Új hozzászólás Aktív témák
-
drevin_71
tag
válasz
--Lorant-- #4287 üzenetére
nekem is patch-elni akar .le is tölt ,majd lementem kilépek .Aztán kapok egy hibaüzit h sikertelen volt az install ,viszont nekem már korábban 1x összejött a frissítés csak fagyott.
Aztán feltettem v 3x ,de azóta nem megy csak offline-ban... -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
--Lorant-- #4287 üzenetére
Ja egy párszor eljátszotta. De nem tudom miért. Én nem tudok normálisan játszani most kiakad a kép és 1 perc múlva indul tovább, de addigra szakad a net. Lehet a net se jó, de sokszor már a játékon érzem nem jól fut. Friss rendszernél semmi gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Elemlámpa, zseblámpa
- Építő/felújító topik
- Opel topik
- Magisk
- PlayStation 5
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- Bomba ár! Dell Precision M6800 - i7-MQ I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I K3100M 4GB I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest