletes állapotú.
Köszönöm. -
szabacsik
őstag
Helló. Egy (használt) Canon EOS 60D használtan mennyit érhet most?
/\____/\
-
Grillo
őstag
Sziasztok, kérnék segítséget árazásban:
Canon EOS 1300d, újszerű, kb. 4 éves, kábelek, használati utasítás, pánt van, doboz nincs. 3 akku, ebből 2 gyári
Canon EFS 18-135mm 1:3.5-5.6 IS STM, Polaroid UV szűrő, gyári árnyékoló (EW-73B)
Canon EF-S 18-55mm 1:3.5-5.6 III, hama szűrők, gyári árnyékoló (EW-63C)
Canon EF 75-300mm 1:4-5.6 III, hama szűrők, gyári árnyékoló (ET-60)
Canon EF 50mm 1: 1.8 STM, Hoya UV szűrő, gyári árnyékoló (ES-68), pár éves 220volt vásárlásKöszi előre is!
-
Storm666
csendes tag
Sziasztok. Egy beárazást kérnék. Minolta riva zoom 115ex gépre. Bekapcsol, működik. Film hiányábam jobban nem tudom tesztelni.
[ Szerkesztve ]
-
Deko1978
csendes tag
Üdvözlet!
Kiron 105mm f2.8 macro mennyi érhet? Két betünek egy kis részén a festék lepattant, egyébként karc és gomba mentes, hibátlan.
Köszi! István
-
g_g_g
őstag
Sziasztok!
A következő szettért mi lenne a reális ár?Fujifilm X-T20 váz
Fujifilm Fujinon XF 18-55mm f/2.8-4 R LM OIS objektív
Fujifilm Fujinon XF 27mm f/2.8 objektív
1 db gyári és 1db Patona utángyártott akkumulátor, gyári töltővel.
Lowepro TLZ 10 tartóMinden sérülés- és karcmentes, újszerű, használati nyomok nélkül.
Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Joe109
csendes tag
Sziasztok!
Egy külsőleg leharcolt, kopott, de optikailag rendben lévő fujinon xf 35mm 1.4 objektívért most mennyit lehet elkérni reálisan?
-
Sly189
senior tag
Sziasztok, az alábbi hirdetés árát jól lőttem be szerintetek?
[Olympus E-PL8 -
rekid
addikt
Ohh köszi!
Mind a kettő G szériás AF-S.
Nikon AF-S 85mm f/1.8 G
Nikon AF-S 50mm f/1.8GA két Tami ennyire eltérő árának mi az oka? Egy széria mind a kettő. Oké a 35-150 ritka mint a fehér holló (DSLR-re tervezett verzió) nagyon rövid ideig volt a piacon. De a 17-35 miért ennyire alul értékelt?
Tamron 17-35mm F/2.8-4 Di OSD - Nikon
Tamron 35-150mm f/2.8-4 Di VC OSD - NikonGyáva népnek nincs hazája!
-
rekid
addikt
Huu ennyire uborkaszezon van meg?
Gyáva népnek nincs hazája!
-
rekid
addikt
Sziasztok,
Rendszerváltáson agyalok és segítséget szeretnék kérni a matekhoz. Mindegyik magyarországi rendes forgalmazói vásárlás számlákkal dobozokkal.Szóval mennyi a reális piaci értéke a meglévő szettnek?
Nikon d750:
- 2019-es vásárlás
- kevesebb mint 30e expo
- nem garis
- hibamentes, szemmel látható sérülése nincs, használt jó állapotúnak mondanám gumik nem nyúltak.Nikon 50 mm f1.8
- gari nincs
- hibamentes szép állapotNikon 85 mm f1.8
- gari nincs
- szinte új állapot (van benne vagy 5 fotózás)Tamron 17-35 mm f2.8-4
- gari nincs
- használt jó állapot hibamentesTamron 35-150 mm f2.8-4
- gari: Tami 5 évből még van némi vissza (Register date: 30.04.2021)
- használt jó állapot hibamentesGodox X-pro-N kioldó
- talán még a fólia is rajta van pár fotózásnál használt.Köszi!
Gyáva népnek nincs hazája!
-
czanga
őstag
Sziasztok.
Az alábbi gép beárazását szeretném kérni:
- Nikon Coolpix P1000
- dobozában, minden gyári kiegészítőjűvel, töltővel
- 16GB-os SD kártyával
- 3db akkumulátorralNagyon köszönöm!
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
Egy Fuji X-H2 mennyit kóstál a használtpiacon? 3 ezer alatti exposzám, 2 éves lesz novemberben a gép. Szép állapotú, az alján vannak minimális karcok. 2 Jupio akksival, dobozában, RR-10 távkioldóval. Nagyon olcsó egy Marketplace hirdetésben....gondolom kamu.[ Szerkesztve ]
-
válasz
AeSDé Team #4326 üzenetére
200e Ft körül próbálnám meg, fölötte nehezebb lesz eladni főleg a porszemcsék miatt.
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok!
Erre az obira szeretnék árat kérni:
Tamron 17-70mm f/2.8 Di III-A VC RXD
2021 nyarán vásárolt, az első tulaj két hónapig koncertfotózásra használta, ezután vettem meg. Azóta csak időszakosan, családi eseményeken használtam.
Tartozékok: doboz, leírás, védősapkák megvannak, de a napellenző nincs.
A garanciapapírjai sajnos nincsenek meg, és vélhetőleg a Tamron 5 év garis regisztrációt is elmúlasztotta az első tulaj.Egyéb infó: Az obi jó állapotú, sérülés és karcmentes. Viszont a lent linkelt képen látható porszemcsék nem a lencse felületén vannak, hanem bent az optikában. Azóta ott vannak mióta megvettem, számosságban szerintem nem gyarapodtak, és egyáltalán nem befolyásolják a képminőséget. Utána nézve, ez a Tamron zoom optikáknál nem egyedi eset.
SN: 020986
-
ciricica
kezdő
Sziasztok!
Erre tudna nekem mondani valami árat?
DMC-FZ300 Szuperzoom bridge fényképezőgépek - Panasonic Magyarország
Tökéletes, újszerű állapot. Nagyon kevés kép készült vele. Nem igen volt használva.
Minden alaptartozéka megvan. Driver CD is.
Plusz:
32GB-os kártya
Kemény hordtáska
UV szűrőKöszönöm!
-
Szia,
AE1 - 14e Ft
FTB - 13e FtCanon FD 50mm - 15e Ft
Canon FD 70-210mm 1:4 - 21e Ft
Canon FD 28mm 1/2.8 - 16e FtCanon Data Back A - 7e Ft
Canon Power Winder A2 - 8 e Ft
Canon Speedlite 177A - 9 e Ft
Vivitar Automatic Extension Tube 36mm AT-4 FL-FD - 6,5e Ft
Api-Apinar Auto Tele Converter 2X - 5e FtLeginkább Vatera, Marketplace, de főbb célpont talán eBay. Itthon a fenti árakon azért nehéz lesz eladni, mert akkor éri meg valakinek ha épp erre van szüksége, ami ritka.
-
Sziasztok!
Szeretnék egy beárazást kérni a fényképezőgépemre, mert eljött a pillanat, hogy beismerjem, most már inkább csak porosodik a dobozban, mintsem van időm elővenni és használni.
Típus: Canon EOS 750D
Állapot: Megkímélt. Vigyáztam rá, mindig táskában volt, nem karcos, nem sérült. Próbáltam expo számot nézni, de sehogy nem sikerült, de az igazság az, hogy amikor az első gyerkőc megszületett akkor használtam aktívan, aztán ahogy jött a második, gyakorlatilag már nem nagyon volt rá idő, meg hely, maximum ünnepi fotókhoz - utóbbi ~1,5-2 évben már sajnos akkor sem. Gyári doboza a fényképezőgépnek megvan, meg a papírjai is, ha ez számít.
Tartozékok: váz + a gyári kitobi 18-55 IS, Canon EF 50mm 1:1.8 STM. Jár hozzá a gyári akku töltő és 2 db LP-E17 gyári akku (ilyen dupla akkus packban vettem anno). Illetve van egy Yongnuo YN-500EX vakum is, amit ehhez használtam, gondolom azt is érdemes lenne együtt eladni.
Vásárlás időpontja: 2016.07 hó.
Garancia: lejárt.Segítségeteket előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
kat
tag
Üdv..
Lumix tz100-at keresek!
Jó állapotút normál áron!
3210, 3310, 3330, 6610, 6230, 6600, 6630, 5700, N95, n97, n8, lumia 610, 920, k-touch Nibiru, kingzone k1, sony xperia z ultra, lenovo a369, Sony xperia z2, Sony Xperia z3, sams s7 edge, sams note 8, Huawei p30Pro, sams note 10p, sams s21 ultra . A fejlődés megállíthatatlan, de vannak mérföldkövek
-
umek
tag
Sziasztok!
Ezeknek a beárazásában tudnátok segíteni?
Gépek:
Canon AE-1 Program
Canon FTB QLObik:
Canon FD 50mm 50 mm 1:1.8 S.C.
Canon FD 70-210mm 1:4
Canon FD 28mm 1/2.8 S.C.Kiegészítők:
Canon Data Back A
Canon Power Winder A2
Canon Speedlite 177A
Vivitar Automatic Extension Tube 36mm AT-4 FL-FD
Api-Apinar Auto Tele Converter 2X(Illetve ha lehet ilyet kérdezni, az ilyen régebbi típusú gépeket, kiegészítőket hol érdemes megpróbálni értékesíteni szerintetek? Ha nem ide való, akkor vegyétek tárgytalannak, köszi!)
Légy korrekt.
-
koszegi94
csendes tag
Sziasztok!
Amennyiben lehetséges, árakat szeretnék kérni, nem sok hasonlót láttam eladót, emiatt érdekelne nagyjából mi a reális áruk.
Mindennek megvan a doboza, papírja, összes kiegészítője és újszerű állapotban van!-Nikon D750 - 22500 expo
-Nikon AF-S 24-70mm f/2.8E ED VR
-Nikon AF-S 20mm f/1.8G ED
-Nikon AF-S 70-200mm f/4G ED VR
-Nikon AF-S 85mm f/1.4G
-Nikon Speedlight SB-500
-Nikon Speedlight SB-700Köszönöm szépen!
-
teplaren
újonc
Sziasztok! Mennyiért hirdessem ezt?
Alig használt Canon EOS 800D DSLR fényképezőgép, 24.2MP, Wi-Fi, Black + EF-S 18-55mm lens f / 4-5.6 IS STM
Akku kapacitás: 100%
Eredeti doboz, akku, töltő, számla. Újszerű állapot! Garancia már nincs rá.
URL: https://hardverapro.hu/apro/canon_eos_800d_5/hsz_1-50.html
Köszi! -
válasz
impmammuth #4309 üzenetére
293k környéken próbálnék vagy picit alatta.
-
impmammuth
csendes tag
Sziasztok! Azon gondolkodom eladom a Canon g7x mark II-t, mert nem használom.
Nem garanciális. Kijelzőn védőüveg van. Hibátlan. Szép állapotban van. Gyári dobozában. Mennyit ildomos kérni egy ilyenért? -
-
snake1977
őstag
Sziasztok, lenne egy Olympus Zuiko Digital 40-150 1:4-5.6 ED objektívem napellenzővel, enyhén elkezdett gombásodni. Szépen jár, külsőleg jó állapotban van.
Ezt szeretném beáraztatni, ha egyáltalán van így értéke, nem értek hozzá, beszámításból került hozzám.
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
...BRSZK...10...2025.Június 7-8... / www.brszk.hu / , https://www.tiktok.com/@brszk_official , https://www.youtube.com/@BRSZK-Official
-
koszegi94
csendes tag
Sziasztok!
Tamron SP 15-30mm f/2.8 Di VC USD (Nikon)-hoz tudnátok adni árat? Szép állapotú, doboza, papírja nincs már meg, csak a kupakjai.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
FOTÓS beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
- Microsoft Office és Office 365 topic
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Könyvajánló
- NBA és kosárlabda topic
- Nyolcmagos hardverrel érkezik az S25 Edge
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Az Intel biztosági riportja szerint az Intel a legbiztonságosabb
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Formula-1
- További aktív témák...